38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ruzgar deniz, hosgeldin! Ismini duymustum ama niye ugrayamadigini simdi anladim, ayy darisi biz siradakilere insallah! Bebeginizi gule gule buyutun.

Alabama, evet bir baslasak sanirim arkasi gelecek, sagol canim.

Erverdi, cok calistin guzelim tamam artik mola zamani geldi! Sana onerdigim seyleri esin iciyor mu? Sen bir sey iciyor musun?

Kindersms, bence denemeye deger! Sen daha once Memorial'da denemis miydin? Hale Hn. yada onceki doktorun yumurtanin kalitesiz oldugunu bakarak mi soyledi anlamadim o kismi?bilmiyorumkismile Ben bundan sonrakinde az ilac, az uyarilma ve az ama kaliteli yumurta, embriyo istiyorum mumkunse, marketten siparis verir gibi oldu! Benim simdiye kadar cok yumurtam oldu da ne oldu arkadaslar, halen basarili degiliz! Cok yumurta gebelik anlamina gelmiyor maalesef oyle olsa evimiz cocukla dolar tasardi herhalde.... O yuzden hem OHSS riskinden kurtulmak, hem endometriumum yapisini zedelememek hem de daha kaliteli yumurta icin beni dusuk doz uyarin diyecegim, kararimi verdim. Sonucta ihtiyacimiz olan bir yumurta ve bir sperm ben hep ikizlerim olsun istedim ama bakarsiniz ikiz tuttururuz. Insallah!

Vanilyacim, canim cok gecmis olsun. Dis gebelikle ilgili cok fazla bilgim yok, o yuzden bir sey yazamiyorum ama bir arkadasim dis gebelik gecirdi ona sorup sana bilgi verecegim, yanlis hatirlamiyorsam O ilac kullanmisti, yakinda yazarim.

Deniz bulut, Alabama, Roniyam, Esterya, ben simdiden AS icin dusunmeye ve endiselenmeye basladim, Allah hepinizin hakkinda saglikli kararlar vermenizi saglasin. Bebeklerinize saglikla kavusun.

Masallah cok seker bir ciddi minik erkekmis, Allah bagislasin.

rüzgarcım hoşgelmişsin oğlun maşallah kocaman olmuş ve yakışıklı ciddi bi adammış :))as için teşekkürler inşallah bizlerde o aşamayı sağlıkla geçeceğiz inşallah.

Rüzgardeniz canım oğlun maşallah çok büyümüş koca adem olmuş çok da tatlıymış öp benim için onu o yumak bacaklarından.Anneliğin tadını çıkar arada uğrasan da yeter canım.

herkese merhaba
benim yarın büyük günüm.keseleri ve inşallah kalp atışlarını göreceğiz.tek mi çift mi belli olacak.birkaç saat öncesine kadar gayet iyiydim ama neredeyse 24 saat kaldığını görünce stres bastı beni.
şu günleri atlatsam da amniyo mu ikili mi onlara karar verme aşamasına gelsem keşke.
zarpandit cim teşekkürler iyi dileklerin için.

Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize cooook tesekkurler. Umarim hersey yolunda gider.
Ruzgar deniz ogluna masallah kocaman olmus.Allah bagislasin

aman aman
maşallah topiğe roniyam doğuma:dance:
altınyunus keseleri görmeye oooh altınyunus dilerim ikiz olur sağlıklı olur canım benimm tatlı heyecanlar olsun bunlar inşallah herşey yolunda gider :dance:

kinder ne haber?olmusuzluk geçtimi.geldimi moraller yerine.ALLAHIM BÜYÜK ALLAHIM ŞİMDİ EZAN OKUNUYORhoca da ne güzel okuyor kinder..ağzına sağlık..ALLAH HAKKIMIZDA HAYIR EYLE YARABBİ.SENİ GÖRÜNCE BİR SELAM VEREYİM DEDİM.HOCA BAŞLAYINCA DOLDUM.ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI GELECEKLER NASİP ET...
ALLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA
ALLAHIMHAMİLE OLANLARA HAYIRLISINDAN SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET
ALLAHIMSEN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE AMELİNE GÖRE VER YARABBİ AMİN.
doldum yaaa.ah be hoca ters yüz ettin beni.akşama okurum kızlar sizi.

döküldüm yaaa.şimdi bir abdest alıcam ikindiyi kılayım.hiç olmnazsa bir vakit.dualarım sizlerle.hoşçaklaın

