38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın bayanlar
deniz patikler yağmur kinder.adınızı gördüm şimdi aşağıda.bugün nasılız?
kinder;bugün diksiyon varyerimseniben..
sabah güzel bir söz okudum.sizinle paylaşıyıiiim.
''HıÇBıR ŞEYE CESARET EDEMEYEN,HıÇBıRŞEY ıÇıN UMUT BESLEMESıN''

İyiyim canım, bugün yoğun değilim ama öğlene kadar çalışacağım. Öğleden sonra miniğin okuma bayramı var yani gösterisi.
Sen nasılsın canım?
Bu arada cümleyi çok beğendim çok doğru...

ya o miniği bana vermedin şimdi izin al bakem:) ben okuma bayramımı saat 19 da başlattım çalışanlar için:) ne kadar düşünceliyim dimihihoyyyt

Merhaba Arkadaşlar,

Bu sabah şöyle son 3 sayfayı okuyabildim, eskisi gibi sık giremesem de aklımdasınız hep, girip okuyorum sizleri. Benim eskisi kadar giremememin sebebi gün içinde dışarıda olmam iş nedeni ile genelde müşteride eğitimlerde olmam. Şimdi seyahatlerim azalında ben daha çok müşterinin bulunduğu yerde eğitimlere ağırlık verdim istanbul içinde, akşamda kızım sürekli ilgi bekliyor, biraz da vicdan yapıyorum daha sonra çok ilgilenemeyebilirim diye..

Erverdi'cim çok güzel bir söz hemen bugün ajandamın sayfasına not düştüm bu sözü. Yumurtalık takibi yaptırıyordun, iyi bir ay yakalamanı diliyorum arkadaşım.

kızlar ya ben gene ovülasyon testi yaptım.gene silik çizgi ve bugün 21 . gün reglime 9 gün var. 19. gün gördüğüm silik çizgiden daha silikte olsa gene belli oluyor.ne bu şimdi?

Silik ikinci çizgi negatif demek kafana takılmasın. Ancak Kontrol çizgisinden bir ton veya bilemedin 2 ton açık olursa LH de ciddi yükselme başlamış demektir. C ve T aynı koyulukta ise LH pik yapmış demektir, yani en verimli gün arkasından gelen gün silik çizgiye düşer T çizgisi bu da negatif demektir. Kolay gelsin, bu ayı değerlendirdiğini okudum hayırlısı olsun.

Aklın yolu bir Deniz Bulut'cum , tabi karar senin ama bayan dr da söylemiş risk çok az diye. Yaptrırırsan eğer hiç de kendimi yediğim kadar bir şey değilmiş diyeceksin.

bende pek sinir yapmadı veya fark etmedim ama acayip şişkinlik kocaman göğüsler ve çok ağrıyordu kan pıhtılaşmasını fark etmedim veya edebiliyorum mu bilmiyorum şimdi ben de az yumurta falana ben mi karar veriyorum yoksa dr mu normalde baktıklarında hep 2/3 en fazla gibi yumurta görüyorlar sen ilaçlarldan sonra mı az buluyordun tüpe başlamadın bide tüp ilaçları sende yan etki yaptmı
ilaçlara gelince okuyabildiğim kadarıyla ;
merhaba merye;farketmediysen ruhsal durumun etkilenmemiştir d k hapından.yoksa bendeki inanılır gibi değildi.kadında her ay farklı sayıda folikül oluyor bunlardan bir tanesi hamile kalınabilecek olgunluğa geliyor diğerleri adetle atılıyor.tabiii döllenmeyen o olgunlaşan yumurta da öyle.tüpte ne kadar fazla folikül sayısı fazla olursa şansımız daha çok.bize verilen ilaçlarla var olan bütün foliküller olgunlaştırılıyor.ben son kez deneyeceğim için önümüzdeki her ay takip yaptırıp en az 6 folikülü gördüğümde başlıyacağım.evet.benimde geçen ay 2 3 taneydi.dr umla öyle karar aldık.şansımı iyi değerlendirmek istediğimi söyledim.tüp ilaçları bende etki yaptı.kan pıhtılaşmadan dolayı.çok şiddetli baş ağrısı akabinde görme kaybı yaşadım.halaa da riskim var.bile bile lades diyeceğim son kez.
sana verilen ilaçları kullanmıştım bende.her ilaç herkeste farklı etki gösteriyor.ben menogona çok güveniyorum.en çok ondan verim aldım.

