- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
geçmiş olsun silverdin var mıydı? acıyı alıyor hemen. senin bu pozitifliğine bayılıyorum. şükürde senin mertebene ulaşmak isterdim.boshayallersmilebu arada kırmızı tarçınlı ağzı hafif yakan akide şekerini çok severim diğerlerini o kadar sevmemekle beraber opuyorumnanaktanah bir de mevlitlerde hala şeker dağıtılıyor ama çifte kavrulmuş lokum dağıtanı da gördüm.
erverdi çok geçmiş olsun arkadaşım. ayy yağ damla sıçrasa canım burnuma çıkar benim. ya silverdin le bir yanık kremi daha var adı hatrımda değil ikisini karıştırıp sürünce çabucak iyileşiyor. su topladıysa daha yara olacak demektir. sen al genede yara olmasın. tekrar geçmiş olsunteşekkür ederim deniz.hayır yoktu silverdin.çok canım yandı deniz.hemen gitseydim saracaklardı.o anki şokla hiçbirşey anlamadım.kızgın yağ elimde gördüm sanki soğuk yağ değmiş gibi hemen mutfak önlüğümle sildim.tabiii deride sıyrıldı.sonra başladı yangısı.hemen açtım saç kurutmayı soğuğa tuttum elime.biryandan zırladım bir yandan kendime kızdım nasıl dikkat etmedim diye.1 saate yakın tuttum makineyi elime.geceye kadar geçmedi.sonra hafifledi.ama su topladı sonradan.halaa şiş su toplu.tek kolla duş almak ta zormuş doğrusu.şimdi korkuyorum biri değicek diye.ya da bir yere değdireceğim diye.
elimde balonlarla geziyorum anlıycağın hastanelerde.
şükürde mertebeye ıulaşmak mı.estağfirullah.ne demek.kimin gönlünde ne olduğu hiç belli değil.şekerde kankaymışız.şekerim tatlı başladı ama sonu acı oldu.aman sen dikkat et.ne olur iki canlısın..
erverdi çok geçmiş olsun arkadaşım. ayy yağ damla sıçrasa canım burnuma çıkar benim. ya silverdin le bir yanık kremi daha var adı hatrımda değil ikisini karıştırıp sürünce çabucak iyileşiyor. su topladıysa daha yara olacak demektir. sen al genede yara olmasın. tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun Erverdi.
ZARPANDİT;test sonuçlarımı aldım.eşimnkiler de benimkiler de temiz,şükür.seni bu konuda da bilgilendireyim.fiyatlarıyla ilgili.özel hastanelerde300 350 arası değişiyor.ben en ekonomik yoldan yapmaya çalışıyorum ve başardım.normalde dışarıdan gelen hastaların talebini yerine getirmiyor devlette ama biz biri hariç hepsini yaptırdık ücretsiz.o biri de hastanede yapılmıyormuş.bir tek Rubella Igg yi ücretli yaptırdım başka yerde.hematolokta daha bir neticeye varamadım.
KİNDER; uyumadım uyumadım arkadaşım.yandım cıs oldum.ama geçti.kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine sevindim tahililerine hepsini aldın hadi hayırlısı
rubella yı nerde yaptırdın mahsuru yoksa ne kadar verdin bende yaptırıcam sanırım kaydirigubbakcemile5
Herada cım teşekkür ederim tatlım moral bozmamak mümkün değil ama ne olsun işte allah nasip ederse düzelir her şey yoluna girer kaydirigubbakcemile5
Zarpanditsanada günaydın uzak diyarlara a.s.
dediğin gibi istanbula da bakayım ben a.s.
Badenur cum tatlım bitki çayımı içiyorum bakk
Erverdii erkenci bayan uyudun mu yoksa :uhm:
Karamelito buda güzel olmuş tatlımm yakıştı bu isimde sana:dance:
Günaydın kızlar,
Badeciğim, digital olanı Herada kullanıyor. Ben çubuk olanı kullanmıştım. O cvp verir.
5 in altında transfer hatası diye birşey duymadım ama mümkünde değil kısaca ona tutmadı denir.
Öyle psikolojik bir savaşki bu bir deli kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Aynı çekirdek yedim tuttu hesabı.
Acayip yoğun bu aralar ama söylerim tabi kaydirigubbakcemile
Waterss'cığım minik sıpamız nasıl iyi atıyormu tekmelerini
Alabama, günaydın canımcım
badenur cum dijital olanı kullanmadım ama benim bildiğim makinayı atmıyorsun. asıl pahalı olup para tutan o. sadece yeni çubuk sipariş veriyorsun bittikçe diye biliyorum. herada okursa cevaplar
Karamel ne güzel demişsin... evet psikolojik savaş... vallahi insanın kafası karışıyor, acaba ? acaba? ondan sonra kuruyorsun, kurduğuna inanmaya başlıyorsun...
Neyse senin iğnelerin sürüyor değil mi? ne zaman kısmetse???
