ya öyle işte kafam dalgın nasıl olduysa onu aramışım:)Erverdicim, canim sirtini sivazliyorum ve basarilar diliyorum. Dondurmalari yutmussun zaten, sekerleri sakla bari, sinavdan once bir iki atarsin agzina...kaydirigubbakcemile5
Yagmursesi, anneni arayacagina kocisi aramana cok guldum!sırnaşık şey Bugun de sefaya devam...Kumanda da sende, ohh gel keyfim gel...kaydirigubbakcemile2
Simdi un kurabiyesi yaptim ama tadini bilmiyorum hala sicaklar yerni firindan cikti. Yurt disinda yasayinca insan bir cok seyi ozluyor, bugun canim un kurabiyesi istedi mesela! buradaki Turk arkadaslardan biri gecenlerde simit getirmis, afiyetle simitli kahvalti yaptik. Benim yerime lutfen simit yiyin! alkisalkisalkis
ben haziranda aşılama düşünüyorum olmazsa temmuz ya da ağustosta tüp deneyeceğim.Yagmursesi, hadi hayirlisi. Umarim baslarsiniz, okulun bitmesini bekliyordun simdi sira tedavide!
Bence kocisi de arasan, bir sekilde barismak lazim, biliyorum kirginsin ama buzlari da eritmek lazim.olumunekankayizsmile
aradım canım aradım teyzeyi..işallah tez yoldan bebekler gelirde işkencedenkurtuluruz. görüşürüz. ben de yemeğimi yaptım akşam için. az uzanayım. öptümYagmursesi, o zaman teyzeyi aramak lazim degil mi? Himmm kocis arkadaslarla takilacak... neyse takilsin bakalim, tedavi oncesi stres atsin.:içelim: Umarim asilama tutar da tupe gerek kalmaz ama hayirlisi olsun bakalim. Ben kaciyorum, hoscakal!opuyorumnanaktan
kızlar merhaba;
kızlar 3 kişi birden..fazla mı sıvazladınız?tökezledim yahuuu...delikafadulden.pek hoş geçmedi.istediğim gibi olmadıeyvahedigeldismile
şakası bir yana hepinize sevgilerimi yolluyorum sağolun varolun duygularınız için..
bu arada yağmur,zarpandit;maşallahne güzel denk gelmiş öyle karşılıklı muhabbet olmuş.her zaman denk gelmez.bir gün ben de isterim...kısmet olursa tabiiii...sırnaşık şey
patipatim inan abartmıyorum ayaklarım dün öyle bir şişti ki halen daha inmedi şişliği.zonkluyor resmen. zor gerçekten. ben de hiç öğretmen olmayı düşünmeden oldum. ne ilginç değil mi? hayat maalesef planladığımız gibi gelişmiyor.
haklısın patipatim. çok haklısın da benim de çevremde özürlü çocuklar var. inan sevgisi sağlıklı çocuklardan farklı değil.onlar zaten kadersizler bir de bizler böyle yapınca üzülüyorum. benimki tamamen duygusal işte.aslında elbette baştan tedbirli olmak lazım mantık olarak ben de öyle düşünüyorum da işte üzülüyorum.
benim de var bir öğrencim bana sonradan geldi.okuma yazma öğrenmemiş. altı yaşında yürümüş .şuan 9 yaşında emsalleri 4. sınıfta bacağının birinde sorun var.anne babayı terk etmiş baba karşıda anne bir akrabamda kalıyorum diyor. sordum kim akraban diye bekar bir adam:) koca para vermiyor. kadın iş bulamadı. kadını bir gör marka üzerindekiler. bendeki oğlunun tırnakları pis evde ilgileneni yok anne de bakmıyor. dünkü okuma bayramına bile 5. sınıftaki abisiyle gelmiş. anne baba yok başında. etkinliklere katılamadı. ben de şiir verdim üzülmesin diye . şiiri okudu ama hiç anlaşılmadı bile. konuştukları bile anlaşılmıyor. ya öyle üzülüyor ki insan. ben de derste zaten normal dersini yapmak zorundasın ders dışı da okuma yazma öğretmek için uğraşamadım.bu konuda vijdan yapıyorum aslında ama ben de yoruldum bacım ya...şimdi sınıfta kalacak.işte anaların babaların düşünmediğini sen düşünmek zorunda kalıyorsun. sen vijdan yapıyorsun onlar yapmıyor. allah düşmanımın başına vermesin böyle şeyler...
Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.opuyorumnanaktan
Erverdicim, Gunaydin! Bunlar da sana...a.s. Bir de bugun sinava gireceksin, biraz tatliya ihtiyacin olabilir, onun icin bu da sinava hazirlik...:icecream::icecream: :icecream: Basarilar dilerim. Aramizda yazlari 6, kislari 7 saat fark var, biz sizden ondeyiz. Burada saatler ileri geri alinmiyor, TR'de de artik kalkacagini duymustum ama sanirim hala gecerli.
