38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım, kan uyuşmazlığı varmış, ama en azından bebek zamanında doğdu, bir ara rahime dikiş atılmıştı, erken doğma riskine karşı.... kan uyuşmazlığı riskli birşeymi bilmiyorum, umarım çabuk atlatılacak birşeydir... neyse bebek geldi ya bundan sonraki herşey aşılır... seninde az kaldı canım... anneler herşeye böyle güle oynaya katlanıyor, yeterki bebek sağlıklı olsun, yeterki zamanında güzelce doğsun... ah bu annelik.... allah tamamına erdirsin canım...
ben iyiyim canım, iyi olmak zorundayım, ben kötü olunca eşim daha çok üzülüyor çünkü... bunuda aşacağız, hala umudum var...

arkadaşlar ovulasyon testi aldım, dijital olandan, içinde 7 çubuk var, bu 7 çubuk bitince makinasını da atıyor muyuz? kullanan var mı aranızda???

ARKADAŞLAR bir şey kafama takıldı, geçmişi okurken gördüm, kim yazmış şu an karıştırıyor olabilirim, tüp denemesi sonucu hcg 5'in altında çıkınca transfer hatası yazıyordu. ben bunu hiç duymadım, :uhm: :uhm: :uhm: sadece duyduğum transfer sonrası kan gelirse transfer hatalı yapılmış demekmiş... :sm_confused:

Yani sonucu 5'in altında kalanlar transfer hatası ise ortalık hatadan geçilmiyor demektir.

amin şekercim amin. inşallah sende başaracaksın.haziranda inşallah kiste sigaraya rağmen başaracaksın. ama rica ediyorum tedaviye başlayınca bari sigara içme. biliyorum sigara diyince kıl oluyosun bana ama sen kıl ol ben içme demeye devam edicem.

gülüm yarın 11 haftamız dolacak hayırlısıyla. çok şükür diyelim. seninde iyi olmana sevindim. çok yorma kendini madem dışarılardasın emniyetli sür sağdan git tamam mı?

boşver böylesi daha iyi sen şükretmeye devam et. önemli olan bebeğinin karnında oynamaya devam etmesi. ben de senin gibi her hafta gitmek ve onu görmek istiyorum buna inan. inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alacağız.

Sıpamın teyzesini mi kıracağım, İsim Tashihi Davası açmıştım sonuçlandı sengözlerimebaksanab
oo karamelito nikin hayırlı olsun şekercim. ama söyle o teyzesine arada uğrasın buraya.

Alabama ve Deniz Bulut, 11. haftayı devirdiniz. 12. hafta da bir hafta sonra bitiyor ama çok önemli bir yol kat ettiniz bence bundan sonrası özellikle 14. haftadan sonra pek çok endişeniz geride kalacak kafanız rahatlayacak bir nebze

Darısı diğer arkadaşların başına.

Ben de sana buradan kocaman öpücükler gönderiyorum opuyorumnanaktan

Sıpamın teyzesini mi kıracağım, İsim Tashihi Davası açmıştım sonuçlandı sengözlerimebaksanab

Yeni ismin hayrlı olsun canım. Çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5

a.s.Gunaydin Arkadaslar,a.s.

Kindersms, yoga ve Fethiye kulaga cok hos geliyor ama Istanbul'da da yoga merkezi bulmak daha kolay olacak sanirim degil mi? Ama hem tatil hem yoga iyi bir baslangic olabilir.hihoyyyt

Hulya, tesekkur ederim. Genelde adet dongum 28-29 gunde oluyor. Yaptigim gunler boyunca ikinci cizgi hep ornek cizgiye gore silikti halbuki kutuda ayni renk olmasi gerektigi yaziyor.CADIARZU

Erverdi, kirmizi sekerin afiyet olsun! Test sonuclarini ne zaman aliyorsun?