Evet dogru biliyorsun kan uyusmazliginda 28. hafta igne yapiliyor bir de dogum esnasinda. Arayla konusamadigim icin ayrintiyi bilmiyorum.günaydınlar a.s.
kan uyuşmazlığı olunca hani iğne yapılıyor ve birşey olmuyordu? bende de var kan uyuşmazlığı. indirekt coombs testi negatif çıktı. her işlemden sonra ve 28. haftada uygulanan koruyucu iğnesi var diye biliyorum. yine de birşey olma olasılığı var mı :uhm:
benim kalbim doğuştan delikti. vsd. ameliyat olmuştum. angut bir dr da bunun bebekte kalp anomali riskini % 5 arttrdığını ileride fetal eko çektirmemin iyi olacağını söyledi. inşallah o haftaları görünce. ne ararsan var yani :umursamaz:
günaydın hanımlar
bugün ben de akapunktur a başladım. haftada bir kez gideceğim. burnumu sokmadığım hiç bir ...... kalmadıkötükedihüso
karamelito haziran başında görüşmeye gidiyorum haziran 12-13. reglimde tüp ya da aşılamaya başlıyorum hayırlısıyla yazmıştım ya bununla iligili şeyleri şekerim
kızlar herkese merhaba.günaydınlar olsun
küçük bir kaza geçirdim.yaktım kendimi.şimdi acım geçti.şimdi dünyalar benim.çocuklar gibi 1 saate yakın hıçkırarak sesim çıktığı ağladım dün.Allah kimseye düşmanıma bile vermesin.şimdi Allaha şükürler olsun iyiyim.birazdan duş alıp hastaneye gideceğim.hepinizi seviyorum sarıyorum.daha öncede demiştim.DEĞLMİ Kİ ŞÖYLE TAKILMADAN RAHAT BİR NEFES ALABİLİYORUZ.
en büyük hazinemiz bu.sağlığımız...hoşçakalın.
Selam Arkadaşlar,
Her ne kadar yazamasam da düzenli gelip mesajlarınızı okuyorum. İhmal etmişliğim yok o manada topiği, sağolun.
Alabama'cım ve Deniz Bulut'çum, maşallah diyorum arkadaşlar. İlk trimester bitmek üzere, hayırlısıyla çok keyifli hamilelik haberlerinizi okuyacağız buradan.
Erverdi, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım şimdi daha iyisindir.
Waterss güzel anne, sen nasılsın? Çok yormamaya gayret et kendini e mi?
Roniyam'cım, maşallah arkadaşım, ne kadar az kalmış. Sık dişini, güzel günler çok yakın...
Karamelito, merhaba canım)))
Badenur'cum, maalesef atıyorsun arkadaşım. Çünkü clearblue'nun dijital monitörlerinin yedek çubukları satılıyor bir tek. Bizim aldığımız dijital testlerin 7'li ve 20'li olanları var ancak bayağı bir bakınmama rağmen onların yedeklerini bulamadım, zaten yokmuş da, atıp yenisini almak gerekiyor.
Yağmursesi, çok güzel arkadaşım. Ne güzel birşeylerin ucundan tutuyorsun ve akupunkturu sakın yabana atma. Bir sürü bayanın faydalandığını okumuştum bu sitede. Tedavi kararı da almışsın, harikasın.
Kinder, moral bozmadan yola devam arkadaşım.
Herkese kolaylıklar, sevgiler
ZARPANDİT;test sonuçlarımı aldım.eşimnkiler de benimkiler de temiz,şükür.seni bu konuda da bilgilendireyim.fiyatlarıyla ilgili.özel hastanelerde300 350 arası değişiyor.ben en ekonomik yoldan yapmaya çalışıyorum ve başardım.normalde dışarıdan gelen hastaların talebini yerine getirmiyor devlette ama biz biri hariç hepsini yaptırdık ücretsiz.o biri de hastanede yapılmıyormuş.bir tek Rubella Igg yi ücretli yaptırdım başka yerde.hematolokta daha bir neticeye varamadım.
KİNDER; uyumadım uyumadım arkadaşım.yandım cıs oldum.ama geçti.kaydirigubbakcemile2
transfer yarın
aaaaaaaaaa yarın mı????? ben mi kaçırdım.... bilmiyordum.... hadi hayırlısı olsun.... inşallah bu sefer vakti zamanı gelmiştir, hayırlısıyla yavrunu ya da yavrularını alır gelirsin.... canı gönülden diliyorum arkadaşım, bu yolda kimse üzülmesin.... :lepi: içime iyi şeyler doğdu şimdi öğrenince, ben genelde hislerimde yanılmam... inşallah bu da yanılmadığım anlardan biridir....
günaydınlar a.s.
kan uyuşmazlığı olunca hani iğne yapılıyor ve birşey olmuyordu? bende de var kan uyuşmazlığı. indirekt coombs testi negatif çıktı. her işlemden sonra ve 28. haftada uygulanan koruyucu iğnesi var diye biliyorum. yine de birşey olma olasılığı var mı :uhm:
benim kalbim doğuştan delikti. vsd. ameliyat olmuştum. angut bir dr da bunun bebekte kalp anomali riskini % 5 arttrdığını ileride fetal eko çektirmemin iyi olacağını söyledi. inşallah o haftaları görünce. ne ararsan var yani :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?