38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Çok teşekkür ederim, yorumların için. tabiki siz benden çok çok tecrübelisiniz, benim bu ciddi anlamda ilk. ama 2 senedir doktorlara gidiyorum, şimdiye kadar bi kere 2 tane folikül görüldü, yumurta gözükmüyo yani. doktorlara her gittiğimde yumurta var mı yokmu diye soruyorum ama sürekli olumsuz cevap alıyorum. benimde aslında içime sinmeyen bir tedavi bende okuduklarımdan aklımda kalanlarla en azından bi yumurta olsaydı da başlansaydı diye düşünüyorum, ama bi doktor beni tedaviye almışken şansımı denemek istiyorum. Keşke bi tane bile olsaydı...

tekrar iyi akşamlar kızlar;

WATERSS.,selam arkadaşım.uğramışsın.işlerinde kolaylıklar....umarım hafifler de daha fazla uğrarsın..iyi dileklerin için de teşekkürler
MERYE;sevgili merye.bende kötü etki gösterdi diye sende de öyle olacak diye birşey yok.sen etkileri sizde oldu mu diye sormuşsun.bende cevapladım.yani benim vücudumun verdiği tepki seni ya da bir başkasını bağlamaz.görme sorunu ile ilgili problem.ben tedavide olmadığım zamanlarda da birkeç kere olmuştu.göz drlarına gitmiştim,bir şey çıkmamıştı.tedavi sonrasında şiddetlisini yaşayınca.tahlil istendi.kan pıhtılaşması olduğu ,tüp ilaçlarının da(vücuda östrojen veriyorlar)bunu tetiklediğini öğrendim.yani ne kadar östrojen o kadar görme de sorun riski..bu benmle ilgili bir sorun.

ama ben her tedavime hiç te korkmadan başladım.hatta son tedavimde belkide sonlandıracağını söylemişti.tedaviyi yapamamak beni daha çok üzerdi.bu sorunum yüzünden tüp tedavisinde iken herhangi bir sorunda göz ve nörolok ile de irtibatta olacağım.dediğm gibi bu benimle ilgili.
gözün korkmasın tedaviden.yaa Allah bismillah de başla.hayırlıysa olsun.

merhaba Zarpandit;bugün dondurma yemedim hocam!ama daha gün bitmedi daha....

çocuklara hikaye okumak.....bir hayal demiştim..kendi bebeğimi gerçekleştiremezsem sevgimi paylaşmak için kurduğum bir hayal.bunu gerçekleştirmek için tiyatro eğitimi almalıymışım.diksiyon bu ay bitecek.sınav sonucumu da öğreniyim.bir program yapacağım.
eşim ilave birşeyler yeme içme konusunda maalesef inatçı.spermlerin kalite ve sayısını artırmak için bitkisel macun özel olarak yaptırıyoruz.tamamen doğalmış.bitkisel yöntemlerle saç bakımı vücuttaki ağrılar ile ilgili ürünleri var bu firmanın.eşime de özel macun hazırlıyacaklarmış.yalnız 6 ay kullanması gerekebilirmiş.eşimin sayısı beklentilerinin altında imiş.ben aslında biraz tereddütlüyüm hani olanlara da bir zararı olmasın diye.bilmiyorum....tüple olmazsa belki alternatif olabilir.
deniz ürünleri derken;eşim hafta sonları olta balıkçılğı yapar.her zaman taze balık yeriz.fındık fıstık okey.ama genelde ona alır ben yerimdelikafadulden

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr alın size benim süprizim.nasılll benim erverdim nasıl bir kızmış küçükken.2 yaşındaki halim...sizce de güzel olmaz mı.böyle bir kızım olsa

