38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar;açık olan varsa lütfen ntv ye bir baksın.embriyoya yapılan müdahalelerden bahsediyor.hepimizi ilgilendiren şeylerden bahsediyorlar.ilginize...

Deniz Bulut'cum 16. haftada fiziksel özelliklerine bakacağı USG kontrolü önemli ama USG de düzgün olan fiziki değerler %100 dowm sendromu yok dedirtemez, 24. hafta da yapılan detaylı USG de öyle , öğrenmek ve tanı koymak istiyorsan AS den başka yol yok. 1/300 düşük riski istatistiksel, her cerrahi müdahale de risk vardır, her tedavi, %100 iyileştirmez tıpta kesin ve %100 gibi kavramlar yok. Hangi riski kesin almak istemiyorsun onu düşün ? iş yerinde bir arkadaşımın ablası 26. haftada ( geç kalınmış ) hem kordiyosentez ( düşük riski daha yüksek ) hem AS oldu sonuçta düşük olmadı ama 34 yaşında olmasına rağmen sonucu kötü çıktı ve bebeği aldılar bu hafta. Düşük riski emin ellerde yok denecek kadar az..gerisini sen bilirsin tabi.

denizcim;amniyoyu da yapıp rahatlamak niyetindeydin.şimdi dr seni muallakta bırakmış.ikilem içinde olmak çok zor.ne diyeyim ki..............karar verici sensin.
:teselli:

offf eskiden amnio mu vardı kadınlar hamile kalıp doğuruyordu artık allah ne verdiyse :umursamaz:

sakat bebek olması düşükten daha fazla üzeceği için yaptıracağım. zaten şimdiye kadar 1 tane amnio yaptırıp düşük yapan duymadım (inşallah ilk olmam). değiştirmezsem son kararım bu. geri kalan 5 ayı düşünerek geçirmektense yaptırıp kurtulmak daha iyi.
arkadaşının ablasına geçmiş olsun. bebeği almak için son yasal süre 24. hafta değil mi? demek 26. haftada da alabiliyorlar. birşey gördüler de baktılar herhalde. tek amnio yeterli gelmedi mi ki?

offf eskiden amnio mu vardı kadınlar hamile kalıp doğuruyordu artık allah ne verdiyse :umursamaz:

öyle ama o eskidenmiş.hani ya biz?bak ha deyince yapabiliyormuyuz çocuğu.eskileri karıştırma hem.eskileri bir açarsak.yeni yeni konular açılır sabaha kadar bitmez.senin gönlünden ne geçiyorsa onu yap.doğru olan o dur.bibiliyi sevdim farzetopuyorumnanaktan

yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.sevgi kazansın.diziye bakıyordum da.yalnızım.söööööyleyiverdim:umursamaz:

erverdi ne sevgisi kazansın tabiki ama sakın yaprak dökümü deme
ben bu kadar aldatmanın birarada olduğu dizi görmedim uzattıkça uzattılar :umursamaz:

erverdi ne sevgisi kazansın tabiki ama sakın yaprak dökümü deme
ben bu kadar aldatmanın birarada olduğu dizi görmedim uzattıkça uzattılar :umursamaz:

evet yaprak dökümünü izliyorum.biliyorum.yalan rüzgarından farkı yok.ama benim diziyi izlememdeki sebep başka.oradaki baba karakterini seviyorum ben.onu benimsiyorumbir de film bitince çıkan resimleri bekliyorum.kucaklarında bebekleriyle ailelerin resimleri beni çok duygulandırıyor.

erverdi sen ne zaman sonuçları alıcan Hale hanıma ne zaman gideceksin şeker bilmiyorumkismile

sonuçlar 7 haziran da sonraki adetimde de takip yaptırıcam6 7 8 folikül görürsem başlaıycam inşallah.az olursa başka aya kalıcak.takibe devam yani....

bu arada akşam akşam görmek güzel....yalnız da olunca iyi oluyor.ama koci gelirse her an satış yapabilirim.lülülülülülüdelikafaduldendelikafadulden

Kizlar selam.
Su amniyo isi kafami karistirdi ya. siz boyle diyince cok korktum. Ama ben kendi kendime soz vermistim risk dusuk cikarsa yapmayacagaim diye. simdi cok korkuyorum. Of ya. Yuce allahim insallah saglikli bir bebek verir bana. Gecen hafta kuaforde bir anne cocugunun saclarini kestirmek icin getirmisti. Cocuk Down sendromluydu. Cok uzuldum ve korktum. Annein yasi da gencti. Zaten daha cok genclerde oluyor. 35 yas ustu dogurganlik dustugunden risk artmis gibi gorunuyor
Bu arada kizlar bir hafta sonra sezeryanim. Bana sans dileyin olur mu? Uzun mucadeleler sonrasi doktorumu sezeryana ikna ettigimi biliyorsunuz. O israrla normal dogum yapmami istemisti.
Cok heyecanliyim kizlar. Ruyamda hep kizimi goruyorum. Bazen cok tatli, melek gibi bir sey bazen de canavar gibi goruyorum.
Hayirlisi ile saglikli dogdugunu her seyinin yerli yerinde oldugunu gorunce coook rahatlayacagim.
Bu bebegi o kadar uzun zamandir bekliyordum ki. Umarim yuce Allahim yuzumu guldurur.
Umarim Allah bu topicteki herkesi daha dogrusu isteyen herkesi anne yapar.

