- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
ahh ahh
teşekkür ederim deniz bulutopuyorumnanaktan
umarım fayda ederler benim 1.sorunum bu yüksek Fsh bunu altetmenin yolunu bulamadım
senin dediklerini dikkate alıp mutlaka başlıyorum spor hayıt ve buğday çimi
eve bir saksı buğday çimi aldım sabah akşam biçip yerim artık kaydirigubbakcemile5
sen şimdi çider üyeliğinden gittiğin için para ödemeyeceksin bildiğim kadarıyla. cuma günü gidip bir de reglinin 2. günü gidersen 200 tl para ödemen gerekiyor. ama dersen sigortam ödüyor falan o zaman cuma git bir de reglinin 2. günü gidersin.evet 19 .gün bir sonraki ayın rezervi gözüküyor.
hatırlarsan ben gittim çider üyesi olarak ve film istediler filmi göstermek istemiştim ücret istemişlerdi. çider üyeliği yoluyla sadece bir defa gidebiliyorsun benim bildiğim...günde 5 çorba kaşığı aç karnına yemeliymişsin. o kadarını yetiştirmen zor. birkaç saksı dikip uğraşırsan ayrı. haplarından alsana. türkiyede pahalı ama günde 3000 mg iç bar.
yok çidere üyeysen adet 10-12 veya 19. gün gittin diyelim para ödemiyorsun. sonra 2. günü gittiğinde yine çidere üyeyim diyorsun başlarsan 500 eur ödüyorsun başlamazsan yine çidere üyesin diye hatırlatırsan birşey ödemiyorsun. ben ödemedim. 2. ayın yumurtaları adet 18-19. günü daha net gözüküyor ama ben adet 11. günü yumurta takibine gittiğimde yine bir sonraki ayın rezervi gözükmeye başlamıştı. tabii ne kadar net anlarlan onu bilemem.
yok muhasebeyle konuş daha sonra da gidiyorsun ve ücret ödemiyorsun. ben haziranda hale hanıma gitmiştim sonra o ay başlamayıp temmuzda tekrar gitmiştim kontrole ücret almamışlardı. ocak ayında adet 2. günü gidince de aşılamaya başlayıp sadece onun ücretini verdim yine muayene ücreti vermedim
ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIINNNNNNNNNN
ben son yaşadığım olumsuzluktan sonra yazdıklarımla sizi oldukça üzmüşüm...... her birinizi kucaklıyorum...... ne desem bilemiyorum........ bizi en iyi biz anlarız..... biliyorum.... HERKESE desteği için çok teşekkür ediyorum.... HEPİNİZİN derdime ortak olup acımı hafifletmeye çalışması herşeye değer....... şu an yine çok duygulandım.....
Ayrıca özlenmişim.... ne güzel sevenlerim varmış........ HEPİNİZE iyi günde, kötü günde yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler.......... HEPİNİZİN ismini tek tek yazmadım ama inanın her mesajı içimde hissederek okudum.........
KİNDERSSS selam, dün bana bir söz vermiştin , ne haber bakalım????
Öncelikle ARAY'ı tebrik ediyorum.
Badeciğim Lütfen sizi üzmüşüm falan deme, biz sadece birbirimize destek oluyoruz çünkü en iyi biz birbirimizi anlarız bizler iyi olduğu kadar kötü günde de arkadaşız.
Canım güzel Badenurum
hoşgeldin opuyorumnanaktan
başladım tatlım hayıt suyuna bide aslan pençesi kaydirigubbakcemile5
bide buğday çimi hapı e baydan sipariş versem 1 haftada gelir mecburen gidip alayım 1 kutu bari bilmiyorumkismile
Canım güzel Badenurum
hoşgeldin opuyorumnanaktan
başladım tatlım hayıt suyuna bide aslan pençesi kaydirigubbakcemile5
bide buğday çimi hapı e baydan sipariş versem 1 haftada gelir mecburen gidip alayım 1 kutu bari bilmiyorumkismile
arkadaşlar
bu yoga gerçekten işe yarar mı acaba yoga mı yapsam?
ımmmmmmmmmmmm
hemen olacağı garanti mi? yani inşallah bu ay kendi gelsin ama sen 1 aylık gibi sipariş verme. zaten 3 aylık gibi olanlar daha ucuza geliyor. kargoya da dünya para ödüyorsun değsin bari. hayıt suyu ve diğer kürlerini de öyle hemen ümitsizliğe kapılıp kesme. ben 6 ay 9 ay 1 sene uygulayıp sonra başarıya ulaşanları okudum. yıpratıcı biliyorum inşallah hemen olur ama bırakınca da olmuyor
canım işe yarıyor, ben CD alıp evde yapmıştım, ayrıca meditasyon CD'leri falan... gevşiyorsun, farklı bir zindelik geliyor, farklı hissediyorsun kendini...
Alabama canim iyiyim. bayagi agirlastim, yorgunluk ve nefes darligi cok fena. Yemeklerden sonra olucem diye dusunuyorum. Evet az kaldi, heyecanla bekliyorum minik kizimi. Allah hepimize kismet etsin saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi.
Opuyorum seni.
badenur canım senin özledim gerçekten. önemli olan senin kendini daha iyi hissetmen. herkes birbirine destek olmak için burada. inşallah güzel heberlerinle sevincine ortak da olacağız opuyorumnanaktan
badecim hoşgeldin seni gördüm çok mutlu oldum. çok çok geçmiş olsun. hayatta hiçbirşeye olmaz demicez. çünkü herşey olabilir. hakkımızda hayırlısı. inşallah tekrar yeşilleneceksin. umut hiç tükenmiyor ki canım illaki bi yerde tekrar ayağa kalkmamıza yardım ediyor. ayağımıza takılan taşlara çarpa çarpa ilerliyoruz. inşallah senin için de mutlu sonlar olacak. her ne yaparsan yap aşılama tüp preeseed farketmez rast gelsin canım. allah yardımcımız olsun.
şimdi çıkıyorum, bütün sayfaları ben doldurdum, kaçıyorum, evde kalmamaya çalışıyorum........
BÜTÜN DOSTLARIMA a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?