38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar eğer kendimi yanlış ifade ettimse çok özür dilerim. Sonuçta yağmur öyle anladıysa herkeste öyle anlayabilir.

Özel bir ifade kullanayım derken baltayı taşa vurduk galiba.

Bir arkadaşım 20 sene üzerine boşandı, 18 yaşında oğlu var. Kızın dediği şu hep oğlum, eşim demişim. Eş gitti, oğlan kendi hayatını yaşıyor. En önemli şey dost biriktirmekmiş yapamadım dedi.

Benim içinde en değerli şey dost edinmektir, arkadaş edinmektir.

Bu ayıp bana yeter, o yüzden topic'ten affınızı istiyorum. Hamile olanlar sağlıkla sıpalarını kucaklasınlar, çabalayan arkadaşlarımında şans yanlarında olsun.

Herkese bol şans.

Son düzenleyen: Moderatör:

karamelito ya bak şimdide üzüldüm boşver sen beni ben yanlış yorumladım sanırım kusura bakma. ayy inan iyi değilim. hadi barışalım öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Evet Alabama'cım gecikmişti, hem ümitlenmiş, hem de yok be zaten kendiliğinden senelerdir olmadı, şimdi mi olacak diye düşünmüştüm. Ama insan ne olursa olsun yine de her ay ümitleniyor. Ama moralimi hiç bozmadım. Moral bozunca birşey değişmiyorki. Üzüldüğünle kalıyorsun...

Evet haklısın galiba Deniz'cim. Laproskopi olsam da sonuç yine aynı olabilir büyük bir ihtimalle. Ben en iyisi bir doktora daha gideyim bakalım o neler diyecek? Bu arada histeroskopi ne işe yarıyor. İnan hiç bir bilgim yok.

Canım ama bu bahsettiğin spermleri iyileştirme konusu tüp bebek denemesi için işe yarıyor değil mi? Yoksa ben mi anlamadım? Yani benim sorduğum eğer böyle bir sorun varsa doğal yolla hamile kalabilmek için spermlere dışarıdan nasıl müdahale edilebilir diyeydi. Anlatabildim mi bilmiyorum valla.

Evet ben de böyle düşünüyorum aslında. Bakalım bir-iki gün daha düşüneyim bu konuyu.

Canım benim dur ya hemen dert etme. Evet doktorun bahsettiği Klomen'di ama bir defasından bahsetmedi ki... Çok uzun süreli kullanmalardan bahsetti. Bunu yazmayı atlamışım. Üstelikte yapar demedi, yapmayacağını nereden bilebiliriz dedi. Bu arada herhalde birşey olsaydı önce bana olurdu. Çünkü ilk denememi 7,5 sene önce yaptım. Çok sağlıklıyım çoookkkkkkkkk. Hiçbirimize birşey olmayacak merak etme....opuyorumnanaktan

demek klomendi ha klomenin böyle kötü yan etkileri var mı ya kim bilir kaç kadın içiyor bu mereti.benim kistte bu sayede oluştu diye düşünüyorum. ben klomeni kasımda içtim.bir de ocakta. ama ekimde kistim yoktu. ocakta vardı

kızlar,herkese iyi geceler.hepinizi sarıyorum;herkes iyi mi?sanki çok uzun zaman olmuş.aradan yıllar geçmiş gibi geliyor bana neredeyse.bugünlerde göbek adım yorgunluk oldu.şimdi bile uykudan yeni kalktım.o da volkan konağı dinlemek için saati kurmuştum.ne olacağını bilmediğim bir şeye bu kadar enerji harcamak?ne yapıyorum ben?bakın şu işe.işte tam bu anda ''kendim ettim kendim buldum '' diyor volkan konak...
gülmedim bu dünyada hem söyler hem yanarım diyor
üzülme anneciğim de ben hep böyle ağlarım
yazma ile tükenmez,yazma ile tükenmez ha bu benum dertlerim diyor KAHROLASI VOLKAN!

