Patikler, okuma bayrami nasil gecti?
Merye, bugun ugramamis?
Waterss, evet haklsiin yenisini almam lazim.
Vanilya, iyi misin?
Alabama'da gelmemis.
Yagmursesi, ses ver guzelim?
Hazerozlem'de kayiplar listesinde? Bodrum'a giti herhalde yine?
Hereda'da uzun suredir yok sanirim?
Hulya, oglus ve sen nasilsiniz?
Karamel, artik ugramayacak mi?
Ayyy Vanilyacim, cok sukur, cok gecmis olsun. Bencede ilk teste Bhcg bayagi dusmus cikacak, pek bir sey kalmamis hepsini atmisa benziyorsun ama kesinlikle muayene olmayi ihmal etme ve durumdan doktorunun haberi olsun. Bu arada tedarikli olman cok ise yaramis, elbisenin rengini dusunemezdik artik...Doga harika bir sey! Vucut daha fazla tutamadi ve atti.
Icindeki kuvvetli hissin yakinda gerceklesmesini diliyorum.:Saruboceq: Size daha once herhangi bir teshis konulmus muydu, hatirlayamadim? Bu arada Cinli doktoru nasil buldunuz orada?
Biz 14'unde insallah oradayiz, bu aralar o kadar cok ucak kazasi duyduk ki biraz endiseleniyorum. Istanbul'daki doktorlari buraya donecegimize yakin gormeyi planladik. Memorial olacak gibi fakat hangi subesi olacak ona karar vermeye calisiyoruz. Doktor gorusmesinin ardindan esimin daha sonra gelememe ihtimalini de gozonunde bulundurarak spermleri dondurmayi dusunuyoruz. Bir sure sonra bana tekrar uzun bir yol gorunuyor. Ben de bugday cimi tozu ve folik asit iciyorum, esim de keciboynuzu kuru ve vitamin aliyor. Ve bu sefer az uyarilma ile kaliteli yumurta-lari-m olsun diye cabalayacagim. Simdiye kadar cok yumurtanin bana pek bir faydasi olmadi.
Bu yola baskoyan herkese bol sanslar diliyorum.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonlarıa.s.a.s.a.s.
MERYE;sözün güzelmiş.inşallah birgün verilenlerden oluruz.yazdığın sözün başına sonuna tırnak işareti koyarsan daha çok anlaşılabilir.yoksa yorumun diye kaynar arada.bugün tedaviye başlıyormuşsun.hayırlısı olsun.bugün kaçıncı günün?3 mü?tahlil isteyebilirler.fsh gibi.kimi yer farketmez diyor,kimi yer de aç karnına diyor.bence her ihtimale karşı birşey yemeden git.sen bilirsin
mrhaba canım tırnak için tamam. cumartesi oradaydım sanki devlet hast. gibi kalabalıktı heryerden kadınlar gelmişti . daha önce fsh yüksek dedi ama ona bakmadılar e2 ye. baktılar 55 dedi yine vanilya369 gibi yumurtalıkların yaşına göre çok az dediler , neyse bana varya alabama dedi niye hepsini birden aldın diye ben anlamadım çünkü ordaki salak kızlardan biri bana adetin ikinci günü buraya gel ve bu ilaçların hepsini getir gel dedi bende buraya takldığim halde çok alaman bir şekilde hepsini önceden aldım meğer önce ikisin 5 gün sonra test yapıyorlar sonra diğerlerini kullanıyormuşuz yani bayağı salak durumundayım çarşamba günü yine e2 ve ultrason çekilecek ona göre ilaçlara devam veya tamam olayı belirecek
canım bu arada korkunç bir baş ağrısı çekiyorum ve mide bulantısı çekiyorum bünyem fazla hassas şimdi ben ağrı kesici alayımmı ne yapayım birde bu baş ağrıları inş sürmez
gerçi hiç kendi doktumu görmedim hiç görüşmeyecem mi dedim drla kızlar bekletelim dr müsait olursa görüşürsünüz gerçi bu herkese yapıldı gibi ama acaip kalabalıktı koca kuyruklar oluşmuştu kan verme ve ultrason bölümlerinde bekle bekle anca sıra geliyordu
ya canım ya şu baş ağrıma ne diyecen ya
Ayyy Erverdicim, seni kacirmisim...Belki bugun denk geliriz.kaydirigubbakcemile5
Merye, cinko erkekler icin canim. Yesil cay, evet yararli ama her seyde oldugu gibi abartmamak lazim cunku siyah caya gore az da olsa kafein iceriyor. Sana bol sanslar diliyorum.a.s.
Hulya, hem cok gecmis olsun hem de sana bu hafta cokkkk kolay gelsin. Arada bir kendin icin de gun icinde birseyler yapmayi unutma lutfen.