Hazerozlem, Hosgeldin!. Oooo cok iyi yapmissin, tatil her zaman iyidir.yerimseniben
Yagmursesi, Patikler, Deniz bulut, kizlar ozurlu bebek cokkkkkk zor gercekten...Yazdiklarinizi okudum Allah korusun gercekten! Bu kadar bekledikten sonra Allah hayirli saglikli evlatlar versin hepimize.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yagmursesi, keyif yaptin mi guzelim?
Patikler, Gecen ay ben ovulasyon testinde ikinci cizgiyi net goremeden gecti gitti, hep ikinci cizgi silikti...guya degerlendirmistik ama hic bir sey olmadi! Bu ay da 8.gunden basladim ama elimde fazla test cubugu kalmadi, yine yarim kalacak sanirim. Bize sizin normal yoldan cocugunuz olmaz dediler ama iste yine bir umut! Nasrettin Hoca'nin dedigi gibi ya tutarsa?
sırnaşık şey
ya öyle işte kafam dalgın nasıl olduysa onu aramışım:)
simiti ben de çok severim senin yerine de yerim:)
bu arada perşembeye randevu aldım reglimin 22. günü doktor derseki bu reglinde başlayalım başlıycam ama bakalım ne diyecek...
ben haziranda aşılama düşünüyorum olmazsa temmuz ya da ağustosta tüp deneyeceğim.
okul henüz bitmiyor haziran 18 de bitiyor ama yoğunluk bitiyor.bir boya işi kaldı.o da biterse hiç iş kalmıyor. taa eylül ortalarına kadar gezip dolaşma zamanı.
kocişi arayamam ben ona dedim ki bu hafta çok yoğunum haftaya beraber gidelim. oda yok ben gidecem dedi ve gitti. onun derdini ben biliyorum ben yanında olsam arkadaşalrıyla takılamayacaktı. teyzesi zonguldaktan gelmişti. illa beni görmek istedi. adam bekleyemedi haftaya gitmeyi. teyzesi de zaten haftaya pazar gidiyormuş . çok ayıp oldu ama ben napim.
ne yani sıvazlamasa mıydık alsanaalsanasmile şaka bir yana belki de geçmişsindir erverdicim. inşallah yani :Saruboceq:kızlar merhaba;
kızlar 3 kişi birden..fazla mı sıvazladınız?tökezledim yahuuu...delikafadulden.pek hoş geçmedi.istediğim gibi olmadıeyvahedigeldismile
şakası bir yana hepinize sevgilerimi yolluyorum sağolun varolun duygularınız için..
bu arada yağmur,zarpandit;maşallahne güzel denk gelmiş öyle karşılıklı muhabbet olmuş.her zaman denk gelmez.bir gün ben de isterim...kısmet olursa tabiiii...sırnaşık şey
Erverdi, sinavinin istedigin gibi gecmemesine uzuldum, umarim gecer not alirsin. Bir dahakine forumda canli denk geliriz insallah.zemuszemus
Patikler, siz hangi hastaneye gidiyordunuz hatirlayamadim simdi? Yillar cabuk geciyor maalesef, artik ben yaptigimiz mikro sayilarini soyleyemiyorum, insanlar aaaa o kadar denemisiniz olmamis vah vah tuh tuh diyorlar canim sikiliyor. Bu kadar denemeyi istemezdik ama olmadi iste...:umursamaz:
Japonyadaki Kato Klinigini aradim ama doktorla konusmak ne mumkun! Konustugum kisi de cok yardimci degildi. Telefona cevap veren kisi ne kadar onemli degil mi? Japonya benim icin daha yakin olacak ama daha cok simdi TR'yi dusunuyorum, icimde uktesi kalmasin! Biraz da artik elim tutulsun, Erverdi gibi sirtim sivazlansin, ayni dili konusayim, bana hassas davranilsin istiyorum.kaydirigubbakcemile5
kındeeeeeeeeeeeeerrr,patikleeeeeeeer..bu sabah geç mi kaldınız işe.iş arasında bir bakıyiiim demiştim.
Erverdi, sinavinin istedigin gibi gecmemesine uzuldum, umarim gecer not alirsin. Bir dahakine forumda canli denk geliriz insallah.zemuszemus
Patikler, siz hangi hastaneye gidiyordunuz hatirlayamadim simdi? Yillar cabuk geciyor maalesef, artik ben yaptigimiz mikro sayilarini soyleyemiyorum, insanlar aaaa o kadar denemisiniz olmamis vah vah tuh tuh diyorlar canim sikiliyor. Bu kadar denemeyi istemezdik ama olmadi iste...:umursamaz:
Japonyadaki Kato Klinigini aradim ama doktorla konusmak ne mumkun! Konustugum kisi de cok yardimci degildi. Telefona cevap veren kisi ne kadar onemli degil mi? Japonya benim icin daha yakin olacak ama daha cok simdi TR'yi dusunuyorum, icimde uktesi kalmasin! Biraz da artik elim tutulsun, Erverdi gibi sirtim sivazlansin, ayni dili konusayim, bana hassas davranilsin istiyorum.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?