Gunaydin Arkadaslar,a.s.
Ne guzel dun sohbet etmissiniz ama saat farkindan dolayi ben hep sohbeti kacirmis oluyorum! Neyse arka fondan sizi takip ediyorum.zemuszemus
Waters ve Roniyam, umarim bizler de ayakkabilarimiz zor baglar duruma geliriz. Roniyam cokk az kalmis, saglikla bebegini kucagina almani dilerim.
Nur, yumurtalarin olgunlasiyor, buyuyor, endiselenecek bir sey yok.
Patikler, iyiyim sagol canim. Bir de pembe-mavi patik ormeye baslasak daha mutlu olacagim.:hulya:
Merye, yoktu bir suredir, her sey yolunda mi?
Alabama, sonuclarin guzel ciktigina sevindim, gozunuzaydin! Umarim digerleri de guzel cikar.kaydirigubbakcemile3
Karamel, iyi misin?
Badenur, hosgeldin ve cokkkk gecmis olsun. Artik perhizli bir yasam olacak sanirim bir cok seye de dikkat etmek gerekecek. Kendini cok uzmeden yola devam etmeni destekliyorum. Tedaviyi biraksakta devam da etsek her turlu hamilelik haberine kulak kabartacagimiz kesin...
Erverdi, cok komiksin, takiliyorum iste sana...zemuszemus
Kindersms yeni randevun ne zamandi? Bu aralar yoga - meditasyon iyi gelebilir.kaydirigubbakcemile3
Yagmursesi, siz nerede tedavi dusunuyorsunuz? Umarim Haziran'a cekmek kolay olur.
Deniz bulut, hamileliginin rahat gecmesi cok guzel bence ama senin endiselerini anlayabiliyorum. Testlerin guzel cikacak merak etme.zemuszemus
Altinyunus, kendini nasil hissediyorsun?
Alabama'cım, işler yoğun olunca ben genelde ofis dışında olduğumdan pek giremiyorum fırsat buldukça okuyorum yazılanları. Göğüs ağrım tamamen geçti ama 2 gün bayağı acımıştı. Senin nasıl gidiyor, iyisin değil mi ? 12 hafta tamamlanmak üzere bundan sonra kafan daha rahat devam edeceksin.
Badenur'cum, öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın sıkıntılar ve üzüntüler tansiyonun çıkmasına sebep oldu, burnunun kanaması iyi olmuş...yoksa daha tehlikeli olurdu tansiyonun yükselmesi. Kopma zaten bu konudan ama kendini serin tutarak devam et arkadaşım.
Erverdi'cim sana da kolaylıklar diliyorum.detayları yazarsın bekliyoruz..
Patikler ve Hülya'cım doğal denemeler devam . Patikler sende gecikme mi var ?..Hülya'cım ufak bir problemin vardı düzeldi mi ?
Gunaydin Arkadaslar,a.s.
Ne guzel dun sohbet etmissiniz ama saat farkindan dolayi ben hep sohbeti kacirmis oluyorum! Neyse arka fondan sizi takip ediyorum.zemuszemus
Waters ve Roniyam, umarim bizler de ayakkabilarimiz zor baglar duruma geliriz. Roniyam cokk az kalmis, saglikla bebegini kucagina almani dilerim.
Nur, yumurtalarin olgunlasiyor, buyuyor, endiselenecek bir sey yok.
Patikler, iyiyim sagol canim. Bir de pembe-mavi patik ormeye baslasak daha mutlu olacagim.:hulya:
Merye, yoktu bir suredir, her sey yolunda mi?
Alabama, sonuclarin guzel ciktigina sevindim, gozunuzaydin! Umarim digerleri de guzel cikar.kaydirigubbakcemile3
Karamel, iyi misin?
Badenur, hosgeldin ve cokkkk gecmis olsun. Artik perhizli bir yasam olacak sanirim bir cok seye de dikkat etmek gerekecek. Kendini cok uzmeden yola devam etmeni destekliyorum. Tedaviyi biraksakta devam da etsek her turlu hamilelik haberine kulak kabartacagimiz kesin...
Erverdi, cok komiksin, takiliyorum iste sana...zemuszemus
Kindersms yeni randevun ne zamandi? Bu aralar yoga - meditasyon iyi gelebilir.kaydirigubbakcemile3
Yagmursesi, siz nerede tedavi dusunuyorsunuz? Umarim Haziran'a cekmek kolay olur.
Deniz bulut, hamileliginin rahat gecmesi cok guzel bence ama senin endiselerini anlayabiliyorum. Testlerin guzel cikacak merak etme.zemuszemus
Altinyunus, kendini nasil hissediyorsun?
Günaydın güzellerr
Zarpandit a.s.
erverdia.s.
watersa.s.
alabamaa.s.
yağmursesia.s.
meryea.s.
