- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın bayanlar
deniz patikler yağmur kinder.adınızı gördüm şimdi aşağıda.bugün nasılız?
kinder;bugün diksiyon varyerimseniben..
sabah güzel bir söz okudum.sizinle paylaşıyıiiim.
''HİÇBİR ŞEYE CESARET EDEMEYEN,HİÇBİRŞEY İÇİN UMUT BESLEMESİN''
ya o miniği bana vermedin şimdi izin al bakem:) ben okuma bayramımı saat 19 da başlattım çalışanlar için:) ne kadar düşünceliyim dimihihoyyytİyiyim canım, bugün yoğun değilim ama öğlene kadar çalışacağım. Öğleden sonra miniğin okuma bayramı var yani gösterisi.
Sen nasılsın canım?
Bu arada cümleyi çok beğendim çok doğru...
günaydın bayanlar
kızlar ya ben gene ovülasyon testi yaptım.gene silik çizgi ve bugün 21 . gün reglime 9 gün var. 19. gün gördüğüm silik çizgiden daha silikte olsa gene belli oluyor.ne bu şimdi?
merhaba kızlar. bugün izin almam gerekiyordu zevkle doktoru kullandım. dr kağıdı götürünce vizite sayılıyor. ssk lı doktoruma gittim. erverdininkine. bu sefer işleri vardı 45 dakika bekledim amaklava:neyse oğlum (bu doktor da % 90 erkek dedi) 1 hafta önden gidiyormuş. haftasına göre sağlıklı. ağırlığı 112 gr olmuş. doktor da sağlıklı gözüküyor değerleriniz de iyi bir de bu ilk bebek (ve son demek istedi) yaş da 43 tabii amnio için kararı siz vereceksiniz dedi. sonra eve yürürken ilk doktoruma rastladım aytun hanım hani boş kese diye gidip bebeği gördüğüm dr. nasılsın dedi amnioyu bekliyorum dedim. eşim istemiyor ben yaptıracağım dedim.o da yaptır mutlaka risk çok az kalan zamanda kafan rahat olur dedi. kadınlar doktor da olsalar kadın sonuçta erkek dr gibi riskler bunlar zor bir durum karar sizin demiyorlar. a.s
bende pek sinir yapmadı veya fark etmedim ama acayipşişkinlik kocaman göğüsler ve çok ağrıyordu kan pıhtılaşmasını fark etmedim veya edebiliyorum mu bilmiyorum şimdi ben de az yumurta falana ben mi karar veriyorum yoksa dr mu normalde baktıklarında hep 2/3 en fazla gibi yumurta görüyorlar sen ilaçlarldan sonra mı az buluyordun tüpe başlamadın bide tüp ilaçları sende yan etki yaptmı
ilaçlara gelince okuyabildiğim kadarıyla ;
femora 2,5 mg ;gonolf 450; menogon 75 ; cetroxide 0,25; crinone jel ilaçlarım bunlar
esoes ben senin sağlık açısından endişe ettiğini düşünmüştüm şimdi ben bu açıdan hanımlara sorayım ara ara gidecem ya dr ankara ya sizce misafirhaneye mi gideyim yoksa eskişehire gidip geleyim mi sağlık açısından soruyorum. ve de birazda erverdinin dediği gibi kocaman bir bayyansın yani biraz güçlü ol canm sağlık açısından sorsaydın anlardım ama allah hayırlısını heppimiz için nasip etsin canım erverdinin dediği gibi inş bebşlerimizi alırız kucağımıza
(kendini niye garip kimsesiz hissediyorsun?biz burada çok kalabalığız.paylaş.yalnız kalmazsın.yerimseniben aynen )canım
[sevgili alabama tamam size hak verdim öpüldünüz dediğin gibi kalabalığız evet unutabiliriz canım ilaçları yukarıda yazdım eğer bir fikrin varsa alayım canım bide bana dedilerki hızlandırılmış bir program uygulayacağız yumurta sayım az olduğu için hemen başlayalım zaman fazlasıyla aleyhimize imiş gerçi kendi başına olma ihtimali de var dedi ama riske girmeyelim sonra bunları da bulamayabiliriz dedi dr. artı k böyle içim orda başlamamı söyldi artık ne çıkar bilmiyorum ben sadece bir kere deneyecem ilaçların yan etkileri var mı bu konuda bir fikrin var mı
sağol inşallah hep böyle gider darısı başınızakaydirigubbakcemile3DENİZBULUT maşallah maşallah oğluşuna bide 1 hafta önden mi gidermiş maşallah maşallah
erverdimm hamarat kadınım bitirdi keyif çayınıda içti akşamlığını da yaptı ben hala masada oturduğum yerden kalkamadım off off :a015:
sağol canım.raporu sormadım. amnioda iş yerindeki doktora 2 gün yazdırıp idare edeceğim. sonrası lazım olacak ama o zaman gidip sorarım dedim.merhaba deniz;görüşemedik sanki!
hadi oğlun hayırlı olsun.var mı yok mu ,duracakmı gidecekmi derken.boş keseydi derken bak önden bile gitmeye başlamış.senin bibili aldı hızını gidiyor maşallah.izin almanda demek benim dr işine yaradı.iyi olmuş.sevindim.rapor da verebiliyormuymuş.?
