Kızlar eğer kendimi yanlış ifade ettimse çok özür dilerim. Sonuçta yağmur öyle anladıysa herkeste öyle anlayabilir.
Özel bir ifade kullanayım derken baltayı taşa vurduk galiba.
Bir arkadaşım 20 sene üzerine boşandı, 18 yaşında oğlu var. Kızın dediği şu hep oğlum, eşim demişim. Eş gitti, oğlan kendi hayatını yaşıyor. En önemli şey dost biriktirmekmiş yapamadım dedi.
Benim içinde en değerli şey dost edinmektir, arkadaş edinmektir.
Bu ayıp bana yeter, o yüzden topic'ten affınızı istiyorum. Hamile olanlar sağlıkla sıpalarını kucaklasınlar, çabalayan arkadaşlarımında şans yanlarında olsun.
Herkese bol şans.
hayırlısı olsun süper harika maşallahsize. inşallah harika haberini almak da nasip olcak. allaha emanet olun canım.
iyiyiz canım sende iyisin dimi? sen regl olmuş muydun patipati sanki gecikme vardı sende miydi karıştırdım????
ilaç kullanma tabii. sebepsiz infertilitede son laproskopi ile bakılıyor. histeroskopi tam yeterli olmuyor. ama laparoskopi derdine ne kadar çare olur birşey bulundu diyelim doğal hamile kalabilir misin ya da bulunmadı diyelim yine tüp diyecekler. kısaca sonuç yine tüp gibi gözüküyor. ben farklı birkaç merkez doktor ile görüşmeni öneririm.
Vanilya, icini ferah tut arkadasim, hakkinda hayirlisi olsun. Dilkalman'in destegi de egrcekten iyi geldi, guzel haberlerini bekliyoruz.
Altinyunus, safak az kalmis, hayirli sonuclara ciksin.
Karamel, hayirli-ugurlu olsun, karnin ikizle dolsun.
Patikler, doktoruna guveniyorsan siradan istediklerini yapmaya basla. Tedaviden once yapilmasi gereken testlerin basinda yapilmasi taraftariyim. Bizim zaman kaybedecek gibi bir luksumuz yok maalesef. Rahim filminde cok eskimisssssssss, yenilenmesinde fayda var. Spermiyogramda hareketlilik ve sayi az ise lab. ortaminda kullandiklari solusyonlar sayesinde daha iyi hale getiriyorlar. Yikama islemi dedikleri bu olaydan sonra sizin de goreceginiz degerler her anlamda artmis oluyor. Bu islemden once iyi spermleri sectikleri miknatis yontemi, Msome filan gibi de yontemler var. Lab'de bu islemin nasil yapilacagini sorabilirsiniz, her yerde farkli olabilir. Bir doktordan daha fikir almak iyi olabilir ama sonra yine karari siz verecekseniz.
Patiklercim selammmmm, bence bir doktordan daha görüş almanda fayda var, bu tür şeylerde bazen bir doktorun dediğini diğerini çürütüyor ama yinede bu tür işlemlere tek bir doktorun dediği ile gidilmemeli.... maddi manevi yararıda, zararıda bize dokunuyor çünkü... ayrıca benim sol yumurtalığım rahme yapışıkmış. dediğin gibi bu hamileliğe engel değilmiş... fakat tüp yaptırırken, yani yumurta toplanırken bu durum doktorların işini zorlaştırıyormuş.... ben tüpten sonra doktora "karnım kasıklarım sanki çürümüş gibi ağrıyor " demiştim, o da senin rahme yapışık yumurtalığından yumurtaları alabilmek için karnına ve kasıklarına çok bastırıyoruz, böylece yumurtalara ulaşıyoruz demişti.
patipatim ben neyi anlamadım biliyor musun?hangi ilaç yumurtalık kanseri yapıyor ya benim yüreğimi niye ağzıma getiriyorsunuz zaten bu ara psikolojim kaydı geceleri uyuyamıyorum bile. hani klomen falan mı bu kanser yapan ilaçlar. ben on tane içtim yani bir kutu içinde on tane var ve bir ay beşini içtim diğer ay da beşini içtim off yaa..
ayrıca laporoskopiye niye gerek var? rahim filminde bile anlaşılıyor bunlar benim çikolata kistim normal ultrasyon muayesinde görüldü. bunu anlamak için bu eziyete ne luzum varmış?
gene maşallah ne enerji varmış sende okumaktan yoruldum.kızlar,herkese iyi geceler.hepinizi sarıyorum;herkes iyi mi?sanki çok uzun zaman olmuş.aradan yıllar geçmiş gibi geliyor bana neredeyse.bugünlerde göbek adım yorgunluk oldu.şimdi bile uykudan yeni kalktım.o da volkan konağı dinlemek için saati kurmuştum.ne olacağını bilmediğim bir şeye bu kadar enerji harcamak?ne yapıyorum ben?bakın şu işe.işte tam bu anda ''kendim ettim kendim buldum '' diyor volkan konak...
