Badenur canim seni boyle toparlanmis gormek beni cok mutlu etti. arayin haberini dun aldim. Ama galiba kan uyusmazligi varmis. O ayri bebis ayri bir hastanede yatiyormus. Ona biraz uzuldum. Ama umuyorum en kisa zamanda birlikte evlerine saglikli bir sekilde doneceklerdir.
canim inan bana hepinz aklimdasiniz ve size hep dua ediyorum. Insallah hepimiz anne olucaz cunku bunu hakediyoruz.
Yemerklerden sonra nefes darligim akcigerlere basi yuzunden. zaten uterus cok buyudugu icin basi yapiyor. E yemekten sonra mide de buyuyunce akcigerler iyice sikisiyor. Ama olsun az kaldi gececek bu gunler ve insallah ben minik kizimi kucagima aldigimda butun cektiklerimi unutacagim.
Darisi burdaki ve anne olmayi isteyen herkesin basina
amin şekercim amin. inşallah sende başaracaksın.haziranda inşallah kiste sigaraya rağmen başaracaksın. ama rica ediyorum tedaviye başlayınca bari sigara içme. biliyorum sigara diyince kıl oluyosun bana ama sen kıl ol ben içme demeye devam edicem.ya aferin ama sen gel bana sor. dünkü uzun yürüyüş ve üstüne senin önerilerini yapınca bugün yoluma nasıl yürüdüm bi ben bilirimohaoldumsmile. yok şekerim yok ben bildiğimi yapayım daha zinde oluyorum vallamafoldumben
patipatisin işte:) senin deve kulu yumurtası geç büyüdü ee ancak işte:) rüyada su iyi benim bildiğim işallah güzel gelişmeler olur...
heh işte bu noktada bir yanlış anlaşılma var. kistimi aldırma diyen hatta sakın sakın laporoskopi önermiyorum diyen hale hanım. zaten rezervin az hepten haybedebilirsin dedi. çikolata kisti kısırlık sebebi. ancak benim ki 2.5 mm olduğu için tehlike sınırında değilmiş sözüm ona. hayırlısı allahtan.
kaç mesaj yazmışsın hadi birinde beni sormmuştur bu zilli diye diye baktımmmm ve gördüm sormuşsunalkisalkisalkis. iyiyiz canım. sen de iyisin gördüğüm kadarıyla maşallah oğluş büyüyor bak seni rahatsız ediyor. ne güzel tatlı yorgunluk ve tatlı sitemler bunlar. allah tamamına erdirir işallah...
Alabama'cım, işler yoğun olunca ben genelde ofis dışında olduğumdan pek giremiyorum fırsat buldukça okuyorum yazılanları. Göğüs ağrım tamamen geçti ama 2 gün bayağı acımıştı. Senin nasıl gidiyor, iyisin değil mi ? 12 hafta tamamlanmak üzere bundan sonra kafan daha rahat devam edeceksin.
Badenur'cum, öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın sıkıntılar ve üzüntüler tansiyonun çıkmasına sebep oldu, burnunun kanaması iyi olmuş...yoksa daha tehlikeli olurdu tansiyonun yükselmesi. Kopma zaten bu konudan ama kendini serin tutarak devam et arkadaşım.
Erverdi'cim sana da kolaylıklar diliyorum.detayları yazarsın bekliyoruz..
Patikler ve Hülya'cım doğal denemeler devam . Patikler sende gecikme mi var ?..Hülya'cım ufak bir problemin vardı düzeldi mi ?
boşver böylesi daha iyi sen şükretmeye devam et. önemli olan bebeğinin karnında oynamaya devam etmesi. ben de senin gibi her hafta gitmek ve onu görmek istiyorum buna inan. inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alacağız.güzelim multi vitamin bile kilo aldırmaz ki. hele folik asit hiç. olsa olsa belki demir hapları falan aldırır. için rahat olsun.
valla içim az rahatladı ama şu ikili test sonucunu almadan zor :kedi: iyi çıkınca inşallah amnioya rahat gideeğim. senin de çok az kalmış. sık dişini ne diyeyim. kızını kollarına alınca hepsi geçecek.
alabama sen de sık dişini azıcık. 12 haftada geçecek deniyor. birşey kalmadı şunun şurasında. valla seni okudukça hem kendim için endişeleniyor ama daha çok da yeni yeni şükrediyorum. göğüs ağrısı, ağızda metalik tat ve oldukça azalıp neredeyse biten yorgunluk dışında maşallahım vararkadaşlarıma da diyorum hamile olarak hiçbirşey hissetmediğimden alacakaranlık kucağında gibiyim her ultrasona girdiğimde içimde büyüyen ve artık oynayan birşey görüyorum ve inanamıyorum daha doğusu sadece o an inanıyorum hamile olduğuma ve şok geçiriyorum hemen peşinden korkular geri geliyor. düşünsene içimde (içimizde) kıpır kıpır heryeri oynayan bir bebek var ve ben birşey hissetmiyorum, dışarıdan birşey belli olmuyor. allahın mucizesi. şükürler olsun
oo karamelito nikin hayırlı olsun şekercim. ama söyle o teyzesine arada uğrasın buraya.Sıpamın teyzesini mi kıracağım, İsim Tashihi Davası açmıştım sonuçlandı sengözlerimebaksanab
BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR, ALABAMA, WATERS, DENİZ, ESTERYA, RONİYAM, (atladığım var mı??? ) hızlı hızlı okudum , bir terslik yok, herşey normal seyrinde ... zamanı yaklaşanlar azıcık zorlanıyor...... olsun bakalım, sonu güzel olsun....
doğuma kadar bizlere dua edin...... hamilelerin duasına ihtiyacımız var........
