38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

[

insallah canim. Sizler de en yakin zamanda koca karinlilar olup ufleyip puflersiniz.
Insallah hepimizin saglikli bebekleri olur. O gunleri gormeyi nasip eder yuce Allahim hepimize.

ne güzel bir temenni nasıl çektim içime amn diye diye

bende seni kucaklyorum canım güzel günler hep yanımzda olur inş

canım benim son gittğm dr.tüp bebekte fsh yı çok önemsemiyoruz bizim için önemli olan her ay düzenli adet görmeniz ve yumutralrınız tedavi ye iyi cevap vermesi daha önemli dedi
bende sürekli kist oluşmaya başladı ben kesinlikle klomen e bağlıyorum seninkini bilmiyorum

bilemiyorum bu dr rın dedkleri birbirini tutmuyoar galiba bahç neler söyleddi umuttaki neler arada çok fark var

merbaha camım ben buğday çimim kendim yapmaya başladım ve hayıt içiyrm

bu aslan pençöesini sürekli mi içecen yoksa aralıklarla mı

denizbulut demekki benim bu fshla memeorialda tedaviye alınmam imkansız bekle gülüm bahar gelecek yani :1shok:
bunu öğrendiğim iyi oldu yanii bahçecide fsha falan bakmadılar hadi bakalım dedi başladık biz:uhm:

canım az önce dedim ama yine söyleyim son gitiğim dr tüp bebekte biz fsh yi çok önemsemiyoruz kadının düzenli adet görmesi bizim için daha önemli dedi ki bunu birara tv çıkan bi dr daha söylemişti tel.sormuşt biri fsh 25 olan birine aynı cevabi vermişti

merhaba hanımlar;
Bugün ne oldu bilin bakalım.Akşam oturuyorum beş dakka bile olmadı oturalı. bir telefon. bir arkadaşımızin hanımı yürüyüşe çıkıyor arkadaşıyla malum kilo sorunu.arkadaşının kocası arıyor misafir geldi nerdesin gelip alayım diye. neyse hanımları alıyor yolda. arabaya alıyor eşiyle arkadaşını. kapıyı sanırım iyi kapatmıyorlar ve sürgülü kapı nasılsa açılıveriyor. ve bizim arkadaşın karısı arabadan düşüyor. acil devlet hastahanesine kaldırıyorlar.devlet hastahanesinde pratisyen acilde tabii... neyse uzmanlar gelene kadar baya bir süre geçiyor ve geliyorlar.sonuç akciğer hasar görmüş kanamış ve kanama solunumu durdurmuş. solunum durunca beyin hasar görmüş ve şuan ameliyatta.ama doktor genç olduğu için bir ümit ameliyat ediyoruz demiş. kadın 32 yaşında çok gencecik, iki çocuğu var biri 8 diğeri 3 yaşında,çok güzel bir kadındı,kısa boylu ama bembeyaz şirin bişi. dua edin lütfen allah onu bebeklerine bağışlasın.
yeni geldim hastahaneden eşi,ailesi çok kötü. allah kolaylık versin...
hayat ne kadar anlamsız geliyor şuan bana,temizlik,iş yok onu yaptım bunu ödedim bunu aldım. yok bebek oluyor olmuyor ne anlamsız resmen boşuna çaba gibi geliyor hepsi. doğmak çok güzel ama ölüm çok çok acı, insanlar ne çaresizlikler yaşıyor.allah kimseye yaşatmasın bu acıları, kimsemize, hiç birimize yaşatmasın. allah sevdiklerimizi korusun. başka amaçlar ne küçük ne basit geliyor şuan bana.
çok üzgünüm çok. allah ona ve zorda olanlara yardımcı olsun...

Yağmur'um çok çok geçmiş olsun. Allah ailesine bağışlasın...
Karamel'im hayırlısı olsun inşallah. ışin hep rast gitsin...
Erverdi'cim hem gözün aydın tahlil sonuçların için hem de geçmiş olsun geçirdiğin kaza için...
Nur allah yazdıysa böyle de bebek verir... Moralini bozma canım.

HERKESE GUNAYDINLAR

Bugun KARAMEL'in transfer gunu bunlar ona...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

GUNAYDINLAR.......hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Erverdia.s.

Kindersmsa.s.

Yagmursesia.s.

Merye a.s.

Deniz Bulut a.s.

Deniz Karayurt a.s.

Roniyam a.s.

Herada a.s.

Vanilya a.s.

Waterss a.s.

Badenur a.s.

Altinyunus a.s.

Nur a.s.

