38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyiyiz canım iyi. ne güzel sende büyük bir enerjiyle gelmişsin. işallah daha güzel günler seni bekliyordur...

denizbulut demekki benim bu fshla memeorialda tedaviye alınmam imkansız bekle gülüm bahar gelecek yani :1shok:
bunu öğrendiğim iyi oldu yanii bahçecide fsha falan bakmadılar hadi bakalım dedi başladık biz:uhm:

Badenur arkadaşım iyiki aramıza döndün canım bizler de seni özlemiştik.Kötü günler geçirmişsin ama hepsi geçmişte kaldı.ınşallah iyi günlerimiz ileride.Tansiyon problemine üzüldüm ama atlatmışsın şimdi.O tansiyon da üzüntüde hemen gösteriyor kendini.Bir daha üzme kendini.Bak hepimizin iniş ve çıkışları var ama mücadeleye devam ediyoruz sonuçta.Kendine dikkat et canım.Zaten yağmurun dediği gibi çok enerjili döndün aramıza bize de bir pozitiflik oldu bu aslında.Hadi canım tekrar hoşgeldin.

Kinder baştan kendine ora olmaz bura olmaz diye sınır koyma, her hasta ve tedaviye cevapları farklıdır. Bu ay yüksektir öbür ay düşük, FSH'ın en uygun olduğu zaman tedaviye başlarsın.

Mesela benim doktorum FSH ölçtürmüyor bile gerek yok diyor. Yani FSH'a tapan doktorla var, ilgilenmeyen doktorda.

Bana söylediği ne yani yüksekse herşeyden vazmıgeçeceksin. Tek kaliteli yumurta işimizi görür FSH senin ilgileneceğin bir konu değil dedi. Bende sildim kafamdan.

Yüksek diye illa uyarıya cevap vermeyecek değil evet belki aynı uyaranla düşük FSH la belki daha çok yumurta ve kalite sağlarsın ama niye olmasın.

ış ehil ellerde olmak. Bizim hatamız şu interneti kendimize kılavuz yaptık yok böyle birşey.

Son düzenleyen: Moderatör:
denizbulut demekki benim bu fshla memeorialda tedaviye alınmam imkansız bekle gülüm bahar gelecek yani :1shok:
bunu öğrendiğim iyi oldu yanii bahçecide fsha falan bakmadılar hadi bakalım dedi başladık biz:uhm:

yabancı siteleri okudugumda çoğu hastanenin fsh 12 den büyükse tedaviye almadığını gördüm. bazıları 15 e bazıları da 20 ye kadar tedaviye alıyordu. çok azı 20 den büyükse tedaviye alıyordu. istabulda da yüksek fsh ile tedaviye alan yerler var ama sanırım yumurtaları uyarmak için zaten yüksek doz kullanılıyor fsh yüksek olunca herhalde uyarma daha zor ve uzun oluyor. bu da zaten düşük olan başarı şansını iyice düşürüyor. ama imkansız değil elbet. sadece daha zor. bir de fsh kendi de her ay değişiyor daha etkili bir tedavi için her adet 2. günü ölçtürüp düştüyse 3. günü tedaviye başlayabilirsin. sen neden hiç kür yapmadın. hadi buğday çimi pahalı ulaşmak zor. hayır tohumu aslan pençesi civanperçemi mevcut aktarlarda. ayrıca kafeini kesip et-süt azaltıp yürüyüş yapmak da çok faydalı. bunları yaparsan birkaç ayda sonuç alıp tedaviye başlayabileceğini düşünüyorum. sen de laf dinlemez yağmur gibi sigara içmiyorsun değil mi?

Son düzenleme:
ayyy deniz bulut nasıl güldüm bir bilsen laf dinlemez yağmurmafoldumbensempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

eee kaç ay oldu anlatamadık klava:bak 3 ay önce sigarayı bırakmış olsan pırıl pırıl (tamam hemen olmasa da daha temiz) bir ciğere ve tertemiz yumurtalara sahip olacaktın. offf bindiğin dalı kesmeye devam et laf dinlemez yağmur :umursamaz:

Badenur, ben de seni opuyorum.kaydirigubbakcemile3 Aray'i da cok tebrik ediyorum, gule gule buyutsun bebegini. Sonra sirada Roniyam var sanirim.

Ayyy Deniz bulut'un lafina ben de guldum.sırnaşık şeysırnaşık şey

Ovulasyon testini azimle uygulayan arkadaslar....... Oncelikle merhaba tekrar ve a.s.

Sizler gibi ben de 9-10-11-12. gunler denedim. 9.gun kasigimda siddetli bir agri oldu, yorumum= aaa yumurtam catladi oldu! fakat testi yaptigim gunler boyunca ikinci cizgi hep daha silikti, bu cizgiyi koyulasacak mi yoksa ben test tuplerini bosa mi harciyorum bazilari Uzman bazilari Prof. olan arkadaslarim?bilmiyorumkismile

yok tatlım ben kür uygulmadım ama senin buğday hapından 2 kutu içmiştim ben ama geçen aydı ayrıca hayıtında çayını 2 aydır kullanmıyorum ondan önce hep vardılar hayatımda uyguluyordum yani kafein dersen şu son 2 haftadır kahve tükettim kötü yaptım sigarada 2 yıldır içmiyorum ama şu kahveler varya yanında sigarada içtim yani kötü olan ne varsa yaptım geçen ay buda bana yol su olarak geri geldi eyvahedigeldismile
ama şimdi yok sabah hayıt suyunu içtim şimdi yeşil çay ve aslanpençesi içiyorum boshayallersmile

Zarpandit arkadaşım normalde adet dngün kaç gündü senin.Yumurta çatlarken kasık ağrısı yapar bende de oluyor da o 9.gün yaptığında testi 2.çizgi diğer günlere göre biraz daha koyu değilmiydi peki çizgin.Belki de yumurtan hala büyüyordur çünkü büyürken de kasık ağrısı oluyor.Bence devam et yine de ovulasyon testine.

