vanilya merhaba...Ümitsiz olma lütfen benim 12.gün değerim 33,6 ydı..En ufak bir sıkıntım olmadı,belirtim de olmadı,bebeğimde herşey normal...Şu anda (bugün) 39.haftaya başladım...4-5 gün sonra sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek inşallah...Allah taktir ettiyse olur canım...Ama moral çok önemli bunu da unutma olur mu?
maşallah sana allah bi avazda kurtarsın. güzel haberini bekliyoruz.vanilya merhaba...Ümitsiz olma lütfen benim 12.gün değerim 33,6 ydı..En ufak bir sıkıntım olmadı,belirtim de olmadı,bebeğimde herşey normal...Şu anda (bugün) 39.haftaya başladım...4-5 gün sonra sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek inşallah...Allah taktir ettiyse olur canım...Ama moral çok önemli bunu da unutma olur mu?
kızlar selam,
Transfer iyi geçti kısaca 10 yumurta toplantı 10 uda döllendi konulanlar dışındakiler dondurulacaklar. Bakalım kısmet artık.
Geçen sefer yatamamıştım bugün izin aldım yatıyorum ama hep yatamam öğleden sonra arkadaşıma geçeceğim.
Bebeğim olsa da olmasa da bu süreçte hep yanımda olan ve olmaya devam eden Herada'ya, desteğini hiç bırakmayan dakikaları bile hesaplayan Waterss'a ayrı bir teşekkür ediyorum.
Her sabah karamelimmm diyen Esterya'mı , bu sefer ki paylaşımsızlığımda bir nedeni olduğunu düşünüp, bana özelden ulaşan o tatlı enerjilerini hissettiren arkadaşlarımı (özelden yazıştığım için tek tek isim veremedim) ve tüm topic arkadaşlarımı sevgiyle kucaklayıp öpüyorum.
iyiyiz canım sende iyisin dimi? sen regl olmuş muydun patipati sanki gecikme vardı sende miydi karıştırdım????Vanilya kutluyorum canım, inşallah herşey yolunda gidecek.
Yağmur arkadaşına tez zamanda sağlık diliyorum.
Altınyunus güzel bekleyişler olsun, miniğini kucağına alırsın inşallah.
Erverdi tedavin de güzellikler diliyorum.
Karamel'cim çok çok güzel. Canım benim inşallah senin de bebişin olacak ve kucağına alacaksın.
Zarpandit, Alabama,Herada,Hazerözlem,Roniyam,Esterya,Kinder,Badenur,Waters,Deniz umarım hepiniz iyisinizdir, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
Kızlar, dün yumurta takibi için doktora gittim, aslında Karamel'in önerdiği bir dr. vardı ona gitmek istedim ancak çalışma saatleri içerisinde hastanede olduğu ve ben de çalıştığım için ondan randevu alamadım. Aynı hastanede başka bir doktordan aldım. Doktor muayene etti ve herşeyin temiz olduğunu yumurtalıklardan bir tanesinin biraz rahme yapışık olduğunu söyledi ancak bu hamile kalmak için çok da engelleyici bir etken değil dedi. Yumurta takibini önermedi. İki yol var dedi. Birincisi laproskopi ve spermiyogram, ikinci yol ise tüp bebek. Tetkikler yapılmadan yumurta takibinde ilaç kullanırsam belki de boşa kürek çekmek demek olabilir dedi. Öncelikle kanallar açık mı, çikolata kisti var mı ve bunun gibi ayrıntıları laproskopi yöntemiyle bakıp o anda hepsini giderebileceğini söyledi. Eğer hiçbir sorun yoksa böylelikle yumurta takibi yapmak daha mantıklı dedi. Bunlar yapılmadan yumurta takibi yaparsa eğer ilacın ileride yumurtalık kanseri yapmayacağını nereden biliyoruz dedi. İşte böyle kızlar ben en son belki 12 sene önce rahim filmi çektirmiştim o zaman hiç bir sorun yoktu ama aradan yıllar geçti tabi, sonradan da kapanabilir mi bilmiyorum. Bu arada kızlar spermiyogramda hareketlilik filan az ise nasıl bir yol çiziyor sizce doktorlar?
