38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok üzüldüm vanilya...şu anki duygunu ben 3.cü denemede yaşadım....değerlerim az katlandı ve dediğin gibi düşene kadarda test ve eziyet......sevinç,hayal kırıklığı ve üzüntü...hepsini 3 denememdede yaşadım....psikolojim yeni yeni düzelmeye başladı..ne yapalım...elbet bir vakti saati vardır canım....

canım üzüldüm ama elden bişi gelmez bozma moralini lütfen dondurulmuşların da var. işallah onlardan güzelsonuç alırsın.

Deniz, Anadolu yakasındaki Memorial'de Avrupa yakasındaki kadar başarılı mı tüp bebekte biliyor musun? Ya da bilen var mı arkadaşlar?

Erverdiiiii aşkolsun neden gidecek misin? Sensiz burası çok eksik olur hem de çooook. ınşallah bu tedavinle başarıya ulaşırsın. Çok iyi bir hastaneye gidiyorsun biliyorsun. Eğer olmazsa da lütfen böyle şeyler söyleme. Gün doğmadan neler doğar kimbilir? Senin gibi böyle allaha inancı yüksek olan, çevresindeki insanların mutluluğuna mutlulukla bakan bir insanın hak ettiği mutluluğu kurban olduğumuz allah mutlaka verecektir Ben buna inanıyorum. Hiç bir yere gitmeyeceksin. Yoksa birbirimize nasıl destek vereceğiz.

Bu akşam arkadaşıma ziyarete gittim yani bebek görmeye. Doktoru benim tüp bebek doktorum. Benim tutmadı ama onun tuttu, hem de ilk denemesinde.. Bebek 3 aylık oldu bile. Çok tatlı... Kiminin tutuyor kiminin tutmuyor işte...Bu şans gibi birşey yaaaa.....

canım benim küsme hiç çünkü ben diil sen yokoldun hayatım. msnde çok geldim ama kimseler yoktu. nasılsa bi şekilde duyarsın dedim bende cep telinde yoktu. saol bitanem çok teşekkür ederim. bende çok öpüyorum seniii.

kuzum benim ne çabuk unuttun sigaraya bağımlı olduğun günleri. ha deyince bırakamıyorum çok iradeli biri değilim zaten ben:)
unuttum tabi sırf sana gıcıklık olsun diye yazmıyorum kızım inanıyorum ve seninde kurtulmanı canı gönülden istiyorum. ya irade falan hikaye dötün sıkışınca bırakıyosun işte. bu kadar basit. içtiğimiz her sigarayı istediğimiz için içtik. iste karşısında hiçbişi duramaz...

canım benim hayırlısı olsun üzüldüm bu sonuçlara üzülmemek elde değil hele böyle önce sevinip sonra üzülmek daha harap edici. ama şükürki donmuşların var belkide donmuşların alın yazısında dünyaya gelmek vardı ama nasip olmadı şimdi onların sırası gelcek. olacağın önünde hiçbirşey duramaz değil mi?
evet canım şans mı dersin kader mi bilmiyorum ama ben hep şunu düşündüm en başından beri... dünyaya gelecek bir canlı eğer tesadüfen gelmiyorsa kaderiyle yazısıyla yapacakları ile geliyorsa bunun gününü biz kullar değiştiremeyiz. allah büyük yeterki yazımızda olsun. gerisi allaha kalmış o isteyince söylediği tarihte olacaktır inşallah.

Selam Arkadaşlar,

Herkese süper bir pazar dileyeyim önce. Yoğunluktan, gelişmeleri okudum ama yazamadım.

Vanilya'cım, biliyorum üzgünsün ama kimyasal da olsa gebelik gebeliktir. Bu yaşlarda bunlar da çok değerli. Ne olur duyarsız sanma beni. Çok zor ve ağır yükler bunlar ama eminim en yakın zamanda bir kere daha deneyeceksin ve bu sefer yüzün gülecek.

Yağmursesi, canım arkadaşım, çok zor haberler almışsın üst üste. Umarım iyi haberlerini müjdelersin arkadaşlarının. Gerçekten bazen şükretmeyi unutabiliyoruz, tedavi olmayı engelleyecek sağlık sorunlarımız yok, ailelerimizin sağlığı iyi. Bunlar az şey değil gerçekten. Geçen günkü yoğun ağrı üzerine bir doktora gittin mi merak ettim. Gerçekten kist patlamış olabilir ama durum buysa öyle bırakmamak gerekli diye biliyorum. Akupunktur nasıl gidiyor?

Deniz Bulut, Alabama, güzel anneler, ikili test zamanı yaklaştı değil mi? Müjdeli haberlerinizi buradan okuyacağıma eminim. En keyifli dönem başlamak üzere, Allah sağlık ve mutlulukla tamamına da erdirecek, sizlere bu mesajı yazarken bile gülümsüyorum, evlatlarınız çok şanslı.

