38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar degerim dusuyor cok mutluyum, cuma 844 idi bugun 383.6 :) Doktorumla hala konusamadim, herhalde yavas yavas dusecek baska birsey yapmama gerek kalmayacak diye umuyorum.

Ayyy Vanilya, degerinin kendiliginden dusmesi cok iyi, umarim devam eder de operasyona gerek kalmadan atlatirsin canim.:lepi:

Zarpandit'cim cok tesekkurler.
Allaha bin sukur, simdi doktorum da aradi endise etmeyin, yola cikmis dusuyor artik, 4 gun sonra degeri olcun yeterli dedi :)
Uzerimden nasil bir yuk kalkti cok sukur.

selam kızlar
bugünlerde yoğunum o yüzden sizi ihmal ettim opuyorumnanaktan
erverdicim sabah kalkıp kahvaltın keyif çayın beni kıskandırıyor valla maşallah kaydirigubbakcemile5
kapalı çarşıyı öyle bi anlatmışın ki gidesim geldi zemuszemus
zarpandit gelde beraber gidelim arkadaşım

altınyunus adı gibi güzel olsun allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhhatli kucağına gelsin inşallah

denizbulut cum görme artık korkunç rüyalar lütfen bak herşey yolunda maşallah opuyorumnanaktan
yağmursesi güzel hafta sonundan sonra harika bir yaz tatili arası valla süper bu tatilde inşallah hamile haberini verirsin tatlım:1hug:

alabama cım valla denize girdin ha süper bende istedim bugün hava çok sıcaktıboshayallersmile

vanilya cım değerinin düşmesi operasyondan kurtulman anlamına geldiği için sevindim tatlım geçmiş olasun olumunekankayizsmile

inşallah canım inşallah. demekle bitse :sm_confused:

hayırlısı olsun. ama gelip görüşmeden telefonda veya mailleşerek doktora karar vermek çok zor. cem demirel acıbadem in doktoru değil mi? onu da methediyorlardı. memorial ın olanakları da iyidir. inşallah buradan güzel bir sonuç alırsın

Arkadaslar degerim dusuyor cok mutluyum, cuma 844 idi bugun 383.6 :) Doktorumla hala konusamadim, herhalde yavas yavas dusecek baska birsey yapmama gerek kalmayacak diye umuyorum.

gözün ayın. kendi kendine düşecek inşallah. o zaman kontrole devam.

kızlar;iyi akşamlar
VANİLYA;değerin düşüyormuş.bu çok iyi.operasyondan kurtulacaksın galiba..hayırlısıyla sonuçlansın.normal hayatına dönersin pozitifliğinle...
hayat işte!.bir zaman geliyor değerin yükselsin diye dua eder sevinirsin.sonra da bir bakmışsın düşsünde sevineyim diye bakıyor insan.herşey bizim için.her halukarda sağlık en önemlisi

kıskanma şekerimmm;bir sabah ta seninle yaparız kahvaltı.ordan da yaparız bir kapalıçarşı olur biter.zarpandit te burada olursa onu da alır çarşıyı gezdiririz.yalnız zarpandit kılavuz deyince şahsen çok üzüldüm.yarım arapça yarım ingilizce toplasam bir yabancı dil etmiyor.bu yüzden çok üzüldüm.:kedi:

hanımlar bana bir fikir verin lütfen
ben gülen yüzü 15. gün ve 16 gün gördüm. 17. günde test yaptım gülen yüz yoktu çizgi silikti. 18. gün test yapmadım. bugün 19. gün az önce test yaptım silik çizgi gene vardı ve belirgin bir silik çizgiydi. akıntım halen kesilmeyince yapayım dedim. tamam benim sizin gibi ovülasyon zamanım 13. 14. günler değil ama 19. güne de kalmamalı diye düşünüyorum. ama akıntım bile devam ediyor inanın.üstelik biz en son 16. gün çalıştık şimdi ben kaçırmışmı oluyorum ovülasyon zamanını yahu?

iyi akşamlar yağmur,bu konuda fazla bir bilgim yok.deniz girerse ya da waterss yazarlar.her halukarda neyse halimiz çıksın falımız.

harkese iyi akşamlar.tatlı ruyalar.

