- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
caney cim, soruna pek cevap yazan olmamış.ufak olan genelde sonradan canlanıyor.hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bişi yok.dilerim gönlünden geçen olur.bu arada senin kontrole az kaldı.:teytey:
Ayyy zamanlamam yanlis herhalde kimseye rastlayamadim.:gitme: Yarin gorusuruz, herkese iyi ogleden sonralari....
günaydın çıtırlar a.s.a.s.
erverdi resmin çok güzel ama kızın olmasına izin vermiyorum. oğlun olacak. benim oğlum olacağına göre artık kimsenin kızı olamaz herkesin oğlu olacak ona göre :dilcikar:eşin zoru başarmış sigarayı bırakmış bir de inadı bıraksa su hapları içse. ace selenyum plus günde 2 tane (hem selenyum hem günlük gereken e vitaminini alacak böylece) bir de solgar ın zinc picolinate (çinko) günde 2 tane süper olur ama 1 tane alsa da olur. doktorlar sperm ve hareketliliği az olan tüm erkeklere bunları tavsiye ediyorlar zaten. benim eşim de anti depressanları bırakıp bu hapları içmişti 2 ay sonuç ortada. ilaç değil ki bunlar vitamin takviyesi. biz o tedavilerde neler alıyoruz ayol adamlar genel sağlıkları için de faydalı 2 hapı yutamıyorlar. benim ki de 2 ay boyunca vıdıvıdı etmişti. tam ben pes etmiştim ki oldu.
patikler bu sitede tam tarifi var. ama senin eşinde sperm sorunu yoktu uğraşır mısınız bilmem.
http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=kur&kid=18
teşekkür ederiiiimmmmmmmm
zarpandit alabama maşallah çok rahat bir hamilelik geçiriyor. bense başından beri birşey olacak diye devamlı endişeliyim. hele şimdi amnioyu taktım uykular haram oldu. bu hesaba göre onun bebeğinin son derece sakin benimkinin uyumayan ağlayan gazlı bir bebek olması gerek (bana da bu gidişle öyle olacak gibi geliyor eyvahedigeldismile). inşallah sağlıkla kucaklarımıza alabilirsek doğru muymuş anlayacağız :1rolleyes:
Patikler, okuma bayrami nasil gecti?
Merye, bugun ugramamis?
Waterss, evet haklsiin yenisini almam lazim.
Vanilya, iyi misin?
Alabama'da gelmemis.
Yagmursesi, ses ver guzelim?
Hazerozlem'de kayiplar listesinde? Bodrum'a giti herhalde yine?
Hereda'da uzun suredir yok sanirim?
Hulya, oglus ve sen nasilsiniz?
Karamel, artik ugramayacak mi?
kısmette yokmuşum Zarpanditboshayallersmile
kupa için teşekkürler.lütfettiniz.
ben ev işlerine daldım arada baktım pek kimse uğramamış.patikler kinder yoğunlar bu ara.kolay gelsin kızlar.tüm çalışanlara kolay gelsin.e bana da gelsin di mi ama.sabahtan beri Alabam nın deyimiyle toto yu yere koymadım.sahi Alabama sen nerelerdesin?
görüşmek üzere hoşçaklaın.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr alın size benim süprizim.nasılll benim erverdim nasıl bir kızmış küçükken.2 yaşındaki halim...sizce de güzel olmaz mı.böyle bir kızım olsa
Günaydınnnnn kızlarrr a.s.
[sen nasılsın canım dua ededlm
merye bi gelip bi kayboluyorsun a.s.
yokya pek kaybolmnuyorum işte bakamıyorum google yok ta
[
[B
Merye, bugun ugramamis?
canım burdayım nasıisın yarın gidiyorum tedaviye dua edin emi ilk günüm nasıl olack kestirebilsem iyi olurdu ama işte bende gelecekten bahsedyrum allh herkes için en hayılısını versin
bu arada hanımlar yeni bişey duyudm diyorlarki eğer hamileysen yeşilçay içersen çocuğun dawn sendromlu olma ihtimalini engelliyormş bana kesinlikle iç ve içine tarçın koy dediler araştırma yapılmş fareler üzerinde dovn send.olan fareler temizlenmş diorlar biz sadece içecez inanmak isteyenlere ben inandım çünkü yeşilçay da hücre yeniliyor yaşlanmayı geçiktiriyor bide iine tarçın koyacan herikisini de bugün aldım [
Bugun maillerime bakarken ozlu sozler vardi ama en cok bunu begendim ben:
Yeteri kadar nedeniniz varsa her seyi yapabilirsiniz!
