- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
merhaba erverdiciğim.seni gördüğüme sevindim.ben ilk baştan şunu sorayım hep sormak istedim ama baştan kaçırdığım için ayıp olur diye soramadım. affet lütfen ama sen ne okuyorsun. açık lise desem onun sınavalrı bitti yeni?merhaba yağmur;kendi adıma söyliyeyim ben yeni geldim sayılır eve.sınav için okula bakmaya gittim.yarın da bir geçse rahatlasam.bugün hafta sonu ya ,çalışanları pek bulamazsın.bırak kocin istiyorsa gitsin.herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın.sen de yoğun geçirmişsin işte ne güzel kafanı da dinlersin uzatırsın bacacıklarını diynenirsin.
erkeklere sorsan onlarda aynısını bizim için söylerler.''kadınları anlamak zor.''sanki kadın kadını anlayabiliyormu ki?amaann neyse bu konu uzar gider.
haaa birşey soracağım.benim bir tanıdık okuma haftasını geçen hafta kutladılar okulda.gün aynı günde değil mi?her okul farklı zamanda mı kutluyor?.bilmiyorumkismile
herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.
gözün aydın :dance:allah tamamına erdirsinherkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
nerde bu hanımlar bilmemki...
ben evdeyim benim koci anasına gitti. haftaya beraber gidelim bu hafta işim çok dedim yok bu hafta gideceğim ben dedi. burnumdan ateş fışkırıyor resmen. keyfsizim evdeyim moralsizim işte. burda da kimse yok. erkekleri anlamak ta zor of of of
alabama ve deniz bulut a epeydir yazmak istiyordum birtürlü kısmet olmadı.
evet özürlü bir çocukla yaşaması inanılmaz zor. bunu hülya yaşıyor .ama 4. aya kadar gelmiş bir hayata da bilerek son vermekte bana göre çok üzücü ve günah herşeyden önce. kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. allah korusun eğer bu çocuklar özürlü olacaksa allah böyle bir çocuğa sizi layık görmüş demektir. bence aminiyo mu adı herneyse ne gerek var. sizin canlarınız şuan gelişiyor ve bırakın gelişsin doğal seyrinde.sadece dua edelim de son derece sağlıklı,akıllı ve bahtı açık evlatlar olsun.
günaydın hanımlar;
dünki etkinliğim hayırlısıyla bitti. bitti ama ben de öldüm yorgunluktan uyuyamadım.ayaklarımın altı ağrıyor halen .
herkese merhaba
alabama ve deniz bulut a epeydir yazmak istiyordum birtürlü kısmet olmadı.
evet özürlü bir çocukla yaşaması inanılmaz zor. bunu hülya yaşıyor .ama 4. aya kadar gelmiş bir hayata da bilerek son vermekte bana göre çok üzücü ve günah herşeyden önce. kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. allah korusun eğer bu çocuklar özürlü olacaksa allah böyle bir çocuğa sizi layık görmüş demektir. bence aminiyo mu adı herneyse ne gerek var. sizin canlarınız şuan gelişiyor ve bırakın gelişsin doğal seyrinde.sadece dua edelim de son derece sağlıklı,akıllı ve bahtı açık evlatlar olsun.
Kızlar, ben geldim.... Ne kadar zaman oldu giremeyeli, hepinizi özlemişim valla... Erverdi, Denizbulut, Zarpandit, Patikler ve hepiniz... neler yaptınız, tedaviler nasıl gidiyor? Ben annemlerin yanına Bodrum'a kaçtım kızlar, tatil bir iyi geldi anlatamam. Şimdi geçmişi bir okuyup geliyorum... Bakalım neler yaptınız...opuyorumnanaktan
kızlar benden şimdilik böyle
VANİLYA; en yazdığında bir daha kan verecektin.hayır haber var mı?evet bende bir ara aşağıda açık görmüştüm ama yazmamışsın.
WATERSS ;yine uğrayamamış
BADENUR;bıraktı gibi burayı
PATİKLER ; de sanki girmemiş şu birkaç gün
DENİZ;bibili yerinde mi?haberini ver arada.seni şimdi amniyo sıkıntısı almıştır
ALABAMA,yaptırıverin denizle şu amniyoyu da kurtulun artık.inşallah iyi çıkacak.buraya kadar böyle güzel geldiniz.bundan sonrası da inşallah böyle gidecek
KİNDER;eskilerden bir sen bir de patikler kaldık galiba.baksana herkes birer ikişer yok oluyor.nazar mı oldu ne?
