38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Zarpandit'cim evet iyiyim cok tesekkurler. Gecen aksam cok namusait bir yerde feci bir kanama gecirdim parcalar halinde koptu gitti benden nihayet...Esimin bir konsolosluk davetindeydik, ben de guzel guzel elbiselerimi giymis davette salinirken birden birsey hissettim tutamiyorum tuvalet bulmeliyiz dedim. Koskoca davette 2 tuvalet yapmislar sira bekledim iceri girdim ki felaket sekilde kan bosaldi, parcalar gitti. Allahtan 18 gundur regl oldugum icin hazirlikli gelmistim gecenin kalan yarisini Allaha sukrederek gecirdim rezil olmadan ucuz atlattigim icin, gece boyunca kanama azaldi sonra sabaha butun kanamam kesildi.
Pazartesi tekrar test yapacagim herhalde betahcg sifirlanmis olur.
Butun duam yasadiklarimin vucudumu saglikli bir hamilelige hazirladigi olacak...
Icimde kuvvetli bir ses dogal yolla hamile kalacagimi soyluyor, garip sekilde buna cok inaniyorum ama ayni zamanda bugday cimi haplarimla, yeni basladigim akupunktur ve Cinli doktorumun ilac receteleriyle, esime verdigim fertility vitaminlerle yakinda size iyi haberler verebilmek icin calisiyorum :)
Sen ne zaman geliyorsun Istanbul'a, hastaneye karar verdin mi?

Ayyy Vanilyacim, cok sukur, cok gecmis olsun. Bencede ilk teste Bhcg bayagi dusmus cikacak, pek bir sey kalmamis hepsini atmisa benziyorsun ama kesinlikle muayene olmayi ihmal etme ve durumdan doktorunun haberi olsun. Bu arada tedarikli olman cok ise yaramis, elbisenin rengini dusunemezdik artik...Doga harika bir sey! Vucut daha fazla tutamadi ve atti.

Icindeki kuvvetli hissin yakinda gerceklesmesini diliyorum.:Saruboceq: Size daha once herhangi bir teshis konulmus muydu, hatirlayamadim? Bu arada Cinli doktoru nasil buldunuz orada?

Biz 14'unde insallah oradayiz, bu aralar o kadar cok ucak kazasi duyduk ki biraz endiseleniyorum. Istanbul'daki doktorlari buraya donecegimize yakin gormeyi planladik. Memorial olacak gibi fakat hangi subesi olacak ona karar vermeye calisiyoruz. Doktor gorusmesinin ardindan esimin daha sonra gelememe ihtimalini de gozonunde bulundurarak spermleri dondurmayi dusunuyoruz. Bir sure sonra bana tekrar uzun bir yol gorunuyor. Ben de bugday cimi tozu ve folik asit iciyorum, esim de keciboynuzu kuru ve vitamin aliyor. Ve bu sefer az uyarilma ile kaliteli yumurta-lari-m olsun diye cabalayacagim. Simdiye kadar cok yumurtanin bana pek bir faydasi olmadi.
Bu yola baskoyan herkese bol sanslar diliyorum.opuyorumnanaktan

Haydi hayirlisi canim, hersey yolunda gidecek insallah...Sperm dondurmak iyi fikir biz de yapmistik bir seyahat durumu vardi esimin ama sonra gerek olmadi.
Ucaktan korkunu anliyorum ben de hic sevmem ama surekli oraya buraya gitmem gerekiyor yani korka korka biniyorum :) Kendime de hep kazalar her an heryerde basimiza gelebilir bu anlamda ucak yine de en guvenli arac diye hatirlatiyorum. Ne kadar oldu gelmeyeli Turkiye'ye kimbilir ozlemissindir.
Bizim problem benim yumurtlamamin yasima gore (38) azalmis olmasi, rahim filmi cektirmedigim icin tuplerimin durumunu bilmiyorum. Esimin ise hizli hareketli sperminin cok fazla olmamasiydi ama keciboynuzu kuru ve vitmainlerden sonra gecen ivf sirasinda alinan sperm orneginde cok artis gorduk, hatta spermiyogram yapan kisiyle gorustugumuzde normale yaklasmis dedi.
Cinli doktor diyorum ama, kendisi aslinda bir Uygur Turku ama Cinde egitim almis akupunktur ve otlarla tedavi yapiyor. Bir arkadasim vesilesiyle tanistim, en azindan stres azaltmada faydasi cok olacak diye dusunuyorum.