Waterss arkadaşım, sevgili Esterya'cım, maşallah son dönemece geliyorsunuz. Keyifli hamileliklerin devamı olsun. Esterya'cım, umarım daha iyi hissediyorsundur kendini.

Roniyam, Dilkalman, az kaldı hayırlısıyla. Yakında bebişlerinizin güzelliklerini buradan paylaşacaksınız diye sabırsızlanıyorum gerçekten.

Erverdi'cim, eminim bu topiği bırakmayacak ve hamileliğini ve bebeğinin güzelliğini paylaşacaksın bizlerle. Güzel ve rahat bir tedavi olsun inşallah.

Bende herhangi bir gelişme yok, tedavi olmayı da gözüm kesmiyor. O yüzden kendimle ilgili yazacak birşey de yok açıkçası.

Şimdi çıkmam lazım, diğer arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum. Görüşmek üzere...

Vanilya, cok gecmis olsun. Umarim bir dahaki sefere basariyi yakalarsiniz, cabuk toparlanmani dilerim. Dondurulmus embriyolariniz olmasi bir sonraki icin islemi daha da kolaylastiracak. Simdi vucudun biraz dinlensin, yaz tatili de sanirim cok iyi gelir.yerimseniben

Herkese Mutlu Pazarlar,

Erverdi, yorgunsun herhalde yada mesgulsun bugun hic ugramamissin?CADIARZU

Patikler, kime niyet kime kismet... Gule gule buyutsunler bebeklerini, darisi basimiza ...

Hereda, clear blue ve preseed'i hala kullaniyor musun?

Sevgiler herkese...opuyorumnanaktan

karamel topikten ayrılmış kızlar. ben sölim istedim umarım benim yüzümden gitmemiştir. yoksa çok üzüleceğim. karameli severim sitemim de ondandır. sevgiler.

heradacım akapunktura her pazartesi gidiyorum az mı bilmiyorum ama adam öyle dedi. benim kistimin de patlayacağı falan yok o şiddetli ağrı geçti çok şükür ancak bu regli boyunca sol kasığımdan ağrı hiç gitmedi az da olsa. idrar sıkıştırınca daha çok ağrıdı. bu da kistin baba gibi durduğunu gösteriyor. artık aşılama ve tüp ü mevcut koşullarda deneyeceğim.doktora da gideceğim reglim bitsinde...

slm kızlar,erverdi yeni bir tedaviye başlarken bu kadar umutsuz olma ben senin pozitifliğini beğenmiştim tüm sayfaları okurken seni kendime çok yakın hissetmiştim.herşey çok güzel olacak sen bebeklerini alacaksın kucagına bebeğini kucağına aldıktan sonra da kurduğun tüm hayallerini gerçekleştir özelliklede cocuklar kitap okumayı ihmal etme bebekler buna engel olmaz çünki benim de hayallarim var ve bebeklerimle daha güzel olacağını düşünüyorum.bu arada burda tedavim yarım kaldı temmuz ayında istanbula tanışınıyorum bende kendi kendime erverdinin tedavisi sonuçlanır bende istanbulda hale hanımda tedavime başlarım dedim .hayat herşeyiyle yaşamağa değer.hayaller olmadan olmaz herkesi çok öpüyorum hamile olan arkadaşlar kendinize iyi bakın.tedavileri başlayan arkadaşlar hayırlı sonuçlar

arkadaşlar ben de yeni üye oldum.birbirinizle paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.ben de geçen pazartesi transfer yaptırdım.cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.bu ilk denememiz.2. sınıfa giden bir oğlum var.allah herkesin yardımcısı olsun.

kuzum benim ne çabuk unuttun sigaraya bağımlı olduğun günleri. ha deyince bırakamıyorum çok iradeli biri değilim zaten ben:)

Yağmur'cum ne yap ne et bırak bunun başka yolu yok azaltmakla olmuyor, ha deyince bırakamıyorsan profesyonel destek al, abiliyorsan bırakmak için bir de o yolu dene derim. Bu böyle çok çok zor. Ama kimi kadınlar vardır fosur fosur içer çatır çatır doğurur onu da anlamam ama bizler için bu kural geçerli değil. Bugün bıraksan bile vücudun bir kaç ay içerisinde cevap verecek sana yani zaman..zaman..zaman..

Karamel'cim, bu sefer çok güzel gelişmeler olacak benim de içim kıpır kıpır, yumurtaların hepsinin döllenebilmiş olması bile müthiş demek iyi kalitedeler. Ben umutluyum açıkçası, Allah tamamına erdirsin.

Erverdi'cim sen nasılsın ? tedavin nasıl gidiyor ? iyi misin ?

Herada'cım
, mesajını bugün okudum sağol ben iyiyim ? haftasonu kalabalık misafirm vardı hiç bakamadım topic'e sen nasılsın ? koşturmacalara devam değil mi? senin bebişte şu sıralar doğaldan gelebilir, kulağım bir yandan da sende.

