Bugun bizim evlilik yildonumumuz.:asigim: :içelim:
Umarim gelecek yila bebek-ler-imizle kutlariz.
Erverdi, Merye'ye guzel bilgiler vermissin eline saglik.:lepi:
Merye, bu tedavide yenisin ama her sekilde hastaneden tatmin olmadan cikma lutfen. Adim adim herseyi bilmek istedigini bir kere soyle, Erverdi'nin dedigi gibi kesinlikle doktorunla konus, her sekilde onu bekle. Zaten randevun yok muydu? Doktor mesgul derlerse orada bir kiyamet kopar bir kere! Sen oraya randevunla gidiyorsun ve para oduyorsun hic kimse bunu sana hayrina yapmiyor canim. Ilaclari sana detayli bir sekilde soylemedikleri icin hepsini aldin, arkadaslarin dedigi gibi belki hepsini kullanmayacaksin bile...Bunun net olmadigini bir dahaki doktor gorusmende lutfen belirt. Tedavide ilk olabilirsin ama sana her seyi aciklamak zorundalar. Bir dahaki sefere bol sanslar diliyorum.yerimseniben
herkese günaydııııııınn.a.s.a.s.
hava kapalı ama sizin gönlünüz açık olsun.
ZARPANDİT;evlilik yıldönümün ha?kutlayanlardan mısınız?kaçıncı yıla giriyorsunuz?nice yıllara mutlu sağlıklı ve elbette yavrunla girmen dileğiyle.sağlık...en önemlisi sağlık!insanın sağlığı yerinde olmasa bebeğine bile bakamaz değil mi?tekrar kutlarım
bi de esoyis arkadaş vardı değil mi?ne oldu acaba?bu ara evdeyim aklımda daha fazla tutabiliyorum arkadaşları
kızxlaaaaaaarr emekçiler siz neredesiniz?yoldamı kaldınız yoksa?yollar kötü imiş.taksim şişli beşiktaş civarı tıkalı,kapalıymış.
Tebrikler, Allah yasliliginizin tadini torunlarinizla beraber cikarmayi kismet etsin :)Bugun bizim evlilik yildonumumuz.:asigim: :içelim:
Merye, bu tedavide yenisin ama her sekilde hastaneden tatmin olmadan cikma lutfen. Adim adim herseyi bilmek istedigini bir kere soyle, Erverdi'nin dedigi gibi kesinlikle doktorunla konus, her sekilde onu bekle. Zaten randevun yok muydu? Doktor mesgul derlerse orada bir kiyamet kopar bir kere! Sen oraya randevunla gidiyorsun ve para oduyorsun hic kimse bunu sana hayrina yapmiyor canim. Ilaclari sana detayli bir sekilde soylemedikleri icin hepsini aldin, arkadaslarin dedigi gibi belki hepsini kullanmayacaksin bile...Bunun net olmadigini bir dahaki doktor gorusmende lutfen belirt. Tedavide ilk olabilirsin ama sana her seyi aciklamak zorundalar. Bir dahaki sefere bol sanslar diliyorum.yerimseniben
isim konusu çok karışık, ben kesin tavrımı koymuştum, babam ayrı, eşim ayrı, kayınvalidem ayrı isimler istediler... ama dedim isim hakkı benim çünkü dokuz ay boyunca ben taşıyorum ve doğduktan sonra da 24 saat ismiyle çağıracak ve sevecek tek kişi benim dedim... bu konuda bencillik yapacağım ve hiçbirinizi dinlemeyecğim dedim, herkes kabul etti, yoksa bıraksam ne isimler geldi önüme bir bilsen :)
canım hareketlerini ben 14. haftada hissetmeye başlamıştım ama anlamamıştım, sonradan anladım oğluşumun kıpırtıları olduğunu, sanki içerde kelebeğin kanat çırpması ya da seğirme gibi şeyler hissediyorsun ama en net 20. haftadan itibaren hissediliyor hareketler :)
oyyy maşallaaaahhhhhhamniyosentez konusunda kararlı olmana sevindim canım :) hayırlısı olsun :)
nasılsın canım? nasıl gidiyor hamilelik? kaç haftalık oldun?
