38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydınn kızlarra.s.a.s.

Roniyam canım 1 hafta kalmış inşallah sorunsuz güzel güzel gelir bebek inşallah :teselli:

zarpanditt evet tatlım 18mm oluyoda neden döllenmiyo anlamadım ki bu yumurtalar her ay büyo ve atılıyo allahım bi ayda tutsa anlamadım ki :çok üzgünüm: gelişen yumurta sayısı çok fazla olmadığından bu doğal kendiliğinden gelişen ilaçsız yumurtayla deneyelim dedi ama benim kafada karıştı yani
Erverdicim benim normalde görülen her ay 3 folikül hiç öyle 5-6 görülmedi valla 3 tane ilaçla 5 veya 6 ya çıkıyordu ondada başarısız döllenme oldu yada 1-2 döllendi yani sayım zaten otomatik 1-2 ye düştü acaba bu tek son kez dnemek için idealmi bilemedimki bende senin gibi çok yumurta üretsem şansımı çoğaltırdım tatlım amann gene bugün olumsuz günüm yaaa uffff mafoldumben

Erverdi'cim selam..sen nasılsın ? birazdan eğitim başlayacak bizim bir göz atayım dedim.

selam waterss;iyiyim canım.son keyif çayımı içiyorum şu an.sonra derse geçicem.sonra kociye çorba yapıcam sonra kursa hazırlanucam.sana da kolaylıklar diliyorum.kıza dikkat et haa

Günaydın kızlar
Herkes iyi sanırım.Deniz Bulut'un biraz kafası karışmış sanırım.Ben de senin durumunda olsaydım aynen kafam karışırdı ama ben olsam kesin yaptırırdım çünkü özürlü çocuğun zorluğunu biliyorum.Belli bir yaştan sonra da daha da zor tabi.Ben ikili testlerimi yaptırmıştım risk çok düşük çıkmıştı yaş da tabi o zaman 30'du.Dr AS'den hiç bahsetmedi zaten.Gerçi yaptırsaydım da temiz çıkıcaktı.Çünkü kromozomal bir durum değil benim oğlumdaki.Zaten ne sebebi ne de doğru düzgün teşhisi var.Ama bu durumda bile olsa ikinci için AS'yi mutlaka yaptırırım.Çevremde de ileri yaşdaki hamileler hep yaptırdı AS ve hiçbir şey de olmadı.Karar senin canım.En doğrusunu sen yaparsın zaten.

Kinderms arkadaşım ben senin tedaviyi kaçırdım herhalde.Sen şimdi normal siklusta gelişen yumurtanlamı tüp yaptırıcan bu ay mı yani?

günaydın herkese a.s.

roniyam kızın gelmek üzere ne güzel bundan sonra hiç kafanı karıştırma sen. hem başta pgt de yaptırmıştın. o da garanti etmiyor ama önemli bir şekilde eliyor anomalileri. bir risk olsa dr amnioya yönlendirirdi. inşallah sağlıkla kucağına alınca rahatlayacaksın. ilk fırsatta müjdeni bize de verirsin bekliyor olacağızopuyorumnanaktan

sağol canım zor bir karar ama geri kalan 5 ayı rahat geçirmak için bu riski göze alacağım

bu hani demiştin parmağında anomali görülen bebek mi? rıza bey e mi gitmişti o da? hani dr ne olur ne olmaz amnio yapalım demişti? neyse aman ilk 24 saat önemli falan deme. geriliyorum. yaptıracağım ben. çok korkuyorum ama. olacak olan olur. çevremde burada o kadar çok yaptıran kadın var ki. kötü sonuç duydum ama hiç düşük duymadım. tabi bademcik ameliyatından ölüm riski de var. kader kısmet artık. inşallah herşey güzel olur.

evet canım düşündüm allah korusun sağlam bebeğin düşmesi mi daha çok üzer özürlü çocuğun doğması mı dedim ikinci şıkkı seçtim. hele tek amnio yaptırmadım diye öyle doğarsa. inşallah yaptıracağım ve birşey olmayacak. 3 hafta kaldı. bir de bunu atlatsam tam rahatlayacağım inşallah :Saruboceq:

