- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
o halde testlere devam etmeliyim... testlerde çok pahalı... doktora yumurta takibi yaptırsaydım aynı hesaba gelecekti.
Canım adımsayar nedir? ilk defa duydum...
Bitkilerin tadı kötü haklısın.... ama güzel bir amaca götürecek seni öyle düşün... içerken ilaç niyetine diyerek iç...
canım medismart ovülasyon kiti ısmarlayabilirsin gitti gidiyordan. 25 lira civarıydı 5 çucuk. galiba e bay da daha hesaplıya varmış testler ama ben oradan almadım hiç bir bakarsın. bu arada ssk (herhalde eşinden vardır) ile çalışan hastane araştırımıştım devam ediyorum. ben 2 gün süresince ulaşamadım ama herman işçi var avrupa hastanesinde (212 2128811). ssk ile 20 lira olabilir kk da da övmüşler. ama randevu için sekreterine ulaşabilene altın veriyorlar herhalde. kendi biliyorsun senin doktorun kliniğinde aynı zamanda hasta bakıyor. herhalde tek oraya gelsinler istiyor! bir de mecidiyeköyde çevre hastanesi var. ümit özekici tüpcüleri ama yumurta takibi için o gerekli değil. tel edeip fiyat alabilirsin. gerçekten hemen hemen aynı ücrete gelebilir ovulasyon testiyle ve daha garanti. şişli hospitalium var ama kk da iyi şeyler yazılmamış pek onu geçtim. sen de bir araştır istersen.
canım medismart ovülasyon kiti ısmarlayabilirsin gitti gidiyordan. 25 lira civarıydı 5 çucuk. galiba e bay da daha hesaplıya varmış testler ama ben oradan almadım hiç bir bakarsın. bu arada ssk (herhalde eşinden vardır) ile çalışan hastane araştırımıştım devam ediyorum. ben 2 gün süresince ulaşamadım ama herman işçi var avrupa hastanesinde (212 2128811). ssk ile 20 lira olabilir kk da da övmüşler. ama randevu için sekreterine ulaşabilene altın veriyorlar herhalde. kendi biliyorsun senin doktorun kliniğinde aynı zamanda hasta bakıyor. herhalde tek oraya gelsinler istiyor! bir de mecidiyeköyde çevre hastanesi var. ümit özekici tüpcüleri ama yumurta takibi için o gerekli değil. tel edeip fiyat alabilirsin. gerçekten hemen hemen aynı ücrete gelebilir ovulasyon testiyle ve daha garanti. şişli hospitalium var ama kk da iyi şeyler yazılmamış pek onu geçtim. sen de bir araştır istersen.
evet sgk anlaşmalı bir doktora yumurta takibi yaptırsam daha iyi... ama şu an onu bile araştırmaya isteğim yok henüz... psikolojim hazır değil... sen birine karar kılınca bana söylersen ben de ona gidebilirim... böylece bana da iyilik etmiş olacaksın... kendi doktorumda yapar yumurta takibi ama... oraya gitmek beni üzer... bana iyi gelmez... yaram çok taze azıcık üzerine gidince kanamaya başlıyor...
Arkadaslar hepinize merhaba,
bekleyisim devam ediyor...B HCG degerlerim gec tutunma gosteriyormus, bakalim nasil devam edecek. Doktorum yoktu hemsiremiz bizim tanimimiza gore hamilelik baslamis ama devami hakkinda gorus bildirmemiz icin 2 gun sonra sonucuna bakmamiz lazim dedi.
9. gun aksami test sonucum 11 di, 10. gun sabahi 16, 12. gun 54. Sayi cok dusuk ama katlamis.
Merakla cumartesiyi bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar..
