38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben de fikrimi belirteyim kırsal yerde yaşamak zordur gerçekten uzun süre ben de yaşadığım için biliyorum ulaşım zor oluyor. yanına bir arkadaşını alsan bile olur. yol hali. illa eşin ya da baban olması gerekmiyor. bir arkadaşından rica edersin olur bana göre.

yağmur merhaba;
bence esoyis arkadaş herzaman yanına birini bulamayabilirbiliyorsun tüp tedavisi yorucu birkaç takibi var opusu transferi tahlili..kendi gitmeye alışmalı.babası da zamanla alışacaktır.kızması geçecektir zamanla.ben öyle bir aileye gelin geldim.kadın çalışmaz.kocası ona bakar.kesinlikle çok kızarlardı.ama iş mecburiyete kalınca gidiveriyorsun valla.kimseyi de düşünmeden.ne kocayı ne babayı.yıllar sonrasında bana kızan kayınpederim birgün hayırlı işler dediyerimseniben
kırsal kesim yada yol uzunluğuna gelince;benim bulunduğum yerden de ulaşım 1 saatten fazla sürüyordu.gidiş 1 buçuk saate yakın dönüşte öyle.bir de ssk da olmanın zorluğu.belediye otobüslerinin yoğunluğunu da katmıyorum bu sıkıntıya..2 buçuk yıl yolları taşları ezberledim.istersen yapabiliyorsun yani.

esoyis arkadaşım;sen bırakma tedavini.inan:1hug: birkaç kere gidip gelmenden sonra kızan baban haline üzülüp anlıyacaktır seni.yanında olacaktır manen.ben böyle düşünüyorum.tabiii herkesin şartları farklıdır.bunu kabul ediyorum.

oturup kaldım burda.temizliğe devam.hoşçakalın.

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler, babamın kızdığı şey hem şu anda benim eşime ihtiyacım olduğu manevi olarak, ve onun bu durumda benim yanımda olmaması, bir de yolda başıma bişey gelirse falan diye.. aile olarak çok da kapalı bir aile değiliiz, rahatızdır, üniversite de okudum, yalnız gezmeye de alışkınım. babam daha çok psikolojim için düşünüyor bunu.

ben tedaviye devam etmeye karar verdim, ağustosu bekleyemeyeceğim çünkü, en azından her forumda bahsedilen femara merionalın bana bi etkisinin olup olmayacağını merak ediyordum, merakımı gidermiş olurum.

merhaba canım. her daim eşinin yanında olan hep destek olan erkek inan yok gibi. ama tabii sen babanın biricik kızı olduğun için o seni düşünüyor ve yalnız kalmanı istemiyor. anne babalar hemen damatı veya gelini yanlış anlamaya müsaittir. bence çok gerekmedikçe anne babana tedavini gidip gelmelerini fazla anlatma. bu en çok eşini ve seni ilgilendirir. hatta çok yakın oturmuyorsanız bilmesinler bile senin kafan rahat eder. inşallah hemen yumurtaların gelişir herşey iyi gider ama olmazsa belki daha sonra başka tedaviler de gerekecekir her daim yanında birileri olamaz. ben de tedavilerime genelde hep kendim gittim. eşim birtek opu ya ve transfere geldi. aşılamada da aşılamaya. zaten erkeklerin bir tek yumurta toplama günü gelmeleri şart sperm verdiklerinden. transfere gelmeleri iyi olur yalnız olmaman için ama o izin alamazsa ailenden biri veya bir arkadaşın da gelebilir. genelde bu işte yalnız mücadele ediyoruz. inşallah herşey iyi gider

canım ikimiz için de hayırlısı olacak ben inanıyorum. yazımızda ne varsa onu yaşıcaz. benim içim rahat çok şükür. sen de rahat olmaya herşeyin güzel olacağına inan inanmaya çalış. bebeğini de rahatlat.

canım aynen erverdinin dediği gibi sık gelirsen seni merak ederiz. yoksa az değiliz kalabalığız takip etmek istesekde unutabiliyoruz. bak ben inan aralık annelerine girmiyorum hafta da bir bile ama buraya her gün geliyorum. ayrıca iyi niyetlerin için allah razı olsun. ilaçlar çok tutmuş ben son tedavimde yalan olmasın 1500 civarı ödedim ki günlük 450 doz alıyordum yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca da önden üç kutu alıyodum mesela ilacım bitiyodu sonra yine alıyodum öyle peşin peşin bi dünya ilacı toptan almamıştım. sen dozları ve ilaç markasını yazarsan daha iyi yorum yaparız. listede neler var ekstra bişiler mi var acaba?