umarım hepimiz bir gün emeklerimizin karşılığını alırız.ben bu ay bitiriyorum savaşımı.mücadele bayrağını size bırakacağım..burası bu forum bebek sahibi olmak isteyenlerin forumu.şu an bende istiyorum.gönül ister ki bu savaştan bir zaferle çıkayım.olursa eğer tabiiki sizinle sonsuza kadar paylaşırım.ama bu son bu son dediğim buydu güller.
olmadı,tamam bitti benim için.ama hayat bitmedi.yapmak istediklerim var.artık hayatı kaçırmak istemiyorum.sevgimi faklı yollarla verebilirim dağıtabilirim.bir yandan okuyorum,hoş sonsuza kadar devam eder bu ,bunu biliyorum.hatta geçen kociyle bunun komedisini yaptık.yaşlanmışım sınav kağıdım gelmiş.bende tiyatro yaparak.....baksana ne yazıyor burada nerede girecekmişim sınava(bunu tabii ki bir nine gibi biraz kekeleyerek,sanki elimde baston varmış gibi,gözlerimde seçemiyormuş yazıları! söylüyorum.duygularım çok karışık.ordan oraya atlayabilirim.hııı ne diyordum;okuyorum.son birkaç ay yeni etkinliklere katıldım.diksiyon dersleri alıyorum,buna ilaveten görme engeliler için kitaplar okumaya başladım gönüllü olarak.küçük çapta stüdyoya giriyorum.sınava hazırlanıyorum.tüp sonrası part time haftada birkaç gün işe girmeyi düşünüyorum.gezmek görmek için para biriktireceğimbirde küçük bir hayalim var.benim olmayan miniklere hikayeler anlatmak istiyorumbunun için başlamıştım diksiyona.ama bunun için tiyatro eğitimi almam gerekiyormuş..olsun.onuda alırım.kurslar yakında bitecek.ben planlarımı yaptım.
bunları yazıyorum.çünkü buraya sadece bir tüp hastası olarak girmemiştim.anlayanım yoktu.anlaşılmamak,hele de yanlış anlaşılmak.istemesemde başıma gelen şeyler.yaklaşık 1 yıldır burada kendimi ifade ettim.bazen yalancı şiirlerimle,bazen biyerde okuduklarımı paylaşarak.kimi zaman sıkılan olduysa bir tık arka sayfaya dedim.hepinizi sevdim sardım içime.bir Erverdi olarak süzüldüm aranızakendi iyiliğim için de artık çıkmalıyım.beni kabul ettiğiniz için sağolun.hepinizi sarıyorum yine.

haaaaaaaaaaa hemen gitmiyorum ha.sonuç alana kadar yine burdayım.yarın memoşla randevum var.2nci günüm yarın.ilaçlarımıda alıcam yarınkaydirigubbakcemile2artık çıkayım..bakarsınız tipimi beğenmez Hale hanım fazla ilgilenmez sonra..daha fazla uykusuz kalmıyayyım

bak...şimdi.şu volkanın ettiğine bakın.''bu alemden gidiyoruz kalanlara selam olsun ''diyor.
iyi edebiyatçı olurdu değil mi benden.vallahi yalanım yok.tam şu an öyle dedi ben ne yapayım.iyi gecele r....tatlı uykularda olun.

