38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba arkadaşlar;

Herkese hedefe ulaşılacak mücadelelerle örülü bir hafta diliyorum...Hepimize ışıklar görünsün...

Hamişlere minişleriyle sorunsuz günler,annelere sağlıklı,huzurlu çocuklar,hamiş ve anne olmayanlara en kısa sürede anne olmalarını diliyorum...

Sevgilerle...

herkese merhaba.iyi haftalar olsun.
teşekkür ederim iyi dileklerinize tek tek arkadaşlar.
kindersms, olmasını istediğimi koydum çizelgeye.önce sağlık tabii ki.sağlıklı olsun da tek olsun ikiz olsun fark etmez.

Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Burası çok güzel ve çok faydalı bir forum.En önemlisi herkes aynı dili konuşuyor.Artık tek dileğim bebeğimin kalp atışlarını görebilmek.

kızlarr kızlar ölemmi yanağızdan öpemmi.ayran da içmedim yakında ayrı düştüm sizden yaa..sağlık olsun.herkes iyimi?
ne güzel birer ikişer hamile doluyor foruma.Allah hepsini tamamına erdirsin.nerde varsa:Saruboceq:

sabah kursa doğru çıktım yola.o kuş cıvıltıları hele erken saatlerde bir harika.sonra bu cıvıltılar eşliğinde otların kokuları.bu gün çocukluğumun bir ııııııııı nasıl desem ot mu desem,yeşillik mi desem.adını tam çıkartamıyorum şimdi.affedin.başak şeklinde bir ot(ot değil bunu biliyorum da).evet başak şeklinde bu adı herneyse...onu gördüm çocukluğumu hatırlattı bana.
bu otun iki yana aynı başak görümünde elleri biraz gıdıklayan tüylü dikenleri var.tam da diken değiller.o zamanlar ya öyle inanırdık ya da kandırılırdık.güyaa bu otun her iki yanındaki tüyleri ,ortasındaki kılçığa hiç zarar vermeyecek şekilde kopartırsak dileğimiz kabul olurdu.çok dikkatli olup çok yavaşça çekersen tüylerini, ortada sadece bir kılçık kalıyor.iki tarafı çıkıntılı.o zamanlar bir dileğim de yoktu ya.hep inat ederdim o otu kılçık olarak ortaya çıkarabilmek için.nereden nereye geldim.ervevrdi olarak kendime dönüyorum galiba.kısacası çok eski bir dostu görmüş gibi oldum bugün.
demekki ottan da böcüden de dost olabiliyormuş.(erverdi yorumu)

neyse çocukluğumdan sıyrılayım da size döneyim.eeee güzeller sizler nasılsınız?38 in gülleri birer ikişer açmaya başlamış.hiç solmasın.
şimdi hem okuyayım hem yazayım..önce;geçmiş olsunlar içinhepiniziopuyorumnanaktan.

ZARPANDıT;bizim burada dahavalar çok karışık.bu hafta bir günü bir gününe uymadı.bir gün yazlık bir gün mevsimlik giymek zorunda kaldık.evet.çok dikkat etmeli.moralleri yüksek tutmalı.moral düştümü hemen mikroplar yakalayıveriyor bizi bir tarafımızdan.muson yağmurları demişsin.muson yazısını okur okumaz hemen belgeseller geldi aklıma.o gün okudum ama yazamadım.çok heyecanlanmıştım.yağmur yine aynı yağmur değil mi?adı muson.........bu sabah ki dansçıların,öpücüklerin bir harika.hep böyle ışığını yansıt bize olur mu?opuyorumnanaktan

PATıKLER ÇETıKLER KıNDER SÜPRıZ YUMURTA;.ooo gelmişsiniz bugün.hoşgelmişsinizumarım hoşsunuz.keyifler yerindedir.
BADENUR;uğramamış mı ne?40 yıllık arkadaşı aldı götürdü mü yoksa?belki de işe girdi..başvuru yapmıştı.her ne ise umduğu gibi olsun.
YAĞMUR;şimdi diyecek yazmış ta yazmış.oku oku yoruldum.yorduysam afedersin.sanki uzun zaman oldu.giremeyince de şimdi fırsatımı bumuşken döktüm kendimi.resmin de çok hoş heeee.
HÜLYA;inşallah bugün hayır güzel haberle gelirsin
HERADA,ESTERYA uğramaz olmuşlar.
WATERSS da git gide uğramıyacak gibi sanki.göbişler büyüyo bebekler zorluyormu?önüömüzdeki yaz sıcağında kolaylıklar....bütün hamilelere kolaylıklar...
yeniler bir görünüyorlar bir daha pek uğramıyorlar.öyle ce.eeeeeeeee yapıp çıkıyorlar.
gelen gelmeyen herkese selam.hoşçakalın.sevgiyle kalın.

