senin çizelgeye ne oldu?yağmur atıyor olabilirim de içimden geldi yazıyım bari. bakarsın kistinden kurtuluyorsundur belli mi olur. inşallah o sancılar buna işarettir.
teşekkür ederim erverdi. ne iştir anlamadım ama geçti şükür. senin de dediğin gibi herşeyin başı sağlık vallaYAĞMUR; çok geçmiş olsun.inşallah alabamanın dediği gibidir.kistin o acıyla gitmiştir.
inşallah gitmiştir hatta. ben iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok canım.ben de iyimser bir bakışla öyle düşündüm varya işallah gidiyordur allahımm
sen nasılsın canım bu arada maşallah iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyla?
yok kızım ne vahiyi töbe töbeee. öyle derler bilmiyomusun bu dünyada yanan öteki dünyada yanmazmış hiç duymadın mı ondan dedim yanee öp öp bende öptüm canımm.ALABAMACIM ÇOK HOŞSUN!sana vahiy mi geldi kız.ne biliyorsun orda yanmaktan kurtulduğumu....
pilavımı yaptım giriverdimopuyorumnanaktan
[
Merye, umarim cok uzun zaman gemeden kistlerinden kurtulursun. Hangi doktora gidiyorsun yazmamissin ama en azindan bu doktorda kendini daha rahat hissetmek tedavinde seni rahatlatacaktir.
sağol canım kistler için doğ.kont.hapı vermesi bana ters geliyor dedim ama doğ kont.hap.bir yerde yumrtları güçlendiriyor dedi umuta gitmeye başladım varya bugün bir saat tenis oynadım ne rahatladım ama birazda yoruldum
Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Ne diyelim nasipse, hayırlısı ise olur.
ne haber canım bende seni canım
Günaydınnn
erkenci hanımlara bu çiçekler a.s.a.s.a.s.a.s.
hamillere bu çiçekler :CüvCüv:a.s.opuyorumnanaktan a.s.
buda geç kalkanlara a.s.a.s.
Merye tatlım yazdıkların için çok teşekkür ederim yüksek Fsh yumurtanın gelişmesini ve rezervdeki yumurtanın azlığını gösteriyor diye biliyorum ben fsh ne kadar düşükse kalite ve gelişim iyi oluyor diyen doktorda var bilmem ki:uhm:
dr bunları özellikle tüp için söylemişti tabi bizde onlar ne söylüyorsa onu biliyoruz.gerçi çok farklı bakış açıları olabiliyor dr.rın
ayy kızlar içim yanıyor gene. dünkü kötü haberden sonra bugün kötü bir haber daha. ay niye bunları yazıyorum topikte sizi de üzüyorum ama içim daralıyor. bekar bir arkadaş var bizim okulda 34 yaşı. çeşitli belirtilerle doktora gitti dün ve devamında bugün emar sonucu % 80 kötü şeyler denniyor. dilim de varmıyor bu kelimeyi kullanmaya.az önce doktor arkadaşı aradım sordum o da aynı şeyden kuşkulandı. allahımmm nolur yardımcı ol. daha bir yıl önce bu illet yüzünden annesini kaybetti kızcağız. allahımmm sen yardımcısı ol. kolonoskopi olması gerekiyor şimdi. hiç gideside yok. haftaya götüreceğim mutlaka.dua edin nolur nolur...
erverdi badenur patipati ve arkadaşlar merhaba
ya iyi değil durumu arkadaşın, beyin ölümü gerçekleşmek üzreymiş. akciğer solunumu yapamıyormuş zaten cihaza bağlı. kafatasını kapatmamaışlar nasıl oluyor bu anlamadım ama şişme yapıyormuş. ümit yok yani...
nasılmı yaptım deniz?profilimi değştire girdim.orda mevcut bilgilerimiz var zaten orda papatya yı buldum yazmakistediğimi yazdım bir de sıfırla diye bir yer var onu tıkladım oldu işte. yaşasın yaptım işte yaptım.SEVGİ EMEK İSTER.
günaydın kızlar.herkese günaydın.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
KİNDER;hadi günün hayırlı olsun bugün,işin rast gitsin.herşey yolunda gider umarım.