Ben geldim....
Herşey yolunda.Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.a.s.
Caney37, hoşgeldin.Ben seni tanıdım.yerimseniben
sağol canım artık devam edecek inşallahCanım çok güzel... Ne mutlu sana
alabama ve deniz bulut erkekleriniz hayırlı uğurlu olsun ben kız istiyorum allahim duy bizi
alabama sen neyden 450 alıyordun tek ilaçtan mı bana biri jel 5 ilaç yazmış nede pimpirikliyim bir bilseniz
Merye[/B], guzel dusuncelerin icin cok tesekkur ederim. Tedavin hayrili ve bebekli olsun. Ankaraya gittin degil mi? Ilaclarin hakikaten cok tutmus, cunku bir cok arkadas 1500 civarinda oduyor, seninki niye oyle tuttuki acaba? Sonu guzel bitsin de yasadigin sikintilar unutulur gider, bol sanslar. Bu arada sizin belediye baskaninin harika isler yaptigindan uzakta da olsam bilgim var. Bence tum sehirleri bir dolasmali ve guzellestirmeli...kaydirigubbakcemile5
allah gönlüne göre versin inşallah. gonal f en pahalı ilaç o nedenle fazla tutmuş ilaçların inşallah faydalı olur. alabamanın 450 ünite dediği bu ilaçlardır tedaviye başlayınca genelde ileri yaş ve az yumurtası olanlara 450 ünite yani yüksek doz veriyorlar tedavilerde.
kızlar ya ben gene ovülasyon testi yaptım.gene silik çizgi ve bugün 21 . gün reglime 9 gün var. 19. gün gördüğüm silik çizgiden daha silikte olsa gene belli oluyor.ne bu şimdi?
valla ben de anlamadım. waters a bir mesaj atsan. en iyisi de doktora gittiğinde ona sorman.
Erverdi, hamarat arkadasim dun,bayagi isler cikarmissin, masallah!Ben dun tekrar forumda yazamadim, karsilasamadik, umarim yakinda karsilasiriz.opuyorumnanaktan
Deniz bulut, herseyin yolunda gitmesine sevindim, darisi amniyo senteze...:lepi:
Ben de buradaki doktorumdan detayli bir rapor istedim, yarina hazirlayacaklar, elimde hazir bir sekilde durmasinda fayda var.
sağol canım darısı tüm isteyenlere
günaydın bayanlar
bu sözü beğendim yerimseniben
günaydınnn topiğin çıtırları,
yağmurcum acaba bu kist yüzünden çıkıyo olabilir mi silik çizgi? tamamen atıyorum bildiğimden değil. bence sen çizgiye takılma gün aşırı ödevini yap.hergün de yaparsan daha yüksek not alırsın :) allah sana mutluluğunu versin canım,
merye canım şöyle, ben de senin gibi reglin ikinci günü kısa protokolle tedavi oldum. yanlız bildiğim kadarıyla menagon ve gonal f aynı ilacın değişik markaları neden ikisini birden aldırdı ki sana. ben menagon kullandım fakat vucudum menagona tepki verdi ağrı ve morarmalar oldu sonra yine aynı ilacın farklı markası olan menapurla devam ettim. hergün iğne oluyoruz ya hergün 450 doz iğne oldum. bu ilacların ampülleri 75 doz oluyo genelde. ve bi kutuda 5 tane vardı yanılmıyorsam. yani bi kutusu 375 doz oluyodu. benim doktorum mesela bana diyodu ki bugün 450 yarın 450 doz kullanacaksınız 3 kutu alın. öbürsü gün kontrole geldiğinizde bakalım kontrol edelim yumurtaların durumuna göre yeni sipariş veririz alırsınız diyordu. belki dozu azaltacak belki yükseltecek aldığın ilaç belki tepki vermeyecek herşey olabilir baştan niye onca ilacı alasın ki. ben iki gün sonra gidince kontrolumu yapıyodu sonra ben ordan yine iki kutu veya üç kutu neyse eczaneyi arıyolardı ve ilacım geliyodu kredi kartıyla ödüyodum.son demlere gelince de veya önden giden yumurta olursa da o zaman cetroide kullanıyoduk diğer normal iğnemle beraber ve en son demde çatlama iğnesini sipariş edip onu yapıyoduk. sonrası malum opu transfer ve progestan desteği ve clemara bant aldırıyodu . yani ilaçları lazım oldukça sipariş ediyoduk anlıyo musun? allah korusun bi sıkıntı olursa o an niye peşin peşin ilaçı almış olasın ki öyle değil mi? bilmem aydınlatabildim mi?
