arkadaşlar ben de yeni üye oldum.birbirinizle paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.ben de geçen pazartesi transfer yaptırdım.cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.bu ilk denememiz.2. sınıfa giden bir oğlum var.allah herkesin yardımcısı olsun.
patikler tatlım sanada kocaman günaydın sen nasılsın?a.s.
herada sen bu + yı ne zaman ekledin benmi yeni gördüm:uhm:
sana da günaydın canım a.s.
Günaydıııınnn Kinder'cim, ben de dün seni düşündüm, bu kız nerelerde diye?
vanilya çok üzücü bu sonucu almak ama allahtan az az yükselip süründürmeden hemen düştü değerin. inşallah dondurulmuşlarla başarılı olup bebeği kucağına alacaksın
waters sen nasılsın? nasıl gidiyor? çok yorma kendini. benim bu akşam randevum sinirden titriyorum
herada senden de güzel haberler bekliyoruz artık. benim akşam ense ölçüm vs muayenem var. gergin bir son şans hamilesi olarak uykusuz ve kabus dolu bir gece geçirdim. inşallah biran önce akşam olur. en büyük duam herşey yolunda gitsin bebek sağlıklı olsun. ikinci duam da bir terslik olursa bana dayanma gücü vermesi. bu sefer gerçekten çok zor atlatırım. hayırlısı
yağmur kendini suçlama canım. kimse bir kişi yüzünden forumdan çıkmaz. bence sen öyle kötü birşey de demedin. herhalde başka nedenleri vardı karamelin forumda da arttık pek birşey anlatmadığına göre. sen çıkmıştın ama bulabildiğin ve yapabildiğin ilk fırsatta geri geldin. umarım karamel de geri gelir. insan biri birden böyle gidince merak ediyor tabii.
hülya sen nasılsın. galiba bayağıdır senden de haber yok
son bana dua edin akşamı sağ salim atlatayım :Saruboceq:
Sevgili Deniz,
dualarim seninle ve bebeginle...biraz gecmisi okudum neler gecirmis ve buna ragmen savasmis oldugunu goruyorum. Bu bebegin senin kaderin olduguna inaniyorum, hersey cok iyi ve saglikli cikacak.
Bu arada degerim hala maalesef dusmedi, can cekisiyor. Bakalim bugun sonuc insallah dusmus cikar da bir umut kendiliginden duser. Aksi halde bir de kurtajla ugrasmam gerekebilir galiba? TEk basarisizlikla pes etmeyecegim ki ben de bu sonucu olumlu goruyorum vucudum embriyoyu kabul edebiliyor ama demek ki bir seyler cok dogru degildi.
Su anki durumum normale dondukten sonra bir sure yola dogal olarak devam etmeye karar verdim. Neticede laboratuar ortaminda secilen spermler veya sisirilen yumurtalar bana gore doganin izin verdiklerinden daha fazla saglikli degil ve ivf te bu kadar cok kimyasal gebelik gorunme sebebi de bu.
Yani hepimizin bildigi gibi hamile kalmak onemli degil saglikli sekilde hamilelik onemli.
Hal boyleyken herhangi bir ayda kendiliginden hamile kalma ihtimali yuzde kacsa kac ben bu sansi zorlamak istiyorum. En azindan 4-5 ay sonra da donmuslarla dener bu konuyu kapatirim dusuncesindeyim.
Deniz'cim senin bir suru sey yaptigini biliyorum, asagida yazdiklarima sen ve diger arkadaslardan yorum alabilirsem cok sevinecegim.
1)kimyasal gebelik sonrasi ne tur testler yaptirdiniz, duyduklarim kan pihtilasmasi (aslinda ben surekli corasprin ictim transfer oncesi ve sonrasi yani etken bu olmus olamaz dusuncesindeyim), genetik testler, histereskopi (bu arada benim rahim filmim bile cekilmedi, herhalde once bunu yapmak lazim)
2)yasim 38,5 ve hali hazirda yumurta rezervim azalmis oldugu soylendi, hormon degerlerim cok kotu cikmiyor ama kalitesini artirmaya calismak istiyorum. Bugday cimi diyordunuz, sanirim hormonlari duzenlemek vucudu toksinlerden temizlemek icin kullaniliyor. Bunun en kolay icilir hali nedir ve ebay den alan var mi aranizda?
Baska yumurta kalitesi artirmak icin ne onerirsiniz?
3)hayit icenler var hormon dengelemek icin iciliyor sanirim, aktardan alip nasil yapiyorsunuz?
4)akupunktur denemek istiyorum hem stresi azaltmak icin hem de genel olarak infertiliteye faydali oldugu soyleniyor. Tavsiyesi olan var mi nereye gitsem? birkac tup bebek merkezi icinde var ama orada tup bebek konusmak isterler simdi ben istemiyorum. Bagimsiz klinik bileniniz var mi?
Bu sorularimi genelle paylasiyorum, cevaplari belki ozet olur baska bilgilenmek isteyen arkadaslara.
Su anki uzuntumu sadece birseyler yapmaya calisarak asabilecegimi hissediyorum, durmak yok yola devam :)
benim sonucum pozitif arkadaşlar
7. denememde başardım.sıra kese ve kalp atışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?