Gunaydin Arkadaslar,a.s.
Merye, yoktu bir suredir, her sey yolunda mi?
[
selam canım dün dr görüştüm yine kist oluşmş tüp 1ay sonraya erteledik ve doğum kont.hap.devam etmem gerekiyormuş dhea elevit b vit.koml.verdi bahç deki diğer dr gibi içimi karartmadı daha iyi şeyler söyledi artık beni rahatlatmak için mi söyledi bilmiyorum ama bana iyi geldi
sen nasılsın canım
insallah canim. Sizler de en yakin zamanda koca karinlilar olup ufleyip puflersiniz.
Insallah hepimizin saglikli bebekleri olur. O gunleri gormeyi nasip eder yuce Allahim hepimize.
Günaydın güzellerr
Zarpandit a.s.
erverdia.s.
watersa.s.
alabamaa.s.
yağmursesia.s.
meryea.s.
Denizbuluta.s.
karamela.s.
roniyama.s.
patiklera.s.
badenura.s.
altınyunusa.s.
eeee inşallah hepinizi yazdım kalabalıkmışız aslında yaaa değil mi?
hepinizi kucaklıyorum güzel bir gün olasunn:1hug:
günaydın hanımlar...
kindersms şekerim 5000 mg buğday çimi ve hergün sabah akşam aç karna hayıt çayına başla bi hiç yılmadan üç ay boyunca nelerin değiştiğini göreceksin. denizbulut 17 olan fsh sını 12 ye indirdi ve o ay hamile kaldı. benim hormonların düzgün gibi gibi gözüksede çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyorum. diğer taraftan sen cuma günü hale hanıma gidecekmişsin reglinin kaçıncı günü. ya ben illa şu reglinin ilk üç günü gitmen taraftarıyım kadın çok iyi gözlemliyor folükül sayın hakkında bilgi alırsın. fsh dedikleri gibi pekte önemli değil. benim fsh 9 bu sayıya göre olması gereken yumurta en az 7-8 ama bak benim 2 tane. kesin bir gösterge değil bana göre. öptüm
bilemiyorum bu dr rın dedkleri birbirini tutmuyoar galiba bahç neler söyleddi umuttaki neler arada çok fark varyağmur fsh tüp tedavisinde yumurtaların hormonlara cevap vermesi ve büyüyebilmeleri için önemli. bildiğim kadarıyla memorial iyi cevap alamazlar diye fsh ı 20 den fazla olanları tüp tedavisine almıyor. (aşılama yapıldığı ay bile bana fsh 15 e kadarsa olabilir demişlerdi 17 çıkmıştı deneyelim demişlerdi 20 üstü çıksa aşılamaya almayacaklardı) 15 civarına kadar olanlara kabul edilebilir 15-20 arası olanlara da eh işte denenebilir diyorlar. yani hayıt+buğday çimi+spor ile fsh ını düşüreceksin ki tedaviye başlayabilesin
ahh ahh
teşekkür ederim deniz bulutopuyorumnanaktan
umarım fayda ederler benim 1.sorunum bu yüksek Fsh bunu altetmenin yolunu bulamadım
senin dediklerini dikkate alıp mutlaka başlıyorum spor hayıt ve buğday çimi
eve bir saksı buğday çimi aldım sabah akşam biçip yerim artık kaydirigubbakcemile5
bu aslan pençöesini sürekli mi içecen yoksa aralıklarla mıCanım güzel Badenurum
hoşgeldin opuyorumnanaktan
başladım tatlım hayıt suyuna bide aslan pençesi kaydirigubbakcemile5
bide buğday çimi hapı e baydan sipariş versem 1 haftada gelir mecburen gidip alayım 1 kutu bari bilmiyorumkismile
denizbulut demekki benim bu fshla memeorialda tedaviye alınmam imkansız bekle gülüm bahar gelecek yani :1shok:
bunu öğrendiğim iyi oldu yanii bahçecide fsha falan bakmadılar hadi bakalım dedi başladık biz:uhm:
Hazerozlem,a.s.
Patikler, a.s.
ah Badenurcum benimde gecikmeli olmuştu sen 19.güne kadar devam et yumurtanın çatlama günü 8.günden 19.güne hatta bazılarında 20.21.22.güne kadar gidebilirmiş merak etme ama 28 günde regli oluyorsan ortalama 9.günle 19.gün oluyor ona göre tahmin et 28 ortalaması 14 5 gün ileri 5 gün geri gidiyorsun 30günde bir oluyorsan 10.gün 20.gün gibi :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?