Denizbuluta.s.
karamela.s.
roniyama.s.
patiklera.s.
badenura.s.
altınyunusa.s.
eeee inşallah hepinizi yazdım kalabalıkmışız aslında yaaa değil mi?
hepinizi kucaklıyorum güzel bir gün olasunn:1hug:
karamelll heradanın karemelitosu nerdesin elma dersem çıkkkkk . elmaaaaaaaaa pişşt ne alemsin nettiriyon. anlat bakem. herşey yolunda mıııııııııı? onu de bakem?? eee herada da yok noluyo ne bitiyo ? hu huuuuuuuuu
heranın annesi herada nerelerdesin hiç görünmüyorsun? karamel ne zaman şimdi senin yumurta toplama işi? hiç bilgi vermiyorsun bu denemede ketumsun valla
günaydın hanımlar...
kindersms şekerim 5000 mg buğday çimi ve hergün sabah akşam aç karna hayıt çayına başla bi hiç yılmadan üç ay boyunca nelerin değiştiğini göreceksin. denizbulut 17 olan fsh sını 12 ye indirdi ve o ay hamile kaldı. benim hormonların düzgün gibi gibi gözüksede çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyorum. diğer taraftan sen cuma günü hale hanıma gidecekmişsin reglinin kaçıncı günü. ya ben illa şu reglinin ilk üç günü gitmen taraftarıyım kadın çok iyi gözlemliyor folükül sayın hakkında bilgi alırsın. fsh dedikleri gibi pekte önemli değil. benim fsh 9 bu sayıya göre olması gereken yumurta en az 7-8 ama bak benim 2 tane. kesin bir gösterge değil bana göre. öptüm
bugün kaçıncı gündesin?sağol tatlım
bende hiç yılmayım buğday çimine başlayım
tatlım ben regli günümde değilde normal bir muayene olacak bakıp durumuma göre söyler sanırım reglim Haziran 3 de
sanırım beraber gideceğiz
:içelim:
günaydın hanımlar...
kindersms şekerim 5000 mg buğday çimi ve hergün sabah akşam aç karna hayıt çayına başla bi hiç yılmadan üç ay boyunca nelerin değiştiğini göreceksin. denizbulut 17 olan fsh sını 12 ye indirdi ve o ay hamile kaldı. benim hormonların düzgün gibi gibi gözüksede çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyorum. diğer taraftan sen cuma günü hale hanıma gidecekmişsin reglinin kaçıncı günü. ya ben illa şu reglinin ilk üç günü gitmen taraftarıyım kadın çok iyi gözlemliyor folükül sayın hakkında bilgi alırsın. fsh dedikleri gibi pekte önemli değil. benim fsh 9 bu sayıya göre olması gereken yumurta en az 7-8 ama bak benim 2 tane. kesin bir gösterge değil bana göre. öptüm
bugün kaçıncı gündesin?
yağmur fsh tüp tedavisinde yumurtaların hormonlara cevap vermesi ve büyüyebilmeleri için önemli. bildiğim kadarıyla memorial iyi cevap alamazlar diye fsh ı 20 den fazla olanları tüp tedavisine almıyor. (aşılama yapıldığı ay bile bana fsh 15 e kadarsa olabilir demişlerdi 17 çıkmıştı deneyelim demişlerdi 20 üstü çıksa aşılamaya almayacaklardı) 15 civarına kadar olanlara kabul edilebilir 15-20 arası olanlara da eh işte denenebilir diyorlar. yani hayıt+buğday çimi+spor ile fsh ını düşüreceksin ki tedaviye başlayabilesin
Kindersms, cicekler icin cokkkkkkk tesekkurler, cok begendim. Yoga, meditasyon, reiki, olumlama hangisini yaparsan yap kesinlikle kendini daha pozitif hissediyorsun, tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile2
bana göre zamansız gidiyorsun. 10 günde sadece olgunlaşan tek yumurtayı görebilir ki onu da sen zaten herhangi bir doktorda bile takip ettirebilirsin. hazır memorial e gitmişken önemli olan rezervini görmek bana göre. 19 gün gitsen daha net şeyler duyarsın diye düşünüyorum.bugün 7.gündeyim hale hanımda 10.günde oluyorum tatlımkaydirigubbakcemile5
bana göre zamansız gidiyorsun. 10 günde sadece olgunlaşan tek yumurtayı görebilir ki onu da sen zaten herhangi bir doktorda bile takip ettirebilirsin. hazır memorial e gitmişken önemli olan rezervini görmek bana göre. 19 gün gitsen daha net şeyler duyarsın diye düşünüyorum.
kızlar herkese günaydına.s.
şu an çapadayım tahlil sonucumu bekliyorum.sonra da hematolok işimi halledeceğim
ZARPANDİT,evet.komiğimdir.gülüyorsan,küçük bir gülümseme oluşuyorsa sorun yok talımaya devam et.yerimseniben
YAĞMUR evet yanlış anlaşılma olmuş.kafamçokkarıştı
.kızlar herkesi sarıyorum güzel bir gün olsun sizlere.bende koşturmaca var.hoşçakalın
hıımmm gerçekten mi
yanlış zamanlama mı yaptım yani
19.gün de ne görecek bir sonraki ayda gelecek olan yumurtaları mı :sinifsinif:
ama aşkım zaten beni bir sonraki reglimin 2.günü çağıracak öyle değilmi fsh kontrolü yumurta kontrolü yapacak uff yani erteleyim mi sizce ben randevumu 19.veya 18.günlere ne dersinizzzzzohaoldumsmile:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?