38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım medismart ovülasyon kiti ısmarlayabilirsin gitti gidiyordan. 25 lira civarıydı 5 çucuk. galiba e bay da daha hesaplıya varmış testler ama ben oradan almadım hiç bir bakarsın. bu arada ssk (herhalde eşinden vardır) ile çalışan hastane araştırımıştım devam ediyorum. ben 2 gün süresince ulaşamadım ama herman işçi var avrupa hastanesinde (212 2128811). ssk ile 20 lira olabilir kk da da övmüşler. ama randevu için sekreterine ulaşabilene altın veriyorlar herhalde. kendi biliyorsun senin doktorun kliniğinde aynı zamanda hasta bakıyor. herhalde tek oraya gelsinler istiyor! bir de mecidiyeköyde çevre hastanesi var. ümit özekici tüpcüleri ama yumurta takibi için o gerekli değil. tel edeip fiyat alabilirsin. gerçekten hemen hemen aynı ücrete gelebilir ovulasyon testiyle ve daha garanti. şişli hospitalium var ama kk da iyi şeyler yazılmamış pek onu geçtim. sen de bir araştır istersen.

Valla denizbulut haklısın yumurta takibi ovulasyon testinden ucuz
ben e-bayden 40 lı paket aldım 78 liraya gelmişti doktor daha uygun

evet sgk anlaşmalı bir doktora yumurta takibi yaptırsam daha iyi... ama şu an onu bile araştırmaya isteğim yok henüz... psikolojim hazır değil... sen birine karar kılınca bana söylersen ben de ona gidebilirim... böylece bana da iyilik etmiş olacaksın... kendi doktorumda yapar yumurta takibi ama... oraya gitmek beni üzer... bana iyi gelmez... yaram çok taze azıcık üzerine gidince kanamaya başlıyor...

yok canım kendi doktoruna gitme. onu görmek sinirlerini daha da bozar. zaten ucuz da değil 150 lira muyenesi. ne gerek var.hem doktor değiştirmenin zamanı da geldi.
ben erverdi nin doktoruna gitmiştim yumurta takibi için çaba da. geçen hafta da bebeği görmek için bir de rapor vs gerekirse el altında olsun diye gittim. ultrasonu falan da güzel. bebeği incelemesi de iyiydi. ama sana hem uzak hem kalabalık. dedim ki bu bana da uzak eve daha yakın başka bir ssk lı yok mudur. araştırıyorum. sen iste ben her hafta seve seve 1 tanesine gider muayene olur sana da sonucu söylerim. sempatiksalakcinni zaten doktora gitmek için bahane arıyorum :roflol:

Arkadaslar hepinize merhaba,
bekleyisim devam ediyor...B HCG degerlerim gec tutunma gosteriyormus, bakalim nasil devam edecek. Doktorum yoktu hemsiremiz bizim tanimimiza gore hamilelik baslamis ama devami hakkinda gorus bildirmemiz icin 2 gun sonra sonucuna bakmamiz lazim dedi.
9. gun aksami test sonucum 11 di, 10. gun sabahi 16, 12. gun 54. Sayi cok dusuk ama katlamis.
Merakla cumartesiyi bekliyoruz.

12. gün değerinin 50 den büyük olup katlaması gerekli. inşallah güzel katlar

kızlar ismin altındaki yazıları nasıl değiştiriyorduk? baktım unutmuşum bulamadım

Son düzenleme:

allah iyiliğini versin :roflol: istanbul'da gitmediğin doktor kalmaz böylece iyi olur... doktor yorumları diye ayrı bir bölüm açarsın, ama danışma ücretli olur...

Kindersms, hala bazi merkezlerden haber bekliyorum. Amerikan hastanesi bana simdiye kadar zaten herseyi yapmisiniz ama burada da denemek isterseniz buyurun demisler!ohaoldumsmile
Hayitin tadi cok fenaaaaaa ama civan percemi ve aslan pencesi idare eder, cok kolay gelsin. Adimsayarini acaip tuttum!

Deniz bulut, yeni cizelgen cok sirin, hayirli olsun.