Merhaba,
tecrubelerinize ihtiyacim var. Daglara gittik cok guzel gecti ben herseyi kafamdan atiyorum diye sevinirken baktim ki bir de siddetli regl oldum tamam arti dedim icim rahat, donunce doktorumla gorusecegim diye bir daha beta hcg istediler yaptirdim 321, 36 saat sonra dusuyordur insallah diye dayanamadim yine yaptirdim 490. beta HCG degerim hala dusmuyor. Doktora gittim ultrasonla bakti birsey goremedi. BEkleyecegiz bir 48 saat sonra yine bakip artisin durumuna gore karar verecegiz dis gebelik te olabilir dedi. Bu durumda bir kemoterapi ignesinden bahsetti methotraxat 1 doz, ama esimin Italya'da bir doktor tanidigina sorduk kiz kardesini bu ilacla kaybetmis ve kesinlikle kullanmanizi tavsiye etmem dedi.
Ingilizce kaynaklara baktigimda riskler arasinda olum yaziyor, yumurta rezervini ve kalitesini kesin dusurdugunu yaziyor oysa bizim Turkiye de ise dis gebelikte cok kullaniliyor. Doktoruma sordugumda yan etkisini onemsemedi, baska bir doktora danistim o da oyle soyledi. Ne yapacagimi bilemiyorum, boyle birsey yasayan var mi? dis gebelikte cok agri olurmus benim sadece karnimda hassaslik var.

geçmiş olsun canım. dış gebelik kadınlar kulübü diye google da aratırsan daha önce dış gebelik geçirmiş arkadaşları bulup görüşebilirsin. dış gebelik ise erken dönemlerinde ilaçla (bu ilaç olabilir) tedavisi var diye duydum. allah korusun geç kalınır da tüp patlarsa annenin hayati riski olduğu gibi hem tüpü hem rezerv kaybedebiliyorsun. bence daha önce geçirmiş arkadaşları bul ve hala kk ya giriyorlarsa onlara mesaj gönderip sor. inşallah değildir ama olmasa bu zamana kadar çoktan değerinin düşmesi gerekirdi.

Tesekkurler Deniz'cim, bakacagim simdi.
Ben bu ilaci kullanmak yerine laporoskopi ile tuplere girilmesini tercih edecegim, neticede yabanci kaynaklarda hakkinda bu kadar kotu seyler yazilan bir ilaci 1 doz bile olsa kullanmak istemem.

Vanilya arkadaşım benim çok samimi arkadaşım doğal yoladan hamile kalıp üst üste 2 kez dış gebelik yaşadı ikisinde de lapproskopiyle tüplere müdahale ettiler canım.Daha sonra da 3.tüp denemesinde ikizlerini aldı kucağına.

Alabama canım sen nasılsın?Sen de artık sık girmiyorsun topiğe?Sen de ikilemde kaldın değil mi AS konusunda?Deniz'e yazdığım gibi yaptırmak en iyisi bence.Zaten senin eşin de istiyor yaptırmanı yarın öbür gün Allah göstermesin birşey olsa ben demiştim deyip durucak sana.

vanilya laproskopi ile de dış gebelik varsa alınırken zarar verme olasılığı var. bu ilacı türkiyede bir dolu dr ilaçlı tedaviye yazmış. ben ilacı kullanmada çok korkacak birşey yok diye düşünüyorum ama en az zararlı tedavi yöntemi için 1-2 doktora danış istersen.