Sonra eşimle konuştum bu durumu laproskopiye kesinlikle karşı, sana acı çektirtmem diyor. 1 gün hastanede yatılıyormuş. Ne bileyim işte böyle arkadaşlar, bu konuyla ilgili bana ne dersiniz, ne önerirsiniz? Başka bir doktora daha mı gitsem acaba?
Kızlar, dün yumurta takibi için doktora gittim, aslında Karamel'in önerdiği bir dr. vardı ona gitmek istedim ancak çalışma saatleri içerisinde hastanede olduğu ve ben de çalıştığım için ondan randevu alamadım. Aynı hastanede başka bir doktordan aldım. Doktor muayene etti ve herşeyin temiz olduğunu yumurtalıklardan bir tanesinin biraz rahme yapışık olduğunu söyledi ancak bu hamile kalmak için çok da engelleyici bir etken değil dedi. Yumurta takibini önermedi. İki yol var dedi. Birincisi laproskopi ve spermiyogram, ikinci yol ise tüp bebek. Tetkikler yapılmadan yumurta takibinde ilaç kullanırsam belki de boşa kürek çekmek demek olabilir dedi. Öncelikle kanallar açık mı, çikolata kisti var mı ve bunun gibi ayrıntıları laproskopi yöntemiyle bakıp o anda hepsini giderebileceğini söyledi. Eğer hiçbir sorun yoksa böylelikle yumurta takibi yapmak daha mantıklı dedi. Bunlar yapılmadan yumurta takibi yaparsa eğer ilacın ileride yumurtalık kanseri yapmayacağını nereden biliyoruz dedi. İşte böyle kızlar ben en son belki 12 sene önce rahim filmi çektirmiştim o zaman hiç bir sorun yoktu ama aradan yıllar geçti tabi, sonradan da kapanabilir mi bilmiyorum. Bu arada kızlar spermiyogramda hareketlilik filan az ise nasıl bir yol çiziyor sizce doktorlar?
Sonra eşimle konuştum bu durumu laproskopiye kesinlikle karşı, sana acı çektirtmem diyor. 1 gün hastanede yatılıyormuş. Ne bileyim işte böyle arkadaşlar, bu konuyla ilgili bana ne dersiniz, ne önerirsiniz? Başka bir doktora daha mı gitsem acaba?
patipatim ben neyi anlamadım biliyor musun?hangi ilaç yumurtalık kanseri yapıyor ya benim yüreğimi niye ağzıma getiriyorsunuz zaten bu ara psikolojim kaydı geceleri uyuyamıyorum bile. hani klomen falan mı bu kanser yapan ilaçlar. ben on tane içtim yani bir kutu içinde on tane var ve bir ay beşini içtim diğer ay da beşini içtim off yaa..Kızlar, dün yumurta takibi için doktora gittim, aslında Karamel'in önerdiği bir dr. vardı ona gitmek istedim ancak çalışma saatleri içerisinde hastanede olduğu ve ben de çalıştığım için ondan randevu alamadım. Aynı hastanede başka bir doktordan aldım. Doktor muayene etti ve herşeyin temiz olduğunu yumurtalıklardan bir tanesinin biraz rahme yapışık olduğunu söyledi ancak bu hamile kalmak için çok da engelleyici bir etken değil dedi. Yumurta takibini önermedi. İki yol var dedi. Birincisi laproskopi ve spermiyogram, ikinci yol ise tüp bebek. Tetkikler yapılmadan yumurta takibinde ilaç kullanırsam belki de boşa kürek çekmek demek olabilir dedi. Öncelikle kanallar açık mı, çikolata kisti var mı ve bunun gibi ayrıntıları laproskopi yöntemiyle bakıp o anda hepsini giderebileceğini söyledi. Eğer hiçbir sorun yoksa böylelikle yumurta takibi yapmak daha mantıklı dedi. Bunlar yapılmadan yumurta takibi yaparsa eğer ilacın ileride yumurtalık kanseri yapmayacağını nereden biliyoruz dedi. İşte böyle kızlar ben en son belki 12 sene önce rahim filmi çektirmiştim o zaman hiç bir sorun yoktu ama aradan yıllar geçti tabi, sonradan da kapanabilir mi bilmiyorum. Bu arada kızlar spermiyogramda hareketlilik filan az ise nasıl bir yol çiziyor sizce doktorlar?