Vanilya, hadi hayirlisi. Simdi Cumartesiye kadar zor gececek! Umarim Cumartesiye kadar katlamaya devam eder, daha guzel sonuclar aliriz. Kalbini ferah tut.:CüvCüv:

Erverdi, kolay gelsin, elin nasil oldu?

denizcim sayfa 686 ya bak canım yazmışım.şimdi uyku sersemiyim.kendime gelince okuyacağım sizleri

ZARPANDİT;güzel çiçeklerin için teşekkürler.herzamanki gibi çok güzeller.elimin acısı geçti şükür.ama görüntü içler acısı.halaa bir baloncuk var.minikleri saymıyorum.eldiven giymiyorum maalesef.suyla da acımıyor diye temas halinde.her işimi yapmaya devam ediyorum.su değdikçe aksine ferahlıyor.elim gündemimden çıktı.kolay gelsin dileğin için sağol.hiç kolay olmuyor.şükür üstesinden gelebiliyorum

YAĞMUR;arkadaşına üzüldüm.şimdiki akıbeti nedir?.yaaaa hayat ne kadar bilinmez değil mi?dün akşam da eşimle çok güldük.sonra durdum.hayat dedim ne garip.dün acımdan ağlıyordum şimdi ise kahkaha!....hayat işte böyle...bu yüzden çok ta takmamak lazım.olduğu kadar...çok ta zorlamamalı.umarım iyi haber gelir arkadaşından.

erverdi badenur patipati ve arkadaşlar merhaba
ya iyi değil durumu arkadaşın, beyin ölümü gerçekleşmek üzreymiş. akciğer solunumu yapamıyormuş zaten cihaza bağlı. kafatasını kapatmamaışlar nasıl oluyor bu anlamadım ama şişme yapıyormuş. ümit yok yani...

selam kızlar geçmişi okuyacağım. karamelito dan haber var mı?

erverdicim çoook geçmiş olsun çok üzüldüm. sanırım şimdi daha iyisindir. sadece bu sayfaya bakarak konuşuyorum.
vanilya canım hamilesin çok sevindim. değer benimde 11.gün 63 yada 69 öyle birşey çıkmıştı. inşallah seninde değerin artacak tebrik ederim canım.

birkaç sayfa geriye gidip geliyorum

KARAMEL'in transferi iyi geçmiştir umarım.güzel haberler olsun

BADENUR;evet arkadaşım.ne koşturma ne koşturma.milli atlet olacağım yakında! Badenur,bence de takip yaptırmak tetslerden daha etkili.yumurtayı gelişimini görebiliyorsun hem..tetsleri düşündüğüne göre toparlandın az.

VANıLYA,değerin inşallah hergeçen dakika çokça katlanır.ama şu an hamilesin.anını yaşa .

BEBEKSAN,sana da merhaba

HERADA;teşekkürler.

ALABAMAcım.teşekkür ederim canım.iyiyim şükür.çok çok şükür.senden ne haber?

KıNDER KıNDER NE HABER?bu aralar ayran içtik ayrı düştük.bugün de kan verdimhem koldan hem parmaktan..bir kol mor,öbürü yanıkbu aralar hem kel hem fodulum:roflol:.kan alan hemşire de acıdı halime.bugün de 3 tüp kan aldılar.sanırım hematolok işide tamam oluyor.yarın sonuçları alıp göstereceğim.

şimdilik böyle kızlar.az sonra aç kurdum gelir.artık mutfağa girsem iyi olacak.herkese selamlar.hoşçakalın