artık mamacık yiyeyim.hemen buraya atladım.görüşmek üzere.burayı seviyorumsırnaşık şey

Yagmursesi, bebegin cok sirin olmus, senin yolundan giderek ben de yaptim, tesekkurler!opuyorumnanaktan

Erverdi, dokturmussun yine...Masallah! Yagmur ayni yagmur da buradakinin siddeti cok fazla... Benim usutme oksuruge cevirdi, cigerlerim sokuluyor. Bugun farkettimki benim gibi oksuren iki ogrencim var! Kesin onlardan kaptim! Ilaclarim Persembe bitecek eger gecmezse-cok uzadi bence- bana doktor yolu gorunuyor yine... Basaklari ben de hep sevmisimdir.zemuszemus

Kindercim, biz tedaviyi ne zaman yaptiracagimiza karar veremedik daha...Sanki cok fazla zamanimiz varmis gibi! Acikcasi orada yaptirmak daha pahali olacak ama denemek istiyorum. Japonyadaki meshur Kato Clinic'in doktorlari tek kaliteli embriyo transfer ediyorlarmis ve sperme de iyi davranmak gerekiyor diyorlar. Tek embriyo ama kaliteli olani...Spermlerin icine konuldugu PVP denilen sivi spermle birlikte yumurtanin icine geciyormus ve bunun iyi olmadigini dusunuyolar. O yuzden de spermi baska bir sivinin icine alip, spermin kuyruguna basip oyle yumurta ile dollendiriyorlarmis. spermin boynuna basma nedenleri de spermin hareketliligini yavaslatip dollenmeyi saglamakmis, bunun spermin kalitesine herhangi bir zarari yokmus ama bu PVP denilen sivi yabanci bir maddeymis. Ama diger sivi ile ilgili bilgi vermemisler, o da onlarin sirri sanirim. Acaba Memorial'da ne sivisinin icine koyuyorlar? Ben bir gelip lab.leri kontrol edeyim.kafamçokkarıştı

Alabama, umarim yarin olumlu haberler alip, test ile ilgili kararini hayirlisiyla verirsin.

Hulya, durumlar nasil? Gorusmeniz nasil gecti?

Ismini yazamadigim arkadaslar umarim herkes iyidir. Ama sizeopuyorumnanaktan gonderiyorum.

yok daha beklemedeyim test sonucu yarın belli olcak bakalım doktor ne dicek. karar konusu da o zaman netleşcek. nasıl gidiyo hamilelik var mı değişiklik ?

1,5 kilo almışım :çok üzgünüm:milletin midesi bulanır kilo verir ilk 3 ay ben şimdiden aldım. 100 kilo olup tamamlarım herhalde alsanaalsanasmile (bu bana). halbuki bir de yemeklerden sonra çok şişkinlik oluyor. bir de olmasa.
ayrıca hafta sonu yorgunluk dışında birşey yoktu bugün yine göğüs ağrısı ağızdaki metalik tat geri geldi. yani belirtiler de bir gidiyor bir geliyor.
sen nasılsın?

bak bak bak..deniz hanıma da bakın.hamileliğe kaptırmış kendini de yakınır olmuşalsanaalsanasmile:mymekabu sana)şişko tombiş bir hamile teyze ol da görelim seni.burada o ikon yok.sana kaynana dili ni uzatıp çıkartıyorum.hemde 3 kere.............

hem kızarım hem severim:teselli:
çok acıdı mı?kıyamam da.:1hug:

ZARPANDıT;sana 2 kocakarı ilacı.sanırım denemekle zararın olmaz.ilki;eskiler kirli yapağı derler.kirli bir yün parçasını göğsüne koy o çekermiş öksürüğü!
ikincisi;temiz bir gazete kağıdına bolca karabiber dökülürsırtına konur.üzerini örter terlemeyi beklersin.!
yapmasan da belki gülersin okurken.geçmiş olsun tekrar.
ayrıca sipermenlerle ilgili ne güzel,ne ilginç şeyler yazmışsın.ilgiyle okudum.bizim sipermenlerimizin çoğu ((%81)anormal yapılı imiş..%38 i de kuyrukları kısaymış.normal baş boyun veya kuyruk anomlili sperm sayımız da 0.demekki bize bu yöntem de uygulanamaz.şu japonlar biraz daha hızlı çalışsalar iyi olacak bizim için.
ee şimdi bizim neremize basacaklar şu japonlar.kuyruğa bassan olmaz,zaten kısa kopacak,başa bassan olmaz normal baş yok.:roflol:

