38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar bugün benim transfer gününü saymazsak 7. günüm.9.günde kan testi mi yaptırıyorsunuz.Ben test yaptırmaya korkuyorum. Ya olmazsa diye.

doktorumun bana önerdiği bitkisel ve çok faydalı bir ürün var ama yazmaya korkuyorum

Altinyunus tebrikler cok sevindim. allah tamamina erdirsin canim

Vanilya uzuldum canim. Ama kismet boyleymis insallah bir dahakine hersey daha guzel olur. Degerin dusuk artmasi ne demektir ben de cok iyi bilirim, seni anlayabiliyorum

evet yağmur çok kızdım niye söylüyorsun alsanaalsanasmilebak uzun süredir dövmüyordum da seni delikafadulden valla seviyorum seni böyle dövmeyi :mymeka:özlemişim umarım şaka olduğunu anlıyorsundur artık kaydirigubbakcemile3
bugün rıza beydeydim. tüm ölçümler iyi kafatası kan akışı kalbin 4 odacığı elleri ayakları vs iyi. galiba burnuna 33 mm dedi (0,33 mü oluyor?) enseye de 1,22. bu da çok iyi
kan testi için amniosentez kesin yaptıracaksanız gerekmez dedi. eşim amniosentezde düşük riskinin 300 de 1 olduğunu öğrenince sanki ben özel istiyormuşum gibi herşey yolundaysa ne gerek var dedi. herşeyi abartıyorum ya bunu da abartıyorum diye bana kızdı. doktor kromozom anomali riskinin yaştan dolayı yüksek olduğunu ve bunun sadece amnio ile anlaşılabileceğini söyledi. eh düşük riski yuzde 0,33 ama yaşa göre down riski %3. allah korusun birşey olursa çok üzülürüm ama hasta bir bebeğim olursa daha çok üzülürüm. bir de bu yaştan sonra bu ülkede böyle bir çouğu kime bırakacağım derdi var. inşallah bu işi de atlatırım. neyse tabii ki kanı da verdim. 3 gün sonra sonucu alıyorum. waters doktoru görene kadar sana yazarım sen değerlendirirsin. ne de olsa sen de bu konuda uzmansın yerimseniben
son olarak geçen hafta bir doktor erkeğe benziyor demişti. doktora sordum. pipisini gösterdi. bu büyüklükte yüzde yüz diyemiyor ama yanılma payı çok azmış anladığım. Düşüksüz hayırlısıyla kucağıma gelsin de erkekse de kabul. ne çıksa seveceğiz artık. hem yaşlı anneye erkek bebek daha iyi. gözün arkada kalmaz. alıştırıyorum kendimi bakalım delikafadulden

Son düzenleme:

yarın daha uzun yazarım. şimdi yorgunum olur mu? bir de canım kimyasal olduğu anlaşılınca kullandığın tüm ilaçları bırakıyorsun. korkma değerin düşer. benim de ilk tüp kimyasaldı. adı üstünde klinik gebelik olmadan gebelik sonlanıyor yani kürtaja gerek kalmıyor.

benim sonucum pozitif arkadaşlar
7. denememde başardım.sıra kese ve kalp atışında.

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bir daha test yaptırmayacak mısın? keseyi mi bekleyeceksiniz?

Arkadaşlar bugün benim transfer gününü saymazsak 7. günüm.9.günde kan testi mi yaptırıyorsunuz.Ben test yaptırmaya korkuyorum. Ya olmazsa diye.

test 12. gün yapılıyoır. sabredemezsen de en erken 10-11. gün. öncesi pek doğru çıkmıyor.hayırlı olsun.

kızlar kızlar ölemmi yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............men deldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
hepinizi sarıyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim iş olmadı.bu ay yumurtam azdı.2 3 gibi.tabiii riske girmedik.karşılıklı konuştuk.son denemem olacağı için.takip yapmaya karar verdik.daha fazla folikülün olduğu bir ay başlıyacağız tedaviye.zor bir vaka olduğumu yumurta revervini,yaşı ve de tabiiki sağlığımla ilgili riskten bahsetti Hale Hanım.risk almak istemiyorlarkan pıhtılaşmamdan ötürü.Memorialin hemotoloğuna göründüm.yine bir sürü tahliller.tüp ilaçları pıhtılaşmayı tetikliyor.görme kaybına çok şiddetli baş ağrısına(önceki dr um Alah korusun beynin patlayablir demişti)evet bu yüzden zor bir vakayım.yeni tahlilleri yaptığım ve fazla folikülü bulduğum ay şansımı deniyeceğim son kez.yani anlıyacağınız daha sizlerleyim.yazdıklarımı unutunçünkü yaptıklarımı söylediğim için şimdi utanıyorum.çünkü evetbazılarınızın algıladığı gibi vedaydı tüp sonrası için..amaaaaaaaaaannnnnn neyse işte şimdi burdayım..38in güllerine sevgimi yolluyorum
şimdi herkesi bir okuyayım.

teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.
bir daha istemedi deniz doktorum.keseyi bekleyeceğiz.tabii zaman geçerse.tam 12 gün var.

teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.
bir daha istemedi deniz doktorum.keseyi bekleyeceğiz.tabii zaman geçerse.tam 12 gün var.

biliyorum canım. ben 2 kere bekledim. bir öncekinde keseyi gördük kalp atışını gördük ama kalbi durdu. bunu daha da psikopat bekledim. bu sefer de boş keseydi kürtajdı derken 3. ayı bitiriyorum. inşallah hayırlıysa sağlıklıysa devem ediyor edecektir. olacak olan oluyor. sabır

VANıLYA;değerin katlamış sonrasında düşmüş.canın sağolsun be arkadaşım.o değeri görmek te birşey.ben 1 den yukarısını hiç görmedim.ama böyle durumlarda çok sıkıntı verici.deniz de yaşamıştı.önce katlasın diye beklerken sonra bir an önce düşsede kurtulsama geliyor insan.hayat işte.bir günü bir gününe uymuyor.umarım eski sağlığına kavuşursun,kürtaja gerek kalmaz dediğin gibi.çabuk atlatırsın inşallah:teselli:

sağol deniz içime su serptin.benim de önceki gebelikde kalp atışını almıştık ama 8. hafta da durmuştu.güzel düşünüyorum güzel olsun.ama bazen acaba diyorum???sonra kötü şeytanları kovuyorum.
teşekkür ederim yağmursesi.hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

merhaba nur;canım benim;benimki umutsuzluk değil gerçekçi bakmak .riskli bir vakayım.ama ben yine pozitifim.beni beğenmeye devam etzemuszemus(şımardım burada)kitap okumaya bu hafta gidemedim en yakın zamanda gideceğim.içimde tırmaladı beni.temmuzda buradaymışsın.hoşgeliyorsunbuyrunnnnnnnnn

benim sonucum pozitif arkadaşlar
7. denememde başardım.sıra kese ve kalp atışında.

gözünaydın Altınyunus;sana havaii fişek patlatıyorum.ancak böyle kutlanır böyle güzel bir haber.burdaki ikonlarda yok.koysalar iyi olurhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytbunlarla idare et.Allah devamını da göstersin.kucağınada alırsın inşallah..

namnam;önce aramıza hoşgeldin.erkenden test yapma canım.seni yanıltır.en kesini 12nci gün kanda baktıracağın beta hcg.sabır....biraz sabır.ne güzel transferin yapılmış.tatlı tatlı hayaller kur bu 12 gün boyunca.ve inşallah ta hayallerin gerçek olur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…