gülen yüzü görmüşsün ya anlamadım? o çift çizgi olmuyor mu? yakalamışsın ya ovülasyonu? :uhm:

herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.
gözün aydın canııııııımmmmm, çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
rica ederim, ne demek? :)
sana katılıyorum ve ben de aynen senin gibi düşünmüştüm ve ikili üçlü testlerle uğraşmayıp direkt amniyosentez yaptırmıştım doktorumun da önerisiyle, çünkü hayatın garantisi yok, yaşımız ileri, kimse özürlü bir çocuğa annesi gibi bakamaz, o anneye bir şey olsa olan o çocuğa olur ve zaten bile bile özürlü bir çocuğu dünyaya getirmek ve bu hayata mahkum etmek çok acımasızca olur...
günaydın a.s.
her pazartesi sabahı olduğu gibi uyku tutmadı (iş stresi) bebekle ilgili 2 kötü rüyadan sonra 530 da kalktım
o rüyalar çok normal Deniz'ciğim... daha ne rüyalar göreceksin :) benim Temmuz ayından sonra uykularım bitmişti, nereyi rahat bulursam oraya kıvrılıp uyumaya çalışıyordum, hala uykuya hasretim o ayrı, oğluşum uyku düşmanı çünkü mafoldumben... bu arada amniyosentez cinsiyeti de %100 doğru söylüyor :)
herkese günaydın
umut dolu,neşe ve sağlık dolu bir hafta olsun hepinize.
bu arada benim ufaklığın adı "umut" oldu.erkek olursa adı kesin umut olacak.kız olursa da o bizim umudumuz oldu daha şimdiden.....
ismiyle bin yaşasın inşallah, çok güzel bir isim :)

Herkese Gunaydinlar:dance::dance: :dance: :dance: :dance:

Yagmursesi, ben de bu test cubuklarina sizlerin sayesinde basladim o yuzden bilgi yetersizligi nedei ile pek yorum yapamayacagim ama zaten degerlendirilmesi gereken gunleri degerlendirmissiniz, o yuzden icini ferah tut bence. Akinti nicin o kadar uzun suruyor onu anlamadim. Ben de akinti filan neredeyse yok bu bir sorun mu simdi?:uhm:

Deniz bulut, haklisin. Doktorlari tabiiki sahsen de gormek istiyoruz. Evet, Cem Bey Acibadem'in meshur doktoru! Yakinda Memorial'in meshur doktoru olacak.alkisalkisalkis
Umarim hakkimizda hayirli bir karar olur.:Saruboceq: Kotu ruyalar gormemek icin bebekle ilgili gun boyunca ve yatmadan once lutfen olumlu seyler dusun, onunla konus, birlikte neler yapabileceginizi dusun, ruyalarinda guzel ciksin arkadasim.boshayallersmile

Erverdicim, ben seni uzmek istemedim nicin uzuldun ki anlamadim? Barismak icin sana en cok sevdigin seylerden birini gonderiyorum.:icecream: :icecream:kaydirigubbakcemile3

Ruzgar deniz, siz ne guzel bu asamalardan gecmis simdi bebek buyutuyorsunuz, umarim yakinda bizler de ayni durumda oluruz.:Saruboceq:

Kindersms, Erverdi, bu kapalicarsi gezme plani harika! Hadi hemen gidelim.

Vanilya, Umarim degerin 4 gun sonra daha da dusecek ve yeni tedavi planlarina baslayacaksin canim.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarherkese günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hepinize mutlu bir gün diliyorum
ALTINYUNUS gözden kaçırmışım.UMUT güzel bir isim adıyla büyüsün
ZARPANDıT;canım sen üzmedin,ben bir klavuz olarakbir yabancı dilim olmadığına üzüldüm.dondurmalarıda yuttum haaa.ımmmh..güzellermiş.

herkese günaydın
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
umut bebeğin yarın da kalp atışını duymaya gideceğiz.doktorum gümbür gümbür duyalım dedi.kıymetli bebek bu diyor.tek sıkıntım pıhtılaşma sorunum.gerçi hergün iğnem var ama 8. ve 18. haftalar riskliymiş benim için.ama ben gönlümü ferah tutuyorum aklıma kötü şeyler getirmiyorum.önceki gebeliğimde kullanmamıştım kan sulandırıcı iğne.öyle teselli ediyorum kendimi.bu sefer sürecek allahın izniyle.

vanilya, sana da çok geçmiş olsun.

Şu an 6,5 yaşında. Allaha şükür allah kısmet etti, zaten onun dilinden kurtulamıyorum, İlla kardeş de kardeş... Napsın çocuk bilmiyorki anasının babasının diğer anneler babalar gibi kolay çocuğunun olmadığını :) Allah sana da ve tüm isteyenlere kısmet etsin inşallah...

Erverdicim, dondurman afiyet olsun! Okulunu bitirdikten sonra biraz da dil kursuna gidersin, sonra benimle de pratik yaparsin nasil ama?zemuszemus

Patikler, masallah! Umarim kardesi de becerirsiniz canim.:ecrin_bebek:

Altinyunus, gumbur gumbur kalp atislarini duydugunuz haberlerini bekliyoruz. :CüvCüv:

Vanilya nasilsin?yerimseniben

Yagmursesi, Kindersms, yok yine? sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…