meyve suyu da aynı etkiyi gösteriyor canım, benim ufaklık çikolataya bayılırdı, yedikten yarım saat sonra başlardı hareketlenmeye :)
hayatım sakin de olsan erkek bebeklerin kız bebeklere göre daha gazlı oldukları bir gerçekmiş, ben de bunu oğlumda öğrendim, ileride inşallah yavrularınıza kucağınıza aldığınızda gaz için tecrübelerimi ve tekniklerimi paylaşabilirim sizinle... ama senin huzursuzluğun direkt olarak bebeğe yansıyor ve o da kendini hzuursuz ve güvensiz hissediyor, o yüzden lütfen sakin ve rahat olmaya çalış, sinirlenme hiçbir şeye... hiçbir şey bebeğinin huzurundan önemli değil, şu an onun bulunduğu ortam o kadar güzel ve o kadar rahat ki... ve senin de onun o ortamını huzursuz etmeye hakkın yok güzelim, doğduktan sonra ana rahmini çok özlüyorlar... endişeli ve güven duymayan bir çocuk dünyaya getirmek istemezsin değil mi? bebeğinin ruh sağlığı için gerekli ortamı sağlamak görevi sana düşüyor anne olarak, önce kendi huzurunu (bebeğin için) sağlayacaksın canım... kolay değil ama yapmak şart... şu amniyosentez stresini de at lütfen üstünden, inan korktuğuna değmeyecek, bunu tecrübe eden biri olarak söylüyorum :) umarım söylediklerimi ukalalık olarak değerlendirmezsin canım opuyorumnanaktan
Erverdi, ahh sair ruhlu arkadasim, dokturmussun yine...:hooray: Sana bugun en iyi siir odulunu veriyorum, dondurma yok, kilolara dikkat ediyoruz.
Kindersms, iyi tahmin etmissin, simdi geldim.
Deniz Bulut, endiselerini anliyorum fakat tansiyonlari birazda biz kendi icimizde yukseltiyoruz sanirim. Biraz daha rahat olmaya calissan, test gunun belirlendi zaten, insallah digerlerinde oldugu gibi her sey cokk yolunda gidecek ve saglikli bilgisini alacaksin. Budistlerin bir sozu var yaziyorum: Her sey kafada biter! Ne kadar olumlu dusunursek o kadar olumlu seyler olacagina inaniyorum ben. Bak, aglayan, uyumayan, gazli bebek tarifini ben cok tutmadim; aglamayan, guzel guzel uyuyan, gazsiz, etrafa gulucukler sacan bebek tarifi daha iyi geldi bana.:ecrin_bebek:
Ruzgar denize bir alkis da benden.alkisalkisalkis
Altinyunus, Caney ne guzel ayni yoldan gidiyorsunuz bakalim, umarim biz de sizi takip ederiz.kaydirigubbakcemile5 Caney Ciderden mi?
Kızlar herkese iyi geceler.Ben ancak bu saatte vakit buluyorum nete girmeye.Uzun zaman oldu uğramayalı gerçi Zapandist dışında forumda beni soran olmamış ama.(Bir de Erverdi özelden merak edip sormuş ona da akşam cevap yazmıştım.)
Kaldığım yerden okuduğum kadarıyla herkes iyi bir yaramazlık yok.Yani pek gelişme olmamış hamilelerin endişeleri devam ediyor yine.
