38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar benden şimdilik böyle
VANıLYA; en yazdığında bir daha kan verecektin.hayır haber var mı?evet bende bir ara aşağıda açık görmüştüm ama yazmamışsın.
WATERSS ;yine uğrayamamış
BADENUR;bıraktı gibi burayı
PATıKLER ; de sanki girmemiş şu birkaç gün
DENıZ;bibili yerinde mi?haberini ver arada.seni şimdi amniyo sıkıntısı almıştır
ALABAMA,yaptırıverin denizle şu amniyoyu da kurtulun artık.inşallah iyi çıkacak.buraya kadar böyle güzel geldiniz.bundan sonrası da inşallah böyle gidecek
KıNDER;eskilerden bir sen bir de patikler kaldık galiba.baksana herkes birer ikişer yok oluyor.nazar mı oldu ne?
ZARPANDıT;bir sen kurtarıyorsun hee.sana da ıstanbuldan Seul e kucak dolusu sevgiler

benim de sınav sonrası kurs bitiyor.şimdilik hastane işi de kalmadı.tahlil sonucu alınca gideceğim göstermeye.sonra da adeti bekliyeceğim takip için.artık daha fazla uğrarım sanırım.öyle tahmin ediyorum ki sıcaktan herkes kendini serin bir yerlere atmak isteyecek bilgisayara pek uğramayacak.herkes kendine çok iyi baksın.hoşçakalın güzeller.sevgiyle kalın.

merhaba erverdiciğim.seni gördüğüme sevindim.ben ilk baştan şunu sorayım hep sormak istedim ama baştan kaçırdığım için ayıp olur diye soramadım. affet lütfen ama sen ne okuyorsun. açık lise desem onun sınavalrı bitti yeni?
haklısın ne isterse onu yapsın bu akşam bekarım vesselam:)ovülasyon zamanı da geçti lazımda değil yani.
okuma bayramı adına bir kural yok evet isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. isteyen istediği zamanda yapıyor. öyle bir gelenek olmuş özellikle sosyete okulalrında baskı oluşuyor niye yapmıyoruz diye. ben en son beş yıl önce artık bunu yapmam demiştim çok zor diye ama bu yıl iki defa yaptım. biri 1. dönem sonunda çocuklar okumaya geçince küçük bir kutlama partisi hazırlamıştım. bir sonunda yaptım. aslına bakarken hatrı sayılır bir okuldayım. insanlar çocuklarının küçük yaştan itibaren bişilerin içinde olmasını istiyor. ben de çözüm olarak ders dışı bir hoca ile anlaştık fülüt dersi aldılar bir de tiyatro hocasından güzel bir oyun çıkardılar bir de halk oyunu ekibi kurduk derken ailelerine bunu sergilemelerini istedim ve ortaya bayram çıkıverdi. böyle işte. okusan yük okumasan hepten yük:))

alabama ve deniz bulut a epeydir yazmak istiyordum birtürlü kısmet olmadı.
evet özürlü bir çocukla yaşaması inanılmaz zor. bunu hülya yaşıyor .ama 4. aya kadar gelmiş bir hayata da bilerek son vermekte bana göre çok üzücü ve günah herşeyden önce. kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. allah korusun eğer bu çocuklar özürlü olacaksa allah böyle bir çocuğa sizi layık görmüş demektir. bence aminiyo mu adı herneyse ne gerek var. sizin canlarınız şuan gelişiyor ve bırakın gelişsin doğal seyrinde.sadece dua edelim de son derece sağlıklı,akıllı ve bahtı açık evlatlar olsun.

herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.
gözün aydın :dance:allah tamamına erdirsin

aman daha iyi. en aşık olduğun adam olsa devamlı dipdibe çekilmiyor arada yalnız kalmak daha iyi. keyfini çkar.

erverdi yarınki sınavında başarılar canım eminim çok güzel geçeçektir :hulya:

allah korusun öyle birşey olursa sonuç alınığında 4,5 aylık olacaklar. çok zor ama aldırırım ben. böyle bir bebeği bilerek doğurmak sonra tek başına bakımını üstlenmek çok zor. eşimi biliyorum sağlam bebekte yardım etmez böyle bir bebekte tamamen yalnız kalırım. ailenin çoksağlam olması gerek ruhen ve madden. bir de 20-30 yıl sonra yaşarsa hangi kuruma bırakabilirim bu çocuğu derdi de var. hiçbirşeyin garantisi yok hülyanınki ya da benim arkadaşınki gibi önceden anlaşılmayan bir özür veya doğumda bir hata olur yapacak birşey yok ama bile bile dünyaya getiremem. allah yazdıysa bozsun. iyi düşünelim iyi olsun. :Saruboceq:

Kızlar, ben geldim.... Ne kadar zaman oldu giremeyeli, hepinizi özlemişim valla... Erverdi, Denizbulut, Zarpandit, Patikler ve hepiniz... neler yaptınız, tedaviler nasıl gidiyor? Ben annemlerin yanına Bodrum'a kaçtım kızlar, tatil bir iyi geldi anlatamam. Şimdi geçmişi bir okuyup geliyorum... Bakalım neler yaptınız...opuyorumnanaktan

kızlar dün gece ders çalışmak için uyanıktım.bir dizi ye denk geldim.belki de bir filmdi.bir kadını kiralık taşıyıcı anne olarak tutmuşlar.klonlamayı anlattı.bir örnek vererek.çok ilgimi çekti.paylaşmak istedim.belki bilenleriniz vardır.
adam üzüm salkımndan bir tane üzüm aldı.şöyle dedi.normalde erkeğin dna sı üzümü,delerek gösterdi yumurtaya girerek erkek dna sını bırakıyor.klonlamada ise hani bizim yumurtanın içindede bir yumurtacık var ya o yumurtacığı yumurtanın içinden bir cımbızla çıkardı.(üzümün çekirdeğini çıkardı)içi boş kaldı.çekirdeksiz.sperm içeri girerken yumurtaya (üzümde gösyerdi)elektrik veriyorlarmış.yumurta da döllenme oldu zannedip hücre üretmeye bölünmeye başlıyormuş.böylece istersen bir frankeştayn ya da işte herhangibirini böyle klonluyorlarmış.bunu yaptıranda eski bir kadın doğumcu.oğlu ölmüş.acısına dayanamamış.oğlunun aynısından yaratmak istemiş.fakat filmdeki esas adam dr u ikna ediyor sonunda.o doğacak olanın asla kendi oğlu olmayacağı top oynadığı birlikte vakit geçirdiği oğlu olmayacağını sadece görünürde ona benziyeceğini anlattı.
bu arada bu işi yapanlar kötü niyetli.doğumu gerçekleştirip kadını öldürecekler.doğum normal olmuyor sezeryanla bebeği alıp kadını ölüme terkediyorlar.esas adam kurtarıyor son anda.ama kadın artık asla hanile kalamıyacaktır.filmin sonunda bunu söyler üzüntüyle esdas adama.

kızlar yarım kaldı.koci geldi beni dışarı çıkartıyor devamını sonra yazıcam.öptüm sizi.bbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy

günaydın hanımlar;
dünki etkinliğim hayırlısıyla bitti. bitti ama ben de öldüm yorgunluktan uyuyamadım.ayaklarımın altı ağrıyor halen .

Geçmiş olsuuuunnnn. Öğretmenlik gerçekten çok zor bir iş Yağmur'cum. Ben tüm öğrencilik hayatım boyunca hep öğretmen olmak istemişimdir. Sonunda da Marmara Üniversitesi Almanca öğretmenliğini kazandım. Öğretmen olacağım için çok mutluydum. Ancak Üniversite 3.sınıfta iken okul bitene kadar havayollarına girince bambaşka bir işin içerisinde buldum kendimi. Halen burada çalışıyorum. Ablamda aynı okulda okudu şimdi özel bir okulda öğretmenlik yapıyor ama çoook yoruluyor....

herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.

Gözün aydın canım. Allah tamamını erdirsin inşallah

Öyle deme Yağmur'cum. Tamam bir bebeği karnında taşımak ona hayat vermek, karnında kırpıntılarını hissetmek çok güzel bir duygu ama inan bu duygu seneler sonrası unutuluyor. Yani demek istediğim bile bile bir özürlü çocuğu dünyaya getirirse insan o hamilelik günleri unutuluyor ve ömür boyu sorunlarla uğraşıyorsun. Böyle bir durum yaşanacağına hiç doğurmamak daha iyi...

Oh oh sefan olsun benim içinde eğlen canım. Ben doğal yollardan denemeye devam ediyorum, yani preseed ovulasyon testi filan... ışte böyle canım, sen neler yapıyorsun?