Deniz bulut sana özelden bişiler yazmıştım, göremedin mi acaba??
yok canım kendi doktoruna gitme. onu görmek sinirlerini daha da bozar. zaten ucuz da değil 150 lira muyenesi. ne gerek var.hem doktor değiştirmenin zamanı da geldi.
ben erverdi nin doktoruna gitmiştim yumurta takibi için çaba da. geçen hafta da bebeği görmek için bir de rapor vs gerekirse el altında olsun diye gittim. ultrasonu falan da güzel. bebeği incelemesi de iyiydi. ama sana hem uzak hem kalabalık. dedim ki bu bana da uzak eve daha yakın başka bir ssk lı yok mudur. araştırıyorum. sen iste ben her hafta seve seve 1 tanesine gider muayene olur sana da sonucu söylerim. sempatiksalakcinni zaten doktora gitmek için bahane arıyorum :roflol:
canım tekrar geçmiş olsun. bu dünyada yandın öbür dünyada yanmıcaksın bari buna sevin. yanık da çok acır. inşallah çabucak iyileşir canım.kızlar herkese merhaba.günaydınlar olsun
küçük bir kaza geçirdim.yaktım kendimi.şimdi acım geçti.şimdi dünyalar benim.çocuklar gibi 1 saate yakın hıçkırarak sesim çıktığı ağladım dün.Allah kimseye düşmanıma bile vermesin.şimdi Allaha şükürler olsun iyiyim.birazdan duş alıp hastaneye gideceğim.hepinizi seviyorum sarıyorum.daha öncede demiştim.DEĞLMİ Kİ ŞÖYLE TAKILMADAN RAHAT BİR NEFES ALABİLİYORUZ.
en büyük hazinemiz bu.sağlığımız...hoşçakalın.
canım saol inşallah herşey güzel olacak. işlerin yoğun galiba kolay gelsin sana.çok özletmek kendini :))Selam Arkadaşlar,
Her ne kadar yazamasam da düzenli gelip mesajlarınızı okuyorum. İhmal etmişliğim yok o manada topiği, sağolun.
Alabama'cım ve Deniz Bulut'çum, maşallah diyorum arkadaşlar. İlk trimester bitmek üzere, hayırlısıyla çok keyifli hamilelik haberlerinizi okuyacağız buradan.
Erverdi, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım şimdi daha iyisindir.
Waterss güzel anne, sen nasılsın? Çok yormamaya gayret et kendini e mi?
Roniyam'cım, maşallah arkadaşım, ne kadar az kalmış. Sık dişini, güzel günler çok yakın...
Karamelito, merhaba canım)))
Badenur'cum, maalesef atıyorsun arkadaşım. Çünkü clearblue'nun dijital monitörlerinin yedek çubukları satılıyor bir tek. Bizim aldığımız dijital testlerin 7'li ve 20'li olanları var ancak bayağı bir bakınmama rağmen onların yedeklerini bulamadım, zaten yokmuş da, atıp yenisini almak gerekiyor.
Yağmursesi, çok güzel arkadaşım. Ne güzel birşeylerin ucundan tutuyorsun ve akupunkturu sakın yabana atma. Bir sürü bayanın faydalandığını okumuştum bu sitede. Tedavi kararı da almışsın, harikasın.
Kinder, moral bozmadan yola devam arkadaşım.
Herkese kolaylıklar, sevgiler
Arkadaşlar ben bugün annemi ziyaret ettim, anneler gününde gidememiştim, hem de mersin'den getirdiğim fideler vardı onları ektim... burada ilk defa birşey dikkatimi çekti, hemen yan tarafta bir aile mezarlığı var... ilk mezar 18 yaşındaki bir kızcağıza ait, taşının üzerinde her okuyanı ağlatacak kadar içli bir yazı var ... onu yazmayacağım sizlerinde içini parçalamak istemiyorum, ilginç olan tarafı, hemen onun yanındaki yaklaşık 1 yıl sonrasının tarihini taşıyor ve onun taşından kızcağızın annesi olduğunu anladım, hemen yanındada yaklaşık 2 yıl sonrasının tarihiyle babanın mezar taşı var..... hani derler ya evlat acısı hiç birşeye benzemez... evlat acısı insanın bitirir diye...... ben bu ailenin bu kadar kısa sürelerde yaşamını kaybetmelerini o acıya yordum... dedimki bak, beterin beteri var, ben anneme 40 yaşına kadar sahiptim, o da bana ... şükürler olsun... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, acılarını göstermesin.......... İçinizi kararttıysam affedin... ama bu da bir yaşanmışlık, acısıyla tatlısıyla hayat bir sahne işte..........