Erverdi, mini foton cok guzel olmus. Insallah bu tedavinin sonunda minik Erverdi-ler gelecek. Daha cok findik fistigi esin yesin canim ama sen almaya devam et. Deniz urunleri derken midye, istiridye filan demek istedim onlar da cinko miktari fazla. Macun fikri de cok guzel, bir cok kisi kullandi ve faydasini gordu hic bir zarari olmaz ama benim fikrim cinko agirlikli bir ilac da alinmasi. Sayiyi ve hareketliligi su an biliyorsunuz, bunlari kullandiktan sonraki artisa siz de inanamayacaksiniz, hemen baslasaniz iyi olur, cunku genelde tedaviden once en az 3 ay kullanilmasi gerektigini oneriyorlar.alkisalkisalkis

günaydın,günaydın.günaydın 38 in gülleria.s.a.s.a.s.
bugün hava serin
olsun siz üzülmeyin
öğleye doğru açar
güneş ışığını saçar
bu deli erverdi
uykulu
gözlerini zor açar.
kalkıyiiim çayımı koyiiimm
kinderi de karşıma alıyiiim
siz de oradan öyle bakmayın.
yarım saat sonra soframa atlayın ..hoşçakalıııınn.

sabahın delisidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

daha yüzümü yıkamadım açılmayı bekliyorum uyku yetmemiş. bu şiirin sabah sabah bana tebessüm ettirdiya ne diyeyim ben sana nerden buluyorsunda yazıyorsun bu lafları hayret valla:)
resminde süper. gerçekten güzel bir erverdi olduğunu tahmin ediyordum zaten.
bu arada herkese günaydın...

Günaydınnnnn kızlarrr a.s.
ooo erverdimmm maşallah maşallah ne güzel şeymişşin sen fıstık fıstık inşallah sana benzeyen bi kızın olsunn topiğimizde 2 erkek olucak artık bi kaç tane de kız gelsin dimi :sm_cool::teytey:hihoyyyt

yağmursesi canım günaydınn erkencisin bu sabah a.s.

zarpanditt Günaydın şeker şimdi sen kaybolursun 5-6 p.m. gibi gelirsin sanırım a.s.

Denizbulut canım günaydın a.s.
altınyunus a.s.
merye bi gelip bi kayboluyorsun a.s.
alabama tatlım a.s.
waters a.s.
patiklerim sanada günaydınna.s.

Canımmmm sana da günaydınnnn....a.s.:teytey:a.s.

Herkese günaydın...

Deniz'cim benim eşim Keçi boynuzu pekmezi yiyor sabah akşam, bu keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyor, günde kaç kez kullanılıyor yazarsan sevinirim.

Sağ ol canım. Çok teşekkürler...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr alın size benim süprizim.nasılll benim erverdim nasıl bir kızmış küçükken.2 yaşındaki halim...sizce de güzel olmaz mı.böyle bir kızım olsa

Çok tatlı minik bir kızmışsın yaaa... İnşallah allah senin gibi hayat dolu bıcır bıcır bir kız evlat nasip eder sana Erverdi'cim.

günaydın çıtırlar a.s.a.s.

erverdi resmin çok güzel ama kızın olmasına izin vermiyorum. oğlun olacak. benim oğlum olacağına göre artık kimsenin kızı olamaz herkesin oğlu olacak ona göre :dilcikar:eşin zoru başarmış sigarayı bırakmış bir de inadı bıraksa su hapları içse. ace selenyum plus günde 2 tane (hem selenyum hem günlük gereken e vitaminini alacak böylece) bir de solgar ın zinc picolinate (çinko) günde 2 tane süper olur ama 1 tane alsa da olur. doktorlar sperm ve hareketliliği az olan tüm erkeklere bunları tavsiye ediyorlar zaten. benim eşim de anti depressanları bırakıp bu hapları içmişti 2 ay sonuç ortada. ilaç değil ki bunlar vitamin takviyesi. biz o tedavilerde neler alıyoruz ayol adamlar genel sağlıkları için de faydalı 2 hapı yutamıyorlar. benim ki de 2 ay boyunca vıdıvıdı etmişti. tam ben pes etmiştim ki oldu.

patikler bu sitede tam tarifi var. ama senin eşinde sperm sorunu yoktu uğraşır mısınız bilmem.

http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=kur&kid=18

zarpandit alabama maşallah çok rahat bir hamilelik geçiriyor. bense başından beri birşey olacak diye devamlı endişeliyim. hele şimdi amnioyu taktım uykular haram oldu. bu hesaba göre onun bebeğinin son derece sakin benimkinin uyumayan ağlayan gazlı bir bebek olması gerek (bana da bu gidişle öyle olacak gibi geliyor eyvahedigeldismile). inşallah sağlıkla kucaklarımıza alabilirsek doğru muymuş anlayacağız :1rolleyes:

Son düzenleme:

Çok tatlı bir kız çocuğumuşsun..umarım seninde böyle şirin mi şirin güzel mi güzel bir kızın olur.