Badenur, haklisin once saglik! O olmadan hic bir sey yapilamiyor yada zevk alinamiyor. Bhcg'nin 5'in altinda olursa bu doktor hatasidir diyen arkadasimiza yazmistim ama cevap alamamistim yada o kismi kacirmis da olabilirim. Ben boyle bir istatistik oldugunu hic duymamistim tabiiki transferde doktor hatasinin payi da var yok degil. Umarim ehil ellerde transferimiz gerceklesiyordur.:lepi:

Herkese guzel bir gun dilerim.kaydirigubbakcemile3

günaydınlar a.s.

kan uyuşmazlığı olunca hani iğne yapılıyor ve birşey olmuyordu? bende de var kan uyuşmazlığı. indirekt coombs testi negatif çıktı. her işlemden sonra ve 28. haftada uygulanan koruyucu iğnesi var diye biliyorum. yine de birşey olma olasılığı var mı :uhm:
benim kalbim doğuştan delikti. vsd. ameliyat olmuştum. angut bir dr da bunun bebekte kalp anomali riskini % 5 arttrdığını ileride fetal eko çektirmemin iyi olacağını söyledi. inşallah o haftaları görünce. ne ararsan var yani :umursamaz:

Deniz bulut Günaydın a.s.
benim bu konuda hiç bilgim yok ama sen ne gerekiyorsa yaparsın merak etme inşallah hepsi yolunda gider sen hepsini başarırsın kaydirigubbakcemile5

Zarpanditsanada günaydın uzak diyarlara a.s.
dediğin gibi istanbula da bakayım ben a.s.

Badenur cum tatlım bitki çayımı içiyorum bakk

Erverdii erkenci bayan uyudun mu yoksa :uhm:

Karamelito buda güzel olmuş tatlımm yakıştı bu isimde sana:dance:

Günaydın kızlar,

Badeciğim, digital olanı Herada kullanıyor. Ben çubuk olanı kullanmıştım. O cvp verir.

5 in altında transfer hatası diye birşey duymadım ama mümkünde değil kısaca ona tutmadı denir.

Öyle psikolojik bir savaşki bu bir deli kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Aynı çekirdek yedim tuttu hesabı.

oo karamelito nikin hayırlı olsun şekercim. ama söyle o teyzesine arada uğrasın buraya.

Acayip yoğun bu aralar ama söylerim tabi kaydirigubbakcemile

Waterss'cığım minik sıpamız nasıl iyi atıyormu tekmelerini

Alabama, günaydın canımcım

Son düzenleyen: Moderatör:

badenur cum dijital olanı kullanmadım ama benim bildiğim makinayı atmıyorsun. asıl pahalı olup para tutan o. sadece yeni çubuk sipariş veriyorsun bittikçe diye biliyorum. herada okursa cevaplar

günaydın hanımlar
bugün ben de akapunktur a başladım. haftada bir kez gideceğim. burnumu sokmadığım hiç bir ...... kalmadıkötükedihüso

karamelito haziran başında görüşmeye gidiyorum haziran 12-13. reglimde tüp ya da aşılamaya başlıyorum hayırlısıyla yazmıştım ya bununla iligili şeyleri şekerim

süperrrrrr, güzel bir karar çok sevindim. Ben atlamışım kusura bakma bu ara fazla giremiyorum. :1hug:

kocaman öpüyorum seni

kızlar herkese merhaba.günaydınlar olsun
küçük bir kaza geçirdim.yaktım kendimi.şimdi acım geçti.şimdi dünyalar benim.çocuklar gibi 1 saate yakın hıçkırarak sesim çıktığı ağladım dün.Allah kimseye düşmanıma bile vermesin.şimdi Allaha şükürler olsun iyiyim.birazdan duş alıp hastaneye gideceğim.hepinizi seviyorum sarıyorum.daha öncede demiştim.DEĞLMı Kı ŞÖYLE TAKILMADAN RAHAT BıR NEFES ALABıLıYORUZ.
en büyük hazinemiz bu.sağlığımız...hoşçakalın.

geçmiş olsun silverdin var mıydı? acıyı alıyor hemen. senin bu pozitifliğine bayılıyorum. şükürde senin mertebene ulaşmak isterdim.boshayallersmilebu arada kırmızı tarçınlı ağzı hafif yakan akide şekerini çok severim diğerlerini o kadar sevmemekle beraber opuyorumnanaktanah bir de mevlitlerde hala şeker dağıtılıyor ama çifte kavrulmuş lokum dağıtanı da gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…