38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dualarim seninle Allah sizi saglikla kavustursun, ne kadar guzel.
Cok tesekkur ederim ne guzel moral oldu bu bana...Moralim cok yuksek cunku ben de Allah takdir ettiyse olur diye dusunuyorum, yarin sonuc nasil cikarsa tum kalbimle kabulum.

maşallah sana allah bi avazda kurtarsın. güzel haberini bekliyoruz.

kızlar selam,

Transfer iyi geçti kısaca 10 yumurta toplantı 10 uda döllendi konulanlar dışındakiler dondurulacaklar. Bakalım kısmet artık.

Geçen sefer yatamamıştım bugün izin aldım yatıyorum ama hep yatamam öğleden sonra arkadaşıma geçeceğim.

Bebeğim olsa da olmasa da bu süreçte hep yanımda olan ve olmaya devam eden Herada'ya, desteğini hiç bırakmayan dakikaları bile hesaplayan Waterss'a ayrı bir teşekkür ediyorum.

Her sabah karamelimmm diyen Esterya'mı , bu sefer ki paylaşımsızlığımda bir nedeni olduğunu düşünüp, bana özelden ulaşan o tatlı enerjilerini hissettiren arkadaşlarımı (özelden yazıştığım için tek tek isim veremedim) ve tüm topic arkadaşlarımı sevgiyle kucaklayıp öpüyorum.

Herkese merhaba
Geriye dönük okumaya çalışıyorum ama hızlı ilerliyorsunuz yetişemedim size:))
Benim geçen hafta çarşamba günü transferim oldu.Bugün 9. günüm.Pazartesi günü sonuç belli olacak.
Vanilya, tebrik ederim.Sağlıkla da katlayacak inşallah.Darısı benim başıma.
Hepinize iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.a.s.

Vanilya kutluyorum canım, inşallah herşey yolunda gidecek.
Yağmur arkadaşına tez zamanda sağlık diliyorum.
Altınyunus güzel bekleyişler olsun, miniğini kucağına alırsın inşallah.
Erverdi tedavin de güzellikler diliyorum.
Karamel'cim çok çok güzel. Canım benim inşallah senin de bebişin olacak ve kucağına alacaksın.
Zarpandit, Alabama,Herada,Hazerözlem,Roniyam,Esterya,Kinder,Badenur,Waters,Deniz umarım hepiniz iyisinizdir, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

Kızlar, dün yumurta takibi için doktora gittim, aslında Karamel'in önerdiği bir dr. vardı ona gitmek istedim ancak çalışma saatleri içerisinde hastanede olduğu ve ben de çalıştığım için ondan randevu alamadım. Aynı hastanede başka bir doktordan aldım. Doktor muayene etti ve herşeyin temiz olduğunu yumurtalıklardan bir tanesinin biraz rahme yapışık olduğunu söyledi ancak bu hamile kalmak için çok da engelleyici bir etken değil dedi. Yumurta takibini önermedi. İki yol var dedi. Birincisi laproskopi ve spermiyogram, ikinci yol ise tüp bebek. Tetkikler yapılmadan yumurta takibinde ilaç kullanırsam belki de boşa kürek çekmek demek olabilir dedi. Öncelikle kanallar açık mı, çikolata kisti var mı ve bunun gibi ayrıntıları laproskopi yöntemiyle bakıp o anda hepsini giderebileceğini söyledi. Eğer hiçbir sorun yoksa böylelikle yumurta takibi yapmak daha mantıklı dedi. Bunlar yapılmadan yumurta takibi yaparsa eğer ilacın ileride yumurtalık kanseri yapmayacağını nereden biliyoruz dedi. İşte böyle kızlar ben en son belki 12 sene önce rahim filmi çektirmiştim o zaman hiç bir sorun yoktu ama aradan yıllar geçti tabi, sonradan da kapanabilir mi bilmiyorum. Bu arada kızlar spermiyogramda hareketlilik filan az ise nasıl bir yol çiziyor sizce doktorlar?
Sonra eşimle konuştum bu durumu laproskopiye kesinlikle karşı, sana acı çektirtmem diyor. 1 gün hastanede yatılıyormuş. Ne bileyim işte böyle arkadaşlar, bu konuyla ilgili bana ne dersiniz, ne önerirsiniz? Başka bir doktora daha mı gitsem acaba?