YAĞMUR;Allah şifa versin o arkadaşına.erken teşhiste kurtarıyorlar ama...geç mi kalınmış.
waterss,zarpandit hazerozlem uğramamış bu ara
hülya;senden de ses çıkmamış.oğlun iyi mi?
altınyunus arkadaş ta vardı.ondan da ses çıkmamış.sonucunu aldı mı acaba.bizimle paylaş altınyunus
deniz;yazmıştım.değiştirmemişsin sanırım daha yazını.senden ne haber?süpriz bebek ne yapıyor iyimi?
başıma gelenleri anlatayım bugün;
dün gece doğru düzgün uyuyamadım bugün de nöbetçiydim malum yorucu oluyor da hiç nöbet tutamadım zaten. tuvalete gittim ki regli olmuşum 29. gündü bugün yarın bekliyordum. hatta nöbetim rahat geçecek iyi ki çakışmadı derken çakışıverdi. neyse ilk gün olmasına rağmen pek gelen bişi yok. saat 13 30 da gayet iyiydim. benim reglim sancılı geçmez ilk geldiği gün biraz belim ağrır o kadar. neyse 10 dakka sonra yani 14 40 kasıklarıma bir sancı girdi inanın tarifi bile yok belim kasıklarım ve kasıklarımdan mideme vuruyor. yarım saat okulda kıvrandım allahtan dersim yok neyse. baktım olmuyor eve geldim. tansyon bir düştü bir posta kustum pantolonumu gömleğimi tuvalette çıkardım. sürüne sürüne koltuğa geldim. allahım bu ne sancı sanırım apandistim patladı diye düşünüyorum artık. iki tane cep telefonum var biri arabada kalmış diğeri de okulda acaleyle çıkınca. abimi arıycam beni götür ölüyorum diye .biz alışmışız hafızamızda bir tane numara yokki. hep ceplere kayıtlı komşuya gidecem üstümde bişi yok sonunda üstüme bişiler giydim. zaten evler henüz soğuk yatarken üşüdüm iyice.üstümü giyindiğimde saat 15.15 gibiydi. eşimin gelmesine de bir beş dakka kalmıştı. koltuğa yattım sancım tam geçmemişti ama azaldı çok şükür uyumuşum.eşim de maşallah dörde gelirken geldi . bi baktım sancım azalmış ohh dedim çokkk şükür. öldüm ya resmen ne çaresiz kaldım. dedim ben kesin burda ölcem . yatmak bana batıyor ya sancım azalınca 16 da tekrar okula gittim okuma bayramına hazırlanan öğrencilerimin çalışmalarını takip ettim ve geldim. eşim o sancıyı çektiğime bile inanmıyor. o geldi yataktan bir kalkıp okula giden kadının o kadar sancı çektiğine kim inanır ki. hastalandım diyorum da ben de hastayım girip oluyorum dedi bana iyi dedim çıktım:)
böyle işte ben böyle bir sancı görmedim. geçenlerde çikolata kistinin belirtilerini okuyordum regli de sancı yazıyordu.ben de içimden dedim ki benim böyle bir sancım olmuyor çok şükür demekki küçükte ondan falan dedim içimden hay demez olaydım aklıma gelen hep başıma gelir benim
vanilya merhaba...Ümitsiz olma lütfen benim 12.gün değerim 33,6 ydı..En ufak bir sıkıntım olmadı,belirtim de olmadı,bebeğimde herşey normal...Şu anda (bugün) 39.haftaya başladım...4-5 gün sonra sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek inşallah...Allah taktir ettiyse olur canım...Ama moral çok önemli bunu da unutma olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?