Yağmur'um resmin çok güzel olmuş.
Alabama,Waters,Deniz,Herada,Erverdi,Badenur canlarım sizler nasılsınız?
teşekkür ederim patipatim. çok uğraştım valla bunu yapan nasıl yapar diye sonunda buldum:)
bak ben nasıl başardım. özel mesajları açınca solda birsürü şey var avatarlar kısmından giriyorsun ben önceden resimler bölümünden uğraşıyordumAy sorma Yağmur'um ben de arka plandaki bölüme koydum da bu sayfaya koymayı başaramadım:1no2:
günaydın
alabama kan testi sonucundan sonra mı bir sonraki kontrol belli olacak? amnio için bir karar verebildin mi?
yok daha beklemedeyim test sonucu yarın belli olcak bakalım doktor ne dicek. karar konusu da o zaman netleşcek. nasıl gidiyo hamilelik var mı değişiklik ?
erverdicim sen nasılsın
bak bak bak..deniz hanıma da bakın.hamileliğe kaptırmış kendini de yakınır olmuşalsanaalsanasmile:mymekabu sana)şişko tombiş bir hamile teyze ol da görelim seni.burada o ikon yok.sana kaynana dili ni uzatıp çıkartıyorum.hemde 3 kere.............
hem kızarım hem severim:teselli:
çok acıdı mı?kıyamam da.:1hug:
Merye, bizim cok vakit kaybedecek zamanimiz yok daha dogrusu boyle bir luksumuz yok! O yuzden bir an once bir merkeze karar verip, yaptirman gereken testlerini basinda yaptirip baslamanda fayda var. Ozel Tup Bebek Merkezi adi altindaki baslikta farkli hastanelerde, farkli doktorlarla olanlarin yazdiklarini bir okumani tavsiye ederim. Eskisehir'den Ankara sanirim sana Istanbul'a gore daha yakin olacak. Burada Memorial revacta ama sonucta en iyisi senin merkezlerle gorusup yada maillesip son karari kendin vermen. Bol sanslar!kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr a.s.a.s.a.s.
merye cim ben bu hastaneyi hiç duymadım ankarada olmasından olabilir tabi
ama tatlım sen baktın mı kadrosu nasıl hangi doktorlar bi araştır geçmişlerine bak forumlarda araştır
kist varsa benim bildiğim önce doğum kontrol hapı verip kisti yokolmasını bekliyorlar yani ufak bi şeyse :uhm:
canım bilmiyor ki herkes bişey söylüyor bizde kime inanacaz bilmiyorum allah en iyisi ile karşılaştırsın bakayım onlar ne diyecek cumartesi ankara ya gidecem inş hayırlısı
Erverdicim geçmiş olsun tatlım umarım artık iyidirler a.s.a.s.
Merhaba arkadaşlar;
Herkese hedefe ulaşılacak mücadelelerle örülü bir hafta diliyorum...Hepimize ışıklar görünsün...
Hamişlere minişleriyle sorunsuz günler,annelere sağlıklı,huzurlu çocuklar,hamiş ve anne olmayanlara en kısa sürede anne olmalarını diliyorum...
amin amin aminnnnnnnnnnn allahım duy sesimizi çok demlerimz dediğin gibi hamşlerimiz sorunsuz doğursun bebişlerini bizde inşallah hemen arkalarından allah nasıp eder inşallah
Sevgilerle...
Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Burası çok güzel ve çok faydalı bir forum.En önemlisi herkes aynı dili konuşuyor.Artık tek dileğim bebeğimin kalp atışlarını görebilmek.
