38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın hanımlar;
namnam teşekkür ederim açıklayıcı bilgin için. transferin de hayırlı olsun. hoşgeldin:)
erverdi evet karamel kullandı bildiğim kadarıyla. biz de kullansak mı dersin bu boğazdan girmeyen bi o kaldı zatenzemuszemus
kinder sana da yazamadım en kısa zamanda yazacağım canım

günaydın. bugün işe gitmedim. hem ütüm var hem alışverişe gidip pantalon vs bakacağım. sabah 2 damla kahverengi leke vardı. canım sıkıldı hemen. internette 11. haftadan sonra olan kanamalar direkt bebekle ilgili değildir. lekelenme devam ederse doktorunuzu arayın vs diyor. dün bebek çok iyi gözüktüğüne göre önemli bişey değil herhalde. umarım bugün tekrarlamaz da günü iyi bitirirm.

Deniz merhaba o zaman bugün kendini çok yorma ütü de yapsan aralarda 10-15 dk yat ayaklarını uzat bebek ve kese dün iyiydi hiç bir şey olmaz korkma ama iş temposunu arttırma düzelir. Akşama kadar geçmezse dr unu bir ara.

yatamadım yaaa.kalktım evi toplıyiiim diye.
deniiizz.hemen dr unu ara.belkidün fazla karıştırmıştır ondandır.hemen kötüye yorma.benim tanıdığım birininde bu aylarda fazlaca kanaması olmuştu eş oynamış yerinden.bebekte bişey yoktu.bebekte artık 2 ye gidiyoryerimsenibensen bugün dik ayaklarını koy yastık yastık üstüne.dolaşma.yoksa dilimden kurtulamazsınklava:

günaydınnn
erverdim oooh başladınmı bakiyim güne bak sensiz günaydın olmuyor burda a.s.

denizbulut haberlerin iyi olmasına sevindim maşallah oğluşuna bu lekelenmeyi de dikkate alma benim arkadaşımda da olmuştu ama sen genede yat dinlen hiç dışarıya falan çıkma yarında tatil zaten :teselli:

zarpandittt nerdesin şeker
bende Hale hanıma gittim çok tatlı bi bayan sanırım memnun kalacaksın memorialdan ve hale hanımdan gel bekliyoruz seni de a.s.

yağmursesi a.s. waters a.s. altınyunusa.s.a.s. vanilyaa.s.

buda herkese a.s.a.s.a.s.

günaydın arkadaşlar
deniz geçmiş olsun bişi yoktur merak etme.
erverdi,havai fişekler için teşekkür ederim.a.s.
benim acaip uyum var.bir de dinmek bilmeyen bel ağrım.belim ikiye ayrılıyor resmen.şu keseleri bi göreyimde sanırım rapor alacağım.

iyi dileklerini yollayan herkese teşekkürler tek tek yazmıyorum zaten mutlaka birileri atlanıyor öyle a.s.
ütüyü yarına bıraktım. öğleden sonraya başka kan görmezsem ve iyi hissedersem taksiyle cevahire gidip aklımdaki 1-2 dükkandan pantalon falan bakacağım. yorulmam ama fazla da dolaşmayacağım. bel kalınlaştı artık hiçbirşeye olmuyurum da

ben de şu çizelgeden yapıyorum ama istenilen formatta değil deyip kaydedemiyor.en son işlemden sonra hangi linki kopyalıyoruz buraya bilen yardımcı olabilir mi?

Altinyunus, tekrar tebrik ederim, sonunda ikizlerine kavusacaksin! Degerin cok guzel bence, umarim keseyi ve kalp atislarini da guzel guzel gorursunuz, yine tabii bekleme sureci basladi. Biraz baska seylerle ilgilenmeye calis ve kendini fazla yorma canim. olumunekankayizsmile

Kindersms merhaba,

Hale Hn'a muayene mi oldun? Tedaviye basladiniz mi yoksa on hazirlik mi yapiyorsun? Ben hala neresi ve ne zaman olacagina karar veremedim. Ama senin ve Erverdi'nin tedavilerinizi takipte olacagim. Destegin icin tesekkur ederim.vereliniortak

Erverdi Gunaydin, Cicekler icin cok tesekkurler, bu da sana...a.s.