Son düzenleme:

Erverdi'cim evet birkaç gündür birşey yazamadım ama hep okudum. Çok yoğundu işler. Benim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ve bırakmayacağımda inşallah. Sizler benim bir parçam oldunuz artık... Ben böyle mutluyuuuummmhihoyyyt Bu arada yarınki sınavında sana başarılar diliyorum canım... Allah zihin açıklığı versin...alkisalkisalkis

patipatim inan abartmıyorum ayaklarım dün öyle bir şişti ki halen daha inmedi şişliği.zonkluyor resmen. zor gerçekten. ben de hiç öğretmen olmayı düşünmeden oldum. ne ilginç değil mi? hayat maalesef planladığımız gibi gelişmiyor.

haklısın patipatim. çok haklısın da benim de çevremde özürlü çocuklar var. inan sevgisi sağlıklı çocuklardan farklı değil.onlar zaten kadersizler bir de bizler böyle yapınca üzülüyorum. benimki tamamen duygusal işte.aslında elbette baştan tedbirli olmak lazım mantık olarak ben de öyle düşünüyorum da işte üzülüyorum.
benim de var bir öğrencim bana sonradan geldi.okuma yazma öğrenmemiş. altı yaşında yürümüş .şuan 9 yaşında emsalleri 4. sınıfta bacağının birinde sorun var.anne babayı terk etmiş baba karşıda anne bir akrabamda kalıyorum diyor. sordum kim akraban diye bekar bir adam:) koca para vermiyor. kadın iş bulamadı. kadını bir gör marka üzerindekiler. bendeki oğlunun tırnakları pis evde ilgileneni yok anne de bakmıyor. dünkü okuma bayramına bile 5. sınıftaki abisiyle gelmiş. anne baba yok başında. etkinliklere katılamadı. ben de şiir verdim üzülmesin diye . şiiri okudu ama hiç anlaşılmadı bile. konuştukları bile anlaşılmıyor. ya öyle üzülüyor ki insan. ben de derste zaten normal dersini yapmak zorundasın ders dışı da okuma yazma öğretmek için uğraşamadım.bu konuda vijdan yapıyorum aslında ama ben de yoruldum bacım ya...şimdi sınıfta kalacak.işte anaların babaların düşünmediğini sen düşünmek zorunda kalıyorsun. sen vijdan yapıyorsun onlar yapmıyor. allah düşmanımın başına vermesin böyle şeyler...

Son düzenleme:
kızlar herkese mutlu pazarlar.günaydınlara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bol bebekli yarınlar:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Patikler;hoşgelmişsin .dün akşam uğramışsın.ama yakalayamadım.koci aldı götürdü beni.görüşmek üzere.

Zarpandit;seulle buranın arası kaç saat zaman farkı?

Yağmur;aöf işletme okuyorum.sağlık kurumları işletmeciliği.

başarı dilekleri için herkese teşekkürleropuyorumnanaktan

filmin sonunda kadın bir daha asla çocuk sahibi olamıyacağını esas adama söyler.ama kadının 1 oğlu vardır zaten.esas adam da o zaman sende elinde olana verirsin sevgini dedi
.bu söz benim için çok anlamlıydı.filmi izlemekten hiç pişman olmadım.kadının bir çocuğu vardı olmayabilirdi de..burada her zaman söylediğime geldi.sevgiye.vermeye.elimizde olana sarılmaya.ya da hayatta başka mutluluklarda olduğunabunu bizim yaratmamız gerektiğine.tamam.bir tek bir film herşeyi bağlamaz.bunlar sadece benim düşüncelerim.kene hikayesini hatırlayın.......benim bugün sınavım var,akşama eve döneceğini bildiğim eşim var.(eş demek doğru değimiş ama kocam da kaba oluyor)yeni doğan gün kuşlar bana önümde daha uzuuuuun bir gelecek olduğunu vaadediyor.hayat herşeye rağmen güzelll.bizler daha da güzelleştirmeye uğraşıyoruz hep beraber.başta da dediğim gibi bol bebekli yarınlara...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

şimdi gideyim bir çay koyayım.kendime güzel bir kahvaltı hazırlıyayım.sizi seviyorum.38in gülleri.hiç solmayın.bugün ne seviyorsanız onu yapın.mutlu edin kendinizi.sırnaşık şey

Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.opuyorumnanaktan

Erverdicim, Gunaydin! Bunlar da sana...a.s. Bir de bugun sinava gireceksin, biraz tatliya ihtiyacin olabilir, onun icin bu da sinava hazirlik...:icecream::icecream: :icecream: Basarilar dilerim. Aramizda yazlari 6, kislari 7 saat fark var, biz sizden ondeyiz. Burada saatler ileri geri alinmiyor, TR'de de artik kalkacagini duymustum ama sanirim hala gecerli.

Hazerozlem, Hosgeldin!. Oooo cok iyi yapmissin, tatil her zaman iyidir.yerimseniben

Yagmursesi, Patikler, Deniz bulut, kizlar ozurlu bebek cokkkkkk zor gercekten...Yazdiklarinizi okudum Allah korusun gercekten! Bu kadar bekledikten sonra Allah hayirli saglikli evlatlar versin hepimize.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yagmursesi, keyif yaptin mi guzelim?