Gunaydinlar...zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:dance::: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Kindersms, insallah bu cicise benzer yakinda bir kizin olur. 9.gunde 1 mm, cok iyi bence, ictegin o ilaci umarim birakmisindir. Belki gelecek ay denersiniz. Bence bu kadar basarisiz mikro denemis biri olarak aldigimiz ilac ve ignelerle cok saglikli yumurtalara sahip olmuyoruz+ ostrojenin fazla olmasi da endometriumu olumsuz yonde etkiliyor. 1-2 embriyo olsun kaliteli olsun yada seninki gibi dogali denensin, cok daha basarili olacagina inaniyorum.kaydirigubbakcemile5

Alabama, sagol canim, Haziran'da geliyoruz ama bu seferki geldigimizde tedaviye baslayamayacagiz ama temelin bir kismini atmis oluruz diye dusunuyorum.zemuszemus

Erverdi, o kadar kan aldilar diye hic uzulme, kan vermek iyidir. Umarim sonuclarinda guzel cikar. Sonra da yumurta takibi... Ayy ben oradayken Hanim'in Ciftligi vardi, ben de onu izliyordum.boshayallersmile

Deniz bulut, seni cok iyi anliyorum ama doktordan sonra kafan biraz karisti degil mi? Inan okurken ben de seninle ayni duygulari yasiyorum, ben ne yapardim diye dusunuyorum. Cok onemli bir karar ve yakinda kafanda netlestirirsin diye dusunuyorum. Hakkinda hayirli bir karar olsun.

Roniyam, safak saymaya baslamissin, cok az kalmis, ayy cok heyecanli... Sana bol sans diliyorum ve dua ediyorum. Saglikla bebegini kucagina alasin.

Gunaydinlar...zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:dance::: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

günaydın günaydın günaydın.............herkese günaydın.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. bu çiçekle 38in güllerine.herkese güzel bir gün diliyorum bugün..benim çivçivçiv yapan kuşlarımın eşliğinde....bir de kuuuuuuuku kuku diyen kumru ile.
ZARPANDİT;maşallah pek zinde gördüm bu sabah.sabah sabah dansçılarhiç üzülme Hanımın Çiftliğinin yeni versiyonu şimdi de oynuyoryarın akşam var.haziranda burda olursan bitmezse eğer yaz sezonuna giriyor diziler,izleyebilirsin.şuna emin ol eski tadı vermiyor

KİNDER;tam emin değildin tek yumurta ile tedaviden.şimdi karar verdin mi?bu yumurtayla deniyecekmisin şansını?sanki son denerim diyordun.yanlış mı hatırlıyorum.sanırım bezgin bir zamanında öyle demiştin.hem madem dr un senin yumurtanın kaliteli olduğunu söylemiş.neden tek yumurtaya şans veriyor ki?kafanı da bulandırmak istemem ama arkadaşsak eğer düşüncemi söyleyebilmeliyim değil mi?ben olsam daha fazla yumurtayla denerdim.ama yok ben bu olmazsa bi daha deneyebilirim diyorsan neden olmasın.zaten spontan hamile kalanlar da böyle tek yumurtayla kamıyorlar mı...her şekilde tedavin hayırlı olsun.senin yanındayız burada...

RONİYAM;hayırlı doğumlar.bu kadar uğraştan emekten sonra bugünlere geldin,inşallah sağlıkla da kızını kucağına almayı nasip eder Allah ..kötüyü düşünme kötü girmesin rüyana.
BADENUR da halaa uğramamış.ben dedim size arkadaşı aldı götürdü diyeyerimseniben

Down sendromu olunca geç de kalınsa dr kurul kararı ve savcılıkla alınıyormuş bebek. Bebeğin yasalar önündee hak kazanması için 26. haftayı doldurması gerekiyor, ABD de bu 24. hafta. Önce AS örneği almışlar, çünkü bebek kordiyo senteze müsade etmemiş, sonra 3-4 günde sonuç veren kordiyosentez için tekrar denemişler bu sefer plesentadan enjektörle parça çekebilmişler. Allah kimseye yaşatmasın.Hiç korkma bak olduğunda göreceksin ilk 24 saat önemli ondan sonra bir hafta aşırıya kaçmayacak bedensel hareketlerle devam ediyorsun daha sonra tam normal duruma dönüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…