Herkese Gunaydinlar

Erverdicim ne soyleyeyim oyle bir yazi yazmisin ki veda mektubu gibi algiladim! Tedavi sonucun ne olursa olsun (Umarim basariyi bu sefer yakalayacaksiniz) gitme daha kal derim. Hepimiz her basarisiz tedavi sonucunda husrana ugruyoruz, bu son diyoruz. Sonra her turlu tup bebek ile ilgili habere kulak kabartiyoruz bu oyle de devam edecek. Dun isten ciktim gelirken yolda bir kac cocugu sevdim, sonra icimden aglamak geldi! Kac yildir ugrasiyorsun, iste olmuyor dedim kendime daha niye zorluyorsun diye kizdim, sonra gelip KK'nin sayfasina baktim, Anatolia'a cevap yazmis onu okudum, Memorial fiyati sonunda yazmis! Ben de su aralar artik yeter birakmali mi yoksa TR'de bir kez denemeli mi modundayim biliyorsun. Zor kararlar, ama dedigin gibi hayat cocuk sahibi olma uzerine de kurulu degil. Biz de baska seylerden zevk alabiliriz, kendimizi baska sekilde ifade edebiliriz ki sen zaten su an temele baslamissin bile... Neyse cok derinlere daldim, umarim hastaneden olumlu sonuclarla gelirsin.olumunekankayizsmile

Karamelli seker, bence yanlis anlasilacak bir durum yok, o yuzden kendini kotu hissetme lutfen. Hepimiz burada bir dayanisma, paylasma, bilgi alisverisi icindeyiz.kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar, ilac ve ignelerin yan etkilerini inanin hic mi hic dusunmek istemiyorum. Allah devasi olmayan dertler vermesin. AMIN! Olumlu dusunelim olumlu seyler olsun.

Ayyy gunaydindan sonra iki tane supurgeli kiz sembolu koymak istemistim ama ikincisi baska bir sey cikmis, nasil oldugunu anlayamadim, kusura bakmayin, pardon!mafoldumben

günaydın herkese

erverdi canım daha önce de dedim biz birbirimizi çok iyi anlarız bu ikimizin de son şansı. ben de zaten gitmek üzreydim eşimi de bebek işini de bırakıyorum diyip. arada sadece merak ettiğim kişilerle mailleşir takip ederim diyordum. zaten bırakıyorsan bebek işini kk ya girip burayı okumak büyük eziyet. kıskanıyorum da seni. eğer bu sefer de bebek olmazsa ilerisi için planlarını yapmışsın. evet üzüleceksin ama sonrası için yönünü yapacağın işleri belirlemişsin. allah korusun bu bebeğe birşey olsa inan zor toplanırım artık yerine ne koyarım ne yaparım bilmiyorum. ama bana demiyor musunuz bunları düşünme herşey iyi gidiyor pozitif ol iyi şeyler çağır diye. sen de başlarken bu kadar olmazsalarla başlama. inşallah güzel bir tedavi geçecek. umuyorum dondurulacak kadar çok ve kaliteli yumurtaların olacak. inşallah burada hamileliğini de paylaşacaksın :CüvCüv:

patikler histeroskopi de rahime bir kamerayla bakılıyor ve görülen şekil bozuklukları yapışıklıklar polipler vs düzeltiliyor ama yumurtalıklar ve kanallarla ilgili işlem yapmak için laparoskopi gerekiyor. ben iyi üşenme hafta sonlarına acıbadem, umut tüp bebek, memorial vs vs gibi hastanelerden randevu al görüş derim. evet biraz yorucu ama değişik fikirler duyarsın ve en doğru şekilde nasıl devam edeceğine karar verirsin.

gene maşallah ne enerji varmış sende okumaktan yoruldum.
tedavin tekrar hayırlı olsun. işallah bebeğin gelirde hayallerini bir süre daha ertelemek zorunda kalırsınzemuszemus
bu arada sen ne okuyorsun kuzum hep sorcam da unutuyorum?

günaydın yağmur iş maili ile mail attım. bak bakalım bu sefer almış mısın? evden zor gidiyor anlamadım ne oldu.

