Vanilya sonucu aldın mı canım.
Sonucum maalesef yukselise devam ediyor. Doktorum pazartesi deger 1200 uzeri olursa o zaman nerede oldugunu gorebiliriz ve buna gore ne yapacagimizi biliriz diyor
Genel olarak ben igneyi istemedigim icin deger yukselise devam ediyorsa once kurtaj yapacak, ben bayginken patoloji sonucuna bakip tupte ise laporoskopi ile tuplere bakacak. Herseye ragmen bulunamayabiliyor o zaman tek caremiz ilac olacak diyor.
Bakalim pazartesiyi bekliyoruz simdi de!
Beta hcg deyince tuylerim diken diken olur oldu!!!
hepinize sevgiler
valla demin çok sinirliydim ama geçti. doğru söylüyorsun sabah 8 de onun horlama sesiyle uyandım bari bu gece rahat uyurumhihoyyytAltinyunus, gozunuzaydin! Darisi sirayla diger testlerinize insallah.:Saruboceq:
Yagmursesi, hic canini sikma. Bosver kocisin yanliz gittigi daha iyi, sen de evde yada disarida yapmak istedigin islerini halletmeye calis. Mesela kuafore git! yada alisverise git, can sikintisina acaip iyi gelir! Kocise de hic kizma bugunlerde, aranizin iyi olmasi gerekiyor degil mi arkadasim tedavi baslayacak ya? Kendine hadi bir guzel kahve yap ve keyfini cikar.Ben de gelmek isterdim bir de fal bakardik.
erverdicim
[inşallah anne olursun da çalışmana gerek kalmaz tatlım annelik işinide başarıyla götürürsün :1hug:
inşallah anne oll bende oluyum burdaki herkes olsun:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:
herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.
nerde bu hanımlar bilmemki...
ben evdeyim benim koci anasına gitti. haftaya beraber gidelim bu hafta işim çok dedim yok bu hafta gideceğim ben dedi. burnumdan ateş fışkırıyor resmen. keyfsizim evdeyim moralsizim işte. burda da kimse yok. erkekleri anlamak ta zor of of of
valla demin çok sinirliydim ama geçti. doğru söylüyorsun sabah 8 de onun horlama sesiyle uyandım bari bu gece rahat uyurumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?