Ruzgar deniz, tecrubeli anne! Bir alkis daha...alkisalkisalkis
merhaba Merye;hangi hastanede tedavi gördüğünü öğrenebilirmiyim.nasıl olur da dr.la görüşemezsin anlamadım.ben ssk da iken bile dr u bekliyordum vizite çıkışı herşeyi konuşuyordum.belki de ben şanslıydım.dr her sorduğuma nazikçe cevap veriyordu.ama çok kalabalık olduğu zaman ben muayene bitişini bekliyordum.şöyle bir nefes alsın uygun zamanı yakalyıp girip konuşuyordumgünaydın kızlar herkese iyi hafta sonlarıa.s.a.s.a.s.
MERYE;sözün güzelmiş.inşallah birgün verilenlerden oluruz.yazdığın sözün başına sonuna tırnak işareti koyarsan daha çok anlaşılabilir.yoksa yorumun diye kaynar arada.bugün tedaviye başlıyormuşsun.hayırlısı olsun.bugün kaçıncı günün?3 mü?tahlil isteyebilirler.fsh gibi.kimi yer farketmez diyor,kimi yer de aç karnına diyor.bence her ihtimale karşı birşey yemeden git.sen bilirsin
mrhaba canım tırnak için tamam. cumartesi oradaydım sanki devlet hast. gibi kalabalıktı heryerden kadınlar gelmişti . daha önce fsh yüksek dedi ama ona bakmadılar e2 ye. baktılar 55 dedi yine vanilya369 gibi yumurtalıkların yaşına göre çok az dediler , neyse bana varya alabama dedi niye hepsini birden aldın diye ben anlamadım çünkü ordaki salak kızlardan biri bana adetin ikinci günü buraya gel ve bu ilaçların hepsini getir gel dedi bende buraya takldığim halde çok alaman bir şekilde hepsini önceden aldım meğer önce ikisin 5 gün sonra test yapıyorlar sonra diğerlerini kullanıyormuşuz yani bayağı salak durumundayım çarşamba günü yine e2 ve ultrason çekilecek ona göre ilaçlara devam veya tamam olayı belirecek
canım bu arada korkunç bir baş ağrısı çekiyorum ve mide bulantısı çekiyorum bünyem fazla hassas şimdi ben ağrı kesici alayımmı ne yapayım birde bu baş ağrıları inş sürmez
gerçi hiç kendi doktumu görmedim hiç görüşmeyecem mi dedim drla kızlar bekletelim dr müsait olursa görüşürsünüz gerçi bu herkese yapıldı gibi ama acaip kalabalıktı koca kuyruklar oluşmuştu kan verme ve ultrason bölümlerinde bekle bekle anca sıra geliyordu
ya canım ya şu baş ağrıma ne diyecen ya
Alabama arkadaşımız doğru demiş.olur ki tedavin iptal olursa(bu olasılık dahilinde)ya da sende alerjik reaksiyon gösterirse(Alabama da öyle olmuştu değiştirmek zorunda kalmıştı)boşuna ilaçların hepsini alma demişti.benim 1 kutu kalmıştı elimde.eczacı geri almamıştı.soğuk zincire giriyormuş geri alamıyorlarmış.yani bu yüzden elinde kalabilir ya da bir dahaki tedavinde farklı bir ilaç ta kullanmak zorunda kalabilirsin.neyse sen almışsın artık.tecrübe olur.
sana ilaçları adet 2de getir demişler çünkü o zaman folikül sayına göre ilaca başlatabilirler.nasıl kullanacağını anlatacaklardır.önce 2si diğerleri 5gün sonra dediklerini.Alabama çok güzel bir şekilde anlatmıştı.ben yeniden yazayım.şimdi adette iken 2nci ya da 3üncü gün gidiceksin folikül(yumurta diyeyim daha iyi anlarsın belki)sayına göre ilaca başlatacaklar seni.yumurtaların hepsi aynı zamanda aynı büyüklükte olmuyor.farklı büyüklükte oluyor.bize lazım olan 19 ya 20 mm olmalarıbenim bildiğim.atıyorum 5 yumurtan var. 2 tane 15mm1 tane 12mm 1 tane 9 mm 1 tane de 14...misal veriyorum.önden giden yumurtayı bekletiyorlar o diğer ilaçlarla.henüz büyümemiş olanlarla aynı olsunlar diye.bir de erkenden çatlamasın diye ..
ultrason çekilecek demişsin.bu ilk tedavin mi?bu yumurta takipleri vajinadan oluyor.üstten değil yani haberin olsun.
ilaçlara başlamadın sanırım daha..başladıysan baş ağrın ilaçlardan da olabilir.her halde dr una söyle haberdar et.bildir.özelden tedavi görmüyormusun?hem para verip hemsoramamak..olurmu öyle şey?ne kadar kalabalık olursa olsun.bu seni bağlamaz.dr unla mutlaka birebir konuşmalısın.
hastaneye gittiğinde aklında anlamadığın hiçbirşey kalmasın.sor.dr a sor.hemşireye sor.bir daha sor.dozlar çok önemli.bazı ilaçları kendin yapacaksın belkide.ince deri altına yapılanlar var.göbekten yapıyoruz.hadi şimdiden kolay gelsin.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?