gülmedim bu dünyada hem söyler hem yanarım diyor
üzülme anneciğim de ben hep böyle ağlarım
yazma ile tükenmez,yazma ile tükenmez ha bu benum dertlerim diyor KAHROLASI VOLKAN!
umarım hepimiz bir gün emeklerimizin karşılığını alırız.ben bu ay bitiriyorum savaşımı.mücadele bayrağını size bırakacağım..burası bu forum bebek sahibi olmak isteyenlerin forumu.şu an bende istiyorum.gönül ister ki bu savaştan bir zaferle çıkayım.olursa eğer tabiiki sizinle sonsuza kadar paylaşırım.ama bu son bu son dediğim buydu güller.
olmadı,tamam bitti benim için.ama hayat bitmedi.yapmak istediklerim var.artık hayatı kaçırmak istemiyorum.sevgimi faklı yollarla verebilirim dağıtabilirim.bir yandan okuyorum,hoş sonsuza kadar devam eder bu ,bunu biliyorum.hatta geçen kociyle bunun komedisini yaptık.yaşlanmışım sınav kağıdım gelmiş.bende tiyatro yaparak.....baksana ne yazıyor burada nerede girecekmişim sınava(bunu tabii ki bir nine gibi biraz kekeleyerek,sanki elimde baston varmış gibi,gözlerimde seçemiyormuş yazıları! söylüyorum.duygularım çok karışık.ordan oraya atlayabilirim.hııı ne diyordum;okuyorum.son birkaç ay yeni etkinliklere katıldım.diksiyon dersleri alıyorum,buna ilaveten görme engeliler için kitaplar okumaya başladım gönüllü olarak.küçük çapta stüdyoya giriyorum.sınava hazırlanıyorum.tüp sonrası part time haftada birkaç gün işe girmeyi düşünüyorum.gezmek görmek için para biriktireceğimbirde küçük bir hayalim var.benim olmayan miniklere hikayeler anlatmak istiyorumbunun için başlamıştım diksiyona.ama bunun için tiyatro eğitimi almam gerekiyormuş..olsun.onuda alırım.kurslar yakında bitecek.ben planlarımı yaptım.
bunları yazıyorum.çünkü buraya sadece bir tüp hastası olarak girmemiştim.anlayanım yoktu.anlaşılmamak,hele de yanlış anlaşılmak.istemesemde başıma gelen şeyler.yaklaşık 1 yıldır burada kendimi ifade ettim.bazen yalancı şiirlerimle,bazen biyerde okuduklarımı paylaşarak.kimi zaman sıkılan olduysa bir tık arka sayfaya dedim.hepinizi sevdim sardım içime.bir Erverdi olarak süzüldüm aranızakendi iyiliğim için de artık çıkmalıyım.beni kabul ettiğiniz için sağolun.hepinizi sarıyorum yine.
haaaaaaaaaaa hemen gitmiyorum ha.sonuç alana kadar yine burdayım.yarın memoşla randevum var.2nci günüm yarın.ilaçlarımıda alıcam yarınkaydirigubbakcemile2artık çıkayım..bakarsınız tipimi beğenmez Hale hanım fazla ilgilenmez sonra..daha fazla uykusuz kalmıyayyım
bak...şimdi.şu volkanın ettiğine bakın.''bu alemden gidiyoruz kalanlara selam olsun ''diyor.
iyi edebiyatçı olurdu değil mi benden.vallahi yalanım yok.tam şu an öyle dedi ben ne yapayım.iyi gecele r....tatlı uykularda olun.
aldım aldım. karnım aç khavaltı yapmadım.kahvaltı yaparsam sigara canım ister diye aç aç oturuyorumzemuszemusgünaydın yağmur iş maili ile mail attım. bak bakalım bu sefer almış mısın? evden zor gidiyor anlamadım ne oldu.
aldım aldım. karnım aç khavaltı yapmadım.kahvaltı yaparsam sigara canım ister diye aç aç oturuyorumzemuszemus
kuzum benim ne çabuk unuttun sigaraya bağımlı olduğun günleri. ha deyince bırakamıyorum çok iradeli biri değilim zaten ben:)yağmur başlıcam şimdi şu sigarana yahu herif seni yiyo bitiriyo sen hala bi manyak sigara yüzünden aç kalıyosun. hakkettiğinden fazla değer veriyosun bu sigaraya. haa bu sigaraya bağımlılık senin tercihin bunu unutma. ne zaman içmemeyi tercih edersin o zaman içmezsin. suçu sigaraya yükleme. sigara değil içen suçlu. sigara öldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?