38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

patikler tatlım sanada kocaman günaydın sen nasılsın?a.s.

herada sen bu + yı ne zaman ekledin benmi yeni gördüm:uhm:
sana da günaydın canım a.s.

Hoş geldin, kaç yaşındasın? Hayırlısıyla olumlu haberler alırsın inşallah...

Sevgili Deniz,
dualarim seninle ve bebeginle...biraz gecmisi okudum neler gecirmis ve buna ragmen savasmis oldugunu goruyorum. Bu bebegin senin kaderin olduguna inaniyorum, hersey cok iyi ve saglikli cikacak.

Bu arada degerim hala maalesef dusmedi, can cekisiyor. Bakalim bugun sonuc insallah dusmus cikar da bir umut kendiliginden duser. Aksi halde bir de kurtajla ugrasmam gerekebilir galiba? TEk basarisizlikla pes etmeyecegim ki ben de bu sonucu olumlu goruyorum vucudum embriyoyu kabul edebiliyor ama demek ki bir seyler cok dogru degildi.
Su anki durumum normale dondukten sonra bir sure yola dogal olarak devam etmeye karar verdim. Neticede laboratuar ortaminda secilen spermler veya sisirilen yumurtalar bana gore doganin izin verdiklerinden daha fazla saglikli degil ve ivf te bu kadar cok kimyasal gebelik gorunme sebebi de bu.
Yani hepimizin bildigi gibi hamile kalmak onemli degil saglikli sekilde hamilelik onemli.
Hal boyleyken herhangi bir ayda kendiliginden hamile kalma ihtimali yuzde kacsa kac ben bu sansi zorlamak istiyorum. En azindan 4-5 ay sonra da donmuslarla dener bu konuyu kapatirim dusuncesindeyim.

Deniz'cim senin bir suru sey yaptigini biliyorum, asagida yazdiklarima sen ve diger arkadaslardan yorum alabilirsem cok sevinecegim.

1)kimyasal gebelik sonrasi ne tur testler yaptirdiniz, duyduklarim kan pihtilasmasi (aslinda ben surekli corasprin ictim transfer oncesi ve sonrasi yani etken bu olmus olamaz dusuncesindeyim), genetik testler, histereskopi (bu arada benim rahim filmim bile cekilmedi, herhalde once bunu yapmak lazim)

2)yasim 38,5 ve hali hazirda yumurta rezervim azalmis oldugu soylendi, hormon degerlerim cok kotu cikmiyor ama kalitesini artirmaya calismak istiyorum. Bugday cimi diyordunuz, sanirim hormonlari duzenlemek vucudu toksinlerden temizlemek icin kullaniliyor. Bunun en kolay icilir hali nedir ve ebay den alan var mi aranizda?
Baska yumurta kalitesi artirmak icin ne onerirsiniz?

3)hayit icenler var hormon dengelemek icin iciliyor sanirim, aktardan alip nasil yapiyorsunuz?

4)akupunktur denemek istiyorum hem stresi azaltmak icin hem de genel olarak infertiliteye faydali oldugu soyleniyor. Tavsiyesi olan var mi nereye gitsem? birkac tup bebek merkezi icinde var ama orada tup bebek konusmak isterler simdi ben istemiyorum. Bagimsiz klinik bileniniz var mi?

Bu sorularimi genelle paylasiyorum, cevaplari belki ozet olur baska bilgilenmek isteyen arkadaslara.

Su anki uzuntumu sadece birseyler yapmaya calisarak asabilecegimi hissediyorum, durmak yok yola devam :)

vanilya ben 41 yaşındayım hormonlarımda hiç sorun yok hatat 8 ayrı dr bana yaşına göre çok iyiisn dedielr ara ara proklatinden şüpheleniyorum bu ay adetin 1ci günü hayıt içmeye başladım sabah akşam içiyorum birde dr bana folcast ve ecorpin verdi yumurtlamam ayın 10 daydı 11 de progestan hapı kullanmaya başladımyumurtamın çatladığından 4 gün sonra 1 damla kahverengi leklenme oldu bunu ilk defa yaşadım unutmadan 40 yaşımda evelndim biraz tecrübelisin bunu yerleşme olarkmı algılayaım yoksa hayıtla alaklı bişi olabilrmi sadce 1 damlacıktı bir dahada gelmedi bu arada kramplarım sürekli var çoğunluk solda

Az once bugunku sonucumu ogrendim degerim maalesef az az artmaya devam ediyor. Ben progesteron ignemi kesmeye karar verdim, haftaya bir test daha yapacagiz umuyorum ki yakinda dusup yok olacak. Ay ne izdirapli bir surecmis bu. negatif ciksa hayatimdan cikacak regl ile bir sayfa kapanip yeni bir sayfa acilacak.

kızlar herkese merhaba,herkes iyimi?ayran içtik ayrı düştük bu aralar.özledimm.şu an memorialdeyim.ordan giriverdim size bakıyiiim dedim.akşama eve kendimi bir sağ sağlim atarsam yazarım.kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

zarpandit istediklerinin hepsini sordum not aldım akşama yazarım.seule selamlara.s.

