38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar merhaba pek fırsatım olmuyor giremiyorummmm...Atunyunusumm umutun bütün umutlarının gerçekleşmesine umut olsun inşallahhh...

Amiiinnnnnnnnnnnnnnn.....

selam kızlar doktordan geldik. bizimki gayet iyi maşallah. yüzde 99 erkek dedi doktor. iki haft sonra riskli gebelik uzmanı ultrasonla inceleyecek. doktorumuz herşey gayet güzel ama uzman doktorumuzun kontrolü sonucu konuşuruz dedi. herbi organına baktı benim görüşüm herşey düzgün dedi. bakalım iki hafta sonra ne olacak? darısı tüm olmayanlara inşallah.

geçmişe bakim biraz

canım gözünaydın..bak ne güzel geçiyor işte.hayırlısı ile amniyo da iyi çıkacak.senin de denizin de.bir bibili de sana geliyor demek..
işlere bir ara verip bakmıştım.müjdeni gördüm.tekrar gözünaydın.

bugün pek kimse uğramamış.
ZARPANDİT;senin dondurmaların üstüne bir de ben alıp yiyorum.hasta olmazsam iyidir.eyvahedigeldismile
KİNDER;uğramamış.
herkes yoğun bu aralar.benim koci de evde olacak.arada kaçar bakarım.herkes kendine iyi baksın.hoşçakalııııınn.

evet canım iyi geldi deniz inanmassınız gerçekten sıcaktı hatta hayırdır inşallah dedim bu vakit bu kadar sıcak olmamalı diye düşündüm. bu arada evli çift de hemen istiyolar. aman dedim yapın yapmayacaksanızda kontrollerinizi yaptırın sonra düşünürsünüz bi sıkıntı olmasın vakit kaybetmeyin dimi ama. insan çocuk isteyince karşılaşıyo kötü süprizle o zamanda bi dünya vakit kaybetmiş oluyoruz.

evet girdim vallahi kinderscim. havalar iyice sıcakladı dimi sokakta dolaşılmıyo iki gündür. yazlık bir beldede otursak öyle dolansak serseri mayınlar gibi hiçbişi yapma mecburiyeti olmasa hayat tatil olsa ah ahhhh

saol canım çok şükür iyi gidiyoruz. inşallah böyle devam edecek sizlerde mutlu sonlara yaşayacak bu duyguları yaşayacak bize güzel haberler vereceksiniz allahın izniyle.

maşallah çok güzel gidiyor. 2 hafta sonra riskli gebelik doktoru da herşey iyi diyecektir. o zaman amnio yaptıralım mı yaptırmayalım mı karar vereceksiniz. kontrol için tarih var mı?

tarih yok ama 22 hazirana randevu alacağım eğer 14 haziranla başlayan hafta tatilde olursak. yok eğer o hafta tatilde olmassak da 17 hazirana randevu alacağım. amniyosentezi de yaptırmayı planlıyoruz ne zaman dersen o tarihteki konuşmaya bağlı. senin tarih belli mi?

yi Çocuk
*- Daha küçükken çocuğa istediği her şeyi vermeye başlayın! Bu şekilde o, herkes...in onun geçimini sağlamak zorunda olduğuna inanacaktır.

*- Kötü sözler söylediği zaman gülün! Böylece o kendisinin akilli olduğuna inanacaktır.

*- Ona düşünmeyi ve beynini kullanmayı hiç öğretmeyin! 21 yaşına gelince kendi kararlarını, kendisi versin diye bekleyin!

*- Yerde bıraktığı her şeyi kaldırın; kitaplarını, ayakkabılarını, kıyafetlerini, onun için her şeyi siz yapın ki; o bütün sorumluluklarını başkalarına yüklemeye alışsın!

*- Onun gözünün önünde sık sık kavga edin ki; bu sayede aile bir gün parçalanırsa çok fazla üzülmesin.

*- Ona istediği kadar harçlık verin ki; hiçbir zaman kendi parasını kazanmanın ne olduğunu öğrenmesin.

*- Yiyecek, giyecek ve konforla ilgili bütün arzularını yerine getirin ki; istediklerine ulaşmak için çalışmak gerektiğini öğrenmesin.

*- Komşulara, öğretmenlere, polislere karşı daima onun tarafını tutun ki, onların hepsine karşı peşin hükümleri oluşsun.