Erverdi, cokkk gecmis olsun, biraz derin yakmissin anladigim kadariyla, mumkun mertebe su ile temasini kesmeye calis ve eldiven giy lutfen. Ben de elimi cok yakarim, halbuki su anki aldigim el akapunkturu egitimine gore ellere cok iyi bakilmasi, derin iz birakacak her turlu kazadan sakinilmasi gerekiyor. Ellerimiz vucudumuz demek! Test sonuc ve fiyat bilgileri icin cok tesekkur ederim. Sana da diger islemler iicn cokk koly gelsin.

Merye, umarim cok uzun zaman gemeden kistlerinden kurtulursun. Hangi doktora gidiyorsun yazmamissin ama en azindan bu doktorda kendini daha rahat hissetmek tedavinde seni rahatlatacaktir.

Yagmursesi, cok fena, cok gecmis olsun komsuna! Allah cocuklarina bagislasin.

Karamelito, tedavin hayirli-ugurlu ve ikiz bebekli olsun arkadasim. Siz hangi merkeze gidiyorsunuz? Sana dua ediyorum bugun...

Badenur, Annecigine ettigin dualar kabul olsun.

Hulya, bugun testi yeniden yaptim ama cizgi neredeyse yok, sanirim ben erken yumurtluyorum ve benim LH erkenden yukseliyor.

herkese günaydın günaydın günaydınlar.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.gününüz aydın umuttan güzellikten sevgiden yana olsun.transferin kolay geçsin karamel...hoşçakalın güzeller.

Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Ne diyelim nasipse, hayırlısı ise olur.

Günaydınnn
erkenci hanımlara bu çiçekler a.s.a.s.a.s.a.s.
hamillere bu çiçekler :CüvCüv:a.s.opuyorumnanaktan a.s.
buda geç kalkanlara a.s.a.s.

Karamel tatlım hadi hayırlı güzel transferin olsun olumunekankayizsmile

erverdi gene kolay gelsin tatlım sana koşturucan gene :teselli:

Zarpandit tatlım başladın mı testlere bekliyoruz seni a.s

Merye tatlım yazdıkların için çok teşekkür ederim yüksek Fsh yumurtanın gelişmesini ve rezervdeki yumurtanın azlığını gösteriyor diye biliyorum ben fsh ne kadar düşükse kalite ve gelişim iyi oluyor diyen doktorda var bilmem ki:uhm:

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....

Zarpandit güzel çiçeklerin için teşekkürler, benden de sana geliyor ve tüm arkadaşlarıma a.s.

Yağmursesi anlattığın olay çok üzücü... inşallah atlatır, allah ailesine sabır versin... hayat bir anlık işte... ancak böyle bir olay olduğunda hayatın her anının ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz...

Kinders canım hayıta alıştın mı?

Karamel, Karamelito BOL ŞANS ...

Erverdi yine hastaneye gidiyorsun bugün sanırım ... KOLAYLIKLAR...

ARKADAŞLAR birde sorum olacak, bugün reglimin 15. günü ama halen ovulasyon testinde çift çizgiyi göremedim. Son negatif tüpten 3 gün sonra regl olmuştum... onun üzerinden şuan 15 gün geçti.... 8. günden bu yana test yapıyorum... kaçırmış olabilir miyim...
Yada benim tüpten sonraki bir, iki ay regl gecikmeli gelir, onun bir yansıması olarak çift çizgide geçmi gelecek???

Badenur cum
tatlım içiyorum yavaş yavaş demledim şimdi içine 2-3 yaprakda aslan pençesi koydum bildiğin ot suyu :1no2: kötü yani
ama sağlık olsun bakalım içmeye devam
akşam eşimlede 1 saat yürüyüş yaptık tempolu yoruldum valla
5200 adım atmışım adımsayar vermişti doktur günde en az 7000-8000 adım at demişti
çok iyi oluyor adımsayara bakıyorum eksikse mutlaka tamamlıyorum :dance:

ah Badenurcum benimde gecikmeli olmuştu sen 19.güne kadar devam et yumurtanın çatlama günü 8.günden 19.güne hatta bazılarında 20.21.22.güne kadar gidebilirmiş merak etme ama 28 günde regli oluyorsan ortalama 9.günle 19.gün oluyor ona göre tahmin et 28 ortalaması 14 5 gün ileri 5 gün geri gidiyorsun 30günde bir oluyorsan 10.gün 20.gün gibi :dance:

o halde testlere devam etmeliyim... testlerde çok pahalı... doktora yumurta takibi yaptırsaydım aynı hesaba gelecekti.

Canım adımsayar nedir? ilk defa duydum...

Bitkilerin tadı kötü haklısın.... ama güzel bir amaca götürecek seni öyle düşün... içerken ilaç niyetine diyerek iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…