38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkür ederim deniz.hayır yoktu silverdin.çok canım yandı deniz.hemen gitseydim saracaklardı.o anki şokla hiçbirşey anlamadım.kızgın yağ elimde gördüm sanki soğuk yağ değmiş gibi hemen mutfak önlüğümle sildim.tabiii deride sıyrıldı.sonra başladı yangısı.hemen açtım saç kurutmayı soğuğa tuttum elime.biryandan zırladım bir yandan kendime kızdım nasıl dikkat etmedim diye.1 saate yakın tuttum makineyi elime.geceye kadar geçmedi.sonra hafifledi.ama su topladı sonradan.halaa şiş su toplu.tek kolla duş almak ta zormuş doğrusu.şimdi korkuyorum biri değicek diye.ya da bir yere değdireceğim diye.
elimde balonlarla geziyorum anlıycağın hastanelerde.
şükürde mertebeye ıulaşmak mı.estağfirullah.ne demek.kimin gönlünde ne olduğu hiç belli değil.şekerde kankaymışız.şekerim tatlı başladı ama sonu acı oldu.aman sen dikkat et.ne olur iki canlısın..

erverdi çok geçmiş olsun arkadaşım. ayy yağ damla sıçrasa canım burnuma çıkar benim. ya silverdin le bir yanık kremi daha var adı hatrımda değil ikisini karıştırıp sürünce çabucak iyileşiyor. su topladıysa daha yara olacak demektir. sen al genede yara olmasın. tekrar geçmiş olsun

teşekkür ederim yağmur .sağol.öbür krem teramisin miydi.karıştırıyormuyum.şimdi acım geçti ya.daha birşey sürmem.akşam çık kırmızıydı.şimdi biraz pembe.aman kızlar ben yandım siz yanmayın. siz dikkat edin ne olur.

gerçi benim sağ koluma gelecek varmış.ne yapsam olacakmış sanki birşey.eveli günü kan aldırmıştım.sol kol morarmıştı.dün de aldırdım.sağla iş görüyorum diye yine aynı yerden soldan aldırdım dün de kan.şimdi oldummu yaralı böcek.bir kol mor,öbür el bebelere balon.yanmadan az önce de başka yemeğin kapağı az daha yine sağ kola geliyordu yine yanacaktı yani.sanırım dünkü acıdan kurtuluş yoktu.ben ne kadar sakınmak istesemde sağı.bununla kurtulduğuma şüğkür.ya tedavimdeyken olsaydı .yarımkalsaydı.ne yapardım o zaman.bilmiyorumkismile

Selam Arkadaşlar,

Her ne kadar yazamasam da düzenli gelip mesajlarınızı okuyorum. İhmal etmişliğim yok o manada topiği, sağolun.

Alabama'cım ve Deniz Bulut'çum, maşallah diyorum arkadaşlar. İlk trimester bitmek üzere, hayırlısıyla çok keyifli hamilelik haberlerinizi okuyacağız buradan.

Erverdi, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım şimdi daha iyisindir.

Waterss güzel anne, sen nasılsın? Çok yormamaya gayret et kendini e mi?

Roniyam'cım, maşallah arkadaşım, ne kadar az kalmış. Sık dişini, güzel günler çok yakın...

Karamelito, merhaba canım )))

Badenur'cum, maalesef atıyorsun arkadaşım. Çünkü clearblue'nun dijital monitörlerinin yedek çubukları satılıyor bir tek. Bizim aldığımız dijital testlerin 7'li ve 20'li olanları var ancak bayağı bir bakınmama rağmen onların yedeklerini bulamadım, zaten yokmuş da, atıp yenisini almak gerekiyor.

Yağmursesi, çok güzel arkadaşım. Ne güzel birşeylerin ucundan tutuyorsun ve akupunkturu sakın yabana atma. Bir sürü bayanın faydalandığını okumuştum bu sitede. Tedavi kararı da almışsın, harikasın.

Kinder, moral bozmadan yola devam arkadaşım.

