38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese selamlar kızlar

hülyacım benim sonuçlar bugün çıkacaktı çıktı da ama ben yorumlayamıyorum. doktorumu aradım kendisinden haber bekliyorum. o beni arayacak bakalım. arayınca ne dicek? geçmişe bakamadım bakıp geliyorum. canım oğlunun sonuçlarına da maşallah inşallah herşey yolunda güzel devam etsin.

geçmiş olsun ameliyat olmamasına sevindim. kan değerleri de çıkmış nede olsa
evet çocuklarının biri 2. sınıfta diğeri 3 yaşında küçük.hayat böyle bişi işte.

kızlar sonuçları görüyorum ama bi dünya pay ve payda var hangisi hangisi bilmiyorum. sadece tüm değerlerin sonunda tarama sonucu negatif yazıyor. kesirlerin paylarında 1 var paydalar farklı farklı o yüzden doktorun aramasını bekliyorum..

deniz bende ooooooooooo bi yiyorum bi yiyorum satmışım anasını ben bu dünyanın bebişim benle olduktan sonra. sen de ye yarasın. bende şişmanım zamanı gelince kiloların icabına bakıcam. haa bişi daha var doyduğumu hissedince de bırakıyorum. eskiden yedikçe yiyesim gelirdi şimdi öyle değil. bulantı oluyo bazen başka bi numara yok. bide uyku hali ve halleri var işte.

bi kerem benim oğluş daha havalı teyzesi baksanalülülülülülü

kızlar ne var ne yoksunuz?herkes iyi mi?bir girip bakıyim dedim.bir türlü olmadı.şimdi bakıyiim kimler gelmiş girmiş.hoşçakalııın.belki giremem yine.hastamız var.koci de evde.görüşmek üzereopuyorumnanaktan

kızlar şu tatlı bebek resimlerinizle beni de teşvik ediyorsunuz heeee.bende koyacağım.hemde süpriz olacak.görün bak.ama önce kızkardeşimi yanıma almalıyım.o güzel becerir bu işleri
HÜLYA;sonuçların iyiymiş arkadaşım.sevindim.bizler de burada bakınıp durduk bir haber var mı diye.gözünaydın.
YAĞMUR;evet senin oğluş daha havalıymış.pek te keyif yapıyor doğrusu.paşa paşa yatıyor.dünya onun sanki.ah! bizimkiler de bir gelse.dünya onların olacak ama .ama işte.............
ALABAMA;sonucu çözümleyememişsin.hadi yarın verirsin sağlıklı olduğu haberi.eminim herşey yolunda.içimiz rahatkaydirigubbakcemile5
hepinize sevgilerimi yolluyorum.hoş kalın hoşçakalın.sevgiyle kalın.hadi başbaşboshayallersmile

kızlar aradı doktorum ve sonucun iyi olduğunu riskli gurupta olmadığımı oranın da 1/3676 olduğunu söyledi. çok şükür. 1 haziranda kontrole gitcem. beni riskli gebelikler uzmanıyla görüştürcek. o bir ihtimali de sanırım amniyosentezle öğrenebilcez. eşim yaptıralım kafamız rahatlasın diyor. bende hayırlısı diyorum. şimdilik böyle. en azında bir aşama daha rahatladım.

[
Merye, bence ara bir gorus al derim. Icine sinerse hemen baslarsiniz.

evet canım araayıp görüşecem bide ankara da yine genart diye bir yer varmış giderken ona da baktıracam şu genartın uluslararası çapta(çok önemli bilim dergilerinde ondan hbahsediyorlarmş ) arada orayla görüşen bir doktoru varmış türkiyede tek tüv sertefikası olan tüp bebek merkezi imiş ve ilk muayeneyi ücretsiz yapıyormuş bende bir görüneyim bakayım ne diyecekler

ha işte böyle canım yola gel ben hamile olsam hiç dert etmem sende etme zarpanditin dediği gibi tadını çıkar canım

e allaha şükür canım çok güzel inş.güzelce bebşlri alırsınız hamşler kucağınıza
allah işteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ALABAMA;canım gözünaydın.demiştim iyi çıkacak diye.senin deyiminle bir level daha atladın.
koci uyudu.bende ütü yapacağım.bir bakayım dedim

Alabama canim cok sevindim sonuclarin iyi cikmasina. Benim de o seviyede cikmisti asagi yukari. Ben amniyosentez yaptirmadim. Cunku benim nceki 2 dusugumden sonra butun kromozom analizim yapilmisti. Ayrica 2. bebegimi otopsiye yollamistik acaba kromozom anomalisi mi var diye. Her seyi normal bir kiz cocucgu cikmisti. Onlara guvenip yaptirmadim.
Ama tabii kesin sonucu amniyo verir. sen ne istersen onu yap canim.
Cok sevindim. Allah tamamina erdirsin

amin canım şu aşamada bile mutlu oldum ama bu benim ilk hamileligim olduğu için çok korkuyorum. bu riskle dokuz ayı dolduramam sanırım. ve 35 yaşın altında olsaydım bile aynı düşünüp yine amniyo yaptırırdım gibi geliyor. tabi konu hakkında bu kadar bilgi sahibi olurmuydum bilmiyorum ama. down sendromlu çocuklarının annelerinin yüzde 80 inin 35 yaş altı olduğunu öğrenince çok şaşırdım. hayırlısı artık bakalım zaman neler göstercek. iyi gececelerrr.

