38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese iyi geceler
yağmur sesi,unutmadım bak senin için kapamadan yazdım.haziran 7 ydi değil mi aşılama için start.her şekilde hayırlı olsun.
merhaba hanımlar.
ya ben çok ender girip okuyabildiklerimi okuyabiliyorum. yarın okuma bayramım var:) ne komik dimi adı ama öyle.
özelden,mailden yazacağım arkadaşlarım var topikte hal hatır soracaklarım var ama yazamıyorum. hayırlısıyla çarşamba gününü bekliyorum... artık bir çok işimin bittiği tarih diyelim. ovülasyon testi yaptım bugün ve gülen yüz:) ama ben 11.,13.14. gün çalıştım bugünde devam çalışmalara. fakirin ekmeği de umuttur napalım biz de umut etmeye devamö ediyoruz işte:)
ah erverdiciğim saol şekerim cidden sen de olmasan ne soranım var ne ilgilenemi. öpüyorum seni çokkk:)
sevgiler güzeller...

Rüzgar Deniz'cim merhaba, uzun zaman oldu, oğluşun büyümüş maaşallah çok tatlı bir bebek Allah bağışlasın, şimdilerde size daha net karşılıklar veriyordur bu aylardan sonra daha da tatlılaşır..sen nasılsın ? gündüzleri o uyuyunca sen de uyu dinlen..öpüyorum kendinize iyi bakın..

Sen de yoğun günler geçiriyorsun , bitsin biraz kendine gelirsin. Bu arada ovülasyon dönemini güzel yakalamışsın umarım bu ay doğal yolla gelir, iyi yapmışsınovülasyon testi kullanmakla en azından olası günleri dğerlendirdiğinden emin olursun.

Altınyunusum canım benim herşey güzel olacak merak etme tatlımmm..Bugün nöral terapideydim gerçekten çok zormuş canım...Yarın güzel haberlerini bekliyor olacam..

Herkese iyi akşamlar...

günaydın sevgiye,doğruya dürüstlüğe
günaydın güneşle doğan herşeye
herkese günaydın.a.s.a.s.a.s.a.s.

Erverdi, bugun erkencisin guzelim. Bunlar da sana...a.s.hihoyyythihoyyyt

Bunlar da kendini cok genc hisseden diger arkadaslara...a.s.:dance::dance:

Yagmursesi, umarim dogal yoldan basarili olmustur. Iyi ki umidimiz var! Siz de mi Memorial'a gidecektiniz hatirlayamadim simdi?bilmiyorumkismile

Vanilya merhaba, umarim iyisindir. Daha once dis gebelik geciren arkadasdan senin icin bilgi aldim. Dis gebelikte 3 durum varmis.

1- Bekle ve gor

2- Metokrarks isimli kanser ilaci

3-Laparoskopi ( altin cozum)

Arkadasimda kalp atisi duyulmus ve BHCg 10.000 ken laparoskopi yapilmis. OPU ignesi ile kesenin icine girip icini bosaltmislar ve o kanser ilacini koymuslar. ( Ilac kalcadan yapilinca yumurta kalitesini bozuyormus) Lokal yapildigi icin ilac kese disina cikmamis ve yan etkisi olan mide bulantisi gibi filan hic bir sey olmamis. Laparoskopiden sonra ertesi gunde evine cikarmislar, ondan sonra da bir sorun yasamamis. Ilacla tedavinin 1.5 ay kadar surebilecegini soylemisler o donemde, %60 bir sansi varmis.

Hakkinda hayirlisi olsun, yanindayiz, uzakta da olsam elini tutarim tamam mi?olumunekankayizsmile

Günaydınn herkese a.s.
zarpandit a.s.
Erverdi a.s.
denizbuluta.s.a.s.
yağmursesia.s.
alabamaa.s.
vanilyaa.s.
roniyama.s.
altınyunusa.s.
watersa.s.
:uhm: kimseyi unutmadım inşallah bunlarda onlara a.s.a.s.opuyorumnanaktan
hımm bunlarda topiğe uğramanyalaraa.s.

gününüz güzel olsunn

Canim cok cok tesekkur ederim.
Birazdan 8. kere kan vermeye gidecegim, sonra da doktoruma gidip bir karar vermeye calisacagiz. Haberdar edecegim, cok ama cok tesekkurler.
opuyorum

burdayım kinder...şimdi açtım..dışarıdaydım.2nci kayfaltıya çağrıldım dazemuszemus