Herkese kolaylıklar, sevgiler

ZARPANDİT;test sonuçlarımı aldım.eşimnkiler de benimkiler de temiz,şükür.seni bu konuda da bilgilendireyim.fiyatlarıyla ilgili.özel hastanelerde300 350 arası değişiyor.ben en ekonomik yoldan yapmaya çalışıyorum ve başardım.normalde dışarıdan gelen hastaların talebini yerine getirmiyor devlette ama biz biri hariç hepsini yaptırdık ücretsiz.o biri de hastanede yapılmıyormuş.bir tek Rubella Igg yi ücretli yaptırdım başka yerde.hematolokta daha bir neticeye varamadım.

KİNDER; uyumadım uyumadım arkadaşım.yandım cıs oldum.ama geçti.kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine sevindim tahililerine hepsini aldın hadi hayırlısı
rubella yı nerde yaptırdın mahsuru yoksa ne kadar verdin bende yaptırıcam sanırım kaydirigubbakcemile5

Herada cım teşekkür ederim tatlım moral bozmamak mümkün değil ama ne olsun işte allah nasip ederse düzelir her şey yoluna girer kaydirigubbakcemile5

kinder;geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederimRubellayı Özel Çapa Hastanesinde yaptırdım.niye mahsuru olsun.20 tl ödedim.değerlerini de Bayrampaşa Devlet Hastanesinde.Şimdi bir tek hematolok işimiz kaldı.adette de gideceğim Memoriale eşimde o zaman verecek.

çok iyi, bitki çayının faydasını göreceksin arkadaşım, ama istikrarlı olman şart, tadı kötü diye pes etmek yok tamam mı?

Karamel ne güzel demişsin... evet psikolojik savaş... vallahi insanın kafası karışıyor, acaba ? acaba? ondan sonra kuruyorsun, kurduğuna inanmaya başlıyorsun...
Neyse senin iğnelerin sürüyor değil mi? ne zaman kısmetse???

badenur cum dijital olanı kullanmadım ama benim bildiğim makinayı atmıyorsun. asıl pahalı olup para tutan o. sadece yeni çubuk sipariş veriyorsun bittikçe diye biliyorum. herada okursa cevaplar

Araştırdım canım ama bir bilgiye raslayamadım, makina atılıyorsa o zaman çok pahalıya gelecek... ben de bunu uzun süreli olarak düşünmüştüm... gitti paracıklar...... akannehir

Son düzenleme:

transfer yarın

Evet dogru biliyorsun kan uyusmazliginda 28. hafta igne yapiliyor bir de dogum esnasinda. Arayla konusamadigim icin ayrintiyi bilmiyorum.
Sen simdi kafana takma bir sey. Hersey yolunda gececektir.

günaydın hanımlar
bugün ben de akapunktur a başladım. haftada bir kez gideceğim. burnumu sokmadığım hiç bir ...... kalmadıkötükedihüso

Yağmurcum, ben de düşünüyorum akapunkturu... sen nereye gideceksin, bilgi verirsen sevinirim.

karamelito haziran başında görüşmeye gidiyorum haziran 12-13. reglimde tüp ya da aşılamaya başlıyorum hayırlısıyla yazmıştım ya bununla iligili şeyleri şekerim

yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun canım, sonucu güzel olsun inşallah... hayırlısı ...

Erverdi, çok geçmiş olsun... allah beterinden korusun... insanın bir yeri ağrıyınca, canı yanınca, ya da hastalanınca, o an herşey unutuluyor, ben kendimi çok hırpaladım, daha yeni yeni anladım canımın kıymetini.... önce Sağlık, gerisi nasıl olsa olur........
Yanıkta en iyi ilaç buz koymak aklından bulunsun.

Heradacım, bu durumda çok pahalıya geliyor, 7 kullanımlık... bir daha bundan almam açıkcası... birazda eczacının yönlendirmesinin kurbanı oldum... ya da ben yanlış anladım. benimkinin Clearblue markası sanıyorum ovulasyon için sadece 7 kullanımda aletin pili bitiyormuş, ona göre ayarlandığı içinde mecburen atıyorsun, aynı markanın hamilelik testi için olanının ise yedek çubukları satılıyormuş... bu da herkesin aklında olsun.

