- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
evet yağmur çok kızdım niye söylüyorsun alsanaalsanasmilebak uzun süredir dövmüyordum da seni delikafadulden
bugün rıza beydeydim. tüm ölçümler iyikafatası kan akışı kalbin 4 odacığı elleri ayakları vs iyi. galiba burnuna 33 mm dedi (0,33 mü oluyor?) enseye de 1,22. bu da çok iyi
kan testi için amniosentez kesin yaptıracaksanız gerekmez dedi. eşim amniosentezde düşük riskinin 300 de 1 olduğunu öğrenince sanki ben özel istiyormuşum gibi herşey yolundaysa ne gerek var dedi. herşeyi abartıyorum ya bunu da abartıyorum diye bana kızdı. doktor kromozom anomali riskinin yaştan dolayı yüksek olduğunu ve bunun sadece amnio ile anlaşılabileceğini söyledi. eh düşük riski yuzde 0,33 ama yaşa göre down riski %3. allah korusun birşey olursa çok üzülürüm ama hasta bir bebeğim olursa daha çok üzülürüm. bir de bu yaştan sonra bu ülkede böyle bir çouğu kime bırakacağım derdi var. inşallah bu işi de atlatırım. neyse tabii ki kanı da verdim. 3 gün sonra sonucu alıyorum. waters doktoru görene kadar sana yazarım sen değerlendirirsin. ne de olsa sen de bu konuda uzmansın yerimseniben
son olarak geçen hafta bir doktor erkeğe benziyor demişti. doktora sordum. pipisini gösterdi. bu büyüklükte yüzde yüz diyemiyor ama yanılma payı çok azmış anladığım. Düşüksüz hayırlısıyla kucağıma gelsin de erkekse de kabul. ne çıksa seveceğiz artık. hem yaşlı anneye erkek bebek daha iyi. gözün arkada kalmaz. alıştırıyorum kendimi bakalım delikafadulden
sağol deniz içime su serptin.benim de önceki gebelikde kalp atışını almıştık ama 8. hafta da durmuştu.güzel düşünüyorum güzel olsun.ama bazen acaba diyorum???sonra kötü şeytanları kovuyorum.
teşekkür ederim yağmursesi.hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
denizciiimm;sıra sana gelmiş.canım benim.onun bibisini çekicem benkaydirigubbakcemile3çok sevindim canım.inşallah amniyosentezde iyi çıkacak:1hug:
deniz bulut resim süper olmuş
deniz!resmini yeni gördüm.amanda aman.maşallah
aşağıdaki gün sayacımı da değiştirdim. hadi artık ben ve oğlum yatıyoruz.iyi geceler opuyorumnanaktan
ay o ürünü bir zahmet yazar mısın?
aşağıdaki gün sayacımı da değiştirdim. hadi artık ben ve oğlum yatıyoruz.iyi geceler opuyorumnanaktan
Tabiki yazarım.Arkadaşlar bu ürün tamamen bitkisel.30 yıllık bir firma ve bana embriyoloğum tavsiye etti.Herbalife ın kadınlara özel bir ürünü.Yumurta kalitesini arttırıyor.Denendiği için biliyorum.Tang Kuei tablet.Sabah akşam alabilirsiniz.Yumurta toplama işlemi gününe kadar.Erkekler içinde bir ürün var.ASLINDA BU ÜRÜNLERı SAĞLIKLI YAŞAMAK ıSTEYEN HERKES KULLANABıLıR.Nıght works.TIP NOBEL ÖDÜLÜ kazanmış bir gıda takviyesidir.Erkekler de sperm kalitesini arttırıyor.Dünyada içinde N O olan tek gıda takviyesi.Yatarken 1 su bardağı suya 1 kaşık karıştırıp içebilirler.Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Bana da bunları doktorum söyledi.
erverdicim sağlık olsun canım benim. ne zaman yumurtamız çok olursa o zaman bak ben de bekliyorumsempatiksalakcinni
Vanilya canım inşallah bir dahaki sefere başarırsın. Hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun...
Denizzz çok çok güzel, inşallah çok da güzel gitmeye devam edecek...
Erverdiii her ay yumurta rezervi farklı oluyor biliyorsun...İnşallah sen de bunu yakalayacaksın...Doğru zamanda olması çok daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?