hayırlısı olsun süper harika maşallah size. inşallah harika haberini almak da nasip olcak. allaha emanet olun canım.

iyiyiz canım sende iyisin dimi? sen regl olmuş muydun patipati sanki gecikme vardı sende miydi karıştırdım????

ilaç kullanma tabii. sebepsiz infertilitede son laproskopi ile bakılıyor. histeroskopi tam yeterli olmuyor. ama laparoskopi derdine ne kadar çare olur birşey bulundu diyelim doğal hamile kalabilir misin ya da bulunmadı diyelim yine tüp diyecekler. kısaca sonuç yine tüp gibi gözüküyor. ben farklı birkaç merkez doktor ile görüşmeni öneririm.

Vanilya, icini ferah tut arkadasim, hakkinda hayirlisi olsun. Dilkalman'in destegi de egrcekten iyi geldi, guzel haberlerini bekliyoruz.

Altinyunus, safak az kalmis, hayirli sonuclara ciksin.

Karamel, hayirli-ugurlu olsun, karnin ikizle dolsun.

Patikler, doktoruna guveniyorsan siradan istediklerini yapmaya basla. Tedaviden once yapilmasi gereken testlerin basinda yapilmasi taraftariyim. Bizim zaman kaybedecek gibi bir luksumuz yok maalesef. Rahim filminde cok eskimisssssssss, yenilenmesinde fayda var. Spermiyogramda hareketlilik ve sayi az ise lab. ortaminda kullandiklari solusyonlar sayesinde daha iyi hale getiriyorlar. Yikama islemi dedikleri bu olaydan sonra sizin de goreceginiz degerler her anlamda artmis oluyor. Bu islemden once iyi spermleri sectikleri miknatis yontemi, Msome filan gibi de yontemler var. Lab'de bu islemin nasil yapilacagini sorabilirsiniz, her yerde farkli olabilir. Bir doktordan daha fikir almak iyi olabilir ama sonra yine karari siz verecekseniz.

Patiklercim selammmmm, bence bir doktordan daha görüş almanda fayda var, bu tür şeylerde bazen bir doktorun dediğini diğerini çürütüyor ama yinede bu tür işlemlere tek bir doktorun dediği ile gidilmemeli.... maddi manevi yararıda, zararıda bize dokunuyor çünkü... ayrıca benim sol yumurtalığım rahme yapışıkmış. dediğin gibi bu hamileliğe engel değilmiş... fakat tüp yaptırırken, yani yumurta toplanırken bu durum doktorların işini zorlaştırıyormuş.... ben tüpten sonra doktora "karnım kasıklarım sanki çürümüş gibi ağrıyor " demiştim, o da senin rahme yapışık yumurtalığından yumurtaları alabilmek için karnına ve kasıklarına çok bastırıyoruz, böylece yumurtalara ulaşıyoruz demişti.

KARAMEL, 10 yumurta SÜPER........ ŞANSIN BOL OLSUN... müjdeni bekliyoruz...

YAĞMURSESİ, canım iki arkadaşına da içim parçalandı.... çok üzüldüm, allah şifalarını versin demekten başka birşey diyemiyorum... çok yazık çok...

ALABAMA canım seninde test sonuçlarını müjdelemeni bekliyorum, DENİZ'le birlikte...

VANİLYA, sende değerin yükseldiğini müjdele bize......

ALTINYUNUS, senden de hayırlı güzel bir haber duymayı bekliyoruz...

ERVERDİ, daha testler var mı? yorgunluğunu transferden sonra yatarak atarsın artık.

ARKADAŞLAR yarın biz Sapanca'ya gidiyoruz, haftasonu kaçamağı ve psikolojimizi tazeleme gezisi...

patipatim ben neyi anlamadım biliyor musun?hangi ilaç yumurtalık kanseri yapıyor ya benim yüreğimi niye ağzıma getiriyorsunuz zaten bu ara psikolojim kaydı geceleri uyuyamıyorum bile. hani klomen falan mı bu kanser yapan ilaçlar. ben on tane içtim yani bir kutu içinde on tane var ve bir ay beşini içtim diğer ay da beşini içtim off yaa..
ayrıca laporoskopiye niye gerek var? rahim filminde bile anlaşılıyor bunlar benim çikolata kistim normal ultrasyon muayesinde görüldü. bunu anlamak için bu eziyete ne luzum varmış?