ERVERDİ testler temiz çıkmış gözünaydın, her aşamanı güzel geçirmeni dilerim.

aaaaaaaaaa yarın mı????? ben mi kaçırdım.... bilmiyordum.... hadi hayırlısı olsun.... inşallah bu sefer vakti zamanı gelmiştir, hayırlısıyla yavrunu ya da yavrularını alır gelirsin.... canı gönülden diliyorum arkadaşım, bu yolda kimse üzülmesin.... :lepi: içime iyi şeyler doğdu şimdi öğrenince, ben genelde hislerimde yanılmam... inşallah bu da yanılmadığım anlardan biridir....

Yok birşey kaçırmadın canım, bu sefer ben pek paylaşmadım.

Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkürler. Bu yola baş koyan cümlemiz inşallah güzel haberlerle dönerler.

Arkadaşlar ben bugün annemi ziyaret ettim, anneler gününde gidememiştim, hem de mersin'den getirdiğim fideler vardı onları ektim... burada ilk defa birşey dikkatimi çekti, hemen yan tarafta bir aile mezarlığı var... ilk mezar 18 yaşındaki bir kızcağıza ait, taşının üzerinde her okuyanı ağlatacak kadar içli bir yazı var ... onu yazmayacağım sizlerinde içini parçalamak istemiyorum, ilginç olan tarafı, hemen onun yanındaki yaklaşık 1 yıl sonrasının tarihini taşıyor ve onun taşından kızcağızın annesi olduğunu anladım, hemen yanındada yaklaşık 2 yıl sonrasının tarihiyle babanın mezar taşı var..... hani derler ya evlat acısı hiç birşeye benzemez... evlat acısı insanın bitirir diye...... ben bu ailenin bu kadar kısa sürelerde yaşamını kaybetmelerini o acıya yordum... dedimki bak, beterin beteri var, ben anneme 40 yaşına kadar sahiptim, o da bana ... şükürler olsun... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, acılarını göstermesin.......... İçinizi kararttıysam affedin... ama bu da bir yaşanmışlık, acısıyla tatlısıyla hayat bir sahne işte..........

denizcim canımın acısına kaçırmışım.evet en son memoriale gittiğimde sormuştum ben Hale Hanıma(bende de kan pıhtılaşması olduğu için)o da evet iğne kullanmak gerktiğini ben doğuma kadar bildiğimi o ise lohusa iken de devam edileceğini söyledi.ama kan pıhtılaşmasının hamile kalmaya engel olmadığını biliyorsundur.
senin söylediğin ise kan uyuşmazlığı.sen de bu mu varmış?bence sen o angut dr un dediğine bakma.ona bakarsan hamile kalmak içinde %5 diyorlardıyerimseniben.görüceksin inşallah o haftaları.hep beraber göreceğiz.

yemek pişerken giriverdim kızlar;
BADENUR;evet badenur.daha neler neler var hayatta.sağlık olsun diyeceğiz.hem de nasıl diyeceğizzzz.benim bu ara çok canım yandı ya.bastıra bastıra söylerim valla.
KARAMEL;transferin hayırlı olsun hayırlı evlat olsunlar.
HÜLYA;sen ne yaptın.?bugün ne yaptın?oğlunun sağlığı ?herşey yolunda mı?
WATERSS;herşey yolunda mı??
HAZEROZLEM;avatarın değişmiş haberin olsun açınca görürsün.ben baktım göremedim açınca gözükecekmiş.
ZARPANDıT;sabah çiçekleri sana kaldı bu aralar.aman ihmal etme açıksan.borcum olsun.
herkese selamlar.yarın yine hastane yolculuğu bana.benim tüp denemelerim hep yorucudur.yok gözle irtibattayımdır yok nörologla takiplere artı olarak. şimdi bir de hematolok çıktı .iyi mi?herkes kendine iyi baksın.hoşçakalın.

slm kızlar ,nasılsınız? erverdi bu arada geçmiş olsun dün canım çok sıkıldı ama bu gün kendime geldim dün kontrolum vardı doktor bir tane yumurta gözüküyor dedi yarın yine gidecem yumurta iyi ise devam başka yumurta yok ise tedaviyi keseriz üzüldüm çokkkkkkkk kısmet hayırlısı olsun dedim .bu arada hiç olmayacagını düşünmemiştim şimdi de olmaz diye aklıma getirmemeğe çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…