merhaba hanımlar;
Bugün ne oldu bilin bakalım.Akşam oturuyorum beş dakka bile olmadı oturalı. bir telefon. bir arkadaşımızin hanımı yürüyüşe çıkıyor arkadaşıyla malum kilo sorunu.arkadaşının kocası arıyor misafir geldi nerdesin gelip alayım diye. neyse hanımları alıyor yolda. arabaya alıyor eşiyle arkadaşını. kapıyı sanırım iyi kapatmıyorlar ve sürgülü kapı nasılsa açılıveriyor. ve bizim arkadaşın karısı arabadan düşüyor. acil devlet hastahanesine kaldırıyorlar.devlet hastahanesinde pratisyen acilde tabii... neyse uzmanlar gelene kadar baya bir süre geçiyor ve geliyorlar.sonuç akciğer hasar görmüş kanamış ve kanama solunumu durdurmuş. solunum durunca beyin hasar görmüş ve şuan ameliyatta.ama doktor genç olduğu için bir ümit ameliyat ediyoruz demiş. kadın 32 yaşında çok gencecik, iki çocuğu var biri 8 diğeri 3 yaşında,çok güzel bir kadındı,kısa boylu ama bembeyaz şirin bişi. dua edin lütfen allah onu bebeklerine bağışlasın.
yeni geldim hastahaneden eşi,ailesi çok kötü. allah kolaylık versin...
hayat ne kadar anlamsız geliyor şuan bana,temizlik,iş yok onu yaptım bunu ödedim bunu aldım. yok bebek oluyor olmuyor ne anlamsız resmen boşuna çaba gibi geliyor hepsi. doğmak çok güzel ama ölüm çok çok acı, insanlar ne çaresizlikler yaşıyor.allah kimseye yaşatmasın bu acıları, kimsemize, hiç birimize yaşatmasın. allah sevdiklerimizi korusun. başka amaçlar ne küçük ne basit geliyor şuan bana.
çok üzgünüm çok. allah ona ve zorda olanlara yardımcı olsun...
Umarim herkesi hatirlayabilmisimdir, unuttugum varsa bu da ona...a.s.
süper tam gaz gidiyorsun kinderscim üstüme düşenleri yapıyorum diyorsun yani. bravo allah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin canım.Badenur cum
tatlım içiyorum yavaş yavaş demledim şimdi içine 2-3 yaprakda aslan pençesi koydum bildiğin ot suyu :1no2: kötü yani
ama sağlık olsun bakalım içmeye devam
akşam eşimlede 1 saat yürüyüş yaptık tempolu yoruldum valla
5200 adım atmışım adımsayar vermişti doktur günde en az 7000-8000 adım at demişti
çok iyi oluyor adımsayara bakıyorum eksikse mutlaka tamamlıyorum :dance:
allah yardım etsin. çektirmesin. çok üzüldüm. evet şu hayatta aslında herşey boş. hakikat bu aslında ama işte insan oğlu unutuyor koşturup duruyor.erverdi badenur patipati ve arkadaşlar merhaba
ya iyi değil durumu arkadaşın, beyin ölümü gerçekleşmek üzreymiş. akciğer solunumu yapamıyormuş zaten cihaza bağlı. kafatasını kapatmamaışlar nasıl oluyor bu anlamadım ama şişme yapıyormuş. ümit yok yani...
ben de iyimser bir bakışla öyle düşündüm varya işallah gidiyordur allahımmyağmur atıyor olabilirim de içimden geldi yazıyım bari. bakarsın kistinden kurtuluyorsundur belli mi olur. inşallah o sancılar buna işarettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?