merhaba kızlar :) çok uzun zaman oldu görüşmeyeli, benim ufaklık bana fırsat vermiyor pek, bir de wireless olduğu için internet çok kullanmak da istemiyorum çocuk evdeyken, bu yüzden de giremiyorum nete :) neyse herkes iyidir umarım :) anladığım kadarıyla amniyosentez zamanı gelmiş arkadaşların... bu konuda tecrübeli biri olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum :) ben daha hamile kalmadan önce "eğer hamile kalırsam, amniyosentez yaptıracağım" demiştim, çünkü %100 kesin sonuç veren bir test... evet riskli ama doktorum bana bu riskin söylendiği kadar yüksek olmadığını söylemişti, ben ne ikili ne üçlü test yaptırmadım, çünkü o testler çok fazla doğruyu söylemiyorlar ki bir arkadaşımın başına geldi... neyse amniyosentez profesyonel bir elle gayet kolay bir işlem, bir kaç dakika sürüyor, canınız yanmıyor ve işlemi görebiliyorsunuz, bana sadece 1 hafta çok dikkat etmemi ve dinlenmemi söylemişti,ben de bir hafta boyunca evden çıkmadım ve hep dinlendim, sadece sonucu beklemek çok ağır bir süreç, 19 ila 21 gün arasında sonucu alıyorsunuz ama sonuç kesin oluyor, sonra doğuma kadar içim çok rahattı, Allaha çok şükür sağlıklı bir evladım var ve ben doğuma kadar huzurlu olduysam bunu amniyosenteze borçlu olduğumu söylemeliyim... çok iyi profesyonel bir doktorla sorun çıkmayacaktır, haa maddi olarak külfetli ama biz bu çocukları yapmak için ne paralar harcamadık ki değil mi? sonuçta bu konuda tecrübeli biri olarak hiç korkmadan bu işlemi yaptırabilirsiniz arkadaşlar :)
işte Rüzgar beyin son halleri :)
teşekkürler zarpandit, darısı başınıza inşallah :)Ayyy bu bebek tam isirmalik! Masallah!
teşekkürler canım :)maşallahhhhhhhhhh....
rüzgar deniz
amiyosentezini kim yapmıştı.
sevgiler
teşekkürler :) inşallah sizler de kucağınıza alacaksınız yavrularınızı :)Ruzgar deniz, hosgeldin! Ismini duymustum ama niye ugrayamadigini simdi anladim, ayy darisi biz siradakilere insallah! Bebeginizi gule gule buyutun.
Alabama, evet bir baslasak sanirim arkasi gelecek, sagol canim.
Erverdi, cok calistin guzelim tamam artik mola zamani geldi! Sana onerdigim seyleri esin iciyor mu? Sen bir sey iciyor musun?
Kindersms, bence denemeye deger! Sen daha once Memorial'da denemis miydin? Hale Hn. yada onceki doktorun yumurtanin kalitesiz oldugunu bakarak mi soyledi anlamadim o kismi?bilmiyorumkismile Ben bundan sonrakinde az ilac, az uyarilma ve az ama kaliteli yumurta, embriyo istiyorum mumkunse, marketten siparis verir gibi oldu! Benim simdiye kadar cok yumurtam oldu da ne oldu arkadaslar, halen basarili degiliz! Cok yumurta gebelik anlamina gelmiyor maalesef oyle olsa evimiz cocukla dolar tasardi herhalde.... O yuzden hem OHSS riskinden kurtulmak, hem endometriumum yapisini zedelememek hem de daha kaliteli yumurta icin beni dusuk doz uyarin diyecegim, kararimi verdim. Sonucta ihtiyacimiz olan bir yumurta ve bir sperm ben hep ikizlerim olsun istedim ama bakarsiniz ikiz tuttururuz. Insallah!
Vanilyacim, canim cok gecmis olsun. Dis gebelikle ilgili cok fazla bilgim yok, o yuzden bir sey yazamiyorum ama bir arkadasim dis gebelik gecirdi ona sorup sana bilgi verecegim, yanlis hatirlamiyorsam O ilac kullanmisti, yakinda yazarim.
Deniz bulut, Alabama, Roniyam, Esterya, ben simdiden AS icin dusunmeye ve endiselenmeye basladim, Allah hepinizin hakkinda saglikli kararlar vermenizi saglasin. Bebeklerinize saglikla kavusun.
teşekkürler vanilyacım, amin :)Masallah cok seker bir ciddi minik erkekmis, Allah bagislasin.
hiç sorma gerçekten çok ciddi, güldürmek için karşısında takla atıyorlar o canı isterse gülümsüyor :) inşallah amniyosentez aşamasını da geçeceksiniz ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız miniklerinizi :)rüzgarcım hoşgelmişsin oğlun maşallah kocaman olmuş ve yakışıklı ciddi bi adammış :))as için teşekkürler inşallah bizlerde o aşamayı sağlıkla geçeceğiz inşallah.
sağol hayatım, öperim tabii, seve seve :)Rüzgardeniz canım oğlun maşallah çok büyümüş koca adem olmuş çok da tatlıymış öp benim için onu o yumak bacaklarından.Anneliğin tadını çıkar arada uğrasan da yeter canım.
ah güzelim ah, o endişeler ve stresler hiç bitmiyor, doğuma kadar bir stres ve endişe, doğduktan sonra daha farklı stres ve endişeler başlıyor... anneliğe adım attığın anda hayat endişeden ve stresten geçilmiyor :) inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gel canım :)herkese merhaba
benim yarın büyük günüm.keseleri ve inşallah kalp atışlarını göreceğiz.tek mi çift mi belli olacak.birkaç saat öncesine kadar gayet iyiydim ama neredeyse 24 saat kaldığını görünce stres bastı beni.
