38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ya öyle işte kafam dalgın nasıl olduysa onu aramışım:)
simiti ben de çok severim senin yerine de yerim:)
bu arada perşembeye randevu aldım reglimin 22. günü doktor derseki bu reglinde başlayalım başlıycam ama bakalım ne diyecek...

Yagmursesi, hadi hayirlisi. Umarim baslarsiniz, okulun bitmesini bekliyordun simdi sira tedavide!
Bence kocisi de arasan, bir sekilde barismak lazim, biliyorum kirginsin ama buzlari da eritmek lazim.olumunekankayizsmile

Yagmursesi, hadi hayirlisi. Umarim baslarsiniz, okulun bitmesini bekliyordun simdi sira tedavide!
Bence kocisi de arasan, bir sekilde barismak lazim, biliyorum kirginsin ama buzlari da eritmek lazim.olumunekankayizsmile
ben haziranda aşılama düşünüyorum olmazsa temmuz ya da ağustosta tüp deneyeceğim.
okul henüz bitmiyor haziran 18 de bitiyor ama yoğunluk bitiyor.bir boya işi kaldı.o da biterse hiç iş kalmıyor. taa eylül ortalarına kadar gezip dolaşma zamanı.
kocişi arayamam ben ona dedim ki bu hafta çok yoğunum haftaya beraber gidelim. oda yok ben gidecem dedi ve gitti. onun derdini ben biliyorum ben yanında olsam arkadaşalrıyla takılamayacaktı. teyzesi zonguldaktan gelmişti. illa beni görmek istedi. adam bekleyemedi haftaya gitmeyi. teyzesi de zaten haftaya pazar gidiyormuş . çok ayıp oldu ama ben napim.

Yagmursesi, o zaman teyzeyi aramak lazim degil mi? Himmm kocis arkadaslarla takilacak... neyse takilsin bakalim, tedavi oncesi stres atsin.:içelim: Umarim asilama tutar da tupe gerek kalmaz ama hayirlisi olsun bakalim. Ben kaciyorum, hoscakal!opuyorumnanaktan

aradım canım aradım teyzeyi..işallah tez yoldan bebekler gelirde işkencedenkurtuluruz. görüşürüz. ben de yemeğimi yaptım akşam için. az uzanayım. öptüm

kızlar merhaba;
kızlar 3 kişi birden..fazla mı sıvazladınız?tökezledim yahuuu...delikafadulden.pek hoş geçmedi.istediğim gibi olmadıeyvahedigeldismile

şakası bir yana hepinize sevgilerimi yolluyorum sağolun varolun duygularınız için..

bu arada yağmur,zarpandit;maşallahne güzel denk gelmiş öyle karşılıklı muhabbet olmuş.her zaman denk gelmez.bir gün ben de isterim...kısmet olursa tabiiii...sırnaşık şey

sıkma canını finaller her zaman zor olur zaten. hele adının başında açık yazıyorsa hepten zor. geçenlerde açık lise sınavlarında görevliydim sorular ciddi anlamda zordu. açık üniversite daha bir zor olur.ben de okudum 2. üniversiteyi açık.biraz zor bitirdim:)

Allah yardımcısı olsun ne diyeyimki....

Aynen öyle ya tutarsa... Valla doktorların normal yoldan olmaz dedikten sonra kimlerin olmadı ki.. Hep duyuyoruz işte sağdan soldan. İçimizde herzaman umut olmalı. Ben ve eşimde sebepsiz infertilite ama kendiliğinden 15 senedir olmuyor işte. Napayım ben de olur diye umutlanıyorum.... Umutsuz yaşanmaazzzzzzzzzzz.....
Bu arada Japonya çok güzel bir ülke, en ilgimi çeken şey ise onların yemeklerden önce mutlaka çay içmeleri olmuştu...

