38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Evet haklısın öyle dedim ama ondan sonra toplantıya çağırdılar derken giremedim.
bilmiyorumkismile

patikler sende mi iki kez yumurtladın üretken kadınım maşallah ben anca 1 kez yumurtluyorum :uhm:

Öyle olmasına öyle ama önemli olan sonuç...:gitme:

merhaba kızlar. bugün izin almam gerekiyordu zevkle doktoru kullandım. dr kağıdı götürünce vizite sayılıyor. ssk lı doktoruma gittim. erverdininkine. bu sefer işleri vardı 45 dakika bekledim ama klava:neyse oğlum (bu doktor da % 90 erkek dedi) 1 hafta önden gidiyormuş. haftasına göre sağlıklı. ağırlığı 112 gr olmuş. doktor da sağlıklı gözüküyor değerleriniz de iyi bir de bu ilk bebek (ve son demek istedi) yaş da 43 tabii amnio için kararı siz vereceksiniz dedi. sonra eve yürürken ilk doktoruma rastladım aytun hanım hani boş kese diye gidip bebeği gördüğüm dr. nasılsın dedi amnioyu bekliyorum dedim. eşim istemiyor ben yaptıracağım dedim.o da yaptır mutlaka risk çok az kalan zamanda kafan rahat olur dedi. kadınlar doktor da olsalar kadın sonuçta erkek dr gibi riskler bunlar zor bir durum karar sizin demiyorlar. a.s

işler bitti canım.çay keyfimi de yaptımm.şimdi de akşamlığı yapıyorum..zemuszemus

merhaba deniz;görüşemedik sanki!
hadi oğlun hayırlı olsun.var mı yok mu ,duracakmı gidecekmi derken.boş keseydi derken bak önden bile gitmeye başlamış.senin bibili aldı hızını gidiyor maşallah.izin almanda demek benim dr işine yaradı.iyi olmuş.sevindim.rapor da verebiliyormuymuş.?

DENıZBULUT maşallah maşallah oğluşuna bide 1 hafta önden mi gidermiş maşallah maşallah

erverdimm hamarat kadınım bitirdi keyif çayınıda içti akşamlığını da yaptı ben hala masada oturduğum yerden kalkamadım off off :a015:

Ben geldim....
Herşey yolunda.Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.a.s.
Caney37, hoşgeldin.Ben seni tanıdım.yerimseniben

Canım çok güzel... Ne mutlu sana

bende pek sinir yapmadı veya fark etmedim ama acayip şişkinlik kocaman göğüsler ve çok ağrıyordu kan pıhtılaşmasını fark etmedim veya edebiliyorum mu bilmiyorum şimdi ben de az yumurta falana ben mi karar veriyorum yoksa dr mu normalde baktıklarında hep 2/3 en fazla gibi yumurta görüyorlar sen ilaçlarldan sonra mı az buluyordun tüpe başlamadın bide tüp ilaçları sende yan etki yaptmı
ilaçlara gelince okuyabildiğim kadarıyla ;

femora 2,5 mg ;gonolf 450; menogon 75 ; cetroxide 0,25; crinone jel ilaçlarım bunlar

esoes ben senin sağlık açısından endişe ettiğini düşünmüştüm şimdi ben bu açıdan hanımlara sorayım ara ara gidecem ya dr ankara ya sizce misafirhaneye mi gideyim yoksa eskişehire gidip geleyim mi sağlık açısından soruyorum. ve de birazda erverdinin dediği gibi kocaman bir bayyansın yani biraz güçlü ol canm sağlık açısından sorsaydın anlardım ama allah hayırlısını heppimiz için nasip etsin canım erverdinin dediği gibi inş bebşlerimizi alırız kucağımıza
(kendini niye garip kimsesiz hissediyorsun?biz burada çok kalabalığız.paylaş.yalnız kalmazsın.yerimseniben aynen )canım

[sevgili alabama tamam size hak verdim öpüldünüz dediğin gibi kalabalığız evet unutabiliriz canım ilaçları yukarıda yazdım eğer bir fikrin varsa alayım canım bide bana dedilerki hızlandırılmış bir program uygulayacağız yumurta sayım az olduğu için hemen başlayalım zaman fazlasıyla aleyhimize imiş gerçi kendi başına olma ihtimali de var dedi ama riske girmeyelim sonra bunları da bulamayabiliriz dedi dr. artı k böyle içim orda başlamamı söyldi artık ne çıkar bilmiyorum ben sadece bir kere deneyecem ilaçların yan etkileri var mı bu konuda bir fikrin var mı

alabama ve deniz bulut erkekleriniz hayırlı uğurlu olsun ben kız istiyorum allahim duy bizi
alabama sen neyden 450 alıyordun tek ilaçtan mı bana biri jel 5 ilaç yazmış nede pimpirikliyim bir bilseniz

artık yarın akşama kadar bakamam meraktan çatlarım ne yazacaksınız ilaçlar için diyte merak edecem öpüldünüz hanımlar

kızlar ya ben gene ovülasyon testi yaptım.gene silik çizgi ve bugün 21 . gün reglime 9 gün var. 19. gün gördüğüm silik çizgiden daha silikte olsa gene belli oluyor.ne bu şimdi?

Erverdi, hamarat arkadasim dun,bayagi isler cikarmissin, masallah! Ben dun tekrar forumda yazamadim, karsilasamadik, umarim yakinda karsilasiriz.opuyorumnanaktan

Deniz bulut, herseyin yolunda gitmesine sevindim, darisi amniyo senteze...:lepi:

Altinyunus, haberler guzel, gozunuzaydin, darisi diger testlerine...kaydirigubbakcemile3

Merye, Belki ilaclarinin dozaji fazla oldugun icin seninkiler fazla tutmustur. Bence rutin konrtollerine gun icind git-gel. Transfer sonrasi bir kac gun misafirhanede kalman iyi olabilir. Hemen yolculuga cikmamakta fayda var.

Yagmursesi, sen daha once net cizgileri gorup degerlendirmistin zaten. Bu silikler herhalde pek bir sey ifade etmiyordur ama tecrubeli arkadaslar umarim yorunlarini yazarlar.CADIARZU

Ben de buradaki doktorumdan detayli bir rapor istedim, yarina hazirlayacaklar, elimde hazir bir sekilde durmasinda fayda var.

Herkese Gunaydinkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın zarpandit;günaydın aerobik hocam..bak bakalım bende iyi kıvırabiliyormuyum?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar,yoğun bayanlar patikler çetikler kinder süpriz yumurta
,bu yolun yolcuları,
heyecanlılar,hey!cansızlar
unutanlar
bırakıp gidenler
misafirler
göbişler hamileler
,tatlı böcüklerin anneleri
hepinize hepnize günaydın,günaydın,GÜNAYDIIIIINa.s.a.s.a.s.

Günaydınnnn a.s.
erkenden geldim bakınayım ama gene çıkarım ben yoğunum güzeller :çok üzgünüm:

efenim bu çiçekler hamilelerimize a.s.
bu çiçekler çift yumurtlayanlara a.s.
bu çiçekler benim gibi tek yumurta verip bebek isteyen tümmm güzelliklere a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…