başıma gelenleri anlatayım bugün;
dün gece doğru düzgün uyuyamadım bugün de nöbetçiydim malum yorucu oluyor da hiç nöbet tutamadım zaten. tuvalete gittim ki regli olmuşum 29. gündü bugün yarın bekliyordum. hatta nöbetim rahat geçecek iyi ki çakışmadı derken çakışıverdi. neyse ilk gün olmasına rağmen pek gelen bişi yok. saat 13 30 da gayet iyiydim. benim reglim sancılı geçmez ilk geldiği gün biraz belim ağrır o kadar. neyse 10 dakka sonra yani 14 40 kasıklarıma bir sancı girdi inanın tarifi bile yok belim kasıklarım ve kasıklarımdan mideme vuruyor. yarım saat okulda kıvrandım allahtan dersim yok neyse. baktım olmuyor eve geldim. tansyon bir düştü bir posta kustum pantolonumu gömleğimi tuvalette çıkardım. sürüne sürüne koltuğa geldim. allahım bu ne sancı sanırım apandistim patladı diye düşünüyorum artık. iki tane cep telefonum var biri arabada kalmış diğeri de okulda acaleyle çıkınca. abimi arıycam beni götür ölüyorum diye .biz alışmışız hafızamızda bir tane numara yokki. hep ceplere kayıtlı komşuya gidecem üstümde bişi yok sonunda üstüme bişiler giydim. zaten evler henüz soğuk yatarken üşüdüm iyice.üstümü giyindiğimde saat 15.15 gibiydi. eşimin gelmesine de bir beş dakka kalmıştı. koltuğa yattım sancım tam geçmemişti ama azaldı çok şükür uyumuşum.eşim de maşallah dörde gelirken geldi . bi baktım sancım azalmış ohh dedim çokkk şükür. öldüm ya resmen ne çaresiz kaldım. dedim ben kesin burda ölcem . yatmak bana batıyor ya sancım azalınca 16 da tekrar okula gittim okuma bayramına hazırlanan öğrencilerimin çalışmalarını takip ettim ve geldim. eşim o sancıyı çektiğime bile inanmıyor. o geldi yataktan bir kalkıp okula giden kadının o kadar sancı çektiğine kim inanır ki. hastalandım diyorum da ben de hastayım girip oluyorum dedi bana iyi dedim çıktım:)
böyle işte ben böyle bir sancı görmedim. geçenlerde çikolata kistinin belirtilerini okuyordum regli de sancı yazıyordu.ben de içimden dedim ki benim böyle bir sancım olmuyor çok şükür demekki küçükte ondan falan dedim içimden hay demez olaydım aklıma gelen hep başıma gelir benim

NUR;canım seni unutmuşum.teşekkür edrim sana da.geçmiş olsun dileğin için. canım çok kısa yazıyorsun tedavinle ilgili pek birşey bşilmeyince yorum yapamıyorum aşılama mı tüp mü toplam yuj. sayısı mı 1 toplanavak olan mı 1.daha açık yazarsan anlarız ancak sevgiler

canım tekrar geçmiş olsun. bu dünyada yandın öbür dünyada yanmıcaksın bari buna sevin. yanık da çok acır. inşallah çabucak iyileşir canım.

canım saol inşallah herşey güzel olacak. işlerin yoğun galiba kolay gelsin sana.çok özletmek kendini :))

hayat buymuş işte iyisi kötüsüyle insanlar ne ömürler yaşıyorlar. çok şükür halimize diyip devam ediyoruz ama herzaman allah vermedikleri için de şükretmek lazım. dersi hayat verir di dimi ama. bizde işte böyle dersimizi alıyoruz.

off çok üzüldüm allah yardımcısı olsun hem onun hem ailesinin. işte misafirin geleceği tutacak kader yine ağlarını örmüş. içimden küfür etmek geliyor en adisinden ne şerefsiz hayat. allah yardım etsin. şifa versin.

Umarim herkesi hatirlayabilmisimdir, unuttugum varsa bu da ona...a.s.

ben ben ben a.s.

süper tam gaz gidiyorsun kinderscim üstüme düşenleri yapıyorum diyorsun yani. bravo allah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin canım.

allah yardım etsin. çektirmesin. çok üzüldüm. evet şu hayatta aslında herşey boş. hakikat bu aslında ama işte insan oğlu unutuyor koşturup duruyor.

Karamelito canım sanırım tranferin olmuştur ve şu an istirahattesindir. inşallah bissürü yumurtan olmuştur. kaliteli döllenmişlerdir ve şu an seninledirler. allaha emanet olun güzel bekleyişin sonuda hayır olsun canım. bugün 13 mayıs 25 mayıs da güzel haberlerini alırız inşallah tatlım. :CüvCüv:

yağmur atıyor olabilirim de içimden geldi yazıyım bari. bakarsın kistinden kurtuluyorsundur belli mi olur. inşallah o sancılar buna işarettir.

yağmur atıyor olabilirim de içimden geldi yazıyım bari. bakarsın kistinden kurtuluyorsundur belli mi olur. inşallah o sancılar buna işarettir.
ben de iyimser bir bakışla öyle düşündüm varya işallah gidiyordur allahımm
sen nasılsın canım bu arada maşallah iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…