Canım gözün aydııııınnnnnnnnnnnn..... Ne güzel, maaşallah....
merci canım benim teşekkür ederizzzz.

merhaba canım sana yolculuğunda başarılar dilerim. umarım herşey gönlünce olur. benim tavsiyem yanında kimse olsada olmasada herzaman pozitif olmaya çalış. mutlu ol kendini hep iyi hisset. ve sonucun güzel olacağına inanarak yoluna devam et inşallah mis kokulunu kucağıına alırsın.:Saruboceq:

Herkese Gunaydinlar:dance::dance: :dance: :dance: :dance:

Ruzgar deniz, siz ne guzel bu asamalardan gecmis simdi bebek buyutuyorsunuz, umarim yakinda bizler de ayni durumda oluruz.:Saruboceq:
bu aşamaları geçene kadar neler çektim bir bilsen :) ama azim çok önemli, asla pes etmemek gerekiyor... inşallah sizler de bebeklerinizi büyüteceksiniz canım, dualarım sizinle :) ama bir çok zahmetten sonra gelen çocuklar yaramaz oluyorlar, benimki öyle mesela :)
canım, gönlünü ferah tut, herşey yolunda gidecek ve bütün bu zor günleri aşıp bebişini kucağına alacaksın inşallah :) hatta ne zaman hamile kaldım, ne zaman doğurdum, ne zaman bu kadar büyüttüm diye de hayretler içinde kalacaksın :) geçen sene 25 Haziran'da ben de amniyosenteze gitmiştim, sonuç konusunda yaşadığım stresi ve korkuyu o dönemde burada olan arkadaşların çoğu bilirler :) zor süreçler ama sonucu çok güzel :)

canııım bir oğluş daha geliyor ha? hayırlısı olsun inşallah :) doktorun herşey güzel diyorsa öyledir, gönlünü ferah tut :) amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Kizlar Merhaba,zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Erverdi, gunes gibi demene cok sevindim, tesekkur ederim. Sana hemen bir dondurma ismarliyorum. Bugunluk baska yok tamam mi sen alma lutfen.:icecream:

Merye, guzel dusuncelerin icin cok tesekkur ederim. Tedavin hayrili ve bebekli olsun. Ankaraya gittin degil mi? Ilaclarin hakikaten cok tutmus, cunku bir cok arkadas 1500 civarinda oduyor, seninki niye oyle tuttuki acaba? Sonu guzel bitsin de yasadigin sikintilar unutulur gider, bol sanslar. Bu arada sizin belediye baskaninin harika isler yaptigindan uzakta da olsam bilgim var. Bence tum sehirleri bir dolasmali ve guzellestirmeli...kaydirigubbakcemile5

Alabama, ozlu yazi icin tesekkurler. Oglus nasil bakimm?

Patikler,Yagmursesi ne guzel iki kere yumurtluyorsunuz! Super bu! Umarim arkasi gelir, cok iyi tavuklarisiniz ne diyeyim.:lepi:

Esoyis, tedavin hayirli olsun. Arkadaslarin cogu yazmis, bu tedavilerde bircok seyi organize etmek sana dusuyor. Bir sure sonra yollara da tedaviye de alisirsin. Bence herkesi de bu konu ile ilgili bilgilendirme, ileride tedavin ile cok soru sormalari yada yorum yapmalari senin canini sikabilir. Ilaclara tepkini de sanirim igneleri yapip kontrole gittiginde ogrenebileceksin, umarim guzel guzel yumurtalarin olusur. Bol sanslar!yerimseniben

Erverdi, temizlik bitti mi? Burada da bugun yerel secimler vardi dolayisla tatiliz, ise gitmedik!:lepi: Bazi seramik objeler yaptim cunku haftaya seramik kursuma tatil nedeni ile son gidiyorum, kil uzun sure kalinca cok sertlesiyor. Tabii bir de akapunktur odevim var simdi onu yapacagim. Sadece sen ders calismiyorsun yani sana arkadaslik ediyorum. Ama birarada olsak kesin ders calismazdik.delikafadulden

evvvet hayırlısıyla inşallah. babasını bi isim telaşı aldı ki sorma harıl harıl isim arıyo makarna. tamam tatlım aminnn.

rici ederim şekerim. öyle okudum da hoşuma gitti size de yolliyim dedim. oğluş henüz bi kıpırdanmıyo kıpırdanıyoda ben hissetmiyorum. ne zaman hissedicem acaba? ama dün doktorda poposu yukarda aşağı doğru paralel duruyodu kerata dönmüş de haberimiz olmamız :kedi:

Alabama, artik hissedersin herhalde yakinda...Tecrubeli arkadaslar mutlaka yazacaktir. Benim bir arkadasim aaa bebek oynamiyor bir sey mi oldu derdi arkasindan da tatli yerdi, sonra bebek hareket ederdi. Istersen sen de bir dene.

