38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ALABAMACIM ÇOK HOŞSUN!sana vahiy mi geldi kız.ne biliyorsun orda yanmaktan kurtulduğumu....
pilavımı yaptım giriverdimopuyorumnanaktan

Selam kızlar yorgunluktan harap ve bitap bi vaziyetteyim cok yogun gunlerdi, bu arada hepinizi merak ettim.

Havalar sıcak ve ben artık zorlanmaya basladım sıcaga hic gelemiyorum.. hatta bugun ayaklarım sisti..

Erverdi tedavin nasıl gidiyor gecmisi hic okuyamadım

Karamelim canım Allah bu sefer yuzunu guldursun insallah..

Hamile arkadaslara sıcaklarda sabırlar diliyorum, tedavideki ve beklemedeki arkadaslar dualarım sizinle..

YAĞMUR; çok geçmiş olsun.inşallah alabamanın dediği gibidir.kistin o acıyla gitmiştir.

ESTERYA;tedavim bir koşturmayla gidiyor ki sorma gitsin.hergün kan veriyorum.kansız kalmış kansızlar.hehehhe
.sen iyimisin?uzun süredir ses yok?ben çok yorgunum bu aralar.az önce koci aradı.az gecikicekmiş.şimdi cumburlop hop yatıcam yatağa uyuycam.hoşçakalıııınnnn.

ben de iyimser bir bakışla öyle düşündüm varya işallah gidiyordur allahımm
sen nasılsın canım bu arada maşallah iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyla?
inşallah gitmiştir hatta. ben iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok canım.

ALABAMACIM ÇOK HOŞSUN!sana vahiy mi geldi kız.ne biliyorsun orda yanmaktan kurtulduğumu....
pilavımı yaptım giriverdimopuyorumnanaktan
yok kızım ne vahiyi töbe töbeee. öyle derler bilmiyomusun bu dünyada yanan öteki dünyada yanmazmış hiç duymadın mı ondan dedim yanee öp öp bende öptüm canımm.

esterya canım sana kolay gelsin sen tabii yaza denk geldin. biraz sıkıntılıı geçecek sanırım sıcaklarda. allah yardımcın olsun zor yani. elinden geldiğince dışarı çıkmamaya çalış.

ayy kızlar içim yanıyor gene. dünkü kötü haberden sonra bugün kötü bir haber daha. ay niye bunları yazıyorum topikte sizi de üzüyorum ama içim daralıyor. bekar bir arkadaş var bizim okulda 34 yaşı. çeşitli belirtilerle doktora gitti dün ve devamında bugün emar sonucu % 80 kötü şeyler denniyor. dilim de varmıyor bu kelimeyi kullanmaya.az önce doktor arkadaşı aradım sordum o da aynı şeyden kuşkulandı. allahımmm nolur yardımcı ol. daha bir yıl önce bu illet yüzünden annesini kaybetti kızcağız. allahımmm sen yardımcısı ol. kolonoskopi olması gerekiyor şimdi. hiç gideside yok. haftaya götüreceğim mutlaka.dua edin nolur nolur...

allah herikisine de açil şifalar versin arabadan düşen arkdş nasıl oldu canım

günaydın kızlar.herkese günaydın.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

KıNDER;hadi günün hayırlı olsun bugün,işin rast gitsin.herşey yolunda gider umarım.

YAĞMUR;Allah şifa versin o arkadaşına.erken teşhiste kurtarıyorlar ama...geç mi kalınmış.

waterss,zarpandit hazerozlem uğramamış bu ara

hülya;senden de ses çıkmamış.oğlun iyi mi?

altınyunus arkadaş ta vardı.ondan da ses çıkmamış.sonucunu aldı mı acaba.bizimle paylaş altınyunus

deniz;yazmıştım.değiştirmemişsin sanırım daha yazını.senden ne haber?süpriz bebek ne yapıyor iyimi?

Ya Yağmur'um ya yemin ediyorum içim cız etti. Nasıl üzüldüm anlatamam. Allah tüm yakınlarına sabır versin. Bu hayat böyle işte maalesef......

yagmur her iki arkadaşına da allah şifa versin, arabadan düşeni allah çocuklarına bağışlasın. bize de haber ver nasıl oldu arkadaşın. şükredelim valla hepimiz bizim ve sevdiklerimizin şu an sağlığı yerinde. sana da geçmiş olsun. ben iyi şekilde düşün derim. belki vitaminlerle vs yumurtalıklar temizleniyordur. inşallah

erverdi hematalog ile bitiyor herhalde testlerin. adet olma durumuna gçre cumartesi olmadı pazartesi falan başlayacaksın herhalde. inşallah çok kolay güzel bir tedavi ile bebeklerine kavuşacaksın. dualarım seninle :Saruboceq:

karamel inşallah transferin güzel geçmiştin bu sefer kavuşursun bebeğine

Son düzenleme:

ilahi 686. sayfada yazdığını nereden biliyordun? daha öncede aynı yerlere bakıp göremiyormuşum. bu seferde tam bulamadım diyecektim ki gözümün önündekini buldum sonunda a.s.

Erverdi'cim küçük bir kaza geçirmişsin , düm hiç giremedim şehir dışındaydım. Yanık olayı çok acıtır, umarım geniş çaplı önemli bir durum yoktur. Sondan başa doğru bir okuyacağım şimdi. Geçmiş olsun tekrar.

Vanilya'cım hayırlısı olsun testleri erken yapmaya başlamışsın ama 12. gün 54 olmuş yani katlayarak ilerliyor. Cumartesi güzel bir değer ile inşallah netleştiririz. Az kalmış.

Altınyunus'cum, senle ilgili bir yazı göremedim senin test zamanın ne zaman ?

Yağmur'cum sana da geçmiş olsun. Ayrıca arabadan düşen durumu kötü olan arkadaşına çok çok üzüldüm beyin ölümü gerçekleşmez inşallah ama yazdığın kadarı ile tablo ağır. Diğer 34 yaşında olan arkadaşında eğer kötü bir şey varsa bile kurtulur inşallah. Allah yardımcıları olsun. Herşeyin başı sağlık..sağlık..sağlık..

karamel inşallah transferin çok güzel olur...Ben transfer sırasında 5 gün kadar ananas yemiştim bir dilim...Aklında bulunsun...ınşallah 9 ay sonra bebiş yada bebişlerini kucağına alırsın canım..Alllahım gönlüne göre versin..Dualarım seninle canım...

vanilya merhaba...Ümitsiz olma lütfen benim 12.gün değerim 33,6 ydı..En ufak bir sıkıntım olmadı,belirtim de olmadı,bebeğimde herşey normal...Şu anda (bugün) 39.haftaya başladım...4-5 gün sonra sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek inşallah...Allah taktir ettiyse olur canım...Ama moral çok önemli bunu da unutma olur mu?

Canım çok çok geçmiş olsun. Dr.'a görünmek şart bu durumda. Mutlaka bir nedeni vardir. Geç olmamasına dikkat et. Umarım bir daha tekrarlamaz.

canım çok az kalmış. allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. darısı hepimizin başına opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…