ZARPANDİT;bir sen kurtarıyorsun hee.sana da İstanbuldan Seul e kucak dolusu sevgiler
benim de sınav sonrası kurs bitiyor.şimdilik hastane işi de kalmadı.tahlil sonucu alınca gideceğim göstermeye.sonra da adeti bekliyeceğim takip için.artık daha fazla uğrarım sanırım.öyle tahmin ediyorum ki sıcaktan herkes kendini serin bir yerlere atmak isteyecek bilgisayara pek uğramayacak.herkes kendine çok iyi baksın.hoşçakalın güzeller.sevgiyle kalın.
kızlar;giyeceklerimi ütüledim.hazır beni bekliyorlar.yaklaşık 45 dk sonra çıkacağım evden.ben küçükken okula giderken canım ananeciğim(şimdi rahmetli) sırtımı sıvazlardı benim.hiç unutmuyorum.unutmam da.hay ananesinin yavrusu Allah zihin açıklığı versin derdi.yazarken gözlerim doluyor.ne zaman sınava girsem hep bir el ararım.arkamı ovalıyacak.maalesef koci erkenden balığa gitti..çevremde de beni anlıyacak birinin olduğunu sanmıyorum.saat 2 30 a kadar açık olan olursa ben sırtımı dönük burada bırakıyorum. bir zahmet siz ekrana dokunuverin.ben orada hissederimyerimseniben
NOT;aldım zarpandit aldım.yanıma kırmızı acı şekerlerimi aldım.(senin dondurmalar da fena değildi).teşekkürler
küçük bir not daha:.hazerozlem hoşgeldin gülüm
hoşçakalın.sevgiyle kalın.
kızlar;giyeceklerimi ütüledim.hazır beni bekliyorlar.yaklaşık 45 dk sonra çıkacağım evden.ben küçükken okula giderken canım ananeciğim(şimdi rahmetli) sırtımı sıvazlardı benim.hiç unutmuyorum.unutmam da.hay ananesinin yavrusu Allah zihin açıklığı versin derdi.yazarken gözlerim doluyor.ne zaman sınava girsem hep bir el ararım.arkamı ovalıyacak.maalesef koci erkenden balığa gitti..çevremde de beni anlıyacak birinin olduğunu sanmıyorum.saat 2 30 a kadar açık olan olursa ben sırtımı dönük burada bırakıyorum. bir zahmet siz ekrana dokunuverin.ben orada hissederimyerimseniben
NOT;aldım zarpandit aldım.yanıma kırmızı acı şekerlerimi aldım.(senin dondurmalar da fena değildi).teşekkürler
küçük bir not daha:.hazerozlem hoşgeldin gülüm
hoşçakalın.sevgiyle kalın.
yaptım yaptım:) 21.30 da ancak oturabildim tv başına. birkere kumanda bendeydi. eşim varken hep haber izlerdik ve hepte tartışırdık elli milyon kez aynı haberi izlettiriyorsun diye. şimdi dizimi izledim:) bir kadeh tam dolu bile değildi şarap içtim gevşemek iyi uyumak içindi ayaklarımın şişi halen duruyordu. şükür ki iyi uyumuşum. meyvemi de yedim. ama annemi arıycam diye onu aramışım yanlışlıkla hemen kapattım ama geri aradı açmadın küskünüm yani:umursamaz:Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.opuyorumnanaktan
Erverdicim, Gunaydin! Bunlar da sana...a.s. Bir de bugun sinava gireceksin, biraz tatliya ihtiyacin olabilir, onun icin bu da sinava hazirlik...:icecream::icecream: :icecream: Basarilar dilerim. Aramizda yazlari 6, kislari 7 saat fark var, biz sizden ondeyiz. Burada saatler ileri geri alinmiyor, TR'de de artik kalkacagini duymustum ama sanirim hala gecerli.
Hazerozlem, Hosgeldin!. Oooo cok iyi yapmissin, tatil her zaman iyidir.yerimseniben
Yagmursesi, Patikler, Deniz bulut, kizlar ozurlu bebek cokkkkkk zor gercekten...Yazdiklarinizi okudum Allah korusun gercekten! Bu kadar bekledikten sonra Allah hayirli saglikli evlatlar versin hepimize.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yagmursesi, keyif yaptin mi guzelim?
Patikler, Gecen ay ben ovulasyon testinde ikinci cizgiyi net goremeden gecti gitti, hep ikinci cizgi silikti...guya degerlendirmistik ama hic bir sey olmadi! Bu ay da 8.gunden basladim ama elimde fazla test cubugu kalmadi, yine yarim kalacak sanirim. Bize sizin normal yoldan cocugunuz olmaz dediler ama iste yine bir umut! Nasrettin Hoca'nin dedigi gibi ya tutarsa?
sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?