Ayyy Vanilya, degerinin kendiliginden dusmesi cok iyi, umarim devam eder de operasyona gerek kalmadan atlatirsin canim.:lepi:
selam kızlar
bugünlerde yoğunum o yüzden sizi ihmal ettim opuyorumnanaktan
erverdicim sabah kalkıp kahvaltın keyif çayın beni kıskandırıyor valla maşallah kaydirigubbakcemile5
kapalı çarşıyı öyle bi anlatmışın ki gidesim geldi zemuszemus
zarpandit gelde beraber gidelim arkadaşım
altınyunus adı gibi güzel olsun allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhhatli kucağına gelsin inşallah
denizbulut cum görme artık korkunç rüyalar lütfen bak herşey yolunda maşallah opuyorumnanaktan
yağmursesi güzel hafta sonundan sonra harika bir yaz tatili arası valla süper bu tatilde inşallah hamile haberini verirsin tatlım:1hug:
hayırlısı olsun. ama gelip görüşmeden telefonda veya mailleşerek doktora karar vermek çok zor. cem demirel acıbadem in doktoru değil mi? onu da methediyorlardı. memorial ın olanakları da iyidir. inşallah buradan güzel bir sonuç alırsınErverdicim sagol canim, gezi superdi! Gercegini isterim ama....Kapalicarsida Afgan saticilarin oldugu bir yer vardi, oradan gumuse benzer taki malzemesi almistim ( hala daha kolyeye ve brosa donusecekler) ama bir dahaki sefere nasil bulurum bilmem neyseki artik bir kilavuzum var! Benim esim yabanci oldugu icin o carsida ve TR'de bir cok yerde beni de yabanci zannediyorlar. Tabii onun icin fiyatlari da ona gore soyluyorlar! saydigin tum carsilari gormekten keyif alacagim ama Mahmutpasaliyi bilmiyorum. Neyseki sen varsin artik.olumunekankayizsmile
Ayyy Patikler, senin bir kizin oldugunu bilmiyordum, super bu! Insallah yakinda O'na kardes de yaparsiniz, kac yasinda? Daha once basardiginiza gore yine basarirsiniz.zemuszemus
Deniz bulut, biz TR'de hic denemedik, tum mikrolarimiz Seul'de yapildi. O nedenle bir de TR'de yapilsin istiyorum bakalim ne zaman den gelecek. Ben biliyorsun bir cok merkeze mail yazdim, gelen en ilgili ve detayli cevaplardan biri Dr. Cem Demirel'den idi, simdi O da Atasehir Memorial'a ekibi ile birlikte baslayacakmis. Biz artik Istanbul'un hangi yakasinda deneyecegiz, ona karar vermemiz gerekiyor. Japonya bize cok yakin ama orada da istedigim yakinligi ve basariyi saglayamam diye korkuyorum acikcasi. O yuzden bir de yerli mali yapalim bakalim.
Alabama, ohhh sezonu acmissiniz ne guzel! Yeni evlilere mutluluklar dilerim, hemen cocuk yapsinlar ne olur ne olmaz....
Altinyunus, UMUDUNUZ hayirli olsun.opuyorumnanaktan
Kindersms, yagmursesi bugun mesguller galiba?bilmiyorumkismile
Arkadaslar degerim dusuyor cok mutluyum, cuma 844 idi bugun 383.6 :) Doktorumla hala konusamadim, herhalde yavas yavas dusecek baska birsey yapmama gerek kalmayacak diye umuyorum.
kıskanma şekerimmm;bir sabah ta seninle yaparız kahvaltı.ordan da yaparız bir kapalıçarşı olur biter.zarpandit te burada olursa onu da alır çarşıyı gezdiririz.yalnız zarpandit kılavuz deyince şahsen çok üzüldüm.yarım arapça yarım ingilizce toplasam bir yabancı dil etmiyor.bu yüzden çok üzüldüm.:kedi:selam kızlar
bugünlerde yoğunum o yüzden sizi ihmal ettim opuyorumnanaktan
erverdicim sabah kalkıp kahvaltın keyif çayın beni kıskandırıyor valla maşallah kaydirigubbakcemile5
kapalı çarşıyı öyle bi anlatmışın ki gidesim geldi zemuszemus
zarpandit gelde beraber gidelim arkadaşım
altınyunus adı gibi güzel olsun allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhhatli kucağına gelsin inşallah
denizbulut cum görme artık korkunç rüyalar lütfen bak herşey yolunda maşallah opuyorumnanaktan
yağmursesi güzel hafta sonundan sonra harika bir yaz tatili arası valla süper bu tatilde inşallah hamile haberini verirsin tatlım:1hug:
hanımlar bana bir fikir verin lütfen
ben gülen yüzü 15. gün ve 16 gün gördüm. 17. günde test yaptım gülen yüz yoktu çizgi silikti. 18. gün test yapmadım. bugün 19. gün az önce test yaptım silik çizgi gene vardı ve belirgin bir silik çizgiydi. akıntım halen kesilmeyince yapayım dedim. tamam benim sizin gibi ovülasyon zamanım 13. 14. günler değil ama 19. güne de kalmamalı diye düşünüyorum. ama akıntım bile devam ediyor inanın.üstelik biz en son 16. gün çalıştık şimdi ben kaçırmışmı oluyorum ovülasyon zamanını yahu?