erverdicim sen nasılsın

iyiyim kinder cim.çok iyi.koşuşturmam biraz azalıyor.ama bu hafta da sıkıacağım kendimi.önümüzdeki hafta sonu yıl sonu sınavım var.vermeliyim artık.bitsin de rahatlıyayım.sonra gelsin yenisikaydirigubbakcemile2

sende ne var ne yok.bak zaman buldukça giriyorum.şimdi toz alıcam.sonra da ders çalışıcam.aralarda kaçarrım yine.herkes kendine iyi baksın.hoşçkaaaaaaaaallllllolumunekankayizsmile

aaa şimdi neden dayak yedim ben? şişkolaştığım için mi şikayt ettiğim için mi? benneyaptımki:uhm: neyse senin vurmandan bişi olmaz severim seni olumunekankayizsmile

haklısın canım ama dr.eskşhrdeki kafamı o karıştırdıdediki tüp için kist engel olmamalı zaten incelenip yani neyse işte bir sürü işlemden geçiyor sonra yumurta rahme yerleştiriliyor . kk anatolya hakkında çok iyi konuşullyor başka bir topikte internetten biraz baktım çok saygın bir kuruluş gibi
hele zaman konusunda çok haklısın dr.da onun için dedi zaman kaybetme hemen yaptr tüp işini zaman çok önemli

bence de burası çok faydalı bir forum darısı başımıza inş kazasız belasız amin

bence kilo alman daha iyi gibi yoksa yanılıyormuym bide 1,5 kilo bişey değil bilmiyorım ama herşey normal olmanın belirtisi değilmi bu

Erverdi'cim buradayım, tpiğe girmem seyrekleşti işler yoğun , önümüzdeki 4 gün full eğitimdeyim bunun 3 günü Gebze de diğeri yarın Kozyatağı'nda dolayısıyla gündüz PC'ye giremeyeceğim. Yarın akşam full ütüye ayırdım, iki koca sepet dolusu tepeleme ütüyü bitireceğim. Bir sonraki akşama tekrar girip bakacağım. Açıkcası herkesi takip edemiyorum sürekli ama etmeye çalışıyorum. Hamile arkadaşların sayısı arttı, bu çok güzel darısı tüm emek veren arkadaşlara.

Yağmur'cum öncelikle arkadaşına Allah'tan rahmet diliyorum çocuklarına ve ailesine Allah sabır versin çok zor günler geçiriyorlardır. Sen nasılksın ? bir şeylere karar verdim artık yolumu çizdim demeni çok istiyorum. Sigara ne durumda baş düşmanımız o sigara..

Alabama'cım, sen de yarın 2'li test sonucunu aacakmışsın, ense pilisi kalınlığını okudum gayet normaldi, sonuçlarında iyi çıkacağına inanıyorum.

Yağmur'um resmin çok güzel olmuş.
Alabama,Waters,Deniz,Herada,Erverdi,Badenur canlarım sizler nasılsınız?

Patikler'cim iyiyim sen nasılsın ? kızın nasıl ? belki bebeğin doğal yolla gelecek hadi hayırlısı güzel haberler ver inşallah..ben eskisi gibi sık giremiyorum, işlerim arttı ama takipteyim.

Badenur'cum sen nasılsın ? toparladığına seviniyorum, gerekeni yapıp gerisini Allah'a bırak umarım çok beklemezsin ve bebeğine kavuşursun.

Hülya'yı görmedim bugün oğlu ile ilgili sonuç alacaktı ne oldu acaba ? belki yazdı ben kaçırdım.

Altınyunus ve Nammam, yeni hamile arkadaşlarımız sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dönemi diliyorum.

Kinersms'cim, sen de aklımdasın iyisindir umarım.

Esterya'da bayağı ağırlaşmaya başlamıştır, kolaylıklar diliyorum. Artık tüm testler bitti sıra hayırlısı ile kucağına almana geldi , sağlıkla kucağına alırsın minik Ömer'i inşallah.

Yeni arkadaşları da takip etmeye çalşıyorum ama hızlı okuduğumdan bazen hikayeleri karıştırıyorum.

Herkese kolaylıklar..önümüzdeki günlerde eğitimlerimden dolayı seyrek gireceğim..Bu arada bugün yaptırdığım testlerle tüm testleri tamamladım artık beklemedeyim ve kontrollere gideceğiğm herşeyin hayırlısı Allah'ım...sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…