Hadi bakalım Yağmur'cum.....:lepi:

Herkese Guzel Bir Hafta Diliyorum.a.s. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Erverdi, sinavinin istedigin gibi gecmemesine uzuldum, umarim gecer not alirsin. Bir dahakine forumda canli denk geliriz insallah.zemuszemus

Patikler, siz hangi hastaneye gidiyordunuz hatirlayamadim simdi? Yillar cabuk geciyor maalesef, artik ben yaptigimiz mikro sayilarini soyleyemiyorum, insanlar aaaa o kadar denemisiniz olmamis vah vah tuh tuh diyorlar canim sikiliyor. Bu kadar denemeyi istemezdik ama olmadi iste...:umursamaz:

Japonyadaki Kato Klinigini aradim ama doktorla konusmak ne mumkun! Konustugum kisi de cok yardimci degildi. Telefona cevap veren kisi ne kadar onemli degil mi? Japonya benim icin daha yakin olacak ama daha cok simdi TR'yi dusunuyorum, icimde uktesi kalmasin! Biraz da artik elim tutulsun, Erverdi gibi sirtim sivazlansin, ayni dili konusayim, bana hassas davranilsin istiyorum.kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın
mutlu umut dou bir hafta olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın a.s.
her pazartesi sabahı olduğu gibi uyku tutmadı (iş stresi) bebekle ilgili 2 kötü rüyadan sonra 530 da kalktım

inşallah bir güzel dinlenmişsindir. valla kıskandım ne güzel 2 ay boş :umursamaz:benim de temmuz ağustosta düşündüğüm parke ile boya tamiratları var ama iznim yok. daha doğrusu var ama doğum sonrasına ekletmeyi düşündüğümden almamaya çalışacağım. bakalım inşallah rapor yazdırabilirim birkaç gün

ne yani sıvazlamasa mıydık alsanaalsanasmile şaka bir yana belki de geçmişsindir erverdicim. inşallah yani :Saruboceq:

zarpandir sen hiç türkiye de denemedin mi? nerelerde denedin peki? japonyada ki kato kliniği burada gazeteye de çıktı. valla hazır oradayken yakınsa git bir görüş istersen.

ben de artık hazırlanıp işime gideyim

Son düzenleme:
teselliye teşekkürler güller.uyanınca hemen bir günaydın deyip kahvaltıya geçmiştim.benden sonra deniz girmiş.
DENıZ cim.lütfen kötü şeyler düşünmemeye çalış kötüler girmesin rüyana.hadi ver sen şimdi bibiliyi bana.bende olsun.amniyoyu yaptırınca sana vericem ben.oldumu.şimdi daha iyimisin?
dövmüşsün beni..ŞenizŞenizŞeniz

ZARPANDıT;sıcaklık aramışsın.gel seni kapalı çarşıya götüreyim.çok olmuştur sen gitmeyeli.
aldım şimdi son keyif çayımı yanıma.sınav öncesi okul bakmaya gitmiştim ya.oradanda kapalı çarşıya indim.sonra mahmutpaşa sonra eminönü,mısır çarşısı...
.kapalıçarşıdan geçiyorum.sarraflar,iki yanımda sıra sıra kuyumcular.yanımdan herçeşit insan geçiyor.japonu ingilizi çinlisi türkü.hepsi insan ama.hepsi bizden.oldum olası kalabalığı pek sevmem.hele de birinin bana değmesine hiç tahammül edemem.korunaklı korunaklı kimseye değmeden değdirmeden ilerliyorum kapalıçarşı koridorunda.
önceleri....önceleri hep karıştırırdım hangi sokağa girersem Mahmutpaşa'ya çıkacağımı.artık biliyorum...POLıS yazan oklu tabelayı takip ediceksin düz gideceksin.zaten yürürken karşıdan görüyorsun minik bir cami görüntüsünü.cami dediysem cami değil hee.şadırvan.on metre sonrasında sağa döndün mü Mahmutpaşa satıcılarıyla çığırtkanlarıylasana hoşgeldin diyor sana.
neredeyse zorla sana yapışanlar var.sinir oluyorum onlara.hatta yıllar öncesinde bir tanıdığıma çeyizlik birşeyler almaya gittiğimizde takılmıştı tülcünün biri(tül perde satıcısı)yok diyoruz anlamıyor.yahu bırak peşimizi.yok!5 dakjika boyunca biz nereye o oraya.kızdım!_eeeeeeeeeeeeeeee sen bıraksana bizim peşimizi!.ne takip ediyorsun şikayet edicem seni!
o anda satıcı kendi kimliğine büründü mesleğinden çıkarak.ne takip etçem sizi yaaa!kızdı gitti.iyi de oldu.
Ne diyordum.konu atladım değil mşi?ben bunu hep yapıyorum.konuşömada da öyle.sonrasında kızıyorum kendime.çünkü konu dağılıyorbölünüyor.dur ...yukarılara bakayım.neredeymişim.
Buldum.......
yararak geçiyoruz seninle çığırtkanları(gezdiriyorum ya seni).biraz çamaşırlara baktık.aldım da..altıncılar mahmutpaşa bitti.şimdi sağı döneceğizaz ileride peynircilere mısır çaşısına çıkacağız.amam o ileirye gidene kadar nelrin yanından geçmiyoruz ki..incşk boncukçular,mutfak gereçleri satanlar,solda KURU KAHVECı MEHMET EFENDınin bayiii var.mis gibi buram buram kahve kokusu taaa sokağın başından duyuluyorç(aslında koklanıyor,koku duyulmaz ki değil mi?)kahve mideme dokanır keşke dokunmasa da alıp mis gib içseydim.hiç içmeyen birini bile tahrik edici...son köşeyi de döndük.artık peynircilere doğru ilerliyorum