canım erken teşhis mi geçmi henüz belli değil. şuan %80 kötü bir durum dedi doktor arkadaş, zaten gittiği doktor da şüpheleniyorum demiş kolonoskopi çekilecek işte haftaya daha net bilgi edinebileceğiz.YAĞMUR;Allah şifa versin o arkadaşına.erken teşhiste kurtarıyorlar ama...geç mi kalınmış.
yapıyor iyimi?
patipatim üç gündür nevrim döndü inanır mısın hayata bakışım bile değişti diyebilirim. gece uyuyamaz oldum. allah ayrdımcımız olsun.Ya Yağmur'um ya yemin ediyorum içim cız etti. Nasıl üzüldüm anlatamam. Allah tüm yakınlarına sabır versin. Bu hayat böyle işte maalesef......
yagmur her iki arkadaşına da allah şifa versin, arabadan düşeni allah çocuklarına bağışlasın. bize de haber ver nasıl oldu arkadaşın. şükredelim valla hepimiz bizim ve sevdiklerimizin şu an sağlığı yerinde. sana da geçmiş olsun. ben iyi şekilde düşün derim. belki vitaminlerle vs yumurtalıklar temizleniyordur. inşallah
arabadan düşenden ümit yokmuş. ya dayanamıyorum inanır mısın halen bugün hiç sormadım arıyamıyorum dayanmak zor. diğer arkadaşın durumu net değil henüz. o diğer arkadaş annesini bir yıl önce bu illetten kaybetti. aynı yolda bişi olursa çok üzüleceğim inan.buğday çimi temizler mi acaba yumurtalıklarımı ne dersin?
watersciğim merhaba evet herşeyin başı sağlık. ya hastahanenin önünde gece bekledik ka. tane 112 ambülans geldi inanamazsın. ben zannediyordum ki herkes bizim gibi bir hayat sürüyor. sağlığın önemini insan zora düşünce anlıyor. çok şükür ki sağlığımız yerinde ailemiz yanımızda. allah daim eder işallahVanilya'cım hayırlısı olsun testleri erken yapmaya başlamışsın ama 12. gün 54 olmuş yani katlayarak ilerliyor. Cumartesi güzel bir değer ile inşallah netleştiririz. Az kalmış.
[Yağmur'cum sana da geçmiş olsun. Ayrıca arabadan düşen durumu kötü olan arkadaşına çok çok üzüldüm beyin ölümü gerçekleşmez inşallah ama yazdığın kadarı ile tablo ağır. Diğer 34 yaşında olan arkadaşında eğer kötü bir şey varsa bile kurtulur inşallah. Allah yardımcıları olsun. Herşeyin başı sağlık..sağlık..sağlık..
teşekkür ederim patipatim.Canım çok çok geçmiş olsun. Dr.'a görünmek şart bu durumda. Mutlaka bir nedeni vardir. Geç olmamasına dikkat et. Umarım bir daha tekrarlamaz.
kızlar selam,
Transfer iyi geçti kısaca 10 yumurta toplantı 10 uda döllendi konulanlar dışındakiler dondurulacaklar. Bakalım kısmet artık.
Geçen sefer yatamamıştım bugün izin aldım yatıyorum ama hep yatamam öğleden sonra arkadaşıma geçeceğim.
Bebeğim olsa da olmasa da bu süreçte hep yanımda olan ve olmaya devam eden Herada'ya, desteğini hiç bırakmayan dakikaları bile hesaplayan Waterss'a ayrı bir teşekkür ediyorum.
Her sabah karamelimmm diyen Esterya'mı , bu sefer ki paylaşımsızlığımda bir nedeni olduğunu düşünüp, bana özelden ulaşan o tatlı enerjilerini hissettiren arkadaşlarımı (özelden yazıştığım için tek tek isim veremedim) ve tüm topic arkadaşlarımı sevgiyle kucaklayıp öpüyorum.
transferin hayırlı olsun şekerim. ama ben bu mesajını beğenmedim açıkçası. hani seni de pek severim de. şimdi bizim grupladın burda ben de acayip kıskanırım böyle şeyleri. şu şu kişiler ebnim için pek önemli şunlar biraz önemli diğerleri de önemli de pek değil anlamına geldi sanki. belki de ben canı sıkkın halimle kötüye yordum ama nebilim hepimiz sorduk sana ama sen açıklamak istemeyince kimse üstüne gelmek istemedi diye düşünüyorum. yoksa sen hepimiz için oldukça önemlisin elbette. ben alındım küstüm kırıldım vesselam.
badenurcum teşekkür ederim ilgin için. ya sen bana bişi sormuştun unutmadım ancak yazamadım işte.özelden yanıt vereceğim sana canım.KARAMEL, 10 yumurta SÜPER........ ŞANSIN BOL OLSUN... müjdeni bekliyoruz...