Patikler, Gecen ay ben ovulasyon testinde ikinci cizgiyi net goremeden gecti gitti, hep ikinci cizgi silikti...guya degerlendirmistik ama hic bir sey olmadi! Bu ay da 8.gunden basladim ama elimde fazla test cubugu kalmadi, yine yarim kalacak sanirim. Bize sizin normal yoldan cocugunuz olmaz dediler ama iste yine bir umut! Nasrettin Hoca'nin dedigi gibi ya tutarsa?

sırnaşık şey

Erverdi, ben herhalde aglardim o filmde. Evet elimizdekilerin kiymetini bilme konusunda cokkk haklisin. Cogu zaman kaybettikten sonra anliyoruz. Her seyden once saglik! O olmadan hic bir sey yapamiyoruz.fisfisfis

kızlar;giyeceklerimi ütüledim.hazır beni bekliyorlar.yaklaşık 45 dk sonra çıkacağım evden.ben küçükken okula giderken canım ananeciğim(şimdi rahmetli) sırtımı sıvazlardı benim.hiç unutmuyorum.unutmam da.hay ananesinin yavrusu Allah zihin açıklığı versin derdi.yazarken gözlerim doluyor.ne zaman sınava girsem hep bir el ararım.arkamı ovalıyacak.maalesef koci erkenden balığa gitti..çevremde de beni anlıyacak birinin olduğunu sanmıyorum.saat 2 30 a kadar açık olan olursa ben sırtımı dönük burada bırakıyorum. bir zahmet siz ekrana dokunuverin.ben orada hissederimyerimseniben

NOT;aldım zarpandit aldım.yanıma kırmızı acı şekerlerimi aldım.(senin dondurmalar da fena değildi).teşekkürler

küçük bir not daha:.hazerozlem hoşgeldin gülüm

hoşçakalın.sevgiyle kalın.

canım çıkarken ben de bakayım diye girmiştim yazdıklarını gördüm dokundu. öpüyor kucaklıyorum seni.opuyorumnanaktan sırtını da ayıca sıvazlıyorum tabii yerimseniben
bak işte kadınlar kaç kaşında olursa olsun bir anne sevkati arıyorlar. erkekler öyle değil. eş yetiyor onlara. hatta olmasa da olur. bu nedenle sevineyim yine 40 yaş üstü oğlum olacak diye. ay hadi inşallah

ay ben de duygulandım. ekrana bile dokundum:)boşver kim kimi anlıyorki devir de değişti zaten...

yaptım yaptım:) 21.30 da ancak oturabildim tv başına. birkere kumanda bendeydi. eşim varken hep haber izlerdik ve hepte tartışırdık elli milyon kez aynı haberi izlettiriyorsun diye. şimdi dizimi izledim:) bir kadeh tam dolu bile değildi şarap içtim gevşemek iyi uyumak içindi ayaklarımın şişi halen duruyordu. şükür ki iyi uyumuşum. meyvemi de yedim. ama annemi arıycam diye onu aramışım yanlışlıkla hemen kapattım ama geri aradı açmadın küskünüm yani:umursamaz:
bugün de öğrencilerimi tiyatroya götürdüm şimdi geldim. alarmı sabah 9.30 a kurdum 10.15 te çıkacaktım. ya alarm çalmadı ya da ben duymadım. bir uyandım 10.10 hemen aradım beni beklediler. demekki koca sabah uyandırmak için olsun lazımmış:) zaten o hafta sonu bile çok erken kalkar beni de uyutmaz sefam olsun ki uyudum:)
aynen bizde öyle ya tutarsa dedik çift çizgi görelim görmeyelim aralıksız beş gün çalıştık:)

Erverdicim, canim sirtini sivazliyorum ve basarilar diliyorum. Dondurmalari yutmussun zaten, sekerleri sakla bari, sinavdan once bir iki atarsin agzina...kaydirigubbakcemile5

Yagmursesi, anneni arayacagina kocisi aramana cok guldum!sırnaşık şey Bugun de sefaya devam...Kumanda da sende, ohh gel keyfim gel...kaydirigubbakcemile2

Simdi un kurabiyesi yaptim ama tadini bilmiyorum hala sicaklar yerni firindan cikti. Yurt disinda yasayinca insan bir cok seyi ozluyor, bugun canim un kurabiyesi istedi mesela! buradaki Turk arkadaslardan biri gecenlerde simit getirmis, afiyetle simitli kahvalti yaptik. Benim yerime lutfen simit yiyin! alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…