patipatim senin kız 1. sınıfta mı? niye bana göndermedin kız:)
Erverdicim, dondurman afiyet olsun! Okulunu bitirdikten sonra biraz da dil kursuna gidersin, sonra benimle de pratik yaparsin nasil ama?zemuszemus
Patikler, masallah! Umarim kardesi de becerirsiniz canim.:ecrin_bebek:
Altinyunus, gumbur gumbur kalp atislarini duydugunuz haberlerini bekliyoruz. :CüvCüv:
Vanilya nasilsin?yerimseniben
Yagmursesi, Kindersms, yok yine? sositososito
selam kızlar doktordan geldik. bizimki gayet iyi maşallah. yüzde 99 erkek dedi doktor. iki haft sonra riskli gebelik uzmanı ultrasonla inceleyecek. doktorumuz herşey gayet güzel ama uzman doktorumuzun kontrolü sonucu konuşuruz dedi. herbi organına baktı benim görüşüm herşey düzgün dedi. bakalım iki hafta sonra ne olacak? darısı tüm olmayanlara inşallah.
geçmişe bakim biraz
Erverdicim sagol canim, gezi superdi! Gercegini isterim ama....Kapalicarsida Afgan saticilarin oldugu bir yer vardi, oradan gumuse benzer taki malzemesi almistim ( hala daha kolyeye ve brosa donusecekler) ama bir dahaki sefere nasil bulurum bilmem neyseki artik bir kilavuzum var! Benim esim yabanci oldugu icin o carsida ve TR'de bir cok yerde beni de yabanci zannediyorlar. Tabii onun icin fiyatlari da ona gore soyluyorlar! saydigin tum carsilari gormekten keyif alacagim ama Mahmutpasaliyi bilmiyorum. Neyseki sen varsin artik.olumunekankayizsmile
Ayyy Patikler, senin bir kizin oldugunu bilmiyordum, super bu! Insallah yakinda O'na kardes de yaparsiniz, kac yasinda? Daha once basardiginiza gore yine basarirsiniz.zemuszemus
Deniz bulut, biz TR'de hic denemedik, tum mikrolarimiz Seul'de yapildi. O nedenle bir de TR'de yapilsin istiyorum bakalim ne zaman den gelecek. Ben biliyorsun bir cok merkeze mail yazdim, gelen en ilgili ve detayli cevaplardan biri Dr. Cem Demirel'den idi, simdi O da Atasehir Memorial'a ekibi ile birlikte baslayacakmis. Biz artik Istanbul'un hangi yakasinda deneyecegiz, ona karar vermemiz gerekiyor. Japonya bize cok yakin ama orada da istedigim yakinligi ve basariyi saglayamam diye korkuyorum acikcasi. O yuzden bir de yerli mali yapalim bakalim.
Alabama, ohhh sezonu acmissiniz ne guzel! Yeni evlilere mutluluklar dilerim, hemen cocuk yapsinlar ne olur ne olmaz....
Altinyunus, UMUDUNUZ hayirli olsun.opuyorumnanaktan
Kindersms, yagmursesi bugun mesguller galiba?bilmiyorumkismile
evet girdim vallahi kinderscim. havalar iyice sıcakladı dimi sokakta dolaşılmıyo iki gündür. yazlık bir beldede otursak öyle dolansak serseri mayınlar gibi hiçbişi yapma mecburiyeti olmasa hayat tatil olsa ah ahhhhalabama cım valla denize girdin ha süper bende istedim bugün hava çok sıcaktıboshayallersmile
vanilya cım değerinin düşmesi operasyondan kurtulman anlamına geldiği için sevindim tatlım geçmiş olasun olumunekankayizsmile
canım gözünaydın..bak ne güzel geçiyor işte.hayırlısı ile amniyo da iyi çıkacak.senin de denizin de.bir bibili de sana geliyor demek..
işlere bir ara verip bakmıştım.müjdeni gördüm.tekrar gözünaydın.
bugün pek kimse uğramamış.
ZARPANDİT;senin dondurmaların üstüne bir de ben alıp yiyorum.hasta olmazsam iyidir.eyvahedigeldismile
KİNDER;uğramamış.
herkes yoğun bu aralar.benim koci de evde olacak.arada kaçar bakarım.herkes kendine iyi baksın.hoşçakalııııınn.
selam kızlar doktordan geldik. bizimki gayet iyi maşallah. yüzde 99 erkek dedi doktor. iki haft sonra riskli gebelik uzmanı ultrasonla inceleyecek. doktorumuz herşey gayet güzel ama uzman doktorumuzun kontrolü sonucu konuşuruz dedi. herbi organına baktı benim görüşüm herşey düzgün dedi. bakalım iki hafta sonra ne olacak? darısı tüm olmayanlara inşallah.
geçmişe bakim biraz
tarih yok ama 22 hazirana randevu alacağım eğer 14 haziranla başlayan hafta tatilde olursak. yok eğer o hafta tatilde olmassak da 17 hazirana randevu alacağım. amniyosentezi de yaptırmayı planlıyoruz ne zaman dersen o tarihteki konuşmaya bağlı. senin tarih belli mi?
geçmişe bakim biraz
hakketten ha ben hiç alışık değilimde iki yumurtaya:)))deve kuşu ciddi ciddi:)Yağmur'cum bu soruyu sen mi soruyorsun? :) Sen değil miydin benim hala 19.günümdeki yumurtama deve kuşu diyen ha :roflol: Demek ki senin de bu tarz birşey oldu. Yani farklı zamanlarda iki kez yumurtlama gerçekleşti. Oh ne güzel....
arkadaşlar ben daha önce yazmıştım, erken yumurta yetmezliği var, fsh yüksek. 16 yaşımdan beri ilaçsız adet olamıyorum. 28 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. pazartesi günü doktora gittim, tüp bebek tedavisine başlıyalım hemen dedi, e2 13 progesteron 0,9 çıktı, femara ilaçlara başlattı, bir de merional 225 doz iğnelere. cumartesi tekrar kontrole gidicem de bir problemim var, gittiğim yere ben otobüslerle aktarmalı olarak 1,5-2 saatte gidiyorum ve metrodan indikten sonra da çok yürüyorum. işten de izin alıyorum tabi. eşim işlerim çok yoğun şimdi başlama, ilaçları beklet, ramazandan sonra gidelim, ben bu sıralar işlerim çok yoğun olduğu için hayatta işten izin alamam diyor, babam da doktora sürekli yalnız gitmeme çok kızıyor, eşime bunu söylemedim tabi. ben ilçedeyim şehir merkezine gidiyorum. arada kaldım çok fena. bu tedaviye başlamak da sürekli aklımda, neler olacağını çok merak ediyorum. yumurtalıklarım bu ilaç ve iğnelere nasıl tepki vercek, hiç yumurta yoktu çünkü.cumartesi tekrar yalnız gideceğim. Ben yalnız gitmekten korkmuyorum ama kendimi bu zor yolda çok garip yalnız kimsesiz hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?