Sıpamın teyzesini mi kıracağım, ısim Tashihi Davası açmıştım sonuçlandı sengözlerimebaksanab

çok yorgundum.evimdeyim şimdi,şükür..bir kırmızı şeker var bilirmisiniz?hani çok önceleri mevlütlerde külahla şeker verilirdi.halaaa verilir mi bilmem.daha küçükken o külahın içinde arardım ben o kırmızı şekeri.çok güzeldir.bana göre.tarçınlı diyorlar şimdi.ama bence tarçın değil içindeki.kıpkırmızı bir şeker.kırmızı akide şekeri..paketin üzerinde de tarçınlı yazıyor.belki de öyledir.herneyse.....
şimdi o şekerden attım ağzıma bir tane.ııımmmmhh.çok güzell.şu an çok mutluyum bu şekerle....Peygamberimiz demiş ki.sevdiklerinizden paylaşmadıkça bizden olamazsınız.keşke şu teknoloji biraz daha ilerlemiş olsaydı birer tane ağzınıza verirdim.mutlu olun diye.
sonra düşündüm de ben seviyorum diye acaba siz de severmiydiniz?yooo..algı farklı,zevkler farklı.belki de ıyyyyhhh deyip atardınız benim caaanım kırmızı şekerlerimi.
vazgeçtim.çıkarın bakıyiiim şekerlerimi ağzınızdan!!

erverdi den kıssa...hikaye değil ama gerçek duygularımmm.görüşürüz güzeller .hoşçakalın.akşama yazarım.

HÜLYACIMMMM, iyi günlerimiz tabiiki gelecek arkadaşım, umutsuzluk yok... buna da şükür diyelim... evet elimde olmadan çok üzüldüm... ve sonuçta tansiyon hapı kullanıyorum, tensinor diye bir ilaç... bir dahaki kontrole kadar tedbir amaçlı kullanmam gerekiyor... çok takmıyorum kafama... olmadı hep kullanmak zorunda kalabilirim... onuda çok takmıyorum. Hastalandığımda çok korktum açıkcası... hani hayatın film karesi gibi görünürmüş ya... işte o karelerin içinde hayatımın her anını gördüm sanki........ birazda o getirdi beni kendime... silkelendim.... ben zamansız kötü bir son istemiyorum, çünkü daha yaşayacağımız çok güzel başlangıçlar var... genciz, güzeliz, şekeriz, anne adayıyız, seviyoruz, seviliyoruz.... senin gibi dostlar var ... daha ne olsun .... HEPİNİZ SAĞOLUN GÜZELLER .... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Erverdii
neler yaptın anlatsaydın ya?
Badenur dolaşıp geldinmi :dance:

evet canım, çok sıcakmış çok, biraz mutfak alışverişi falan filan.... ben şişli'de oturuyorum canım, burada vitrinlere baksam zaman güzel geçiyor... 14 yıl devamlı çalıştım, son bir yıldır böyle aylak oldum, ama yeniden hiç hayatına dönmeyi planlıyorum.

Kinders, canım sen FSH'a fazla taktın kafayı bence... eğer içindeki şüphlerden kurtulmak istiyorsan, iki yıl önceki AMH testini tekrarla derim.... ne dersin??? ben de bu testi çok merak ediyorum açıkcası, acaba söylendiği kadar daha kesin bir göstergemi?

Konuya iyice motive ol, kendine güven...yapacaklarınla sonuca varacağına inan...... sıkı sarılki, istediğini alabil...

ay çok iyi "hiç hayatı" .... böyle bir hayat var mı?

iş hayatı olacaktı arkadaşlar..........

Badenur canim seni boyle toparlanmis gormek beni cok mutlu etti. arayin haberini dun aldim. Ama galiba kan uyusmazligi varmis. O ayri bebis ayri bir hastanede yatiyormus. Ona biraz uzuldum. Ama umuyorum en kisa zamanda birlikte evlerine saglikli bir sekilde doneceklerdir.
canim inan bana hepinz aklimdasiniz ve size hep dua ediyorum. Insallah hepimiz anne olucaz cunku bunu hakediyoruz.
Yemerklerden sonra nefes darligim akcigerlere basi yuzunden. zaten uterus cok buyudugu icin basi yapiyor. E yemekten sonra mide de buyuyunce akcigerler iyice sikisiyor. Ama olsun az kaldi gececek bu gunler ve insallah ben minik kizimi kucagima aldigimda butun cektiklerimi unutacagim.
Darisi burdaki ve anne olmayi isteyen herkesin basina

Kizlar hepiniz aklimdasiniz. Hepiniz icin dua ediyorum. Lutfen yilmayalim ve daima pozitif dusunelim. Biz elimizden geleni yapalim gerisi allaha kalmis.
hepinizi opuyorum ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…