Sen neye hazirsan o da senin icin hazirdir.
bende çok beğendim ben şunu da çok beğeniyorum vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi yüce allah
öpüldünüz hanmlar
ben teşekkür ederim canım :)Deniz;bak Rüzgar Deniz ne güzel yazmış.Rüzgar Denize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkürlerRüzgar Deniz
eminim iyi gelmiştir Deniz.artık doğru söze kulak verirsin.
stres yapma, sakin olmaya çalış altınyunus, her ne kadar küçük olursa olsun bebişin senin huzursuzluğunu hissediyor annesi, onu rahat ettirmek ve güven duygusunu sağlamak senin görevin canım, o yüzden günlerini sakin ve rahat geçirmeye çalış, önünde çok uzun bir yol var, seni çok iyi anlıyorum, biz bir ara burada arkadaşlarla eve ultrason falan mı alsak diye konuşuyorduk... bebişinin huzuru sana bağlı canım, her ne kadar minik olursa olsun, inan bu çok önemli onun geleceği için :)evet 6 gün var.ama benim ultrason görüntüsüne göre bugün 6+4 oluyor.doktor tüp bebekte transfer gününe göre vs değişir bu dedi.:1rolleyes:
hadi bakalım ptesiye 2 gün kaldı.delikafadulden
Erverdi, ahh sair ruhlu arkadasim, dokturmussun yine...:hooray: Sana bugun en iyi siir odulunu veriyorum, dondurma yok, kilolara dikkat ediyoruz.
Kindersms, iyi tahmin etmissin, simdi geldim.
Deniz Bulut, endiselerini anliyorum fakat tansiyonlari birazda biz kendi icimizde yukseltiyoruz sanirim. Biraz daha rahat olmaya calissan, test gunun belirlendi zaten, insallah digerlerinde oldugu gibi her sey cokk yolunda gidecek ve saglikli bilgisini alacaksin. Budistlerin bir sozu var yaziyorum: Her sey kafada biter! Ne kadar olumlu dusunursek o kadar olumlu seyler olacagina inaniyorum ben. Bak, aglayan, uyumayan, gazli bebek tarifini ben cok tutmadim; aglamayan, guzel guzel uyuyan, gazsiz, etrafa gulucukler sacan bebek tarifi daha iyi geldi bana.:ecrin_bebek:
Ruzgar denize bir alkis da benden.alkisalkisalkis
Altinyunus, Caney ne guzel ayni yoldan gidiyorsunuz bakalim, umarim biz de sizi takip ederiz.kaydirigubbakcemile5 Caney Ciderden mi?
Kızlar herkese iyi geceler.Ben ancak bu saatte vakit buluyorum nete girmeye.Uzun zaman oldu uğramayalı gerçi Zapandist dışında forumda beni soran olmamış ama.(Bir de Erverdi özelden merak edip sormuş ona da akşam cevap yazmıştım.)
Kaldığım yerden okuduğum kadarıyla herkes iyi bir yaramazlık yok.Yani pek gelişme olmamış hamilelerin endişeleri devam ediyor yine.
Kızlar bir ara yazmııştım size bakıcı sorunumuz var oğluma bakıcam bu hafta diye.Neyse ben iznimi aldım pazartesi akşam eşimin futbol maçı var her hafta gidiyor yine gitti tabi.Biraz erken döndü o akşam bir baktım sakatlanmıış.Ayak bayağı şişmiş.Duşunu alıp hastaneye gitti film çekmişler kırık olabilir deyip alçıya almışlar.Salı günü tekrar ortopediste gitti dr kırık yok ama yan bağlar kopmuş kırıktan farkı yok demiş ve tam alçı yapmışlar geldi.Ben bu hafta hem oğlana hem ona bakıyorum tabi çok zorlanıyorum ilk defa dün akşam oturdum bilgisayarın başına (eşim can sıkııntısından hep bilgisayar başında) Erverdinin mesajını gördüm akşam ona cevap yazdım bir de geçmişi okudum.Bu akşam da size yazayım dedim belki merak etmişsinizdir.Ben çok yorgunum.En kısa zamanda yanınııza dönücem.
Sicak bir gunden herkese gunaydinlar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benim gobis cok cikmis (yagdan!) Keske baska bir nedenden ciksaydi! Hirkalarla kapatiyordum, eee simdi hirka da giyemiyorum, hava sicak, yazliklari cikarmistim zaten.
Onun icin egzersiz yapmam lazim...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonlarıa.s.a.s.a.s.
MERYE;sözün güzelmiş.inşallah birgün verilenlerden oluruz.yazdığın sözün başına sonuna tırnak işareti koyarsan daha çok anlaşılabilir.yoksa yorumun diye kaynar arada.bugün tedaviye başlıyormuşsun.hayırlısı olsun.bugün kaçıncı günün?3 mü?tahlil isteyebilirler.fsh gibi.kimi yer farketmez diyor,kimi yer de aç karnına diyor.bence her ihtimale karşı birşey yemeden git.sen bilirsin
HÜLYA;sana kolaylıklar diliyorum.tekrar geçmiş olsun.yakın zamanda iyileşir umarım.
ZARPANDİT;benimde acıcık göbiş çıkmış.ama benim doğalgazdan delikafaduldendelikafadulden.bir de peklik çekiyorum birkaç gündür.koşuşturmalarım azaldı ondandırbende heyecan azaldığı zaman böyle olur..akşamları da erkenden uyuyorum.tv de de izleyecek birşey yok.haklısın egzersiz şart.normalde haftada 3 kere yürüyüş yapardım ben.aksattım.kurs ta ,sınav heyecanı da bitti.böyle oldu.
bugün okumaya gideceğim.görüşmek üzere hoşçakal
kızlar emekçiler patikler kinder.tatil başladımı size?
herkes kendine iyi baksın.
l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?