şu günleri atlatsam da amniyo mu ikili mi onlara karar verme aşamasına gelsem keşke.
zarpandit cim teşekkürler iyi dileklerin için.
amin canım, senin de çok az kalmış, hayırlısı ve sağlıkla kucağına al inşallah sen de :)Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize cooook tesekkurler. Umarim hersey yolunda gider.
Ruzgar deniz ogluna masallah kocaman olmus.Allah bagislasin
teşekkürler hayatım, tam bir minik canavar oldu, inatçı mı inatçı, kaprisli mi kaprisli, hırslı mı hırslı... tam bir akrep erkeği :)rüzgardenizzzz
oğluşuna maşallah ne tatlı olmuşşş
Allah kabul etsin canım :)döküldüm yaaa.şimdi bir abdest alıcam ikindiyi kılayım.hiç olmnazsa bir vakit.dualarım sizlerle.hoşçaklaın
merhaba kızlar :) çok uzun zaman oldu görüşmeyeli, benim ufaklık bana fırsat vermiyor pek, bir de wireless olduğu için internet çok kullanmak da istemiyorum çocuk evdeyken, bu yüzden de giremiyorum nete :) neyse herkes iyidir umarım :) anladığım kadarıyla amniyosentez zamanı gelmiş arkadaşların... bu konuda tecrübeli biri olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum :) ben daha hamile kalmadan önce "eğer hamile kalırsam, amniyosentez yaptıracağım" demiştim, çünkü %100 kesin sonuç veren bir test... evet riskli ama doktorum bana bu riskin söylendiği kadar yüksek olmadığını söylemişti, ben ne ikili ne üçlü test yaptırmadım, çünkü o testler çok fazla doğruyu söylemiyorlar ki bir arkadaşımın başına geldi... neyse amniyosentez profesyonel bir elle gayet kolay bir işlem, bir kaç dakika sürüyor, canınız yanmıyor ve işlemi görebiliyorsunuz, bana sadece 1 hafta çok dikkat etmemi ve dinlenmemi söylemişti,ben de bir hafta boyunca evden çıkmadım ve hep dinlendim, sadece sonucu beklemek çok ağır bir süreç, 19 ila 21 gün arasında sonucu alıyorsunuz ama sonuç kesin oluyor, sonra doğuma kadar içim çok rahattı, Allaha çok şükür sağlıklı bir evladım var ve ben doğuma kadar huzurlu olduysam bunu amniyosenteze borçlu olduğumu söylemeliyim... çok iyi profesyonel bir doktorla sorun çıkmayacaktır, haa maddi olarak külfetli ama biz bu çocukları yapmak için ne paralar harcamadık ki değil mi? sonuçta bu konuda tecrübeli biri olarak hiç korkmadan bu işlemi yaptırabilirsiniz arkadaşlar :)
Deniz bulut, Alabama, Roniyam, Esterya, ben simdiden AS icin dusunmeye ve endiselenmeye basladim, Allah hepinizin hakkinda saglikli kararlar vermenizi saglasin. Bebeklerinize saglikla kavusun.
inşallah yarın bebeğini (bebeklerini) kalp atışını görürsün. kalp atışını daha göremezsen de endişe etme bazen biraz geç duyulabiliyor. ben 5+3-4 günlükken gitmiştim keseyi görmeye dr içinde bebek ve hatta yolk sac görülmüyor boş kese olabilir diye beni 1 hafta sonra kürtaja çağırmıştı hala yoksa alıız diye. 10 gün sonra tam 7+0 ken hepsi+ kalp atışı vardı. sonrası 2. kontrol derken 12. hafta ikili test amniosentez öyle gidiyor işte.herkese merhaba
benim yarın büyük günüm.keseleri ve inşallah kalp atışlarını göreceğiz.tek mi çift mi belli olacak.birkaç saat öncesine kadar gayet iyiydim ama neredeyse 24 saat kaldığını görünce stres bastı beni.
şu günleri atlatsam da amniyo mu ikili mi onlara karar verme aşamasına gelsem keşke.
zarpandit cim teşekkürler iyi dileklerin için.
aman aman
maşallah topiğe roniyam doğuma:dance:
altınyunus keseleri görmeye oooh altınyunus dilerim ikiz olur sağlıklı olur canım benimm tatlı heyecanlar olsun bunlar inşallah herşey yolunda gider :dance:
döküldüm yaaa.şimdi bir abdest alıcam ikindiyi kılayım.hiç olmnazsa bir vakit.dualarım sizlerle.hoşçaklaın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?