iyiyiz canım iyi. ne güzel sende büyük bir enerjiyle gelmişsin. işallah daha güzel günler seni bekliyordur...BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR, ALABAMA, WATERS, DENİZ, ESTERYA, RONİYAM, (atladığım var mı??? ) hızlı hızlı okudum , bir terslik yok, herşey normal seyrinde ... zamanı yaklaşanlar azıcık zorlanıyor...... olsun bakalım, sonu güzel olsun....
doğuma kadar bizlere dua edin...... hamilelerin duasına ihtiyacımız var........
ŞİMDİ hamilelik haberi beklediğimiz sırada KARAMEL, ERVERDİ var...... (atladığım varsa kusura bakmasın, çok şey birikmiş, bir zaman sonra bilgileri karıştırıyorum.)
Azıcık kulak çınlatayım, HÜLYAcım, Patikler canım, Yağmursesiiiiiiii, Herada, Zarpandit............
ÖPÜYORUM hepinizi...
denizbulut demekki benim bu fshla memeorialda tedaviye alınmam imkansız bekle gülüm bahar gelecek yani :1shok:
bunu öğrendiğim iyi oldu yanii bahçecide fsha falan bakmadılar hadi bakalım dedi başladık biz:uhm:
ayyy deniz bulut nasıl güldüm bir bilsen laf dinlemez yağmurmafoldumbensempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
yabancı siteleri okudugumda çoğu hastanenin fsh 12 den büyükse tedaviye almadığını gördüm. bazıları 15 e bazıları da 20 ye kadar tedaviye alıyordu. çok azı 20 den büyükse tedaviye alıyordu. istabulda da yüksek fsh ile tedaviye alan yerler var ama sanırım yumurtaları uyarmak için zaten yüksek doz kullanılıyor fsh yüksek olunca herhalde uyarma daha zor ve uzun oluyor. bu da zaten düşük olan başarı şansını iyice düşürüyor. ama imkansız değil elbet. sadece daha zor. bir de fsh kendi de her ay değişiyor daha etkili bir tedavi için her adet 2. günü ölçtürüp düştüyse 3. günü tedaviye başlayabilirsin. sen neden hiç kür yapmadın. hadi buğday çimi pahalı ulaşmak zor. hayır tohumu aslan pençesi civanperçemi mevcut aktarlarda. ayrıca kafeini kesip et-süt azaltıp yürüyüş yapmak da çok faydalı. bunları yaparsan birkaç ayda sonuç alıp tedaviye başlayabileceğini düşünüyorum. sen de laf dinlemez yağmur gibi sigara içmiyorsun değil mi?
Ovulasyon testini azimle uygulayan arkadaslar....... Oncelikle merhaba tekrar ve a.s.
Sizler gibi ben de 9-10-11-12. gunler denedim. 9.gun kasigimda siddetli bir agri oldu, yorumum= aaa yumurtam catladi oldu! fakat testi yaptigim gunler boyunca ikinci cizgi hep daha silikti, bu cizgiyi koyulasacak mi yoksa ben test tuplerini bosa mi harciyorum bazilari Uzman bazilari Prof. olan arkadaslarim?bilmiyorumkismile
Badenur arkadaşım iyiki aramıza döndün canım bizler de seni özlemiştik.Kötü günler geçirmişsin ama hepsi geçmişte kaldı.İnşallah iyi günlerimiz ileride.Tansiyon problemine üzüldüm ama atlatmışsın şimdi.O tansiyon da üzüntüde hemen gösteriyor kendini.Bir daha üzme kendini.Bak hepimizin iniş ve çıkışları var ama mücadeleye devam ediyoruz sonuçta.Kendine dikkat et canım.Zaten yağmurun dediği gibi çok enerjili döndün aramıza bize de bir pozitiflik oldu bu aslında.Hadi canım tekrar hoşgeldin.
Erverdii
neler yaptın anlatsaydın ya?
Badenur dolaşıp geldinmi :dance:
ay çok iyi "hiç hayatı" .... böyle bir hayat var mı?
iş hayatı olacaktı arkadaşlar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?