geçmiş olsun ameliyat olmamasına sevindim. kan değerleri de çıkmış nede olsaKızlar ben geldim.Beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim hepinize.Oğlumun bağırsak filminde bakılan bölümde kanama yokmuş yani sonuç negatif çıktı.Ameliyat durumu şu anda yok.Kan değerlerimiz bayağı iyi çıktı ona sevindik.Şimdi tekrar dr mideye döndü.Mide için tedavi verdi.3 aylık bir tedavimiz var şimdi.Benden haberler bu kadar.
Hamile sayısı artmış topikte.Allah hamile arkadaşlara kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Hereda da kısa bir süreliğine uğramış ama onun da işler yoğun herhalde.Benim de sabah işim bayağı bir yoğundu.
Alabamacığım senin sonucun da dün mü çıkıcaktı sanki yazmamışsın ama inşallah kötü birşey yoktur hiç zannetmiyorum vakit bulamamışsındır kesin.
Haydi yavaş yavaş ben de katılırım aranıza vakit buldukça.
Şimdi aklıma geldi yağmursesi arkadaşın vefat etmiş okudum çok üzüldüm canım.Allah rahmet eylesin yakınlarına da Allah sabır versin.Çocukları da vardı sanırım.Yaşları küçükmüydü çocuklarının.Çocuklar için çok kötü ama ne yapıcan hayat işte.
bi kerem benim oğluş daha havalı teyzesi baksanalülülülülülüKindersms, Erverdi Papatyalari memnuniyetle aldim cok tesekkurler.
Erverdi, hakikaten o Japon dizilerini hatirliyor musun? Ben de cok izlerdim.zemuszemus
Patikler, minik kizin super olmus! Benimkini gordun mu? Umarim dogal yoldan gercegi gelir. Ovulasyon testini degerlendirmenize sevindim. kaydirigubbakcemile5
Deniz bulut, aferin sana...Fil olmazsin merak etme, simdi keyfini cikar. Dogumdan sonra zaten cogu gidiyor, kalanlar icin de o zaman caresine bakarsin. Simdiki zaman cok daha onemli.:CüvCüv:
Hereda guzel dileklerin icin cok tesekkurler.opuyorumnanaktan
[
Merye, bence ara bir gorus al derim. Icine sinerse hemen baslarsiniz.
günaydınlarrrrrr a.s.a.s.
erverdi merye zarpandit tamam şişkoluktan şikayet etmeyeceğim. benim korkum zaten hamileliğe çok şişko başladım üstüne tam bir fil olup bitirmek. ama öyle de olsa iş bir bitireyim de sonrasına sonra bakarım.
kızlar aradı doktorum ve sonucun iyi olduğunu riskli gurupta olmadığımı oranın da 1/3676 olduğunu söyledi. çok şükür. 1 haziranda kontrole gitcem. beni riskli gebelikler uzmanıyla görüştürcek. o bir ihtimali de sanırım amniyosentezle öğrenebilcez. eşim yaptıralım kafamız rahatlasın diyor. bende hayırlısı diyorum. şimdilik böyle. en azında bir aşama daha rahatladım.
YAĞMURSESİ
ALABAMA
PATİKLER
NE GÜZEL BEBEKLER BUNLAR
İNŞALLAH HEPSİNDEN BİRER TANE OLUR zemuszemusopuyorumnanaktan
kızlar aradı doktorum ve sonucun iyi olduğunu riskli gurupta olmadığımı oranın da 1/3676 olduğunu söyledi. çok şükür. 1 haziranda kontrole gitcem. beni riskli gebelikler uzmanıyla görüştürcek. o bir ihtimali de sanırım amniyosentezle öğrenebilcez. eşim yaptıralım kafamız rahatlasın diyor. bende hayırlısı diyorum. şimdilik böyle. en azında bir aşama daha rahatladım.
evet tahmin ettiğim gibi çok güzel sonucun. benim down sonucum 1/2200 ama bana da lower risk yazmıştı. korka korka hem düşük hem kötü sonuçtan amnio yaptıracağım. senin yerinde olsam kesin yaptırırdım. riskin düşük sadece biraz yaş riski var. ama yaptır rahat et derim. sen de zor buldun ama yine de senelerce uğraştım 3 düşüğüm var 8 mikro yaptırdım gibi bir öykün yok ve yaşın 38. allah korusun bir terslik olsa önünde birkaç yılın var inşş yine olur bebeğini kucağına alırsın. benim tüm korkum son şansım olmasından ama olacak olan olacak. inşallah ikimiz de sorunsuzca bebeklerimizi kucağımıza alırız.kızlar aradı doktorum ve sonucun iyi olduğunu riskli gurupta olmadığımı oranın da 1/3676 olduğunu söyledi. çok şükür. 1 haziranda kontrole gitcem. beni riskli gebelikler uzmanıyla görüştürcek. o bir ihtimali de sanırım amniyosentezle öğrenebilcez. eşim yaptıralım kafamız rahatlasın diyor. bende hayırlısı diyorum. şimdilik böyle. en azında bir aşama daha rahatladım.
Alabama canim cok sevindim sonuclarin iyi cikmasina. Benim de o seviyede cikmisti asagi yukari. Ben amniyosentez yaptirmadim. Cunku benim nceki 2 dusugumden sonra butun kromozom analizim yapilmisti. Ayrica 2. bebegimi otopsiye yollamistik acaba kromozom anomalisi mi var diye. Her seyi normal bir kiz cocucgu cikmisti. Onlara guvenip yaptirmadim.
Ama tabii kesin sonucu amniyo verir. sen ne istersen onu yap canim.
Cok sevindim. Allah tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?