aaa şimdi neden dayak yedim ben? şişkolaştığım için mi şikayt ettiğim için mi? benneyaptımki:uhm: neyse senin vurmandan bişi olmaz severim seni olumunekankayizsmile
KİNDEEEEEEEEERRRRRRRRR PATİKLEEEEEEEEEEERRRR mesai başlamadımı daha.yoldamısınızboshayallersmile
günaydın kızlar;Yağmur'um bak profilime resim koydum sayende :)
Waterss'cim ben de iyiyim. Bu ay yumurta takibi için doktora gittim. Doktor bana p.tesi günü yumurtan çatlar o nedenle p.tesi günü ve salı günleri değerlendir dedi. Ama ben yine de ovulasyon testi kullandım. Baktım ki pazar günü çift çizgi, bu nedenle hem pazarı hemde p.tesi yi değerlendirdik. Yani doktora kalsa bu ay hiçbir işe yaramayacaktı. İyiki test yapmışım. Aklınızda olsun arkadaşlar, ovulasyon testleri çok önemli gerçekten...Bu arada testlerinin güzel çıkmasına çok sevindim canım benim...
Alabama'cım test sonuçların ne oldu?
Kinder'cim sen nasılsın?
Deniz'cim yeni kiloların hayırlı uğurlu olsun :):):)
Kindersms, Erverdi Papatyalari memnuniyetle aldim cok tesekkurler.
Erverdi, hakikaten o Japon dizilerini hatirliyor musun? Ben de cok izlerdim.zemuszemus
Patikler, minik kizin super olmus! Benimkini gordun mu? Umarim dogal yoldan gercegi gelir. Ovulasyon testini degerlendirmenize sevindim. kaydirigubbakcemile5
Deniz bulut, aferin sana...Fil olmazsin merak etme, simdi keyfini cikar. Dogumdan sonra zaten cogu gidiyor, kalanlar icin de o zaman caresine bakarsin. Simdiki zaman cok daha onemli.:CüvCüv:
Hereda guzel dileklerin icin cok tesekkurler.opuyorumnanaktan
Kindersms, Erverdi Papatyalari memnuniyetle aldim cok tesekkurler.
Erverdi, hakikaten o Japon dizilerini hatirliyor musun? Ben de cok izlerdim.zemuszemus
Patikler, minik kizin super olmus! Benimkini gordun mu? Umarim dogal yoldan gercegi gelir. Ovulasyon testini degerlendirmenize sevindim. kaydirigubbakcemile5
Deniz bulut, aferin sana...Fil olmazsin merak etme, simdi keyfini cikar. Dogumdan sonra zaten cogu gidiyor, kalanlar icin de o zaman caresine bakarsin. Simdiki zaman cok daha onemli.:CüvCüv:
Hereda guzel dileklerin icin cok tesekkurler.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?