aldım aldım. karnım aç khavaltı yapmadım.kahvaltı yaparsam sigara canım ister diye aç aç oturuyorumzemuszemus

aferin komiksin bakalım kaç gün aç ouracaksın :roflol:sigara istedikçe su iç. eline bir bardak su al yudumla devamlı. çay kahve iç diyecğim ama onlarla da canın ister hem onlar da zararlı. su iç. tüm sigara bırktırma uzmanları diyor bırakırken çok su içmeliymiş. herhalde hem kan temizlensin hem de ağzına sigara yerin başka birşey götür diye

zaten sigara değilde sigarayla aynı hareketi yapabileceğim faydalı bişi olsa benim canım hiç sigara isteemz ki. bütün mesele onun yerini doldurmakta.ya ben kahve hiç içmem ama çaysız da duramam. hadi okulda içmiyorum artık ama eve gelince şöyle içmeyince bişi anlamam o akşamdan.anasını satim bu ne ya yaşama dair tüm keyflerimi elimden aldı bu amaç.
ya ama ben çayı çok açık içiyorum yaşlı çayı gibi. bu da mı zararlı?
omega 3 bitti almam alzım ömer nazarın söyledikleri ile çelişki yaşıyorum gidip almadım multuvitamin, forbiol,elevit hiçç bişi içmiyorum ne içeceğimi bilmiyorum ki acaba kist büyürmü bunları içince diye endişe duymaktan gene dağıttım yani. bir buğday çimi içiyorum o kadar

günaydın kızlarrrrrr

karamelim canım kendini üzme sen şimdi önündeki üç beş günü huzurlu ve rahat geçir. yağmurcuk da zaten baksana bin pişman olmuş zilli. ben seni anlıyorum ama bildiğimden değil sadece tahmin ediyorum. sorandan da sormayandan da allah razı olsun. kiii yağmurun dediği gibi bu topikte seni sevmeyecek yada merak etmeyecek bi allahın kulu yok. herkes aynı yağmur gibi düşünüp senin üstüne gelmek istememiştir. ben gibi yağmur gibi meraklılar da bir şekilde durumunu öğrenmiştir. hele biz fenerliler cinconları daha bi çok severizzz. gerçi bu yıl üstünüze kuma aldık. şimdi sekiztaşlıları daha bi fantazi yapıyoruz heh hehh hhehhh. sen ve bebelerin iyi olunda toy dötüne yallah tazzik herşeyin.

erverdi canımmmmm seni çooook iyi anlıyorum. bu picikolociyi hepimiz her denemede yaşıyoruz. evet biliyorum bu son maddi olarak son ama belki maddi yönden değil de sonuca ulaşacağın için sondur olamaz mı?
seni hertürlü seviyoz anacım. burdan gitsen de benden kurtulamazsın bilesinnn

yağmur başlıcam şimdi şu sigarana yahu herif seni yiyo bitiriyo sen hala bi manyak sigara yüzünden aç kalıyosun. hakkettiğinden fazla değer veriyosun bu sigaraya. haa bu sigaraya bağımlılık senin tercihin bunu unutma. ne zaman içmemeyi tercih edersin o zaman içmezsin. suçu sigaraya yükleme. sigara değil içen suçlu. sigara öldürür.

sayın alabama hanım efendi sizi nerelerde bulurum diye bakarken buralarda buldum msnde yoksun olsan sana güzel hitaplarda bulunacakdım küsüm sana şebo aşk olsun harbiden en çok duymayı beklediğim haberi nasıl vermezsin bana nden hiç girmiyosun msnye neyse abbam şaka bir yana inan çık mutlu oldum ailemize bir melek daha katılıyor seni kocaman öpüyoruuuuuuummmmmm msnye gelirsen beklerim kendine ve güzel yeğenimize çoookkk iyi bakkkkkkk

kuzum benim ne çabuk unuttun sigaraya bağımlı olduğun günleri. ha deyince bırakamıyorum çok iradeli biri değilim zaten ben:)

Maalesef degerlerim katlanmadi, 54 ten ancak 66 ya varabilmis, napalim hayirlisi boyleymis. Asagi dususu gorene kadar test yaptirip izdirap cektirecekler simdi bana. Buradan sonra biraz serbest denemeye gecip belki ekimde donmuslari deneriz diye dusunuyoruz. Umutlanmak ve hayalkirikligi cok sinir birsey ama bu isin bir parcasi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…