Ayyy bu bebek tam isirmalik! Masallah!
teşekkürler zarpandit, darısı başınıza inşallah :)
maşallahhhhhhhhhh....
rüzgar deniz

amiyosentezini kim yapmıştı.

sevgiler
teşekkürler canım :)

İzmir'de yapıldı benim amniyosentezim, mükemmel bir doktor yaptı, şu an ismini hatırlamıyorum ama ismini, telefonunu ve adresini senin için bulabilirim eğer İzmir'de oturuyorsan :)
teşekkürler :) inşallah sizler de kucağınıza alacaksınız yavrularınızı :)

ayrıca amniyosentez konusunda endişelenecek hiçbir şey yok :) bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, endişelendiğim tek konu sonucuydu, o da çok şükür iyi çıktı :)
Masallah cok seker bir ciddi minik erkekmis, Allah bagislasin.
teşekkürler vanilyacım, amin :)
rüzgarcım hoşgelmişsin oğlun maşallah kocaman olmuş ve yakışıklı ciddi bi adammış :))as için teşekkürler inşallah bizlerde o aşamayı sağlıkla geçeceğiz inşallah.
hiç sorma gerçekten çok ciddi, güldürmek için karşısında takla atıyorlar o canı isterse gülümsüyor :) inşallah amniyosentez aşamasını da geçeceksiniz ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız miniklerinizi :)
Rüzgardeniz canım oğlun maşallah çok büyümüş koca adem olmuş çok da tatlıymış öp benim için onu o yumak bacaklarından.Anneliğin tadını çıkar arada uğrasan da yeter canım.
sağol hayatım, öperim tabii, seve seve :)
ah güzelim ah, o endişeler ve stresler hiç bitmiyor, doğuma kadar bir stres ve endişe, doğduktan sonra daha farklı stres ve endişeler başlıyor... anneliğe adım attığın anda hayat endişeden ve stresten geçilmiyor :) inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gel canım :)
Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize cooook tesekkurler. Umarim hersey yolunda gider.
Ruzgar deniz ogluna masallah kocaman olmus.Allah bagislasin
amin canım, senin de çok az kalmış, hayırlısı ve sağlıkla kucağına al inşallah sen de :)
rüzgardenizzzz
oğluşuna maşallah ne tatlı olmuşşş
teşekkürler hayatım, tam bir minik canavar oldu, inatçı mı inatçı, kaprisli mi kaprisli, hırslı mı hırslı... tam bir akrep erkeği :)
döküldüm yaaa.şimdi bir abdest alıcam ikindiyi kılayım.hiç olmnazsa bir vakit.dualarım sizlerle.hoşçaklaın
Allah kabul etsin canım :)

hepinize teşekkürler arkadaşlar.ne güzel moral veriyorsunuz.
rüzgardeniz maşallah senin de oğluşuna.ben izmir de yaşıyorum.doktorunu merak ettim gerçekten.

selam canım. maşallah oğluşuna. her geçen gün biraz daha büyüyor. amniosentez konusunda da hızır gibi yetiştin. şu ana kadar tüm testlerim iyi gittiğinden amniosentez sonucundan çok düşük tehlikesinden korkuyordum. ama gerçekten ehil ellerde bu tehlike yok denecek kadar az. gerisi de allaha kalmış. bir olayım sonra sonuçtan da korkmaya başlarım ben.:1rolleyes: artık sonucu alınca da sonuna kadar rahat devam ederim inşallah. a.s senneyapıyorsun? çalışmaya başladın mı bu sene izin mi verdin kendine?

Deniz bulut, Alabama, Roniyam, Esterya, ben simdiden AS icin dusunmeye ve endiselenmeye basladim, Allah hepinizin hakkinda saglikli kararlar vermenizi saglasin. Bebeklerinize saglikla kavusun.

sağol canım inşallah hepimiz güzel sonuçlarla atlatalım bu testleri kaydirigubbakcemile3

inşallah yarın bebeğini (bebeklerini) kalp atışını görürsün. kalp atışını daha göremezsen de endişe etme bazen biraz geç duyulabiliyor. ben 5+3-4 günlükken gitmiştim keseyi görmeye dr içinde bebek ve hatta yolk sac görülmüyor boş kese olabilir diye beni 1 hafta sonra kürtaja çağırmıştı hala yoksa alıız diye. 10 gün sonra tam 7+0 ken hepsi+ kalp atışı vardı. sonrası 2. kontrol derken 12. hafta ikili test amniosentez öyle gidiyor işte.