şimdi soframı toplıyayım.sonra devam ederim seni gezdirmeye.hgörüşürüüüüzzz.

herkese günaydın
umut dolu,neşe ve sağlık dolu bir hafta olsun hepinize.
bu arada benim ufaklığın adı "umut" oldu.erkek olursa adı kesin umut olacak.kız olursa da o bizim umudumuz oldu daha şimdiden.....

kındeeeeeeeeeeeeerrr,patikleeeeeeeer..bu sabah geç mi kaldınız işe.iş arasında bir bakıyiiim demiştim.

günaydın iyi haftalar çıtır hatunlar. şöyle bi geçmişi okuyup geldim. herşey yolunda maşallah. bi sıkıntı yok. biz cumadan erdeğe gittik. bir arkadaşımızın düğünü vardı. hava da çok güzeldi denize de girdik oh keyif yaptık. bugün de iş başı. herkese sevgiler kızlar. ve iyi şanslarrr bol şanslar.

Canım ya... inşallah birgün sen de başarırsın. Ben 32 yaşındayken ilk tüp denemesinde hamile kaldım şu an bir kızım var. Bu son 6 ay içerisinde de 2 kez denedim ama tutmadı. Doktorum yine aynıydı. Dr.'um şu an Medical Park Göztepe'de. Şu an yaptığım sadece takip.Yine Medical'de başka bir doktora gidiyorum takip için çünkü Tüp doktorumun böyle şeyler için vakti yok.
Zarpandit allah yazdıysa olacak be......Ve inşallah hayırlısıyla yazmıştır.

Erverdicim sagol canim, gezi superdi! Gercegini isterim ama....Kapalicarsida Afgan saticilarin oldugu bir yer vardi, oradan gumuse benzer taki malzemesi almistim ( hala daha kolyeye ve brosa donusecekler) ama bir dahaki sefere nasil bulurum bilmem neyseki artik bir kilavuzum var! Benim esim yabanci oldugu icin o carsida ve TR'de bir cok yerde beni de yabanci zannediyorlar. Tabii onun icin fiyatlari da ona gore soyluyorlar! saydigin tum carsilari gormekten keyif alacagim ama Mahmutpasaliyi bilmiyorum. Neyseki sen varsin artik.olumunekankayizsmile

Ayyy Patikler, senin bir kizin oldugunu bilmiyordum, super bu! Insallah yakinda O'na kardes de yaparsiniz, kac yasinda? Daha once basardiginiza gore yine basarirsiniz.zemuszemus

Deniz bulut, biz TR'de hic denemedik, tum mikrolarimiz Seul'de yapildi. O nedenle bir de TR'de yapilsin istiyorum bakalim ne zaman den gelecek. Ben biliyorsun bir cok merkeze mail yazdim, gelen en ilgili ve detayli cevaplardan biri Dr. Cem Demirel'den idi, simdi O da Atasehir Memorial'a ekibi ile birlikte baslayacakmis. Biz artik Istanbul'un hangi yakasinda deneyecegiz, ona karar vermemiz gerekiyor. Japonya bize cok yakin ama orada da istedigim yakinligi ve basariyi saglayamam diye korkuyorum acikcasi. O yuzden bir de yerli mali yapalim bakalim.

Alabama, ohhh sezonu acmissiniz ne guzel! Yeni evlilere mutluluklar dilerim, hemen cocuk yapsinlar ne olur ne olmaz....

Altinyunus, UMUDUNUZ hayirli olsun.opuyorumnanaktan

Kindersms, yagmursesi bugun mesguller galiba?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…