saolun kızlar inşallah hepimiz günü geldiğinde mis kokulularımızı kucağımıza alacağız eminim.
ben çok şükür moralmen kendimi iyi hissediyorum ve kendimi kaygılandırmıyorum. birazda suyun akışına bıraktım bakalım riskli gebelik uzmanı ne diyecek. her ne kadar iyi konuşsada ben yine düşük riskinden korkmayarak amniyoyu da yaptıracağım gibi. eşim yaptıralım diyor kesin ve kati. e bende ona hayır yapmıyalım diyecek kadar güvenmiyorum güvenemiyorum hayat bu herkesin başına herşey gelebilir. o yüzden allahın izniyle yaptıracağım sanırım. bak yine sanırım diyorum hiç bir konuda net konuşamıyorum. hayırlısı neyse o olsun.
tüm bana mesaj yazan destek olan yanımda olan arkadaşlarım hepinize ayrıca teşekkür ederim. tek tek isim yazıp birilerini unutmak istemiyorum yanlış anlamayın. ama hepinizin takipçisiyim duacısıyım buna inanın olur mu?
YAĞMURSESİ
ALABAMA
PATİKLER
NE GÜZEL BEBEKLER BUNLAR
İNŞALLAH HEPSİNDEN BİRER TANE OLUR zemuszemusopuyorumnanaktan
kızlar aradı doktorum ve sonucun iyi olduğunu riskli gurupta olmadığımı oranın da 1/3676 olduğunu söyledi. çok şükür. 1 haziranda kontrole gitcem. beni riskli gebelikler uzmanıyla görüştürcek. o bir ihtimali de sanırım amniyosentezle öğrenebilcez. eşim yaptıralım kafamız rahatlasın diyor. bende hayırlısı diyorum. şimdilik böyle. en azında bir aşama daha rahatladım.
kızlar bende risk 1/386 cıktıgı halde amniyosentez yaptırmadım.. Allaha havale ettim, benim bebisim oldukca saglıklı buna kalpten inanıyorum
Kindersms, nicin gitmistin Japonyaya? Biz de daha once tatil icin gittik ama bu Kato Klinigini ben de daha yeni ogrendim,kafamçokkarıştı ayni sekilde bilseydim daha once gitmisken elden taze bilgiler alirdim. Japonyada transfer icin embriyo sinirlamasi yokmus ama yinede bir kaliteli embriyo icin ugrasip, dogala en yakin sekilde tedaviyi surdurup onu transfer ediyorlarmis. Benim her siklus basinda OHSS olustu, bunu dusununce cok akla yatkin geliyor.
Kizlar, bebek sahibi olmak isteyenler, dogurganligini artirmak isteyenler yakut yada zumrut taslar takmaliymis.zemuszemus
Erverdi, test bitmedi mi daha?
esterya canım belki sadece bana kalsaydı bende yaptırmayabilirdim ama eşim beni engelliyo. artık yaptırsanda yaptırmasanda risk taşıyosun sonuçta. bebeklerimiz hertürlü allaha emanet ben de senin gibi bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum inşallah kucağına alıp mutlu olacaksın allahın izniyle. bu arada maşallah hamileliğin de bitti gitti şurda ne kalmış 11 hafta civarı. maşallah size. nasıl gidiyo karnın ne durumda büyüdü mü ? seni zorluyo mu? iğnelere devam değil mi? herşey yolunda inşallah
inşallah herşey yolundadır. 1/386 risk yaş ile birlikte kombine risk olabilir mi? bende ayırmışlardı mesela sonuç yüksek çıkmasın diye. sadece down riski 1/2200 ama yaşa göre 1/50.
ben de artık sağlıklı olduğuna inanıyorum düşük riskinden dolayı amnioyu istemiyorum ama allah korusun sakat bebek olasılığı 1000 de 1 de olsa göze alamıyorum. hepimizinki allaha emanet
alabamacım guzel dileklerin icin sagol , sanırım 30 temmuzda sezeryan olacak 65 gunum falan kaldı :)
ama tabi belli de olmaz.. Tatlı yemekten gobegim koskocaman oldu biliyormusun :)
Deniz bulut, Alabama, Esterya, bebekleriniz cok saglikli, her sey cok guzel olacak ben de buna inaniyorum. Ama bu kadar cabadan sonra elde edince ve yas sorunumuz olmasi nedeni ile sanirim ben de yaptirirdim. Sonucta bunun da bir riski var haklisiniz, zor bir karar ama Allah hakkinizda hayirlisini yapmaniza yonlendirsin.:CüvCüv:
Ayyy Roniyam'in bebek yakinda geliyor sanirim, cok az kalmis, masallah!
nihayet asıl doktorumla görüstüm bugün. ikili test öncesi amniosenteze kararlıysanız ikiliye gerek yok diyen adamın şöyle haklı olduğu ortaya çıktı : daha çok karıştım. ikili test sonucunda yazan şu demekmiş : yaşa göre doğumda 1/50 olan down riski testten sonra 1/2200 e düşmüş. biz bu durumda düşük risk grubunda olduğunuz için kesin yaptırın diye önermiyoruz dedi. eeee dedim. neye karar verirseniz verin pozitif olun dedi. 1/300 düşük riski de istatiksel bir risk ona da fazla takılmayın anlamında konuştu. her durumda 16. hafta gelin bakalım dedi. son kararım 16. hafta gideceğim. dokor bakıp herşey iyi gerek yok demezse yaptıracağım. düşündüm 1/300 ile birşey olur sağlam bebeği kaybedersem yıkılırım. bu ilk ve son şansım. ama 1/2200 gerçekleşirse daha çok yıkılırım. göze alamıyorum. yani adam rahatla dedi ama keşke siz yine de amnio yaptırın deseydi. arkadaşım dedi ki yerimde eşiniz veya kızınız olsa ne önerirdiniz deseydiniz. tabii gak guk diyecek kesin sorumluluk almak istemeyecek ama 16. hafta 16 haziranda detaylı ultrason sonrası böyle sormayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?