Buraya gelmeden veya buradayken yapabilecegim birsey olursa lutfen haber ver.

slm arkadaşlar bende 38 yaşındayım ve daha 3 aylık evliyim.2.ayda ben düşünmeye başladım acaba olucakmı bebeğim diye hatta abla 2.inci ayın ortasında tüp bebek yapın demeye başladı ama eşim erken dedi neyse ben bu arada bir doktor buldum telefonda bana dediki adet olun 2.gün 4tane hormon testi verdi yaptırın ve gelin dedi ben adet olmayı beklerken bulantılar başladı ama hiç umudum yok ya pek umursamadan test yaptım ve çift cizgi inanamadık hemen kan testi ve 5 haftalık hamileyim çok mutluyum darısı hepinizin başına umudunuzu kaybetmeyin.

VANıLYA; gözünaydın.rahatlamışındır artık.dilerim hcg değerin 0 a düşer en yakın zamanda da spontan hamileliğinin haberini müjdelersin burada

ZARPANDıT;bugünkü işimi bitirdim.burada hava çok sıcak.gelirken hazırlıklı gelin derim.30 derecenin üstünde.inasnın evi gibisi yok.geldim serin evime.oooooooohhhhhhhhh.....:dance::dance:

PATıKLER;mutluluğun bol olsun.ikinci bir bbekle son bulsun

ARZU3471;gözünaydın.Ne güzel evliliğinin baharında yakalamışsın.Allah tamamına erdirsin.iyi dileklerin için teşekkürler.

NUR 07;okuyup okuyup çıkıyormusun?
istanbula döndün mü?
14 mmlik yumrta ne oldu?
döndüysen işini kurdun mu?
kıza okul düşünüyordun.belki dönmedin yatı tatilde dönüceksin.....yoksa bebeği buldun da ondan mı uğramaz oldun?
her halukarda kendine iyi bak.hoşçakal.

Erverdi, cok isinmis oralar ve benim gunes alerjim var, ustelik de en sicak koselerden birine gidiyoruz.delikafadulden Uyarin icin cok tesekkurler.opuyorumnanaktan

Vanilya, ilgin icin cok tesekkur ederim, aklimda tutacagim sagol. Acaba diyorum rahim filmi de cektirsen mi? Beklemek gibi genc yasimizdan dolayi cok fazla luksumuz yok, en azinda kendi vucudunla ilgili bir bilgiye daha sahip olmus olursun. Vitaminlerin gecen ivf'de ise yaradigina sevindim. Bizde de sperm sayisinda super bir artis olmadi ama kalite ve hareketliligi gozle gorulur derecede artirdi. Hepimize bol sanslar.kaydirigubbakcemile3

sağol canım ya heppimiz için inş hayırlısı neyse yeşilçay günde sadece iki fincan dediler

Bugun bizim evlilik yildonumumuz.:asigim: :içelim:

Umarim gelecek yila bebek-ler-imizle kutlariz.

Erverdi, Merye'ye guzel bilgiler vermissin eline saglik.:lepi:

Merye, bu tedavide yenisin ama her sekilde hastaneden tatmin olmadan cikma lutfen. Adim adim herseyi bilmek istedigini bir kere soyle, Erverdi'nin dedigi gibi kesinlikle doktorunla konus, her sekilde onu bekle. Zaten randevun yok muydu? Doktor mesgul derlerse orada bir kiyamet kopar bir kere! Sen oraya randevunla gidiyorsun ve para oduyorsun hic kimse bunu sana hayrina yapmiyor canim. Ilaclari sana detayli bir sekilde soylemedikleri icin hepsini aldin, arkadaslarin dedigi gibi belki hepsini kullanmayacaksin bile...Bunun net olmadigini bir dahaki doktor gorusmende lutfen belirt. Tedavide ilk olabilirsin ama sana her seyi aciklamak zorundalar. Bir dahaki sefere bol sanslar diliyorum.yerimseniben

herkese günaydııııııınn.a.s.a.s.
hava kapalı ama sizin gönlünüz açık olsun.

ZARPANDıT;evlilik yıldönümün ha?kutlayanlardan mısınız?kaçıncı yıla giriyorsunuz?nice yıllara mutlu sağlıklı ve elbette yavrunla girmen dileğiyle.sağlık...en önemlisi sağlık!insanın sağlığı yerinde olmasa bebeğine bile bakamaz değil mi?tekrar kutlarım

bi de esoyis arkadaş vardı değil mi?ne oldu acaba?bu ara evdeyim aklımda daha fazla tutabiliyorum arkadaşları

kızxlaaaaaaarr emekçiler siz neredesiniz?yoldamı kaldınız yoksa?yollar kötü imiş.taksim şişli beşiktaş civarı tıkalı,kapalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…