38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizciiimm;sıra sana gelmiş.canım benim.onun bibisini çekicem benkaydirigubbakcemile3çok sevindim canım.inşallah amniyosentezde iyi çıkacak:1hug:

Deniz Bulut'cum, benim anladığım kadarı ile USG değerleri iyi değil çok iyi maaşallah diyeyim. Kendini erkek olarak belli ettiyse bebişimiz erketir hayırlı evlat olsun. AS 'e karar verirsen hiç korkma bu düşük riski uçağa bindiğinde düşme riski kadar yani uçak düşebilir ama yine de en güvenli taşıma aracı ve biniyoruz hele Rıza Madazlı ise pilot hiç korkma neyse tabi senin karar vereceğin bir şey ben iki kez yaptırdım bir daha olsa hiç düşünmem yaptırırırım, sana daha önce söylemiştim bir arkadaşıma da apar topar yaptılar bebek düşmedi sonuçta iyi ben hiç o yönden korkma derim ..hangi riski almak istemiyorsan o riski alma. Hiç bir yöntem kromozomal bozuklukları AS gibi vermez. Bir de 2'li sonuçları çıksın bakalım. Çok sevindim.Sağlıkla kucağında gör oğluşunu.

alabama,patikler çetikler,kinder süpriz yumurta :1hug::1hug:zarpandit sarıyorum sizi.:1hug::1hug::1hug:yağmur;kızma hemen şimdi beni unutmuşsun dersin gel hadi gel:1hug:

herada;herzaman ki gibi kibar,çok kibar..işlerinde kolaylıklar herada....

badenur;uğramamış!

karamel;gitmiş! eminim,tedavisini paylaşmak istemediği gibi gitmesinde de kendince sebepleri vardır.yalnız benim şaşırdığım az çok tanıyabildiysem eğer karamel bir allahasımarladık demeden gitmezdi.
hayat gönlünce olsun karamel.bebelerinle mutlu olursun inşallah.

unuttuklarım varsa sizlerede selam olsun.

Son düzenleme:
Altınyunus, çok sevindim değerin güzel katlamış bence herşey yolunda 7. deneme hiç az değil Allah çabalarının karşılığını verdi hayırlısı ile tamamına erdirip kucağına almayı da nasip eder inşallah. Hayırlı olsun .

Vanilya'cım, sen de üzülme sende çabalarının karşılığını göreceksin inşallah şimdi değerlerin hızla düşssün ve kendiliğinden atsın vücut kürtaja gerek kalmadan , sıkıntılı bir dönem gibi olabilir ama önümüzdeki zamanlarda güzel haberleri vereceğine inanıyorum

okumak istersen eğer,felak ve nas surelerini oku.kalplere vesvese veren kovulmuş şeytanın şerrinden sana sığınırım diyor.okursan belki rahatlatır seni

denizciiimm;sıra sana gelmiş.canım benim.onun bibisini çekicem benkaydirigubbakcemile3çok sevindim canım.inşallah amniyosentezde iyi çıkacak:1hug:

bibisine elletmem ben zemuszemus

deniz bulut resim süper olmuş

alışmaya çalışıyorum canım. itiraf edeyim bütün ömrüm kız istedim ama bu kadar uğraşı sonunda bu yaşta gelen erkekse huyu babasına benzemesin sağlıklı hayırlı aklı başında evlat olsun yeter

ZARPANDıT;işte senin için detaylı bilgiler.özelden de yazbilirdim ama olur a belki yurt dışından başka düşünenler de olabilir.bir fikir edinebilirler.
OFıS HıSTERESKOPı NıN FıYATI;930 TL

ENDOMETRıAL ıNJURY ;275 TL

IMSI;Tüp bebek pakti içinde.ayrı bir ücret yok.

Konaklama Evi ve yakın civardaki otellerle ilgili bilgiler;
DEMıRCAN OTEL;çift kişilik,kahvaltı yok,kasımpaşa da günlük 60 tl
TAKSıM,çift kişilik kahvaltı var 100 dolar
ayrıca kasımpaşada ev de varmış.yani ev ortamında günlük 80 ila 100 tl arasında değişiyormuş.
ayrıca başka evler de varmış.irtibat için;

IVF HALKLA ıLıŞKıLER;KÜBRA BURNAZ

istersen kartındaki bilgileri özeline gönderebilirim.

Vanilya canım inşallah bir dahaki sefere başarırsın. Hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun...
Denizzz çok çok güzel, inşallah çok da güzel gitmeye devam edecek...
Erverdiii her ay yumurta rezervi farklı oluyor biliyorsun...ınşallah sen de bunu yakalayacaksın...Doğru zamanda olması çok daha iyi...

ay o ürünü bir zahmet yazar mısın?

Tabiki yazarım.Arkadaşlar bu ürün tamamen bitkisel.30 yıllık bir firma ve bana embriyoloğum tavsiye etti.Herbalife ın kadınlara özel bir ürünü.Yumurta kalitesini arttırıyor.Denendiği için biliyorum.Tang Kuei tablet.Sabah akşam alabilirsiniz.Yumurta toplama işlemi gününe kadar.Erkekler içinde bir ürün var.ASLINDA BU ÜRÜNLERİ SAĞLIKLI YAŞAMAK İSTEYEN HERKES KULLANABİLİR.Nıght works.TIP NOBEL ÖDÜLÜ kazanmış bir gıda takviyesidir.Erkekler de sperm kalitesini arttırıyor.Dünyada içinde N O olan tek gıda takviyesi.Yatarken 1 su bardağı suya 1 kaşık karıştırıp içebilirler.Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Bana da bunları doktorum söyledi.

namnam merhaba;söylediklerin gerçekçi gözüküyor.forumdan bir arkadaş ta yakın zamanda kullanmıştı dediğin bitkisel ürünü.son denemesinde yumurta sayısında artış olduğunu okumuştuk.bu ürünün payı olabilir?ben her ne kadar çekinik kalsam da siz ne dersiniz kızlar?hatırladınız mı?

iyi bir rezerv ayını bekleyecek olan ben de acaba bende mi? dedim şimdi?

Son düzenleme:
erverdicim sağlık olsun canım benim. ne zaman yumurtamız çok olursa o zaman bak ben de bekliyorumsempatiksalakcinni

evet yağmur;tabii ki sağlık olsun.herşeyin başı sağlık.bugün yine şükrediyorum.üzerimden sanki büyük bir yük kalktı.benim tüp işlerim çaok zahmetlidaha tüpe başlamadan sönüyorum.önümde daha çok ay var.hepimiz için daha çok şansımız var.şansakaydirigubbakcemile5

biliyorum canım biliyorum.daha bir kaç ay önce 8 taneyi görmüştüm,şimdi böyle.bakalım,kısmette varsa göreceğiz.son çayımı da içtim.şimdi uzanıcam az.biraz tembelliği hakettiğimi düşünüyorum bunca koşturmadan sonra..uğrarım yine hoşçakalıııınn

kinder kinder sen nerdesin erkenci erverdi burdaydı bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…