günaydınnn topiğin çıtırları,

yağmurcum acaba bu kist yüzünden çıkıyo olabilir mi silik çizgi? tamamen atıyorum bildiğimden değil. bence sen çizgiye takılma gün aşırı ödevini yap.hergün de yaparsan daha yüksek not alırsın :) allah sana mutluluğunu versin canım,

merye canım şöyle, ben de senin gibi reglin ikinci günü kısa protokolle tedavi oldum. yanlız bildiğim kadarıyla menagon ve gonal f aynı ilacın değişik markaları neden ikisini birden aldırdı ki sana. ben menagon kullandım fakat vucudum menagona tepki verdi ağrı ve morarmalar oldu sonra yine aynı ilacın farklı markası olan menapurla devam ettim. hergün iğne oluyoruz ya hergün 450 doz iğne oldum. bu ilacların ampülleri 75 doz oluyo genelde. ve bi kutuda 5 tane vardı yanılmıyorsam. yani bi kutusu 375 doz oluyodu. benim doktorum mesela bana diyodu ki bugün 450 yarın 450 doz kullanacaksınız 3 kutu alın. öbürsü gün kontrole geldiğinizde bakalım kontrol edelim yumurtaların durumuna göre yeni sipariş veririz alırsınız diyordu. belki dozu azaltacak belki yükseltecek aldığın ilaç belki tepki vermeyecek herşey olabilir baştan niye onca ilacı alasın ki. ben iki gün sonra gidince kontrolumu yapıyodu sonra ben ordan yine iki kutu veya üç kutu neyse eczaneyi arıyolardı ve ilacım geliyodu kredi kartıyla ödüyodum.son demlere gelince de veya önden giden yumurta olursa da o zaman cetroide kullanıyoduk diğer normal iğnemle beraber ve en son demde çatlama iğnesini sipariş edip onu yapıyoduk. sonrası malum opu transfer ve progestan desteği ve clemara bant aldırıyodu . yani ilaçları lazım oldukça sipariş ediyoduk anlıyo musun? allah korusun bi sıkıntı olursa o an niye peşin peşin ilaçı almış olasın ki öyle değil mi? bilmem aydınlatabildim mi?

kızlarrr bu arada ben daha kıpırdama peşinde değilim beni yanlış anladınız kıpırdama ve bunları hissetme için erken. yani benim dışardan hissetmem bikaç hafta bulur heralde, ben ultrasonda ters dönmüş aşağı bakıyo du bizim kerata biraz da uykucu öyle çok haraketli diil anlamında şeeetmiştim. doktor da bana gelirken çukulata ye demişti cinsiyetine bakcaktı ya hareket etsin diyeymiş. keratalar çukulata yiyince hareketleniyomuşlar :)

sağol inşallah hep böyle gider darısı başınızakaydirigubbakcemile3

sağol canım.raporu sormadım. amnioda iş yerindeki doktora 2 gün yazdırıp idare edeceğim. sonrası lazım olacak ama o zaman gidip sorarım dedim.

Ben geldim....
Herşey yolunda.Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.a.s.
Caney37, hoşgeldin.Ben seni tanıdım.yerimseniben

hayırlı olsun inşallah hep böyle güzel devam eder

Canım çok güzel... Ne mutlu sana
sağol canım artık devam edecek inşallah

alabama daha önce başlamadığım tedavimde memorial bana gonal f+ menagon planlamıştı. yani bu 2 ilacı birden kullanabiliyorlar. ikisinin de etkisinden faydalanmak için sanırım. özellikle gonal f in yanına veriyorlar başka bir ilacı.
başka bir doktor da sanki çukulatanın bebeğin hareket etmesiyle ilgisi yoktur demiş sanırım. acaba hangisi doğru? :uhm: yine de yemenin bir zararı yoktur. ay canım çukulatalı dondurma çekti şimdi o da olur herhalde erverdinin kulakları çınlasın :dance:

canım özletiyorsun kendini. neyse sen iyi ol da a.s.. evet biliyorum ne zaman birşeyden çok korksam endişeyle beklesem bittikten sonra ay bu muymuş diyorum. inşallah yine öyle olacak :Saruboceq:

çınladı çınladı deniz.minik bir kahkaha attım.benim var dolabımda:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:bütün dondurmalar benimmmmmmmmmmmmmmmmm

demek öyle bilmiyodum. her doktorun farklı bi yoğurt yiyişi var demek ki. valla benim doktor çikolata ye de gel dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum :) erverdi hemen sana bi dondurma ısmarlardı al bununla idare et :icecream:

çınladı çınladı deniz.minik bir kahkaha attım.benim var dolabımda:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:bütün dondurmalar benimmmmmmmmmmmmmmmmm

demek öyle bilmiyodum. her doktorun farklı bi yoğurt yiyişi var demek ki. valla benim doktor çikolata ye de gel dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum :) erverdi hemen sana bi dondurma ısmarlardı al bununla idare et :icecream:

eh ne yapalım hep birlikte yiyelim bakalım dondurmalarımızı :icecream:

kızlar açık olanlar ya da okuyanlar;esoyis arkadaşa dr u adet 3 te hiç yumurta yokken tedaviye başlatmış.ne diyorsunuz?arkadaşım.karar verici sensin tabiii bu ay ertelesen yumurtan olduğu bir ayda denesen..asla dediğimi yapın anlamında yazmıyorum.ama yazık yaaa.o kadar git gel, maddi manevi koştur...
ben kendimden biliyorum.sadece tek yumurta için 27 gün boyunca hergün iğne oldum.iptal oldu tabiii.ama o zamanlar şimdiki bilgiye sahip değildim.insan tüpçülere gide gele öğreniyor az çok.şimdi 2 3 yumurtada bile başlamıyorum.korkuyorum açıkçası.ne diyorsunuz kızlar.bu konuda fikriniz nedir?
bu konuyu sizlere açmamın sebebi asla esoyis arkadaşımızın tedavisini durdurmak değil.böyle bir yetkim de yok.ama....işte insan ister istemez düşünüyor.

ben az yumurtada çok gidip geldim esoyis arkadaş.3 aşılamam 3 tüp iptalim 1 negatif tüp geçmişime dayanarak bunları söylüyorum.korktum açıkçası..tedavine devam edeceksen de mutlaka bugün başka bir dr un tavsiyesini görüşünü al derim.

eh ne yapalım hep birlikte yiyelim bakalım dondurmalarımızı :icecream:

hadi kıyamadım size.hamilesiniz şimdi.alın şimdi.buyrun yiyin.her çeşidi var:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:
canı çeken oldysa tıklayın.sonsuz dondurma var burada

DENıZ;eşim sigarayı bıraktı.yaklaşık 1 ay oldu.fazydası olur mu dersin?şimdi gideyim toz alıyiiim.12 gibi hazır olmalıyım.çıkacağım.alabama denizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ya o miniği bana vermedin şimdi izin al bakem:) ben okuma bayramımı saat 19 da başlattım çalışanlar için:) ne kadar düşünceliyim dimihihoyyyt

Hiç sorma öyle düşüncesizlerkiii.. Tabi okul saatleri içerisinde işi halledecekler. Hiç çalışan anne babaları düşünen yok. Senin gibi nerdeeeee :)

erverdi bana doktorum sigarayı bırak demek zor ama bir tane bile eksikltseniz faydasını göreceğinizden yüzde yüz eminim dedi. ben ilk denemede içiyodum olmadı ikincide tamamen bıraktım şimdi hamileyim. ve faydasına kesinlikle eminim. eşinde bırakınca kesinlikle faydasını görecek. kesin ve net. belkisi acabası yokkkkkk.

ben mutlaka farketmiştir diyorum. hele bir de şu e vitaminini ve solgar ın çinkosunu içse. bir de keçiboynuzu kürü. değerlerin yükseleceğine eminim. tüp tedavisine başlayınca opu günü yine ölçecekler. siz sormazsanız sonucu söylemiyorlar. raporu istersiniz. darısı yağmur un başına

Erverdi, guzelim bugunluk bu kadar dondurma yeter, kilolari da dusunmek lazim degil mi?
Yazdigin sozu cok begendim, ne zaman cocuklara hikaye okumaya baslayacaksin, ders aldigini soylemistin yanlis hatirlamiyorsam. Erverdi, arkadaslar yazmis zaten, kesinlikle sigarayi birakmanin her anlamda esine faydasi olacak. Esine takviye kesinlikle aldir, umarim baslamisinizdir. Biz hem takviye aliyoruz hem de keciboynuzu kuru yapiyoruz. Ama keciboynuzu bitti artik oraya gelince devam edecegiz. Esin deniz urunleri seviyorsa onlarda bayagi cinko var. Findik, fistik....kaydirigubbakcemile2 Sonrada egzersiz yapmak gerekiyor tabi butun bunlari yedikten sonra... Sen de guzel kivirttiriyorsun, aferin.kaydirigubbakcemile5

Alabama, Deniz bulut, ben yakin bir arkadasimin gebeliginde cikolata yediginde bebegin hareketlendigine bizzat tanik oldum. Alabama'nin dr.u da soylemis zaten. Alabama ne guzel sakin bir bebegin olacak iste, ne guzel! Guzel guzel uyuyor. Sen sakin biri misin? Gebelikte yasanananlarin bebegi olumlu yada olumsuz yonde etkiledigini gosteren bir cok arastirma mevcut. Gebeligi rahat, stressiz gecirenlerin bebekleri de dogdugunda daha sakin oluyormus.

Kindersms, cicekleri aldim, sagol.

Waterss, ben de ovulasyon testi ile ilgilendigim icin yazdiklarini dikkatlice okudum, tesekkurler. Daha net cift cizgiyi goremedim, hep silikti ama cubuklar bittigi icin devam edemedim.:1no2:

Patikler, okuma bayrami hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…