Bu da bir sonraki tedavindeki rezervinin daha iyi olmasina...a.s.

Yazilari geriden okumaya basladim simdi senin yazdiklarini okudum.

Arkadaslardan biri yazmis zaten, her ay rezerv fakli olabiliyor diye...Simdi daha yavas yavas, daha sakin bir alistirma ve tedaviye baslama zamanin olacak, bence bu cok iyi. Zaten testlerin cogunu yaptirdin, geriye takipler kaldi, kademe kademe gidiyorsun. Umarim cok uzulmemisindir, bu arada rezervi, endoyu guclendirmek icin dogal bir seyler yapabilirsin. Verdigin bilgiler icin cokkkkkkk tesekkur ederim, eline ve sordugun icin diline saglik.olumunekankayizsmile

Erverdi, simdi bilgileri tekrar okudum, tekrar tesekkur ederim. Ben Memorial'a tekrar yazmistim, iki kez histereskopi yapildi ve sonuc normal cikti, tekrar yapilmasina gerek varmi diye sormustum, gerek olmadigini yazmislar. Endometrial injury burada ucretsiz! Ama ne yaparsin!boshayallersmile

Deniz bulut, tullu bebek yatagin harika olmus! Sayacin da hayirli olsun.:ecrin_bebek:

Nammam, hosgeldin! Bahsettigin Dong Quai'yi ben de kullandim. Ostrojen ve Progestron Hormon dengesini sagliyor, kani sulandiriyor ve besliyor.Rahim duvarini kuvvetlendiriyor. Bunu alanlarin extra bir kan sulandirici almamalari sanirim daha dogru olur. Bu ilac ayni zamanda Dr. Randine Lewis'in " The infertility Cure" isimli kitabinda da oneriliyor, ben de o sekilde baslamistim. Ama sen ne kadar sure ictin, ne zaman basladin yazar misin lutfen?

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA,

haftasonu kaçamağı yapıp, sapanca'ya gitmiştik... bir günde haftaiçinden çalıp, dün gece döndük eve, eşimde bende gezmeyi seven insanlarız... ama çok yoruldum...... şu an dökülüyorum... sizleri merak ettim......
Bu arada doğayı özellikle yeşili sevenlere, istanbul'a en yakın kaçamak yerlerinden biri sapanca... mutlaka gidin en azından 1-2 gece konaklayın... kesinlikle öneriyorum... ama itiraf etmeliyim, nereye gitsem, ne yapsam aklımın bir köşesinde hep aynı konu... içimdeki boşluk hiçbir şeyle dolmuyor... olmuyor olmuyor... hiç birşey yetmiyor...

ALTINYUNUS, alkisalkisalkis arkadaşım, 7. denemende kavuşmuşsun bebeğine.... ne diyeyim, benim için çok sevindirici bir örneksin... ben dört kez denedim ve tüp konusuna son verdim... belkide pes etmemeli insan...... 9 aylık harika bir hamilelik diliyorum sana....

VANİLYA, arkadaşım inan kötü hissettim okurken... yakın zamanda ben de negatifi gördüm ... ama seni nki çok daha acı birşey... ne diyebilirimki.... son yaşadığın acı olsun... bundan sonra yüzün gülsün inşallah...

aynı anda bir sevinç... bir üzüntü...

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün 8. gün çok heyecanlıyım.Günler de geçmek bilmiyor.2 gündür pek ağrım sancım yok.Belim ağrıyor biraz.Bebeğin tutunup tutunmadığını nasıl anlıyorsunuz.Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…