herkese erkenden günaydın günaydın günaydınlara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
zapandiiiiiiiiiiitttttt;bu gece çiçekçinin önünde sabahladım.bugün çiçekler benden size.gününüz aydın neşeniz bol olsun bugün kızlar
bu sabah kan pıhtılaşma ile ilgili tahlillerimi yaptırmaya gideceğim.
HÜLYA;canım sen istemiştin benden tahlil isimleini.dur,yazayım sana.
Protein C
Protein S
Antitirombin 3
Protombin 20210 gen mutasyonu
ANA (ANTı NÜKLEER AK)
ACA Ig M (ANTı KARDıOLıPıN AK)
ACA Ig G (ANTı KARDıOLıPıN AK)
HOMOSıSTEıN
LUPOSANTıKOAGÜLOAL gibi birşey(dr yazısı işte..zor seçtim.bir iki harf değişik olabilir)

fiyalar senin için zarpandit.inşallah gerekmez ama ben yazıyiim dedim.
MEMORıALDE:1 350 TL
GOP TÜP BEBEK TE 743 TL
BAKIRKÖY BıLıM LAB.;626 TL.
hoşçakalın.görüşmek üzere.şimdi bir iki soru çözeyim.opuyorumnanaktan

Hulya, cokkk gecmis olsun. Umarim her sey kontrol altindadir. Mide icin diet verdi herhalde degil mi?

Kindersms, sen yine gel o zaman, hatta Erverdiyi de al cunku O anjinsanlari cok iyi hatirliyor, hep birlikte Kato Klinigine gideriz! Aslinda evvelsi gun klinigi aradim ama meshur doktorla konusamadim bugun yarin tekrar arayacagim. TR ve Japonyayai karsilastiracagim ama once doktoral konusmam lazim, detaylari yazarim sonra.

Yagmursesi, senin oglusununda keyfi pek yerinde... Aslinda ben de erkek bebekleri daha cok seviyorum ama bu kadar cok bekledikten sonra saglikli bir kiz bir erkek istiyorum.
Arkadasinin vefati cok uzuzu, yavurcaklara da uzuldum, cok kucukler. Dunya hali iste.. Baslari sagolsun.

Alabama, sonucuna sevindim, digerleri de iyi cikacak icini ferah tut sanirim sonunda amnio sentezi yaptiracaksin gibime geliyor.

Merye, cok iyi fikir, sonra da hangisi kafana yatarsa, hangisine icin isinirsa ona karar verirsin.

Erverdi, hakikaten pek erkencisin bugun. Hem bilgiler hem de taze mis gibi kokan cicekler icin cok tesekkur ederim. Bunlar da sanaa.s., bir de test cozerken canin bir sey isteyebilir o yuzden bu da zihin acikligi icin :icecream:

Günaydın hanımlar a.s.a.s.
noluyor yaa heryer bebek resimleri olmuş maşallah maşallah :dance:
zarpandit senin bebek de güzel ah şekerim valla japonyayı gelmeyi çok isterim ben çok keyifli zaman geçirmiştim orada insanlıkları yardımseverlikleri saygıları temizliği bayılmıştım medeniyet olarakda çok iyiler hemde özledim desem 6 ayda alışmıştım hatta eşime sende gelde burda yaşayalım diye sitem etmiştim ama kısmet kato kliniğini ah ah bilseydim giderdim valla sizede havadisleri verirdim :dance:

roniyam bebek ne zaman geliyor maşallah gün sayar oldun mu sen :dance:

yağmursesi tatlım günaydınn a.s. herşey gönlünce olsun hep mutlu ol emii a.s.

erverdi gene mi kan tahlilin var, hadi güzel haberler getir tatlım yoruldun ama inşallah değicek hepsine a.s.
alabama canım benim inşallah sonuna kadar herşey yolunda gidecek bu bebek kucağına gelicek a.s.

Hülya cım geçmiş olsun tatlım mide sorunu inşallah diyetle hallolur a.s.

evet tahmin ettiğim gibi çok güzel sonucun. benim down sonucum 1/2200 ama bana da lower risk yazmıştı. korka korka hem düşük hem kötü sonuçtan amnio yaptıracağım. senin yerinde olsam kesin yaptırırdım. riskin düşük sadece biraz yaş riski var. ama yaptır rahat et derim. sen de zor buldun ama yine de senelerce uğraştım 3 düşüğüm var 8 mikro yaptırdım gibi bir öykün yok ve yaşın 38. allah korusun bir terslik olsa önünde birkaç yılın var inşş yine olur bebeğini kucağına alırsın. benim tüm korkum son şansım olmasından ama olacak olan olacak. inşallah ikimiz de sorunsuzca bebeklerimizi kucağımıza alırız.

şimdi benim bir önceki trizomy 14 diye yine olabilir mi yani? ben hep tüp nedeniyle ya döllenmeyecek yumurtalar döllendiğinden ya da yüksek hormon nedeniyle yumurtaların kromozomu bozulduğundan 40 yaş üstü kromozom bozukluğu olasılığı artıyor diye düşünmüştüm. ay herneyse. bunları düşündükçe daralıyorum. buraya kadar geldiysek % 90 herşey iyi demek ve zaten down riskimde amnioda sadece %3. herşey iyi olacak.
senin doğum tarihin hala belli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…