YAĞMURSESİ, canım iki arkadaşına da içim parçalandı.... çok üzüldüm, allah şifalarını versin demekten başka birşey diyemiyorum... çok yazık çok...
[ARKADAŞLAR yarın biz Sapanca'ya gidiyoruz, haftasonu kaçamağı ve psikolojimizi tazeleme gezisi...
badenurcum mide bulantımın sebebi sancıdan tasnyonum düştü tansyonum düşünce midem ayağa kalkıyor benim.sana özelden yazıyorumYAĞMURSESİ, korkma bu kadar yahu... o içtiğin klomenlerden hiç birşeycik olmazzzz... ben 4 kez tüp yaptırdım, bazı arkadaşlar 7, bazısı 9 ... vücudumuza hormon pompalanıyor resmen... klomen ve benzerleri bunların yanında çok zayıf kalıyor... takma kafana... hem kanser hiç beklenmedik zamanda, beklenmedik bir yerden çıkıyor, ne malum şimdi başka hangi organda kötü huylu hücreler olmadığı... boşver tek rahime, yumurtalıklara yönelme, allah hepimizi korusun.... kafaya takmamak lazım... yoksa paranoya şeklinde hayat çekilmez olur... unut hemen unut gitsin bu konuyuuuuuu.. zemuszemus
Senin şu geçen günkü ağrı olayını da bende diğer arkadaşlar gibi kistinin gitmesine yordum, yani hayırlı bir ağrı olabilir... yerimseniben ama mide bulantısı niye olmuş olabilir onu bağdaştıramadım...
transferin hayırlı olsun şekerim. ama ben bu mesajını beğenmedim açıkçası. hani seni de pek severim de. şimdi bizim grupladın burda ben de acayip kıskanırım böyle şeyleri. şu şu kişiler ebnim için pek önemli şunlar biraz önemli diğerleri de önemli de pek değil anlamına geldi sanki. belki de ben canı sıkkın halimle kötüye yordum ama nebilim hepimiz sorduk sana ama sen açıklamak istemeyince kimse üstüne gelmek istemedi diye düşünüyorum. yoksa sen hepimiz için oldukça önemlisin elbette. ben alındım küstüm kırıldım vesselam.
belki de yanış yorumlayan benimdir. ben özelden sordum evet ama inan hiç sormayacaktım da. bazen bişiyi söylemesen daha hayırlı olacağını düşünürüm ben. hani içinde kalırsa daha hayırlı olur açısından.o nedenle senin de açıkça durumu yazmama sebebini bu zannettim. yani çok lafını etmeden bi çok yorumlar gelipte strese girmeden sessizce sonuçlansın diye böyle davrandığını düşündüm. o yüzden ısrarcı olmak istemediğim için önce sormadım. hatta heradaya sordum durumunu o da kendisinden alabilirsin bilgiyi deyince yazdım. yani maksadım seni rahatsız etmememk için sormamıştım ilk önceleri. diğer arkadaşlar da bence bu yüzden sormamıştır. yoksa bıcır bıcır herkese laf yetiştiren karamelitoyu kimse ihmal etmez eminim. sen de işte sıralama yapınca geri kalanlar da kendini kötü hissedebilir. yani şahsen ben parayı pulu huzuru kıskanmam ama sıralamada sonlara doğru itilmeyi kıskanıyorum işteYağmurcuğum, valla öyle anladınsa yada diğer arkadaşlarım öyle anladıysa çok özür dilerim. Birçok arkadaşımla özelden yazıştık özelden yazıştık diye isim veremiyorum diye yazdım. Senle de özelden yazışmadık mı , özel adı üstünde özel görüşme nasıl senin iznin olmadan yağmurcuğumla özelden yazıştık derim. (bu mesaja alınmasaydın gene yazmadım)
Benim için bu bir gruplama değil, herkese özel teşekkür etme yöntemiydi. Yoksa yoklama yapar gibi tek tek isim sayıp teşekkür etmek çok sıradan olurdu açıkcası.
Gene tüm yanlış anlamamalar için özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?