Rica ederim daha eski sayfalarda çok detaylı anlatımlarım da var, ama buradaki arkadaşlarda kullananlardan artık bayağı deneyimliler..benim göremediğim soruları cevaplayabilirler, bittiyse alıp devam edersen iyi olur yarım kalmasın.

Bu sabah da bir göz attım son sayfalara...sende iyisin umarım bak tam yazarken telefon üstüne telefon geldi kapamak zorundayım, kendine iyi bak..

günaydın çıtırlarkaydirigubbakcemile2
kindersms, teşekkür ederim...a.s.:1hug:
ben uykusuzluktan ölüyorum.bütün gün yatsam uyuyacak durumdayım resmen...kaydirigubbakcemile3

caney cim, soruna pek cevap yazan olmamış.ufak olan genelde sonradan canlanıyor.hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bişi yok.dilerim gönlünden geçen olur.bu arada senin kontrole az kaldı.:teytey:

isim konusu çok karışık, ben kesin tavrımı koymuştum, babam ayrı, eşim ayrı, kayınvalidem ayrı isimler istediler... ama dedim isim hakkı benim çünkü dokuz ay boyunca ben taşıyorum ve doğduktan sonra da 24 saat ismiyle çağıracak ve sevecek tek kişi benim dedim... bu konuda bencillik yapacağım ve hiçbirinizi dinlemeyecğim dedim, herkes kabul etti, yoksa bıraksam ne isimler geldi önüme bir bilsen :)

canım hareketlerini ben 14. haftada hissetmeye başlamıştım ama anlamamıştım, sonradan anladım oğluşumun kıpırtıları olduğunu, sanki içerde kelebeğin kanat çırpması ya da seğirme gibi şeyler hissediyorsun ama en net 20. haftadan itibaren hissediliyor hareketler :)
oyyy maşallaaaahhhhhh amniyosentez konusunda kararlı olmana sevindim canım :) hayırlısı olsun :)
nasılsın canım? nasıl gidiyor hamilelik? kaç haftalık oldun?
meyve suyu da aynı etkiyi gösteriyor canım, benim ufaklık çikolataya bayılırdı, yedikten yarım saat sonra başlardı hareketlenmeye :)

hayatım sakin de olsan erkek bebeklerin kız bebeklere göre daha gazlı oldukları bir gerçekmiş, ben de bunu oğlumda öğrendim, ileride inşallah yavrularınıza kucağınıza aldığınızda gaz için tecrübelerimi ve tekniklerimi paylaşabilirim sizinle... ama senin huzursuzluğun direkt olarak bebeğe yansıyor ve o da kendini hzuursuz ve güvensiz hissediyor, o yüzden lütfen sakin ve rahat olmaya çalış, sinirlenme hiçbir şeye... hiçbir şey bebeğinin huzurundan önemli değil, şu an onun bulunduğu ortam o kadar güzel ve o kadar rahat ki... ve senin de onun o ortamını huzursuz etmeye hakkın yok güzelim, doğduktan sonra ana rahmini çok özlüyorlar... endişeli ve güven duymayan bir çocuk dünyaya getirmek istemezsin değil mi? bebeğinin ruh sağlığı için gerekli ortamı sağlamak görevi sana düşüyor anne olarak, önce kendi huzurunu (bebeğin için) sağlayacaksın canım... kolay değil ama yapmak şart... şu amniyosentez stresini de at lütfen üstünden, inan korktuğuna değmeyecek, bunu tecrübe eden biri olarak söylüyorum :) umarım söylediklerimi ukalalık olarak değerlendirmezsin canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…