38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz;bak Rüzgar Deniz ne güzel yazmış.Rüzgar Denize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkürlerRüzgar Deniz
eminim iyi gelmiştir Deniz.artık doğru söze kulak verirsin.

caney cim, soruna pek cevap yazan olmamış.ufak olan genelde sonradan canlanıyor.hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bişi yok.dilerim gönlünden geçen olur.bu arada senin kontrole az kaldı.:teytey:

evet haklısın camıma.s.:ecrin_bebek:

evet, heyecan doruklarda bende

seninle aramızda 1 hafta var bizim dimi?? ben hala şu hesap kitap işini bi beceremedimkii..

sevgilerrrrropuyorumnanaktan

evet 6 gün var.ama benim ultrason görüntüsüne göre bugün 6+4 oluyor.doktor tüp bebekte transfer gününe göre vs değişir bu dedi.:1rolleyes:
hadi bakalım ptesiye 2 gün kaldı.delikafadulden

Erverdi, ahh sair ruhlu arkadasim, dokturmussun yine...:hooray: Sana bugun en iyi siir odulunu veriyorum, dondurma yok, kilolara dikkat ediyoruz.

Kindersms, iyi tahmin etmissin, simdi geldim.

Deniz Bulut, endiselerini anliyorum fakat tansiyonlari birazda biz kendi icimizde yukseltiyoruz sanirim. Biraz daha rahat olmaya calissan, test gunun belirlendi zaten, insallah digerlerinde oldugu gibi her sey cokk yolunda gidecek ve saglikli bilgisini alacaksin. Budistlerin bir sozu var yaziyorum: Her sey kafada biter! Ne kadar olumlu dusunursek o kadar olumlu seyler olacagina inaniyorum ben. Bak, aglayan, uyumayan, gazli bebek tarifini ben cok tutmadim; aglamayan, guzel guzel uyuyan, gazsiz, etrafa gulucukler sacan bebek tarifi daha iyi geldi bana.:ecrin_bebek:

Ruzgar denize bir alkis da benden.alkisalkisalkis

Altinyunus, Caney ne guzel ayni yoldan gidiyorsunuz bakalim, umarim biz de sizi takip ederiz.kaydirigubbakcemile5 Caney Ciderden mi?

Patikler, okuma bayrami nasil gecti?

Merye, bugun ugramamis?

Waterss, evet haklsiin yenisini almam lazim.

Vanilya, iyi misin?

Alabama'da gelmemis.

Yagmursesi, ses ver guzelim?

Hazerozlem'de kayiplar listesinde? Bodrum'a giti herhalde yine?

Hereda'da uzun suredir yok sanirim?

Hulya, oglus ve sen nasilsiniz?

Karamel, artik ugramayacak mi?

Bugun maillerime bakarken ozlu sozler vardi ama en cok bunu begendim ben:

Yeteri kadar nedeniniz varsa her seyi yapabilirsiniz!
Sen neye hazirsan o da senin icin hazirdir.

kısmette yokmuşum Zarpanditboshayallersmile
kupa için teşekkürler.lütfettiniz.
ben ev işlerine daldım arada baktım pek kimse uğramamış.patikler kinder yoğunlar bu ara.kolay gelsin kızlar.tüm çalışanlara kolay gelsin.e bana da gelsin di mi ama.sabahtan beri Alabam nın deyimiyle toto yu yere koymadım.sahi Alabama sen nerelerdesin?
görüşmek üzere hoşçaklaın.

Çok güzel geçti canııımmmm

Çok öptüm...

e canım sağolasın doğru söylüyorsun hayırlısı yarın gidecem bugün hehalde adet oldum ama az kanamam var daha doğrusu doğm kont.hapı bende hep kanama yaptı bir ara çok 4/5 gün sürdü ondan sonra sürekli devam etti ama koyu renk olarak ama şimdi herhalde adet olsum diyorum sancısı var da acaba yanılıyor muyum diye de tereddütüm var

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr alın size benim süprizim.nasılll benim erverdim nasıl bir kızmış küçükken.2 yaşındaki halim...sizce de güzel olmaz mı.böyle bir kızım olsa

güzel bir kızmış çanım onu bulman çok güzel zarpanditin dedği gibi inş.mink erverdilere inş.

zarpandit çinko bizedemi yoksa sadece erkeklerimi anlamadım

Deniz;bak Rüzgar Deniz ne güzel yazmış.Rüzgar Denize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkürlerRüzgar Deniz
eminim iyi gelmiştir Deniz.artık doğru söze kulak verirsin.
ben teşekkür ederim canım :)
evet 6 gün var.ama benim ultrason görüntüsüne göre bugün 6+4 oluyor.doktor tüp bebekte transfer gününe göre vs değişir bu dedi.:1rolleyes:
hadi bakalım ptesiye 2 gün kaldı.delikafadulden
stres yapma, sakin olmaya çalış altınyunus, her ne kadar küçük olursa olsun bebişin senin huzursuzluğunu hissediyor annesi, onu rahat ettirmek ve güven duygusunu sağlamak senin görevin canım, o yüzden günlerini sakin ve rahat geçirmeye çalış, önünde çok uzun bir yol var, seni çok iyi anlıyorum, biz bir ara burada arkadaşlarla eve ultrason falan mı alsak diye konuşuyorduk... bebişinin huzuru sana bağlı canım, her ne kadar minik olursa olsun, inan bu çok önemli onun geleceği için :)

teşekkürler canım, ben de Budistlerin bu sözünü çok beğendim, gerçekten çok doğru :)

