Maalesef degerlerim katlanmadi, 54 ten ancak 66 ya varabilmis, napalim hayirlisi boyleymis. Asagi dususu gorene kadar test yaptirip izdirap cektirecekler simdi bana. Buradan sonra biraz serbest denemeye gecip belki ekimde donmuslari deneriz diye dusunuyoruz. Umutlanmak ve hayalkirikligi cok sinir birsey ama bu isin bir parcasi iste.
canım üzüldüm ama elden bişi gelmez bozma moralini lütfen dondurulmuşların da var. işallah onlardan güzelsonuç alırsın.Maalesef degerlerim katlanmadi, 54 ten ancak 66 ya varabilmis, napalim hayirlisi boyleymis. Asagi dususu gorene kadar test yaptirip izdirap cektirecekler simdi bana. Buradan sonra biraz serbest denemeye gecip belki ekimde donmuslari deneriz diye dusunuyoruz. Umutlanmak ve hayalkirikligi cok sinir birsey ama bu isin bir parcasi iste.
günaydın herkese
[patikler histeroskopi de rahime bir kamerayla bakılıyor ve görülen şekil bozuklukları yapışıklıklar polipler vs düzeltiliyor ama yumurtalıklar ve kanallarla ilgili işlem yapmak için laparoskopi gerekiyor. ben iyi üşenme hafta sonlarına acıbadem, umut tüp bebek, memorial vs vs gibi hastanelerden randevu al görüş derim. evet biraz yorucu ama değişik fikirler duyarsın ve en doğru şekilde nasıl devam edeceğine karar verirsin.
canım benim küsme hiç çünkü ben diil sen yokoldun hayatım. msnde çok geldim ama kimseler yoktu. nasılsa bi şekilde duyarsın dedim bende cep telinde yoktu. saol bitanem çok teşekkür ederim. bende çok öpüyorum seniii.sayın alabama hanım efendi sizi nerelerde bulurum diye bakarken buralarda buldum msnde yoksun olsan sana güzel hitaplarda bulunacakdım küsüm sana şebo aşk olsun harbiden en çok duymayı beklediğim haberi nasıl vermezsin bana nden hiç girmiyosun msnye neyse abbam şaka bir yana inan çık mutlu oldum ailemize bir melek daha katılıyor seni kocaman öpüyoruuuuuuummmmmm msnye gelirsen beklerim kendine ve güzel yeğenimize çoookkk iyi bakkkkkkk
unuttum tabi sırf sana gıcıklık olsun diye yazmıyorum kızım inanıyorum ve seninde kurtulmanı canı gönülden istiyorum. ya irade falan hikaye dötün sıkışınca bırakıyosun işte. bu kadar basit. içtiğimiz her sigarayı istediğimiz için içtik. iste karşısında hiçbişi duramaz...kuzum benim ne çabuk unuttun sigaraya bağımlı olduğun günleri. ha deyince bırakamıyorum çok iradeli biri değilim zaten ben:)
canım benim hayırlısı olsun üzüldüm bu sonuçlara üzülmemek elde değil hele böyle önce sevinip sonra üzülmek daha harap edici. ama şükürki donmuşların var belkide donmuşların alın yazısında dünyaya gelmek vardı ama nasip olmadı şimdi onların sırası gelcek. olacağın önünde hiçbirşey duramaz değil mi?Maalesef degerlerim katlanmadi, 54 ten ancak 66 ya varabilmis, napalim hayirlisi boyleymis. Asagi dususu gorene kadar test yaptirip izdirap cektirecekler simdi bana. Buradan sonra biraz serbest denemeye gecip belki ekimde donmuslari deneriz diye dusunuyoruz. Umutlanmak ve hayalkirikligi cok sinir birsey ama bu isin bir parcasi iste.
evet canım şans mı dersin kader mi bilmiyorum ama ben hep şunu düşündüm en başından beri... dünyaya gelecek bir canlı eğer tesadüfen gelmiyorsa kaderiyle yazısıyla yapacakları ile geliyorsa bunun gününü biz kullar değiştiremeyiz. allah büyük yeterki yazımızda olsun. gerisi allaha kalmış o isteyince söylediği tarihte olacaktır inşallah.Bu akşam arkadaşıma ziyarete gittim yani bebek görmeye. Doktoru benim tüp bebek doktorum. Benim tutmadı ama onun tuttu, hem de ilk denemesinde.. Bebek 3 aylık oldu bile. Çok tatlı... Kiminin tutuyor kiminin tutmuyor işte...Bu şans gibi birşey yaaaa.....
Maalesef degerlerim katlanmadi, 54 ten ancak 66 ya varabilmis, napalim hayirlisi boyleymis. Asagi dususu gorene kadar test yaptirip izdirap cektirecekler simdi bana. Buradan sonra biraz serbest denemeye gecip belki ekimde donmuslari deneriz diye dusunuyoruz. Umutlanmak ve hayalkirikligi cok sinir birsey ama bu isin bir parcasi iste.
kuzum benim ne çabuk unuttun sigaraya bağımlı olduğun günleri. ha deyince bırakamıyorum çok iradeli biri değilim zaten ben:)
kızlar selam,
Transfer iyi geçti kısaca 10 yumurta toplantı 10 uda döllendi konulanlar dışındakiler dondurulacaklar. Bakalım kısmet artık.
Geçen sefer yatamamıştım bugün izin aldım yatıyorum ama hep yatamam öğleden sonra arkadaşıma geçeceğim.
Bebeğim olsa da olmasa da bu süreçte hep yanımda olan ve olmaya devam eden Herada'ya, desteğini hiç bırakmayan dakikaları bile hesaplayan Waterss'a ayrı bir teşekkür ediyorum.
Her sabah karamelimmm diyen Esterya'mı , bu sefer ki paylaşımsızlığımda bir nedeni olduğunu düşünüp, bana özelden ulaşan o tatlı enerjilerini hissettiren arkadaşlarımı (özelden yazıştığım için tek tek isim veremedim) ve tüm topic arkadaşlarımı sevgiyle kucaklayıp öpüyorum.
vanilya çok üzücü bu sonucu almak ama allahtan az az yükselip süründürmeden hemen düştü değerin. inşallah dondurulmuşlarla başarılı olup bebeği kucağına alacaksın
waters sen nasılsın? nasıl gidiyor? çok yorma kendini. benim bu akşam randevum sinirden titriyorum
herada senden de güzel haberler bekliyoruz artık. benim akşam ense ölçüm vs muayenem var. gergin bir son şans hamilesi olarak uykusuz ve kabus dolu bir gece geçirdim. inşallah biran önce akşam olur. en büyük duam herşey yolunda gitsin bebek sağlıklı olsun. ikinci duam da bir terslik olursa bana dayanma gücü vermesi. bu sefer gerçekten çok zor atlatırım. hayırlısı
yağmur kendini suçlama canım. kimse bir kişi yüzünden forumdan çıkmaz. bence sen öyle kötü birşey de demedin. herhalde başka nedenleri vardı karamelin forumda da arttık pek birşey anlatmadığına göre. sen çıkmıştın ama bulabildiğin ve yapabildiğin ilk fırsatta geri geldin. umarım karamel de geri gelir.
hülya sen nasılsın. galiba bayağıdır senden de haber yok
son bana dua edin akşamı sağ salim atlatayım :Saruboceq:
karamel topikten ayrılmış kızlar. ben sölim istedim umarım benim yüzümden gitmemiştir. yoksa çok üzüleceğim. karameli severim sitemim de ondandır. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?