38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günde 5 çorba kaşığı aç karnına yemeliymişsin. o kadarını yetiştirmen zor. birkaç saksı dikip uğraşırsan ayrı. haplarından alsana. türkiyede pahalı ama günde 3000 mg iç bar.

yok çidere üyeysen adet 10-12 veya 19. gün gittin diyelim para ödemiyorsun. sonra 2. günü gittiğinde yine çidere üyeyim diyorsun başlarsan 500 eur ödüyorsun başlamazsan yine çidere üyesin diye hatırlatırsan birşey ödemiyorsun. ben ödemedim. 2. ayın yumurtaları adet 18-19. günü daha net gözüküyor ama ben adet 11. günü yumurta takibine gittiğimde yine bir sonraki ayın rezervi gözükmeye başlamıştı. tabii ne kadar net anlarlan onu bilemem.

hatırlarsan ben gittim çider üyesi olarak ve film istediler filmi göstermek istemiştim ücret istemişlerdi. çider üyeliği yoluyla sadece bir defa gidebiliyorsun benim bildiğim...

yok muhasebeyle konuş daha sonra da gidiyorsun ve ücret ödemiyorsun. ben haziranda hale hanıma gitmiştim sonra o ay başlamayıp temmuzda tekrar gitmiştim kontrole ücret almamışlardı. ocak ayında adet 2. günü gidince de aşılamaya başlayıp sadece onun ücretini verdim yine muayene ücreti vermedim

ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIINNNNNNNNNN

ben son yaşadığım olumsuzluktan sonra yazdıklarımla sizi oldukça üzmüşüm...... her birinizi kucaklıyorum...... ne desem bilemiyorum........ bizi en iyi biz anlarız..... biliyorum.... HERKESE desteği için çok teşekkür ediyorum.... HEPİNİZİN derdime ortak olup acımı hafifletmeye çalışması herşeye değer....... şu an yine çok duygulandım.....
Ayrıca özlenmişim.... ne güzel sevenlerim varmış........ HEPİNİZE iyi günde, kötü günde yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler.......... HEPİNİZİN ismini tek tek yazmadım ama inanın her mesajı içimde hissederek okudum.........

ŞİMDİİİİİİİİİİİİİ süper bir haber veriyorum..... Buranın Eskilerinden bir arkadaş .... zaman zaman bahsettim hep.... ARAY DOĞUM YAPMIŞŞŞŞŞŞŞŞ.... bir kızları olmuş........ ARAY çok sıkıntılı zamanlar geçirdi........ ama sonuçta mutluluğu buldular......... allah nazarlardan saklasın......... darısı hepimizin başına......... Roniyam canım, özellikle bu habere senin sevineceğini biliyorum...... çok tuhaf yaaaaaaaaa........ nasıl bir duygudur bu... gözlerim kendiliğinden boşalıyor... ARAY'la biz ölüm acısını paylaştık...... ben annemi o kardeşini kaybetti.......... o kadar sıkı sarıldıkki birbirimize..... Hayatımın sonuna kadar istediği sürece ben ona kardeş olacağım.........

Yağmursesi bende denizbulut un dediği gibi diye biliyorum çünkü ben çider aracılığıyla bahçeçiye gittim ilk randevu ve muayeneden sonraki bütün kontrollerde para vermedim çünkü ben Murat beye de gittiğimden teedavime 3 ay sonra başlandı arada rutin kontrollerim oldu bunada ücret vermedim kaydirigubbakcemile5 genede gidince sorarım bu ayın rezervi sanırım düşüktür bu Fsh la :sinifsinif:
tamam Denizcim buğday çimine başlıyorum bakalım kaydirigubbakcemile5

Öncelikle ARAY'ı tebrik ediyorum.

Badeciğim Lütfen sizi üzmüşüm falan deme, biz sadece birbirimize destek oluyoruz çünkü en iyi biz birbirimizi anlarız bizler iyi olduğu kadar kötü günde de arkadaşız.