*- Bütün bunları ve benzerlerini yaparak yetiştirdiğiniz çocuğunuz bir gün suç islerse, kendisinden özür dileyin! Ama onu felaket dolu bir hayata hazırladığınız için kendinize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin!!

Bu belge ABD Houston Polis Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve kentteki tüm evlere ve okullara dağıtılmıştır."

1- Kazanan her zaman çözümün bir parçasıdır,
Kaybeden her zaman problemin bir parçasıdır.

2- Kazananın her zaman bir programı vardır,
Kaybedenin her zaman bir özrü vardır.

3- Kazanan “Bu isi senin için yaparım” der,
Kaybeden “Benim isim değil ki” der.

Kazanan her sorunda bir çözüm görür,
Kaybeden her çözümde bir sorun görür....

Kazanan “Uzak ama yolu biliyorum” der,
Kaybeden “Yakın ama yolu bilmiyorum” der.

Kazanan çakılların yanındaki çimeni görür,
Kaybeden çimenin yanındaki çakılları görür.

Kazanan “Zor olabilir ama mümkün” der,
Kaybeden “Mümkün ama çok zor” der.

Kazanan konuşmak yerine yapar,
Kaybeden yapmak yerine konuşur.

Kazanan ağlamak yerine çalışır,
Kaybeden çalışmak yerine ağlar.

Kazanan beynini çalıştırır,
Kaybeden çenesini …..:)

canım bana amnio yaptırmazsan da ayrıntılı ultrason için 16. hafta gel dedi. amnio için de 16. hafta yapılır demişti. amnio için 2-3 hafta uyumamış olacağım, bebek sakat mıdır korkusuyla kalan 5 ayı uykusuz geçiremeyeceğim için 16 haziranda yaptıracağım. sen de 17 veya 22 haziranda gidersen 16. haftanda olacaksın herhalde kararlıysan aynı anda yapar zaten beklemene gerek olmaz.

merhabalar hanımlar nasılsınız bayağı zaaman geçmiş pek kimse sormamış ama ben yine de yazayım. merkeze gittim durum ve yaşım itibari ile hızlandırılmış bir şekilde tüp başlayalım dedi dr. bana hehalde dozu yüksek ilaçlar yazmış eskişehir deki dr öyle söyledi . ilaçlarım bayyağı pahalı 3165 verecem sadece ilaçlara bir bilgisi olan varsa cevap yazarmı bide doğum kotr.hapı beni başta çok kötü etkiledi bu ilaçların öyle yan etkileri varmı bilgisi olanlar lütfen yazar mı
dğum kontr.hapı bugün bitti ben hemen adet olurmuyum yoksa
ama ben dr.çok beğendim diyebilr bana çok kaliteli geldi çok olumsuz konuşmadı ama yine de elinizi çabuk tutun dedi
bir de memur olan arkadaşlar tüp raporu çıkartma kriterlerini biliyor musunuz
alimm arkadaş senin verdiği tarifi yapmaya çalışacam allahtan ümidi kesmemek için
deniz bulut ve alabama bende yağmursesi gibi düşünüyorum sonuçta herşey allahın istemesi ile oluyor ve cana kıymak gerçekten çok kötü
vanilya 369 gerçekten zor bir durum gibi ben gebeliğimde çok kötü teşhisler koymuştu dr. bunlardan bir tanesi de dış gebelik ihtimali idi çok dikkatlı olman gerekiyor tedavini hiç aksatmamalısın allah korusun ölüme bile götürüyor gelişmeye başlayınca ve yerde olmayınca iç kanamaya yol açıyor çok geçmiş olsun
kinderms sen ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama ben de bugün duydum ilaçsız tüp bebek yapılıyormuş ama sanki sende öyle yapıyorsun böyle ise bizi aydınlatır mısın gerçi dr mail attım cevap yazar inşaalah
hanımlar tüm hastalar şifa tüm anne olmak isteyenlere bebek tüm hamişeler sağlıklı doğmlar nasip etsin
sevgile zapandit seni geçemiyorum sen çok güneş gibisin seni nedense çok göresim geldi çok pozitif birisin galiba
herkese iyi akşamalr
erverdi sen tüp yapıyor gibiydin şimdi ne yapıyorsun tam anlamadım kusura bakma çok aklımda tutamıyorum