gözün aydın canııııııımmmmm, çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)herkese merhaba
dün kesemizi gördük tek kese.kalp atışını da gördük.tek olsun benim olsun.şimdilik derin bir ohh çektim.
rüzgardeniz teşekkür ederim.
iyi haftasonları hepinize.
sana katılıyorum ve ben de aynen senin gibi düşünmüştüm ve ikili üçlü testlerle uğraşmayıp direkt amniyosentez yaptırmıştım doktorumun da önerisiyle, çünkü hayatın garantisi yok, yaşımız ileri, kimse özürlü bir çocuğa annesi gibi bakamaz, o anneye bir şey olsa olan o çocuğa olur ve zaten bile bile özürlü bir çocuğu dünyaya getirmek ve bu hayata mahkum etmek çok acımasızca olur...allah korusun öyle birşey olursa sonuç alınığında 4,5 aylık olacaklar. çok zor ama aldırırım ben. böyle bir bebeği bilerek doğurmak sonra tek başına bakımını üstlenmek çok zor. eşimi biliyorum sağlam bebekte yardım etmez böyle bir bebekte tamamen yalnız kalırım. ailenin çoksağlam olması gerek ruhen ve madden. bir de 20-30 yıl sonra yaşarsa hangi kuruma bırakabilirim bu çocuğu derdi de var. hiçbirşeyin garantisi yok hülyanınki ya da benim arkadaşınki gibi önceden anlaşılmayan bir özür veya doğumda bir hata olur yapacak birşey yok ama bile bile dünyaya getiremem. allah yazdıysa bozsun. iyi düşünelim iyi olsun. :Saruboceq:
o rüyalar çok normal Deniz'ciğim... daha ne rüyalar göreceksin :) benim Temmuz ayından sonra uykularım bitmişti, nereyi rahat bulursam oraya kıvrılıp uyumaya çalışıyordum, hala uykuya hasretim o ayrı, oğluşum uyku düşmanı çünkü mafoldumben... bu arada amniyosentez cinsiyeti de %100 doğru söylüyor :)günaydın a.s.
her pazartesi sabahı olduğu gibi uyku tutmadı (iş stresi) bebekle ilgili 2 kötü rüyadan sonra 530 da kalktım
ismiyle bin yaşasın inşallah, çok güzel bir isim :)herkese günaydın
umut dolu,neşe ve sağlık dolu bir hafta olsun hepinize.
bu arada benim ufaklığın adı "umut" oldu.erkek olursa adı kesin umut olacak.kız olursa da o bizim umudumuz oldu daha şimdiden.....
yakaladım gibi de ama halen daha niye silik çizgi devam ediyor 19. günde çatlaması geç olmuş olabilir o zaman ovülasyonu yakalamanın bir mantığı yok akıntı bugün bile vardıgülen yüzü görmüşsün ya anlamadım? o çift çizgi olmuyor mu? yakalamışsın ya ovülasyonu? :uhm:
Erverdicim sagol canim, gezi superdi! Gercegini isterim ama....Kapalicarsida Afgan saticilarin oldugu bir yer vardi, oradan gumuse benzer taki malzemesi almistim ( hala daha kolyeye ve brosa donusecekler) ama bir dahaki sefere nasil bulurum bilmem neyseki artik bir kilavuzum var! Benim esim yabanci oldugu icin o carsida ve TR'de bir cok yerde beni de yabanci zannediyorlar. Tabii onun icin fiyatlari da ona gore soyluyorlar! saydigin tum carsilari gormekten keyif alacagim ama Mahmutpasaliyi bilmiyorum. Neyseki sen varsin artik.olumunekankayizsmile
Ayyy Patikler, senin bir kizin oldugunu bilmiyordum, super bu! Insallah yakinda O'na kardes de yaparsiniz, kac yasinda? Daha once basardiginiza gore yine basarirsiniz.zemuszemus
Deniz bulut, biz TR'de hic denemedik, tum mikrolarimiz Seul'de yapildi. O nedenle bir de TR'de yapilsin istiyorum bakalim ne zaman den gelecek. Ben biliyorsun bir cok merkeze mail yazdim, gelen en ilgili ve detayli cevaplardan biri Dr. Cem Demirel'den idi, simdi O da Atasehir Memorial'a ekibi ile birlikte baslayacakmis. Biz artik Istanbul'un hangi yakasinda deneyecegiz, ona karar vermemiz gerekiyor. Japonya bize cok yakin ama orada da istedigim yakinligi ve basariyi saglayamam diye korkuyorum acikcasi. O yuzden bir de yerli mali yapalim bakalim.
Alabama, ohhh sezonu acmissiniz ne guzel! Yeni evlilere mutluluklar dilerim, hemen cocuk yapsinlar ne olur ne olmaz....
Altinyunus, UMUDUNUZ hayirli olsun.opuyorumnanaktan
Kindersms, yagmursesi bugun mesguller galiba?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?