Kızlar herkese iyi geceler.Ben ancak bu saatte vakit buluyorum nete girmeye.Uzun zaman oldu uğramayalı gerçi Zapandist dışında forumda beni soran olmamış ama.(Bir de Erverdi özelden merak edip sormuş ona da akşam cevap yazmıştım.)
Kaldığım yerden okuduğum kadarıyla herkes iyi bir yaramazlık yok.Yani pek gelişme olmamış hamilelerin endişeleri devam ediyor yine.
Kızlar bir ara yazmııştım size bakıcı sorunumuz var oğluma bakıcam bu hafta diye.Neyse ben iznimi aldım pazartesi akşam eşimin futbol maçı var her hafta gidiyor yine gitti tabi.Biraz erken döndü o akşam bir baktım sakatlanmıış.Ayak bayağı şişmiş.Duşunu alıp hastaneye gitti film çekmişler kırık olabilir deyip alçıya almışlar.Salı günü tekrar ortopediste gitti dr kırık yok ama yan bağlar kopmuş kırıktan farkı yok demiş ve tam alçı yapmışlar geldi.Ben bu hafta hem oğlana hem ona bakıyorum tabi çok zorlanıyorum ilk defa dün akşam oturdum bilgisayarın başına (eşim can sıkııntısından hep bilgisayar başında) Erverdinin mesajını gördüm akşam ona cevap yazdım bir de geçmişi okudum.Bu akşam da size yazayım dedim belki merak etmişsinizdir.Ben çok yorgunum.En kısa zamanda yanınııza dönücem.

Sicak bir gunden herkese gunaydinlar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim gobis cok cikmis (yagdan!) Keske baska bir nedenden ciksaydi! Hirkalarla kapatiyordum, eee simdi hirka da giyemiyorum, hava sicak, yazliklari cikarmistim zaten.
Onun icin egzersiz yapmam lazim...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ayyy Erverdicim, seni kacirmisim...Belki bugun denk geliriz.kaydirigubbakcemile5

Merye, cinko erkekler icin canim. Yesil cay, evet yararli ama her seyde oldugu gibi abartmamak lazim cunku siyah caya gore az da olsa kafein iceriyor. Sana bol sanslar diliyorum.a.s.

Hulya, hem cok gecmis olsun hem de sana bu hafta cokkkk kolay gelsin. Arada bir kendin icin de gun icinde birseyler yapmayi unutma lutfen.

Ruzgar deniz, tecrubeli anne! Bir alkis daha...alkisalkisalkis

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonlarıa.s.a.s.a.s.

MERYE;sözün güzelmiş.inşallah birgün verilenlerden oluruz.yazdığın sözün başına sonuna tırnak işareti koyarsan daha çok anlaşılabilir.yoksa yorumun diye kaynar arada.bugün tedaviye başlıyormuşsun.hayırlısı olsun.bugün kaçıncı günün?3 mü?tahlil isteyebilirler.fsh gibi.kimi yer farketmez diyor,kimi yer de aç karnına diyor.bence her ihtimale karşı birşey yemeden git.sen bilirsin

HÜLYA;sana kolaylıklar diliyorum.tekrar geçmiş olsun.yakın zamanda iyileşir umarım.

ZARPANDıT;benimde acıcık göbiş çıkmış.ama benim doğalgazdan delikafaduldendelikafadulden.bir de peklik çekiyorum birkaç gündür.koşuşturmalarım azaldı ondandırbende heyecan azaldığı zaman böyle olur..akşamları da erkenden uyuyorum.tv de de izleyecek birşey yok.haklısın egzersiz şart.normalde haftada 3 kere yürüyüş yapardım ben.aksattım.kurs ta ,sınav heyecanı da bitti.böyle oldu.
bugün okumaya gideceğim.görüşmek üzere hoşçakal

kızlar emekçiler patikler kinder.tatil başladımı size?

herkes kendine iyi baksın.

l

Son düzenleme:

Canım allah kolaylık versin. İki kişiye bakmak gerçekten çok zor olmalı ama allah sabrını verecektir.

Seni göbiş seni kaydirigubbakcemile3, inşallah o göbiş birgün senin dediğin gibi bebiş göbişi olur.

Ay sorma Erverdi'cim tatilim ve çoooooooook mutluyum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…