kızlarrr bu arada ben daha kıpırdama peşinde değilim beni yanlış anladınız kıpırdama ve bunları hissetme için erken. yani benim dışardan hissetmem bikaç hafta bulur heralde, ben ultrasonda ters dönmüş aşağı bakıyo du bizim kerata biraz da uykucu öyle çok haraketli diil anlamında şeeetmiştim. doktor da bana gelirken çukulata ye demişti cinsiyetine bakcaktı ya hareket etsin diyeymiş. keratalar çukulata yiyince hareketleniyomuşlar :)
Merhaba Arkadaşlar,
Bu sabah şöyle son 3 sayfayı okuyabildim, eskisi gibi sık giremesem de aklımdasınız hep, girip okuyorum sizleri. Benim eskisi kadar giremememin sebebi gün içinde dışarıda olmam iş nedeni ile genelde müşteride eğitimlerde olmam. Şimdi seyahatlerim azalında ben daha çok müşterinin bulunduğu yerde eğitimlere ağırlık verdim istanbul içinde, akşamda kızım sürekli ilgi bekliyor, biraz da vicdan yapıyorum daha sonra çok ilgilenemeyebilirim diye..
Aklın yolu bir Deniz Bulut'cum , tabi karar senin ama bayan dr da söylemiş risk çok az diye. Yaptrırırsan eğer hiç de kendimi yediğim kadar bir şey değilmiş diyeceksin.
demek öyle bilmiyodum. her doktorun farklı bi yoğurt yiyişi var demek ki. valla benim doktor çikolata ye de gel dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum :) erverdi hemen sana bi dondurma ısmarlardı al bununla idare et :icecream:alabama daha önce başlamadığım tedavimde memorial bana gonal f+ menagon planlamıştı. yani bu 2 ilacı birden kullanabiliyorlar. ikisinin de etkisinden faydalanmak için sanırım. özellikle gonal f in yanına veriyorlar başka bir ilacı.
başka bir doktor da sanki çukulatanın bebeğin hareket etmesiyle ilgisi yoktur demiş sanırım. acaba hangisi doğru? :uhm: yine de yemenin bir zararı yoktur. ay canım çukulatalı dondurma çekti şimdi o da olur herhalde erverdinin kulakları çınlasın :dance:
çınladı çınladı deniz.minik bir kahkaha attım.benim var dolabımda:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:bütün dondurmalar benimmmmmmmmmmmmmmmmm
demek öyle bilmiyodum. her doktorun farklı bi yoğurt yiyişi var demek ki. valla benim doktor çikolata ye de gel dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum :) erverdi hemen sana bi dondurma ısmarlardı al bununla idare et :icecream:
tek tek cevap veren herkese çok teşekkür ederim, gerçekten yalnız olmadığımı farkettim, bugüne kadar bende yalnız gitmeye, onun yanımda olmamasına çok kafayı takıyodum, ama sizin yazdıklarınmızı da okuyunca çok normal karşılıyorum şu anda, bi tek ben değilmişim diyebiliyorum. teşekkürler. çok merak ediyorum cumartesi ne olacak, bu benim ilk tedavim... femara ve merional ile yumurta oluşmazsa diye korkuyorum, çünkü pazartesi adetin 3.günüydü ve hiç yumurta yoktu... bugün de iğeye başlıyorumm... hayırlısı bakalım.
eh ne yapalım hep birlikte yiyelim bakalım dondurmalarımızı :icecream:
ya o miniği bana vermedin şimdi izin al bakem:) ben okuma bayramımı saat 19 da başlattım çalışanlar için:) ne kadar düşünceliyim dimihihoyyyt
hadi kıyamadım size.hamilesiniz şimdi.alın şimdi.buyrun yiyin.her çeşidi var:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:
canı çeken oldysa tıklayın.sonsuz dondurma var burada
DENİZ;eşim sigarayı bıraktı.yaklaşık 1 ay oldu.fazydası olur mu dersin?şimdi gideyim toz alıyiiim.12 gibi hazır olmalıyım.çıkacağım.alabama denizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?