çıtırlarım günaydınnn bugün bomba gibiyim
hülyacım sende gelmiyosun ben yine uğruyom bişiler çizittiriyorum.
şöyle bi kaç sayfa geriye gittim de anca geldim. ortalık karışmış. ya ben yirmilik dişlerim alt çenede gömüktü ameliyatla aldırdım iki yıl önce anam ağladı neyse o zamanda kısmi anestezi ile uyuşturuyolar ya işte yüzde bilmem kaç uyuşuk kalabilir falan diye söylüyorlar evet her müdehalede bir risk var o yüzden denizcim sen yaptır ben de yaptırcam. madem yüzde yüz bi tek amniyo söylüyo bizde onu dinlicez başka yolu yok. ha yaptırmıyosan da yaptırmayanlar için söylüyorum gönlü temiz tutup allaha sığınmak lazım. sonuçta bu amniyo doğruyu söylüyo da bak bu çocukta amniyo var diyenler allah verdi diyip doğuruyolar çocuk sağlıklı çıkıyo o nasıl olcak bunun bi açıklaması var mı? sonuçta hep allaha emanetiz kul olarak yüzde yüz bilerek emin olarak karar verme hakkımız yok. ben yaptırcam bilemiyorum.
ronişcim artık sen yolun sonuna geldin hayırlısıyla haftaya sezeryanın varmış allah yanında olsun canım eminim sağlıkla bebişine kavuşacaksın. bazen kader ters işler belki de sen amniyo yaptırsaydın bebeğin sağlıklı olduğu halde düşecekti. ve sen anne olarak yaptırmadın ve sağlıklı bebeğini kurtardın artık böyle düşün bence. allah bi avazda kurtarsın canım. merak etme dualarımız seninle hayatım
erverdi canım inşallah bu kanını emen pis doktorlar sana bebeğini verecek emeklerinin karşılığını alacaksın innnnnşallah bu ay en az 8 tane koca sağlıklı yumoşların olur. eşinin durumu için de bir takım işlemler yapılıyor mu hayatım. sanırım onun da spermlerinde sorun var yani onunda iyileştirilmesi gerekmiyor mu? tamamen bilmeden soruyorum yani atlanmasın anlamında. sanki sen hep kendine yoğunlaşıp kendini tedavi etmeye çalışıyomuşsun gibi..
waters canım gelmiyosun az geliyosun özlettin valla kendini. senin gibi düşünüyorum inşallah bizde as yaptırıp yırtcaz bu işten. yırtamazsakda sebebi düşük olmaz inşallah.
zarpandit hayırlısıyla gel de tedavin biraz sonra başlasın. sonuçta gelince bu gelişinde olacak değil mi tedavin.
karameli kimse sormuyor herkes özel mailinden konuşup halini durumunu öğrendi heralde merak etmediğinize göre. karamelitom özledim kız seni burda görmeyi keşke gelsen tekrar girsen muhabbetlere.
vanilya hayırdır inşallah bu işi ultrasonla falan bakıp göremiyorlar mı bacım dış gebelik kanalda oluyo dimi yani ne biliyim belki dış gebelik diil nasıl oluyo değer artıyo merak ettim vallahi.

Son düzenleme:
merhaba kızlar :) çok uzun zaman oldu görüşmeyeli, benim ufaklık bana fırsat vermiyor pek, bir de wireless olduğu için internet çok kullanmak da istemiyorum çocuk evdeyken, bu yüzden de giremiyorum nete :) neyse herkes iyidir umarım :) anladığım kadarıyla amniyosentez zamanı gelmiş arkadaşların... bu konuda tecrübeli biri olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum :) ben daha hamile kalmadan önce "eğer hamile kalırsam, amniyosentez yaptıracağım" demiştim, çünkü %100 kesin sonuç veren bir test... evet riskli ama doktorum bana bu riskin söylendiği kadar yüksek olmadığını söylemişti, ben ne ikili ne üçlü test yaptırmadım, çünkü o testler çok fazla doğruyu söylemiyorlar ki bir arkadaşımın başına geldi... neyse amniyosentez profesyonel bir elle gayet kolay bir işlem, bir kaç dakika sürüyor, canınız yanmıyor ve işlemi görebiliyorsunuz, bana sadece 1 hafta çok dikkat etmemi ve dinlenmemi söylemişti,ben de bir hafta boyunca evden çıkmadım ve hep dinlendim, sadece sonucu beklemek çok ağır bir süreç, 19 ila 21 gün arasında sonucu alıyorsunuz ama sonuç kesin oluyor, sonra doğuma kadar içim çok rahattı, Allaha çok şükür sağlıklı bir evladım var ve ben doğuma kadar huzurlu olduysam bunu amniyosenteze borçlu olduğumu söylemeliyim... çok iyi profesyonel bir doktorla sorun çıkmayacaktır, haa maddi olarak külfetli ama biz bu çocukları yapmak için ne paralar harcamadık ki değil mi? sonuçta bu konuda tecrübeli biri olarak hiç korkmadan bu işlemi yaptırabilirsiniz arkadaşlar :)

işte Rüzgar beyin son halleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…