aman aman
maşallah topiğe roniyam doğuma:dance:
altınyunus keseleri görmeye oooh altınyunus dilerim ikiz olur sağlıklı olur canım benimm tatlı heyecanlar olsun bunlar inşallah herşey yolunda gider :dance:

sen ne yapıyorsun? birşeyler var mı tedavi olarak?

allah kabul etsin canım.inşallah allah dualarını makbul eder en yakın zamanda 10 yumurtayla tedavine başlarsın :dance:

alabama galiba kaçarı yok ayın 1 inde düşüncen değişmezse peşpeşe olacağız galiba amniosentezi . benimki 16 haziranda. beklerim efem aklinialirimsmile

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar güller a.s.
VANıLYA; tatilini yapıp gelmişsin.senin durumunla ilgili pek bilgiye sahip değilim.ama dilerim dış gebelik değildir de bir an önce değerin düşer.

ALABAMA;canım benim sağol güel dileklerin için.inşallah canım inşallah bende 7 8 yumurtalı günleri bekliyorum.canım;eşimin değerleriyle normal yoldan olmazmış ama msome dene bir yöntemle yıkama sonrası sayı ,hareketlilik ve morfolojide düzelme olmuş.o yüzden tüp olacağı için bir sorun yok.ama tüp sonrası negatif sonuçta.artık takip gibi bir şansım da yok gibi.kısa kuyrukluymuş bizimkiler inananmıyorum yaaa.1 90 ın üstünde adamda kısa kuyruk!!fıkra gibi....kötü bir fıkra....canım hep ben uğraşıyorum evet.daha önce de dediğim gibi mikro da tek bir sağlıklı sperm yeterli.e msome tekniği ile de o olacak.şimdi iş fazlaca yumurtayı yakalayacağım bir aya kalıyor...
Karameli kimse sormuyor demişsin.burada kimin haberi var bilmiyorum ama ben Herada ya sordum.haberi olabileceğini tahmin ettiğimi karamelde bebek olup olmadığını sordum.kendisi onun hakkında herhangi bir yorumda bulunmamasını isterse eğer kendisinin forumda yazacağını söylemiş.bende kendi arzusuna bıraktım.dilerse yazar dileyende okur öğrenir

RÜZGAR DENıZ;maşallah yavruna.ne güzel büyümüş.ne güzel büyütmüşsün.paşa paşa da bakıyor.pek te ciddiiiiiiiiiii canım..tekrar Allah bağışlasın.tombis tombis te.bir arkadaşın dediği gibi tam ısırmalık.

ZARPANDıT;merhaba;yok daha çok çalışmadım.pazara kadar daha çalışacağım.bu sınavı verirsem 2 yıllık bitecek.bu dersi vermedn de bir üst okuyamıyorum.vermek zorundayım.şu dr işlerinden bir fırsat bulsam daha fazla vakit ayırıcam ama.........ben herhangi bir bitkisel birşey kullanmıyorum.ballı çörekotlu karışım bir iki gün denemiştim.başka tarafa dokundu bırakmıştım.dostineks kullanıyorum haftada iki.prolaktin için.önceki dr um bu ilacı içtiğim sürece yumurtamın kaliteli olabileceğini spontan kalabileceğimi söylemişti.ne kadar doğruysa!!bir ona devam ediyorum işte.

ALTINYUNUS;hadi inşallah yarın keselerin müjdesini verirsin bizlere.hayırlı bekleyişler

yeni gelenler de arada bakıp geçiyor.bir hazerozlem vardı bir de nur vardı yakın zamanlarda uğrayan.şimdi onlardan da ses yok.umarım herkesin sağlığı yerindedir.

benim günüm güzel geçti bugün.kursta tabu oynadık ilk olarak.çok zevkli geçti.bana terapi gibi geldi.şimdi saati kurucam.yaklaşık 1 buçuk saat sonra HAUSE adlı dizi m var.kaçırmak istemiyorum.hadi başbaş...yatçam şimdiboshayallersmile

herkese iyi geceler
yağmur sesi,unutmadım bak senin için kapamadan yazdım.haziran 7 ydi değil mi aşılama için start.her şekilde hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…