ŞİMDİ hamilelik haberi beklediğimiz sırada KARAMEL, ERVERDİ var...... (atladığım varsa kusura bakmasın, çok şey birikmiş, bir zaman sonra bilgileri karıştırıyorum.)
Azıcık kulak çınlatayım, HÜLYAcım, Patikler canım, Yağmursesiiiiiiii, Herada, Zarpandit............
ÖPÜYORUM hepinizi...
Sıpamın teyzesini mi kıracağım, İsim Tashihi Davası açmıştım sonuçlandı sengözlerimebaksanab
Badenur canim seni boyle toparlanmis gormek beni cok mutlu etti. arayin haberini dun aldim. Ama galiba kan uyusmazligi varmis. O ayri bebis ayri bir hastanede yatiyormus. Ona biraz uzuldum. Ama umuyorum en kisa zamanda birlikte evlerine saglikli bir sekilde doneceklerdir.
canim inan bana hepinz aklimdasiniz ve size hep dua ediyorum. Insallah hepimiz anne olucaz cunku bunu hakediyoruz.
Yemerklerden sonra nefes darligim akcigerlere basi yuzunden. zaten uterus cok buyudugu icin basi yapiyor. E yemekten sonra mide de buyuyunce akcigerler iyice sikisiyor. Ama olsun az kaldi gececek bu gunler ve insallah ben minik kizimi kucagima aldigimda butun cektiklerimi unutacagim.
Darisi burdaki ve anne olmayi isteyen herkesin basina
günaydınlar a.s.
kan uyuşmazlığı olunca hani iğne yapılıyor ve birşey olmuyordu? bende de var kan uyuşmazlığı. indirekt coombs testi negatif çıktı. her işlemden sonra ve 28. haftada uygulanan koruyucu iğnesi var diye biliyorum. yine de birşey olma olasılığı var mı :uhm:
benim kalbim doğuştan delikti. vsd. ameliyat olmuştum. angut bir dr da bunun bebekte kalp anomali riskini % 5 arttrdığını ileride fetal eko çektirmemin iyi olacağını söyledi. inşallah o haftaları görünce. ne ararsan var yani :umursamaz:
arkadaşlar ovulasyon testi aldım, dijital olandan, içinde 7 çubuk var, bu 7 çubuk bitince makinasını da atıyor muyuz? kullanan var mı aranızda???
ARKADAŞLAR bir şey kafama takıldı, geçmişi okurken gördüm, kim yazmış şu an karıştırıyor olabilirim, tüp denemesi sonucu hcg 5'in altında çıkınca transfer hatası yazıyordu. ben bunu hiç duymadım, :uhm: :uhm: :uhm: sadece duyduğum transfer sonrası kan gelirse transfer hatalı yapılmış demekmiş... :sm_confused:
Yani sonucu 5'in altında kalanlar transfer hatası ise ortalık hatadan geçilmiyor demektir.
oo karamelito nikin hayırlı olsun şekercim. ama söyle o teyzesine arada uğrasın buraya.
arkadaşlar ovulasyon testi aldım, dijital olandan, içinde 7 çubuk var, bu 7 çubuk bitince makinasını da atıyor muyuz? kullanan var mı aranızda???
ARKADAŞLAR bir şey kafama takıldı, geçmişi okurken gördüm, kim yazmış şu an karıştırıyor olabilirim, tüp denemesi sonucu hcg 5'in altında çıkınca transfer hatası yazıyordu. ben bunu hiç duymadım, :uhm: :uhm: :uhm: sadece duyduğum transfer sonrası kan gelirse transfer hatalı yapılmış demekmiş... :sm_confused:
Yani sonucu 5'in altında kalanlar transfer hatası ise ortalık hatadan geçilmiyor demektir.
günaydın hanımlar
bugün ben de akapunktur a başladım. haftada bir kez gideceğim. burnumu sokmadığım hiç bir ...... kalmadıkötükedihüso
ben de seni güccük öpüyorumzemuszemus yeni adın yakışmış . nasıl değiştirdin bilmiyorum ama hoş olmuş vallasüperrrrrr, güzel bir karar çok sevindim. Ben atlamışım kusura bakma bu ara fazla giremiyorum. :1hug:
kocaman öpüyorum seni
kızlar herkese merhaba.günaydınlar olsun
küçük bir kaza geçirdim.yaktım kendimi.şimdi acım geçti.şimdi dünyalar benim.çocuklar gibi 1 saate yakın hıçkırarak sesim çıktığı ağladım dün.Allah kimseye düşmanıma bile vermesin.şimdi Allaha şükürler olsun iyiyim.birazdan duş alıp hastaneye gideceğim.hepinizi seviyorum sarıyorum.daha öncede demiştim.DEĞLMı Kı ŞÖYLE TAKILMADAN RAHAT BıR NEFES ALABıLıYORUZ.
en büyük hazinemiz bu.sağlığımız...hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?