KİNDERSSS selam, dün bana bir söz vermiştin , ne haber bakalım????

Canım güzel Badenurum
hoşgeldin opuyorumnanaktan
başladım tatlım hayıt suyuna bide aslan pençesi kaydirigubbakcemile5
bide buğday çimi hapı e baydan sipariş versem 1 haftada gelir mecburen gidip alayım 1 kutu bari bilmiyorumkismile

CANIM , bunun için birbirimize bağlanıyoruz işte... onu hissettiğimiz için herşey böyle güzel.......... Tedaviye başlamışsın... ne zaman transferin? inşallah bu sefer... hadi canı gönülden diliyorum..... :lepi:

canım o senin güzelliğin, hadi bakalım, istikrarlı olursan, amacına ulaşırsın, 1-2 ay içinde herşey daha iyi yönde gelişecek.... buna inan, senin sorunun çözülmeyecek birşey değil.... hayıt suyunun tadı kötü ama ilaç niyetine diyerek yudumla......

hemen olacağı garanti mi? yani inşallah bu ay kendi gelsin ama sen 1 aylık gibi sipariş verme. zaten 3 aylık gibi olanlar daha ucuza geliyor. kargoya da dünya para ödüyorsun değsin bari. hayıt suyu ve diğer kürlerini de öyle hemen ümitsizliğe kapılıp kesme. ben 6 ay 9 ay 1 sene uygulayıp sonra başarıya ulaşanları okudum. yıpratıcı biliyorum inşallah hemen olur ama bırakınca da olmuyor

badenur canım senin özledim gerçekten. önemli olan senin kendini daha iyi hissetmen. herkes birbirine destek olmak için burada. inşallah güzel heberlerinle sevincine ortak da olacağız opuyorumnanaktan

sağol deniz cim
güzel anne başarı örneğim benim senin kadar istikrarlı olursam başarıcam teşekkür ederim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Roniyam canım, çok az kaldı, yemekten sonra böyle kötü hissetmen midenin dolmasından mı? mide bulantısından mı? sıkıntının sonu dünyanın en güzel mutluluğu.... allah nazarlardan saklasın....... sen hamile halinle bize dua etmeye devam et.... inşallah hepimiz bu güzel duyguyu vakti zamanı gelince yaşayacağız....

BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR, ALABAMA, WATERS, DENİZ, ESTERYA, RONİYAM, (atladığım var mı??? ) hızlı hızlı okudum , bir terslik yok, herşey normal seyrinde ... zamanı yaklaşanlar azıcık zorlanıyor...... olsun bakalım, sonu güzel olsun....
doğuma kadar bizlere dua edin...... hamilelerin duasına ihtiyacımız var........

ŞİMDİ hamilelik haberi beklediğimiz sırada KARAMEL, ERVERDİ var...... (atladığım varsa kusura bakmasın, çok şey birikmiş, bir zaman sonra bilgileri karıştırıyorum.)

Azıcık kulak çınlatayım, HÜLYAcım, Patikler canım, Yağmursesiiiiiiii, Herada, Zarpandit............

ÖPÜYORUM hepinizi...

badenur canım senin özledim gerçekten. önemli olan senin kendini daha iyi hissetmen. herkes birbirine destek olmak için burada. inşallah güzel heberlerinle sevincine ortak da olacağız opuyorumnanaktan

Sağol DENİZ, herkese teşekkür ediyorum, bu bile bir şans diyorum......... burada buluşmak ve iyiyi de kötüyü de paylaşabilmek......

canım arkadaşım, sen hep mutlu ol, hakkında en hayırlısı olsun hep, içinide hep ferah tut, herşey olması gerektiği gibi güzel sürüp gidecek.... allah nazarlardan saklasın........ benimde vakti zamanım gelince ben de peşinden geleceğim inşallah...... umutsuz değilim......

şimdi çıkıyorum, bütün sayfaları ben doldurdum, kaçıyorum, evde kalmamaya çalışıyorum........

BÜTÜN DOSTLARIMA a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…