az kaldı zarpandit.biraz yapıyorum biraz dinleniyorum.bu arada hoş geldin.bugün gecikmişsin!
tatil!!ne güzel..öğrenci olmak güzel değil mi?ben çok seviyorum öğrenciliği.
ben bir de temizlik arasında estiler hemen iki topakçık hamur tuttum......açtım.uzun zaman olmuştu.birazdan bakacağım nasıl olmuş.şimdi çay koyacağım kendime....illede çay...açık olursan belki denk geliriz.karşılıklı güzel olur.görüşmek üzere.

haydi güzeller!buyrun çaya.....cokacimcoookbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

ZARPANDıT;bugün dondurma almadım.çünkü haftalık alıp atıyorum artık dolaba.delikafaduldenbugün burada hava kapalı,biraz da serin.sadece senin dondurmayla geçiştirmeye çalışıcam bugün.tutabilirsem eğer kendimi.sırnaşık şey

herkese merhaba
esoyis, ben iki tedavime de taaa izmir'den kalkıp geldim.eşim anca zorunlu hallerde yanımda idi.sabah uçağına binip akşam uçağınla geri dönüyordum.onlarca aşılama ve 7 microdan sonra bu duruma alıştım.hatta yanımda olmasın da beni germesin istiyordum.
o da zorunlu olmadıkça ben gelmeyeyim diyordu.işi gereği izin alması imkansız gibi.
seni çiderden hatırlıyorum.dilerim mücadelen olumlu sonuçlanır.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

rüzgardeniz,teşekkür ederim iyi dileklerin için.
bugün 16.00'da randevum var.sabahtan beri zaman geçmek bilmiyor.dualarınızı benden esirgemeyin.çok heyecanlıyım.bilmiyorumkismile

ALTINYUNUS;sanırım bugün gümbür gümbür atışını duyacaksın bebeğinin.saat 16 ya da az kalmış.hayırlısıyla duyde gel bebeğinin kalp atışını.

ZARPANDıT;sanırım ellerin çamurlu.giremedin.sana kolay gelsin.belki akşamüzeri karşılaşırız.hoşçakal.

ALABAMA;bende bir parça çikolata yedikten sonra bebeğin hareket ettiğini duymuştum.yalan olmasın.Deniz Karayurt mu söylemişti.eskilerden biri yazmıştı.dene gör bakalım.sonra yazarsın.opuyorumnanaktan
PATıKLER;yoğun değilim demişsin ama uğramamışsın.
KıNDERE den de ses çıkmamış!

Selam Kızlarr
Yağmursesi şekerim maşallah 2.kez yumurta e daha ne süpersin valla hadi bu ay tuttur artık 2 kez yumurta acaba ikizmi olacak:uhm: :dance:

erverdicim ev işlerinde kolaylıklar sana çalışkan arkadaşım gerçi bu saate bitmiştir işin...:dance: keyif çayına başlamışındır artıkım :dance:

Zarpandit süper olur gelince kapalı çarşı sultanahmet turu :teselli:

esoyis cim hoşgeldin valla bende bütün tedavilerime yalnız gittim aynı denizbulut gibi eşim sperm vermeye geldi bide transfere o yüzden bunun için üzülme baban yalnız gittiğin için kızıyodur yanına arkadaşını al ama hakikaten erkeklere iş düşmüyor bu gidip gelmelerde hatta doktor seni muayene edip gelişmeyi de muayenede söylüyor bi daha yanına gidemiyosun bile çünkü yoğun oluyorlar ilaçlara devam yada dozu ayarlıyor o kadar hemşire sana anlatıyor gerekli şeyleri :teselli:

altınyunuscum maşallah kulaklarının pası gidecek yıllardır bu sesi beklemedik mi :teytey:

amanda aman maşallah hamilelere kıpırdanmaya başlamalarını bekliyoz şimdi güzelliklerin alabama ve denizbulut tekmelere geçicez yakında o zaman

kızlar selamm

ikiz gebeliklerde kesinin birinin küçük olması ve de kalp atışının duyulmaması normalmidir?

doktor bekleyeceğiz ve göreceğiz dedi...

7+4 bügün itibariyle

fikirleriniz önemli

tek tek cevap veren herkese çok teşekkür ederim, gerçekten yalnız olmadığımı farkettim, bugüne kadar bende yalnız gitmeye, onun yanımda olmamasına çok kafayı takıyodum, ama sizin yazdıklarınmızı da okuyunca çok normal karşılıyorum şu anda, bi tek ben değilmişim diyebiliyorum. teşekkürler. çok merak ediyorum cumartesi ne olacak, bu benim ilk tedavim... femara ve merional ile yumurta oluşmazsa diye korkuyorum, çünkü pazartesi adetin 3.günüydü ve hiç yumurta yoktu... bugün de iğeye başlıyorumm... hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…