YAĞMUR;Allah şifa versin o arkadaşına.erken teşhiste kurtarıyorlar ama...geç mi kalınmış.

yapıyor iyimi?
canım erken teşhis mi geçmi henüz belli değil. şuan %80 kötü bir durum dedi doktor arkadaş, zaten gittiği doktor da şüpheleniyorum demiş kolonoskopi çekilecek işte haftaya daha net bilgi edinebileceğiz.

Ya Yağmur'um ya yemin ediyorum içim cız etti. Nasıl üzüldüm anlatamam. Allah tüm yakınlarına sabır versin. Bu hayat böyle işte maalesef......
patipatim üç gündür nevrim döndü inanır mısın hayata bakışım bile değişti diyebilirim. gece uyuyamaz oldum. allah ayrdımcımız olsun.

YAĞMURSESİ, korkma bu kadar yahu... o içtiğin klomenlerden hiç birşeycik olmazzzz... ben 4 kez tüp yaptırdım, bazı arkadaşlar 7, bazısı 9 ... vücudumuza hormon pompalanıyor resmen... klomen ve benzerleri bunların yanında çok zayıf kalıyor... takma kafana... hem kanser hiç beklenmedik zamanda, beklenmedik bir yerden çıkıyor, ne malum şimdi başka hangi organda kötü huylu hücreler olmadığı... boşver tek rahime, yumurtalıklara yönelme, allah hepimizi korusun.... kafaya takmamak lazım... yoksa paranoya şeklinde hayat çekilmez olur... unut hemen unut gitsin bu konuyuuuuuu.. zemuszemus

Senin şu geçen günkü ağrı olayını da bende diğer arkadaşlar gibi kistinin gitmesine yordum, yani hayırlı bir ağrı olabilir... yerimseniben ama mide bulantısı niye olmuş olabilir onu bağdaştıramadım...

badenurcum mide bulantımın sebebi sancıdan tasnyonum düştü tansyonum düşünce midem ayağa kalkıyor benim.sana özelden yazıyorum

Yağmurcuğum, valla öyle anladınsa yada diğer arkadaşlarım öyle anladıysa çok özür dilerim. Birçok arkadaşımla özelden yazıştık özelden yazıştık diye isim veremiyorum diye yazdım. Senle de özelden yazışmadık mı , özel adı üstünde özel görüşme nasıl senin iznin olmadan yağmurcuğumla özelden yazıştık derim. (bu mesaja alınmasaydın gene yazmadım)

Benim için bu bir gruplama değil, herkese özel teşekkür etme yöntemiydi. Yoksa yoklama yapar gibi tek tek isim sayıp teşekkür etmek çok sıradan olurdu açıkcası.

Gene tüm yanlış anlamamalar için özür dilerim.

belki de yanış yorumlayan benimdir. ben özelden sordum evet ama inan hiç sormayacaktım da. bazen bişiyi söylemesen daha hayırlı olacağını düşünürüm ben. hani içinde kalırsa daha hayırlı olur açısından.o nedenle senin de açıkça durumu yazmama sebebini bu zannettim. yani çok lafını etmeden bi çok yorumlar gelipte strese girmeden sessizce sonuçlansın diye böyle davrandığını düşündüm. o yüzden ısrarcı olmak istemediğim için önce sormadım. hatta heradaya sordum durumunu o da kendisinden alabilirsin bilgiyi deyince yazdım. yani maksadım seni rahatsız etmememk için sormamıştım ilk önceleri. diğer arkadaşlar da bence bu yüzden sormamıştır. yoksa bıcır bıcır herkese laf yetiştiren karamelitoyu kimse ihmal etmez eminim. sen de işte sıralama yapınca geri kalanlar da kendini kötü hissedebilir. yani şahsen ben parayı pulu huzuru kıskanmam ama sıralamada sonlara doğru itilmeyi kıskanıyorum işteklava:
şu sıpan bir gelsin tam sopalıksın onu da seni de aynı anda döverim gelince:) tekrar hayırlı olsun.allahım işallah bu sefer yüzünü güldürür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…