1,5 kilo almışım :çok üzgünüm:milletin midesi bulanır kilo verir ilk 3 ay ben şimdiden aldım. 100 kilo olup tamamlarım herhalde alsanaalsanasmile (bu bana). halbuki bir de yemeklerden sonra çok şişkinlik oluyor. bir de olmasa.
ayrıca hafta sonu yorgunluk dışında birşey yoktu bugün yine göğüs ağrısı ağızdaki metalik tat geri geldi. yani belirtiler de bir gidiyor bir geliyor.
sen nasılsın?
kızlarr kızlar ölemmi yanağızdan öpemmi.ayran da içmedim yakında ayrı düştüm sizden yaa..sağlık olsun.herkes iyimi?
ne güzel birer ikişer hamile doluyor foruma.Allah hepsini tamamına erdirsin.nerde varsa:Saruboceq:
sabah kursa doğru çıktım yola.o kuş cıvıltıları hele erken saatlerde bir harika.sonra bu cıvıltılar eşliğinde otların kokuları.bu gün çocukluğumun bir ııııııııı nasıl desem ot mu desem,yeşillik mi desem.adını tam çıkartamıyorum şimdi.affedin.başak şeklinde bir ot(ot değil bunu biliyorum da).evet başak şeklinde bu adı herneyse...onu gördüm çocukluğumu hatırlattı bana.
bu otun iki yana aynı başak görümünde elleri biraz gıdıklayan tüylü dikenleri var.tam da diken değiller.o zamanlar ya öyle inanırdık ya da kandırılırdık.güyaa bu otun her iki yanındaki tüyleri ,ortasındaki kılçığa hiç zarar vermeyecek şekilde kopartırsak dileğimiz kabul olurdu.çok dikkatli olup çok yavaşça çekersen tüylerini, ortada sadece bir kılçık kalıyor.iki tarafı çıkıntılı.o zamanlar bir dileğim de yoktu ya.hep inat ederdim o otu kılçık olarak ortaya çıkarabilmek için.nereden nereye geldim.ervevrdi olarak kendime dönüyorum galiba.kısacası çok eski bir dostu görmüş gibi oldum bugün.
demekki ottan da böcüden de dost olabiliyormuş.(erverdi yorumu)
neyse çocukluğumdan sıyrılayım da size döneyim.eeee güzeller sizler nasılsınız?38 in gülleri birer ikişer açmaya başlamış.hiç solmasın.
şimdi hem okuyayım hem yazayım..önce;geçmiş olsunlar içinhepiniziopuyorumnanaktan.
ZARPANDİT;bizim burada dahavalar çok karışık.bu hafta bir günü bir gününe uymadı.bir gün yazlık bir gün mevsimlik giymek zorunda kaldık.evet.çok dikkat etmeli.moralleri yüksek tutmalı.moral düştümü hemen mikroplar yakalayıveriyor bizi bir tarafımızdan.muson yağmurları demişsin.muson yazısını okur okumaz hemen belgeseller geldi aklıma.o gün okudum ama yazamadım.çok heyecanlanmıştım.yağmur yine aynı yağmur değil mi?adı muson.........bu sabah ki dansçıların,öpücüklerin bir harika.hep böyle ışığını yansıt bize olur mu?opuyorumnanaktan
PATİKLER ÇETİKLER KİNDER SÜPRİZ YUMURTA;.ooo gelmişsiniz bugün.hoşgelmişsinizumarım hoşsunuz.keyifler yerindedir.
BADENUR;uğramamış mı ne?40 yıllık arkadaşı aldı götürdü mü yoksa?belki de işe girdi..başvuru yapmıştı.her ne ise umduğu gibi olsun.
YAĞMUR;şimdi diyecek yazmış ta yazmış.oku oku yoruldum.yorduysam afedersin.sanki uzun zaman oldu.giremeyince de şimdi fırsatımı bumuşken döktüm kendimi.resmin de çok hoş heeee.
HÜLYA;inşallah bugün hayır güzel haberle gelirsin
HERADA,ESTERYA uğramaz olmuşlar.
WATERSS da git gide uğramıyacak gibi sanki.göbişler büyüyo bebekler zorluyormu?önüömüzdeki yaz sıcağında kolaylıklar....bütün hamilelere kolaylıklar...
yeniler bir görünüyorlar bir daha pek uğramıyorlar.öyle ce.eeeeeeeee yapıp çıkıyorlar.
gelen gelmeyen herkese selam.hoşçakalın.sevgiyle kalın.
artık mamacık yiyeyim.hemen buraya atladım.görüşmek üzere.burayı seviyorumsırnaşık şey
Yağmur'um resmin çok güzel olmuş.
Alabama,Waters,Deniz,Herada,Erverdi,Badenur canlarım sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?