38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kindersms, AMIN! Dualarin hemencecik kabul olsun.:Saruboceq:

Erverdicim, bioritim kisilerin dogduklari gun itibariyle yasadiklari sure icersinde kendilerini hangi saglik problemlerinin bekleyecegi ile ilgili bir Cin ilimi. Kitap Cince, o yuzden de ilgili yerlerin Cincesini ogrendim. Eskiden krallar kraliceler, bebek yapmak icin 100 gun onceden plan yaparlarmis ve bioritme bakarlarmis. Eger planladiklari gun saglikli bir gune denk gelecekse ve hava guzel olacaksa denerlermis. Ama hava o gun guzel olmazsa denemezlermis. Ve bu 100 gun boyunca kendilerini bebek sahibi olmaya basta psikolojik olmak uzere hazirlarlarmis. Kitap simdilik 2043 yilina kadar, herhalde ondan sonrasini da hazirlarlar. Bu bilgiyi ogrendigimde benim ilk aklima gelen sperm ve yumurtanin asagi yukari 90 gun once olusmus oldugu idi! Bu ilim ile cok bagdastirdim.:1rolleyes:

hülyaaaaaaa kindeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr sizi gördüm.
SOBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!delikafaduldendelikafadulden

kimse yokmuş!!bugün kısmette yok..denk gelmiyor işte.herkes kendine iyi baksınhoşçakalın güzeller

Vanilya sonucu aldın mı canım.

Sonucum maalesef yukselise devam ediyor. Doktorum pazartesi deger 1200 uzeri olursa o zaman nerede oldugunu gorebiliriz ve buna gore ne yapacagimizi biliriz diyor
Genel olarak ben igneyi istemedigim icin deger yukselise devam ediyorsa once kurtaj yapacak, ben bayginken patoloji sonucuna bakip tupte ise laporoskopi ile tuplere bakacak. Herseye ragmen bulunamayabiliyor o zaman tek caremiz ilac olacak diyor.
Bakalim pazartesiyi bekliyoruz simdi de!
Beta hcg deyince tuylerim diken diken olur oldu!!!
hepinize sevgiler

Canim gecmis olsun ya. Insallah iyi sonuclanir. Ama sana sunu soyleyeyim metotrexat denen ilac oyle anlatildigi kadar korkunc bir ilac degil. Insallah gerek kalmaz ama icini ferah tut.

33 FSH ıLE DOĞAL YOLDAN HAMıLE KALAN ARKADAŞIMIZ UYGULAMALARI:

1 kg hakiki bal
50 g arı ütü
250 g çörek otu ( öğütülecek)
250 g ısırgan otu (öğütülecek )
100 g işlenmemiş Antep fıstığı
Bu karışım cam bir kap içine konarak etrafı alimunyum folyo ile sarılarak ışıktan korunacak. Hazırlanan bu karışımın üzerine Al-i ımran suresinin 37. ayeti 71 defa okunacak. Karışımdan sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yenecek (41 gün olmasa da ben eşime de fırsat buldukça yedirmeye çalıştım.)

5 vakit namazdan sonra 1000 kere La ilahe illallah diyerek Allahım bana Salih bir evlat ver diyerek dua edilmeli.

Bir miktar yağmur suyuna 70 şer tane Ayet el kürsi, ıhlas, Felak, Nas okunmalı bu su içilerek birliktelik olmalı (Bunu bir Perşembe gecesi yaptık).

4444 tefriciye duası bizim için okundu

Asıl yukarıdakilere ek olarak geceleri herkes yattıktan sonra kalkıp namaz kıldım ve Allah’ a yalvardım.

Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

altınyunus, doktorun ismini ve telefonunu özeline yazdım, Alsancak tarafında bir yerlerdeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam, o günün heyecanıyla farkında bile değilim nereye gittiğimizin :)

kızlar günayın,günaydın mutlu bir güne uyanmanız dileğiylea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
1 soru 1 soruduryerimseniben

sizler benim burada görünmeyen kardeşlerim oldunuz.aynı yolun yolcusuyuz.aynı şeye sevdalıyız.anneliğe..yeterince soru çözdüm.bu sabahlık yeter bana.hoca da okudu.haydi kalk namaz uykudan hayırlıdır dedi.bu sabah dinliyeyim onu.size ve kendime dileyeyim.hayırlısından:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:

günaydın hanımlar;
dünki etkinliğim hayırlısıyla bitti. bitti ama ben de öldüm yorgunluktan uyuyamadım.ayaklarımın altı ağrıyor halen .

Herkese Merhaba,

Alimm tarif icin tesekkurler.

Erverdi, Allah dualarini kabul etsin.

Yagmursesi, artik okul bittigine gore tedavi hizlanacak sanirim degil mi?

Vanilya, hadi hayirlisi canim, biraz bekleyelim bakalim, cok stres yapmamaya calis lutfen.

herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.

nerde bu hanımlar bilmemki...
ben evdeyim benim koci anasına gitti. haftaya beraber gidelim bu hafta işim çok dedim yok bu hafta gideceğim ben dedi. burnumdan ateş fışkırıyor resmen. keyfsizim evdeyim moralsizim işte. burda da kimse yok. erkekleri anlamak ta zor of of of

Altinyunus, gozunuzaydin! Darisi sirayla diger testlerinize insallah.:Saruboceq:

Yagmursesi, hic canini sikma. Bosver kocisin yanliz gittigi daha iyi, sen de evde yada disarida yapmak istedigin islerini halletmeye calis. Mesela kuafore git! yada alisverise git, can sikintisina acaip iyi gelir! Kocise de hic kizma bugunlerde, aranizin iyi olmasi gerekiyor degil mi arkadasim tedavi baslayacak ya? Kendine hadi bir guzel kahve yap ve keyfini cikar. Ben de gelmek isterdim bir de fal bakardik.

valla demin çok sinirliydim ama geçti. doğru söylüyorsun sabah 8 de onun horlama sesiyle uyandım bari bu gece rahat uyurumhihoyyyt

erverdicim
[inşallah anne olursun da çalışmana gerek kalmaz tatlım annelik işinide başarıyla götürürsün :1hug:
inşallah anne oll bende oluyum burdaki herkes olsun:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

amin canım amin.EVET.EVET.HEPıMıZ OLALIM HEPıMıZ ANNE OLALIM:Saruboceq:
.atlamışmıyım seni..bağışla.derslerdendir.hoşgör.yarından sonra normale dönerim.sınav yarın

zarpandit çikolata yemekten bahsetmiş.kaçırdım mı?hayırdır?çikolata dondurma deyince hemen öğrenmem lazımdelikafadulden.

herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.

gözünaydın olsun altınyunus.maşallah diyeyimAllah tamamına erdirsin.ne mutlu sana.:ecrin_bebek:

merhaba yağmur;kendi adıma söyliyeyim ben yeni geldim sayılır eve.sınav için okula bakmaya gittim.yarın da bir geçse rahatlasam.bugün hafta sonu ya ,çalışanları pek bulamazsın.bırak kocin istiyorsa gitsin.herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın.sen de yoğun geçirmişsin işte ne güzel kafanı da dinlersin uzatırsın bacacıklarını diynenirsin.
erkeklere sorsan onlarda aynısını bizim için söylerler.''kadınları anlamak zor.''sanki kadın kadını anlayabiliyormu ki?amaann neyse bu konu uzar gider.

haaa birşey soracağım.benim bir tanıdık okuma haftasını geçen hafta kutladılar okulda.gün aynı günde değil mi?her okul farklı zamanda mı kutluyor?.bilmiyorumkismile

valla demin çok sinirliydim ama geçti. doğru söylüyorsun sabah 8 de onun horlama sesiyle uyandım bari bu gece rahat uyurumhihoyyyt

öyle denir....denir ama yine de aranırlar.

ne olursa olsun Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.insanın evinde herşeyin ötesinde bir ses bir nefestir. değil mi?yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…