38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdicim, beni guldurdun, cok komik bu kocakari ilaclari...Bugun doktora gidecegim cunku gece oksurmekten uyuyamadim, hic duzeldigimde yok! Bizde de spermlerin sayisi ve hareketliligi az ama hala ugrasiyoruz. Gel seninle Japonyaya gidelim! Sizin %20'lik spermlerinizden hala iyileri secilebilir, esime su an keciboynuzu kuru yapiyorum cok sevmesede iciyor ve vitamin aliyor. Daha once faydasini gorduk, umarim siz de yapiyorsunuzdur, etkili olabilmesi icin en az uc ay kullanilmasi gerekiyor. Su anki sperm ve yumurtalarimiz uc ay once urettigimiz sperm ve yumurtalar, o yuzden her ikimizde kaliteyi artirmaliyiz. Ihtiyacimiz olan sadece bir yumurta ve bir sperm degil mi?
Derslerinde basarilar dilerim.kaydirigubbakcemile3

Deniz bulut, bunlar guzel kilo almalar keyfini cikar bence, baska zaman olsa kilo aldik diye uzuluruz ama bebek buyuyor! hamile pantolonu aldin mi? Ben de giymediginiz pantolonlari kendiniz nasil hamile pantolonuna cevireceginize dair bir mail var, istersen sana gondereyim.:CüvCüv:

Waters, egitimin kolay gelsin.

Merye, bence ara bir gorus al derim. Icine sinerse hemen baslarsiniz.

günaydın güllera.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
herkese mutlu umut dolu bir gün diliyorum:CüvCüv::Saruboceq:

ZARPANDıT;Japonya ya mı?.olur.bir gün kararlaştıralım.olur olur.şu sınav geçsin.sen de işlerini ayarla.fena mı olur şu anjinsan toranagaların memeleketini görmüş oluruz,maanaa ile.!!!!!zemuszemus

aaa şimdi neden dayak yedim ben? şişkolaştığım için mi şikayt ettiğim için mi? benneyaptımki:uhm: neyse senin vurmandan bişi olmaz severim seni olumunekankayizsmile

evet denizcim şikayet ettiğin için.o kadar uğraş.sonunda mucizen olsun.sonra 1,5 kilo aldım diye şikayet et.insaf yahuuu.hamilesin işte.anla artık.senin bibili büyüyor içeride.daha da büyüyecek.oooooooooohhhhhhhhhhhh.şişko teyze olup çıkıcankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.sen her kilo almaktan şikayet edişinde ben de seni kızdırıcam.hem hamile olup hem de görünmez mi olmasını istiyorsun?klava:

hadi kıyamadım yine.gel hadi gel.Şeniz:1hug:

KıNDEEEEEEEEERRRRRRRRR PATıKLEEEEEEEEEEERRRR mesai başlamadımı daha.yoldamısınızboshayallersmile

WATEERSS sana kolay gelsin işlerindeyoğunmuşsun bu aralar.dikkat et kızımıza.

görüşmek üzereeeeeeeeeee.hoşçakalın sevgiyle kalın.arada uğrarım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ERVERDııııııııııııııı
mesai başladı tatlım burdayım günaydınnn a.s.a.s.

buda buranın tüm güzel bayanlarına günaydın papatyası a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınlarrrrrr a.s.a.s.

erverdi merye zarpandit tamam şişkoluktan şikayet etmeyeceğim. benim korkum zaten hamileliğe çok şişko başladım üstüne tam bir fil olup bitirmek. ama öyle de olsa iş bir bitireyim de sonrasına sonra bakarım.

hülya oğlun nasıl bir gelişme oldu mu? inşallah kanının düşmesinin nedeni bulunmuştur ve daha iyidir.

Yağmur'um bak profilime resim koydum sayende :)
Waterss'cim ben de iyiyim. Bu ay yumurta takibi için doktora gittim. Doktor bana p.tesi günü yumurtan çatlar o nedenle p.tesi günü ve salı günleri değerlendir dedi. Ama ben yine de ovulasyon testi kullandım. Baktım ki pazar günü çift çizgi, bu nedenle hem pazarı hemde p.tesi yi değerlendirdik. Yani doktora kalsa bu ay hiçbir işe yaramayacaktı. ıyiki test yapmışım. Aklınızda olsun arkadaşlar, ovulasyon testleri çok önemli gerçekten...Bu arada testlerinin güzel çıkmasına çok sevindim canım benim...
Alabama'cım test sonuçların ne oldu?
Kinder'cim sen nasılsın?
Deniz'cim yeni kiloların hayırlı uğurlu olsun :):):)

günaydın kızlar;
süper olmuş gerçekten resim. halletmene sevindim:)

Selam Arkadaşlar,

Pek yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum. ıki yeni hamilemiz var galiba; Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ve keyifle tamamına eren hamilelikler olsun inşallah.

Yeni gelen arkadaşlara da selamlar.

Maşallah, maşallah diyeyim hamile arkadaşlarımıza yenileri de yakında eklensin, inşallah bu topicte herkesin yüzü gülsün hayırlısı ile.

Ben kaçar arkadaşlar, sevgiler...

Kindersms, Erverdi Papatyalari memnuniyetle aldim cok tesekkurler.

Erverdi, hakikaten o Japon dizilerini hatirliyor musun? Ben de cok izlerdim.zemuszemus

Patikler, minik kizin super olmus! Benimkini gordun mu? Umarim dogal yoldan gercegi gelir. Ovulasyon testini degerlendirmenize sevindim. kaydirigubbakcemile5

Deniz bulut, aferin sana...Fil olmazsin merak etme, simdi keyfini cikar. Dogumdan sonra zaten cogu gidiyor, kalanlar icin de o zaman caresine bakarsin. Simdiki zaman cok daha onemli.:CüvCüv:

Hereda guzel dileklerin icin cok tesekkurler.opuyorumnanaktan

Kızlar ben geldim.Beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim hepinize.Oğlumun bağırsak filminde bakılan bölümde kanama yokmuş yani sonuç negatif çıktı.Ameliyat durumu şu anda yok.Kan değerlerimiz bayağı iyi çıktı ona sevindik.Şimdi tekrar dr mideye döndü.Mide için tedavi verdi.3 aylık bir tedavimiz var şimdi.Benden haberler bu kadar.
Hamile sayısı artmış topikte.Allah hamile arkadaşlara kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Hereda da kısa bir süreliğine uğramış ama onun da işler yoğun herhalde.Benim de sabah işim bayağı bir yoğundu.
Alabamacığım senin sonucun da dün mü çıkıcaktı sanki yazmamışsın ama inşallah kötü birşey yoktur hiç zannetmiyorum vakit bulamamışsındır kesin.
Haydi yavaş yavaş ben de katılırım aranıza vakit buldukça.
Şimdi aklıma geldi yağmursesi arkadaşın vefat etmiş okudum çok üzüldüm canım.Allah rahmet eylesin yakınlarına da Allah sabır versin.Çocukları da vardı sanırım.Yaşları küçükmüydü çocuklarının.Çocuklar için çok kötü ama ne yapıcan hayat işte.

zarpandit ben japonyada 6 ay kaldım bilseydim şu işlemleri bi öğrenirdim 2007 de japonyada 6 ay kalıp geldikten sonra eşime dedim ki ben artık bebek istiyorum ordayken bi öğrenseydim yaptıverirdim valla kaydirigubbakcemile3 :sinifsinif:

Gördüm canım. Çok güzel olmuş... Öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…