hepinize teşekkürler arkadaşlar.ne güzel moral veriyorsunuz.
rüzgardeniz maşallah senin de oğluşuna.ben izmir de yaşıyorum.doktorunu merak ettim gerçekten.
teşekkürler canım :) özeline mesaj olarak yazacağım canım :)
teşekkürler canım, evet her gün biraz daha büyüyor :) amniyosentezin düşük tehlikesi var ama çok çok çok düşük bir ihtimal ve zaten biz hamileliğimiz süresince amniyosentez olsun ya da olmasın bu tehlikeyi hep yaşadık... Allah korusun, kesinlikle uzman kişiler tarafından yapıldıktan sonra tehlike yok denecek kadar az, en azından doğuma kadar rahat bir süreç yaşıyorsun, dediğin gibi sonucu beklemek çok stresli ama ben gönlümü hep ferah tutmaya çalıştım, bebeğime zararı olmasın diye sakin olmak için çaba sarfettim... testi yaptırdıktan sonra sonucu beklerken ki duyacağın korkudan kaçış yok arkadaşım, bunu ben de yaşadım, Deniz Karayurt'ta yaşadı... yani o süreç zor :) ben henzü çalışmıyorum canım, evdeyim hala... maddi olarak zorluyor bizi ama oğlumun yanında olduğum, büyüdüğünü izleyebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum... seney ücretli olarak çalışayım istiyordum ama yaşadığım yerde bir tane özel okul var ve önümüzdeki sene ücretli öğretmen almayacaklarmış, ne yapacağım bilmiyorum doğrusu, çalışmam da gerek, bakalım ne olacak :)
erverdi sağol canım güzel sözlerin için :) umarım iyisindir :)
sağol tatlım :) amin... evet çok net karşılıklar vermeye başladı, gel deyince ellerini uzatıyor hemen, mama? diye sorunca eğer sevinerek tepki veriyorsa acıktığını anlıyorum, yok hiçbir tepki vermiyorsa daha acıkmamış diyorum, artık ne istediğini ya da ne istemediğini anlamaya başladım :) yalnız oyuncaklarıyla acayip kavga ediyor, bu normal mi acaba? agresif bir çocuk olmasından korkuyorum, çok hırslı ve inatçı :) ben iyiyim canım, valla o uyuyunca yemekti, ortalıktı, çamaşır ütü gibi işlere koşturuyorum, dinlenmek pek mümkün olmuyor canım :) senin nasıl gidiyor? ne kadar oldun? ben de öpüyorum canım :)

OOO HANFENDİ GÜNDEM YOĞUN İYİKİ ÇALIŞMIYORSUN bide çalışşan sana güç yetmez:dance:

hanfendi filan..çok acıcık sitemmi hissetttim.bana mı öyle geldi süpriz yumurta.hayır.aslında gündemde olan birşey değildi.telefon geldi.davet aldım.bir çay keyfine gideyim dedim.yoksa ben yapmıştım kayfaltıyı.oradan da minik bir market alışverişi.az sonra oturacağım derse...aralarda açar bakarım ama...
çalışmak mı...o günlerde gelecekte var gibi...şu tüp işim olmazsa eğer dilerim ki olur:Saruboceq:b planım da var.evet yaaa. güç yetmez diyon di mi(burada biraz konuşma diline kaydım)biri beni durdursun yahuuuu:teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hem öyle deme.şimdi dersi verirsem boşlukta hissederim kendimi.birzdan gogula bakacağım.kpss için.bir kenarda az çok puanım bulunsun.lazım olabilir.

sen de ne var ne yok.birazdan öğle yemeğine çıkarsınız.işlerinde kolaylıklar.bu ara kendimle pek başbaşa kalamıyorum.bir yakalıyayım erverdiyi attırırım yine sana dil sürçmeli bişeyler...hoşçakal.uğrıycam ama......en fazla 45 dakikadan sonra sıkılıyorum dersten....

Kindersms, aldim canim cicekleri, tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

Erverdi, 45 dakikan bitti mi guzelim? Ben de Bioritim ve ilgili Cince calisiyorum, aldigim akapunktur dersinin bir parcasi...Seninkine de bakayim istersen, tam dogum tarihini ozelden yaz bana...kaydirigubbakcemile3

Vanilya, hayirlisi canim, bekliyoruz sonucunu...olumunekankayizsmile

Altinyunus, doktora gittin mi?

Deniz bulut, Alabama, Yagmursesi, Waters gelmemis daha bugun?bilmiyorumkismile

Diger arkadaslarda cok mesguller sanirim?bilmiyorumkismile

erverdicim
[inşallah anne olursun da çalışmana gerek kalmaz tatlım annelik işinide başarıyla götürürsün :1hug:
inşallah anne oll bende oluyum burdaki herkes olsun:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

kızlar merhaba...kim var kim yok?

ZARPANDıT;45 dakikam başlamadı :çok üzgünüm:
eski bir arkadaş ortaokuldan arkadaşım aradı.dersten uzaklaştım tabiii.yaklaşamadım bile.kısmet olursa.bişeyler yiyipcokacimcoook(ikon çıktımı acaba?)öyle geçeceğim derse.
bioritim mi demişsin?açıklarmısın ne olduğunu,ister özelden ister burdanyalnız doğum tarihi gerekiyorsa hiç farketmez buradan da yazarım..merak ettim şimdi

VANıLYA;.çok sıkıcı bu kadar kan vermek.umarım değerin düşer.diğer zahmetli şeylere gerek kalmaz.

ALTINYUNUS;keseyi gördünmü? ya da keseleri?

HÜLYA;merhaba....açık gördüm,işler hafifledi mi yoksa?

KıNDER;bugün kızmat değil sanırım.yine uğramaya çalışırım.hepinizi opuyorumnanaktanhoşçakalıııınn.

Erverdiciğim işler hafifledi de önümüzdeki hafta izinliyim.Bakıcı sorunumuz var bu ara onun için.Belki akşamları uğrarım.Sen bu ara çok yoğunsun.Az önce Vanilyayı onlıne gördüm ama sonuç daha çıkmadı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…