merhaba merye;önce hoşgelmişsin.gözden ırak olan gönülden de ırak olur.uğramazsan anlatmazsan unutabilirz.bu doğal.değil mi amayerimseniben
doğum kontrol hapına gelince.bende de çok kötü etki gösteriyor.aşırı sinirli.tarif edilmez agresif yapıyor.sebepsiz kızıyorsun vurup kırmak dökmek istiyorsun.ama bende kan pıhtılaşması çıktıbu yüzdendi sanırım benim etkiler..artık asla kullanamam.yasak.hiçbir tedavimde kullanamam.sende de var mı kan pıhtılaşması.kendine zarar verirsin.bir baktır istersen.
yeni tedavin de hayırlı olsun.anlatırsan yanında oluruz.
ilaçların da bayağı fazla tutmuş fiyatı.hangi ilaçları kaç doz verdi?
zarpandit mi?okuduğuna tanıdığına göre misafir olarak giriyorsun foruma.öyle geldi.evet zarpandit güneşimiz gibi.sabah neşemize neşe katıyor.hep katsın hep ışığını saçsın.onuopuyorumnanaktan
bana gelince;evet tüp deniyeceğim.geçen ay erteledik.az yumurtam vardı.şimdiden sonra takiple daha fazla yumurta oduğu bir ay deniyeceğiz kısmet olursa.hoşçakal.hayırlı tedaviler.

kızlar günaydıııııın.a.s.a.s.a.s.
bugün hava kapalı..sizin gönlünüz açık aydınlık olsun.

Canım gözün aydııııınnnnnnnnnnnn..... Ne güzel, maaşallah....

Yağmur'cum bu soruyu sen mi soruyorsun? :) Sen değil miydin benim hala 19.günümdeki yumurtama deve kuşu diyen ha :roflol: Demek ki senin de bu tarz birşey oldu. Yani farklı zamanlarda iki kez yumurtlama gerçekleşti. Oh ne güzel....

arkadaşlar ben daha önce yazmıştım, erken yumurta yetmezliği var, fsh yüksek. 16 yaşımdan beri ilaçsız adet olamıyorum. 28 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. pazartesi günü doktora gittim, tüp bebek tedavisine başlıyalım hemen dedi, e2 13 progesteron 0,9 çıktı, femara ilaçlara başlattı, bir de merional 225 doz iğnelere. cumartesi tekrar kontrole gidicem de bir problemim var, gittiğim yere ben otobüslerle aktarmalı olarak 1,5-2 saatte gidiyorum ve metrodan indikten sonra da çok yürüyorum. işten de izin alıyorum tabi. eşim işlerim çok yoğun şimdi başlama, ilaçları beklet, ramazandan sonra gidelim, ben bu sıralar işlerim çok yoğun olduğu için hayatta işten izin alamam diyor, babam da doktora sürekli yalnız gitmeme çok kızıyor, eşime bunu söylemedim tabi. ben ilçedeyim şehir merkezine gidiyorum. arada kaldım çok fena. bu tedaviye başlamak da sürekli aklımda, neler olacağını çok merak ediyorum. yumurtalıklarım bu ilaç ve iğnelere nasıl tepki vercek, hiç yumurta yoktu çünkü.cumartesi tekrar yalnız gideceğim. Ben yalnız gitmekten korkmuyorum ama kendimi bu zor yolda çok garip yalnız kimsesiz hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

hakketten ha ben hiç alışık değilimde iki yumurtaya:)))deve kuşu ciddi ciddi:)
ama ben ikinci için çalışamadım 16. günde olayı sonlandırmıştım tüh ya

canım merhaba;
fikir istemişsin.naçizane düşüncelerim.28 yaşında koskoca bir bayansın.çalışıyorsun da.özgüvenin tam olmalı.kendinde bu işe başlama gücünü bulduysan devamını da getirirsin diye düşünüyorum.yok koca götürseydi babam yanımda olsaydı derken zaman geçiverir.herkes kendi gidiyor hem tedavisine.kimse kimsenin elinden tutupta götürmüyor.18 yıılık evli olacağım2 ay sonra.halaaa ben koşturuyorum.bugün bıraksam kalır tedavim.çalışan kazanır yola devam et derim.sonra da burada müjdeni ver bize.hadi kendine iyi bak.hoşçakal

kendini niye garip kimsesiz hissediyorsun?biz burada çok kalabalığız.paylaş.yalnız kalmazsın.yerimseniben

kızlar;tık tık tık...huuuuuuuuu.kimse yok mu?
bende de temizlik var.bir uğrıyayım demiştim.neyse bana da sizede işlerinizde kolaylıklar.hoşçakalııııııınnzemuszemusuğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…