Patikler, Hülya, Kindersms, Badenur sizler nasılsınız ? doğal yolla devam ettiğinizi hatırlıyorum hayırlısı olsun, biz elimizden geleni yapıp bu arada hayatımızı yaşamaya devam edelim.

Esterya'cım, haklısın sıcaklar beni de rahatsız etmeye başladı. Cumartesi ayak bileklerim bir şişti ama sabahın köründen gece yarılarına kadar ayaktaydım, kalabalık misafirlerim vardı ve resmen zonkladılar yani artık bize uzun süre ayakta durmak yaramıyor. Sıcaklarda zorlayıcı oluyor üstüne ki daha sıcaklar tam başlamadı.

Alabama ve Deniz Bulut, sizler de iyisiniz bence çok önemli bir gönemeci bitirdiniz sayılır artık bu hafta 2'li test ve ense pilisi ölçümleriniz olmadı, güzel haberler vereceksiniz ve burada sevinçlerinizi hep beraber paylaşacağız.

Altınyunus, bugün testin varmış güzel değerlerle gelirsin umarım. Heyecanla bekliyorum.

Yeni katılan ve takip edemediğim arkadaşlara da merhaba demek istiyorum, tedavide olanlardan güzel haberler gelir inşallah..

Son düzenleme:
vanilya çok üzücü bu sonucu almak ama allahtan az az yükselip süründürmeden hemen düştü değerin. inşallah dondurulmuşlarla başarılı olup bebeği kucağına alacaksın

waters sen nasılsın? nasıl gidiyor? çok yorma kendini. benim bu akşam randevum sinirden titriyorum

herada senden de güzel haberler bekliyoruz artık. benim akşam ense ölçüm vs muayenem var. gergin bir son şans hamilesi olarak uykusuz ve kabus dolu bir gece geçirdim. inşallah biran önce akşam olur. en büyük duam herşey yolunda gitsin bebek sağlıklı olsun. ikinci duam da bir terslik olursa bana dayanma gücü vermesi. bu sefer gerçekten çok zor atlatırım. hayırlısı

yağmur kendini suçlama canım. kimse bir kişi yüzünden forumdan çıkmaz. bence sen öyle kötü birşey de demedin. herhalde başka nedenleri vardı karamelin forumda da arttık pek birşey anlatmadığına göre. sen çıkmıştın ama bulabildiğin ve yapabildiğin ilk fırsatta geri geldin. umarım karamel de geri gelir. insan biri birden böyle gidince merak ediyor tabii.

hülya sen nasılsın. galiba bayağıdır senden de haber yok

son bana dua edin akşamı sağ salim atlatayım :Saruboceq:

Son düzenleme:
waterss [/B];13246807]Yağmur'cum ne yap ne et bırak bunun başka yolu yok azaltmakla olmuyor, ha deyince bırakamıyorsan profesyonel destek al, abiliyorsan bırakmak için bir de o yolu dene derim. Bu böyle çok çok zor. Ama kimi kadınlar vardır fosur fosur içer çatır çatır doğurur onu da anlamam ama bizler için bu kural geçerli değil. Bugün bıraksan bile vücudun bir kaç ay içerisinde cevap verecek sana yani zaman..zaman..zaman..

Patikler, Hülya, Kindersms, Badenur sizler nasılsınız ? doğal yolla devam ettiğinizi hatırlıyorum hayırlısı olsun, biz elimizden geleni yapıp bu arada hayatımızı yaşamaya devam edelim.

Canım iyiyim, evet ben de yine durum aynı... Daha önce yazmıştım, başka bir dr.'a gittiğimi söylemiştim. Okuyamamış olabilirsin. Yani kısacası doğal denemelere devam...

Dualarım seninleeeeeeeeeeeeeee................

karamel topikten ayrılmış kızlar. ben sölim istedim umarım benim yüzümden gitmemiştir. yoksa çok üzüleceğim. karameli severim sitemim de ondandır. sevgiler.

Ay niye senden dolayı gitsin. Ne sen kötü birşey söyledin ne de o kötü bir cevap verdi. Mutlaka başka bir nedeni vardır. Umarım tekrar gelir....

Günaydın arkadaşlar
a.s.
gününüz güzel olsunn

waterscım denemeye devam elbet bir gün bu yumurta bu spermle bulaşacak bu böyle yarım kalmayacak değil mi tattlım pozitif olayım bugünn :dance: sen nasılsın tatlım

Denizbulut merak etme inşallah her şey yolunda gidecek rahat ol :teselli:

erverdi zarpandit nerdesiniz güne erken başlamadınız mı yoksa :uhm:

yağmursesi bırak şunu başaracaksın sen akupunktura da gidiyosun oooh hadi tatlım olcak bu iş :dance:

Vanilya cım tatlım gerçekten üzüldüm canım benim allahtan dondurulmuşların var baksan bende dondurulacak kadar yok denemeye yetecek kadar ancak çıkıyor en azından hazırda bekleyen yeni umutların var :teselli:

altınyunus senden güzel haberler çıksın inşallah tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…