ZARPANDİT;sanırım ellerin çamurlu.giremedin.sana kolay gelsin.belki akşamüzeri karşılaşırız.hoşçakal.
ALABAMA;bende bir parça çikolata yedikten sonra bebeğin hareket ettiğini duymuştum.yalan olmasın.Deniz Karayurt mu söylemişti.eskilerden biri yazmıştı.dene gör bakalım.sonra yazarsın.opuyorumnanaktan
PATİKLER;yoğun değilim demişsin ama uğramamışsın.
KİNDERE den de ses çıkmamış!
patikler sende mi iki kez yumurtladın üretken kadınım maşallah ben anca 1 kez yumurtluyorum :uhm:
Selam Kızlarr
Yağmursesi şekerim maşallah 2.kez yumurta e daha ne süpersin valla hadi bu ay tuttur artık 2 kez yumurta acaba ikizmi olacak:uhm: :dance:
erverdicim ev işlerinde kolaylıklar sana çalışkan arkadaşım gerçi bu saate bitmiştir işin...:dance: keyif çayına başlamışındır artıkım :dance:
Zarpandit süper olur gelince kapalı çarşı sultanahmet turu :teselli:
esoyis cim hoşgeldin valla bende bütün tedavilerime yalnız gittim aynı denizbulut gibi eşim sperm vermeye geldi bide transfere o yüzden bunun için üzülme baban yalnız gittiğin için kızıyodur yanına arkadaşını al ama hakikaten erkeklere iş düşmüyor bu gidip gelmelerde hatta doktor seni muayene edip gelişmeyi de muayenede söylüyor bi daha yanına gidemiyosun bile çünkü yoğun oluyorlar ilaçlara devam yada dozu ayarlıyor o kadar hemşire sana anlatıyor gerekli şeyleri :teselli:
altınyunuscum maşallah kulaklarının pası gidecek yıllardır bu sesi beklemedik mi :teytey:
amanda aman maşallah hamilelere kıpırdanmaya başlamalarını bekliyoz şimdi güzelliklerin alabama ve denizbulut tekmelere geçicez yakında o zaman
merhaba deniz;görüşemedik sanki!merhaba kızlar. bugün izin almam gerekiyordu zevkle doktoru kullandım. dr kağıdı götürünce vizite sayılıyor. ssk lı doktoruma gittim. erverdininkine. bu sefer işleri vardı 45 dakika bekledim amaklava:neyse oğlum (bu doktor da % 90 erkek dedi) 1 hafta önden gidiyormuş. haftasına göre sağlıklı. ağırlığı 112 gr olmuş. doktor da sağlıklı gözüküyor değerleriniz de iyi bir de bu ilk bebek (ve son demek istedi) yaş da 43 tabii amnio için kararı siz vereceksiniz dedi. sonra eve yürürken ilk doktoruma rastladım aytun hanım hani boş kese diye gidip bebeği gördüğüm dr. nasılsın dedi amnioyu bekliyorum dedim. eşim istemiyor ben yaptıracağım dedim.o da yaptır mutlaka risk çok az kalan zamanda kafan rahat olur dedi. kadınlar doktor da olsalar kadın sonuçta erkek dr gibi riskler bunlar zor bir durum karar sizin demiyorlar. a.s
merhaba kızlar. bugün izin almam gerekiyordu zevkle doktoru kullandım. dr kağıdı götürünce vizite sayılıyor. ssk lı doktoruma gittim. erverdininkine. bu sefer işleri vardı 45 dakika bekledim amaklava:neyse oğlum (bu doktor da % 90 erkek dedi) 1 hafta önden gidiyormuş. haftasına göre sağlıklı. ağırlığı 112 gr olmuş. doktor da sağlıklı gözüküyor değerleriniz de iyi bir de bu ilk bebek (ve son demek istedi) yaş da 43 tabii amnio için kararı siz vereceksiniz dedi. sonra eve yürürken ilk doktoruma rastladım aytun hanım hani boş kese diye gidip bebeği gördüğüm dr. nasılsın dedi amnioyu bekliyorum dedim. eşim istemiyor ben yaptıracağım dedim.o da yaptır mutlaka risk çok az kalan zamanda kafan rahat olur dedi. kadınlar doktor da olsalar kadın sonuçta erkek dr gibi riskler bunlar zor bir durum karar sizin demiyorlar. a.s
merhaba merye;önce hoşgelmişsin.gözden ırak olan gönülden de ırak olur.uğramazsan anlatmazsan unutabilirz.bu doğal.değil mi amayerimseniben
bana gelince;evet tüp deniyeceğim.geçen ay erteledik.az yumurtam vardı.şimdiden sonra takiple daha fazla yumurta oduğu bir ay deniyeceğiz kısmet olursa.hoşçakal.hayırlı tedaviler.
Ben geldim....
Herşey yolunda.Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.a.s.
Caney37, hoşgeldin.Ben seni tanıdım.yerimseniben
Merye[/B], guzel dusuncelerin icin cok tesekkur ederim. Tedavin hayrili ve bebekli olsun. Ankaraya gittin degil mi? Ilaclarin hakikaten cok tutmus, cunku bir cok arkadas 1500 civarinda oduyor, seninki niye oyle tuttuki acaba? Sonu guzel bitsin de yasadigin sikintilar unutulur gider, bol sanslar. Bu arada sizin belediye baskaninin harika isler yaptigindan uzakta da olsam bilgim var. Bence tum sehirleri bir dolasmali ve guzellestirmeli...kaydirigubbakcemile5
hey zarpandit önce ben gneş gibi dedim o da kabul etti tamam mı canım evet gerçekten çok güzel bir şehrimiz var ve belediyemiz ya bu ilaçlar niye bu kadar tuttu blmiyorum beni korkutsun mu yoksa allah aşkına bişeyler bilen varsa bişeylr söylesin
alabama
bana önden herhangi bir ilaç yazmadı keşke dhea yı kullanmasaydın dedi şimdi ben seninkini anlamadım ben tüp gideceğim ilk gün yanımda götürecem bu ilaçları acaba yanlış mı söyledim adetin ikinci günü bu ilaçlarla gel dediler başka bir ilaç vermediler neyi önden üç kutu alıyordun ve sadece 450 doz ?sadece doğm kont ve dhe ve vitamin alıyordum ilaçları az önce yazdım
bu arada erverdi fazla çay içme benden daha çok içiyon gibi dondurmayı yiyebilirsin bende çok seviyorum
Herkese Gunaydinkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?