Vanilya, progestan igneni doktorun mu kesme demisti? Igneden dolayi da deger tekrar az az cikmis olabilir. Sanirim birakmak daha iyi, degerin kendiliginden dusmesi kurtajdan kurtulmani saglayacak. Bana bosgebelikten sonra kurtaj 9.haftada yapilmisti. Ondan sonra Allahim bir daha gosterme dedim. Biz de kimyasaldan sonra bir test yapilmadi.

Tekrar gecmis olsun!
Surecin bu sekilde olmasi seni cok uzmesin ama Masallah! coktan toparlanmis ve yeni bir tedaviye on hazirlik yada dogala on hazirliga baslamis olmana cok sevindim.

Rahim filmi herseyden once mutlaka yaptir.

Kan pihtilasmasi gebe kalmaya engel degil ama gebe kaldiktan sonra gebeligi olumsuz etkileyebiliyor ama farkli doktorlar farkli goruslere sahip! Pihtilasma testini de yaptirmak cok iyi bir fikir.

Hayitin tadi cok kotu, ben cok icemiyorum ama aslanpencesi ve civanpercemi fena degil.

Akapunktur stress ve kan dolasiminin duzenli bir sekilde saglanmasi icin cok faydali bir sey ama orada yasamadigim icin sana bir yer tavsiye edemiyorum.

Esinin degerleri nasil? Onda sorun yok degil mi?

Hormonal dengeyi saglamada onerilen iki ilac var ozelden yaziyorum.

Bal-corekotu- tarcin karisimini her gun yiyebilirsin.

Endoyu kuvvetlendirmek icin bana Kegel Egzersizi onerilmisti.

Dogru nefes alma teknigini duzenli yapmakta fayda var.

Simdilik aklima gelenler bunlar.opuyorumnanaktan

selam kızlar sabahtan beri işteyim biraz yoğundu şimdi eve geçicem ordan konuşuruz. umarım herkes iyidir. öpüldünüz.

Kindersms, sana da merhabahihoyyyt

Bugun gune erken basladim aslinda ama size hemen yazamadim. Haftada iki gun ozel akapunktur dersim var, akapunktur yapmayi ogreniyorum. Ogleden sonra da ise gittim , biraz once geldim yemek yedik ve lap-top'un basina anca gectim.

Deniz bulut, bollllllllll sanslarrrrrrrrrr. Umarim bebeginin biraz daha buyudugunu ver herseyin yolunda oldugunu ogrenip icin rahat bir sekilde gelirsin. Bak bugunden sonra baska bir sey icin cok fazla endiselenmeyecegine soz ver lutfen. Derin nefes almayi da unutma sakin...opuyorumnanaktan

Ayyy Altinyunus, tebrikler!!!!!! Saglikli bir gebelik, saglikli bir bebek olsun.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Evet zarpandit uygulandı.Eşime ımsı uygulandı.Benim de embriyolar 5. güne bekletildi.Çünkü hep 2. ya da 3. gün transferi olurdu.Doktorum bu sefer 5. güne kadar bekleyip görelim dedi.Ben aslında cuma günü evde test yaptım.9. günde çıktı.Cumartesi kan verdim değerim 213 çıktı.Bugün 371 çıktı.Tam olarak 2 ye katlamamış.Doktorum fena değil dedi.Genelde 2'ye katlasın isteriz ama minimum da %60 olsun isteriz dedi.Benim değer aşağı yukarı %75'e denk geliyor.Sevindim ama ne bileyim ben aç tavuk misali gözüm fazlasını istedi galiba.Bilgisi olanlar yazabilir mi nasıl bu değer iyi değil mi?

altınyunus tebrikler canım çok sevindim allahh tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah. bende 9.gün ikinci çizgiyi yakalamıştım. dayanamayıp 11 gün kanda baktırdım 63 çıktı. sonra 13.gün baktım 157 oldu çok şükür şimdi de devam ediyor. inşallah seninde katlanır değerin fazlalığı yada az olması bişi ifade ediyormu bilmiyorum ama sanki senin değerin bana iyi gibi geldi. hayırlısı olsun canım nerdeyse katlanmış bence moralini bozma keyfini sür. tekrar tebrikler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…