Kızlar bir ara yazmııştım size bakıcı sorunumuz var oğluma bakıcam bu hafta diye.Neyse ben iznimi aldım pazartesi akşam eşimin futbol maçı var her hafta gidiyor yine gitti tabi.Biraz erken döndü o akşam bir baktım sakatlanmıış.Ayak bayağı şişmiş.Duşunu alıp hastaneye gitti film çekmişler kırık olabilir deyip alçıya almışlar.Salı günü tekrar ortopediste gitti dr kırık yok ama yan bağlar kopmuş kırıktan farkı yok demiş ve tam alçı yapmışlar geldi.Ben bu hafta hem oğlana hem ona bakıyorum tabi çok zorlanıyorum ilk defa dün akşam oturdum bilgisayarın başına (eşim can sıkııntısından hep bilgisayar başında) Erverdinin mesajını gördüm akşam ona cevap yazdım bir de geçmişi okudum.Bu akşam da size yazayım dedim belki merak etmişsinizdir.Ben çok yorgunum.En kısa zamanda yanınııza dönücem.
Bugun bizim evlilik yildonumumuz.:asigim: :içelim:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
sağol inşallah dediğin gibi kazasız belesıt atlatacağım canım. yalnız dün eşimle bir kabga ettik aralarla 3 saat katıla katıla ağladım bebek hala duruyorsa bana dayanıyorsa iyi. en son ben bu gergin deli kadını istemiyorum bu dünya çekilmez diye karar vermiş olabilir. :çok üzgünüm: umarım bu kavga beni uzun zaman götürür.
yok canım öyle bir bebek bana uzak. yani gergin olmamak gerekiyorsa bilmem nasıl yapacağım ama olmuyor işte. bakalım bebek nasıl çıkacak inşallah çıkarsa!
haklısın canım ama inan hepiniz ayrı ayrı aklıma geliyorsunuz ama mesela ben kendi gerginliğim ve testlerimle o kadar meşgulüm ki soracak vakit olmuyor. inşallah eşin bir an önce iyi olur ve iyi bir bakıcı bulursunuz veya bulmuşsunuzdur bile.
canım nice mutlu yıllara a.s.
Deniz'cigim, bebegin cok azimli, guclu ve iyi bir annenin karninda oldugunu bildigi icin seni secti ve dunya guzel veya degil burada isleri var ve geliyor O, oyle birkac kavgadan stresten etkilenmeyecek kadar da huzurlu bir yerde.... Hepimiz insaniz eslerimizle kavga ediyoruz, annelerimiz de etti ve bizler yine annelerimize seve seve evlat olduk. Allah hepimizin yaninda, senin de icine en kisa zamanda tam bir huzur versin diye dua ediyorum, oyle guzel ve sakin bir oglun olacak hissindeyim ki inanamazsin:) Testler falan hep cok iyi cikacak bak ben biliyorum :dance:
devamı da benden...arkadaşlar;öğleden sonra kamuda çalışan engellilere tatil varmış.hava koşulları nedeniyle.şimdi haberlerde söyledi.duyan duymayana söylesin..
böyle yazınca da Nasrettin Hocanın bir fıkrası geldi şimdi aklıma.hoca çıkmış camide vaaz verecektir.cemaate seslenir.ey müslümanlar.şimdi benim burada ne diyeceğimi bilen var mı?cemaatin yarısı biliyoruz der.diğer yarısı bilmiyoruz der..Hoca da;öyleyse bilenler bilmeyenlere söylesin!! der.
HÜLYACIM, ilk senin yazın gözüme çarptı, Canım benim, işin iyice zorlaşmış, alah güç kuvvet versin sana... çok geçmişler olsun eşine... dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşurda sen de çok yıpranmazsın... Oğlunun bakıcı sorunu varmış, onuda kolayca çözüme ulaştırmanı diliyorum... tabii bu dönem bu sorunlar üstüste gelince bebek konusunuda biraz ertelemek zorunda kaldın... keşke bu sıkıntılar içinde yüzünü güldüren tatlı bir süpriz başına gelse... ne güzel olur... canı gönülden diliyorum...
Deniz'cim eşinle problemlerinin yeniden belirmesine üzüldüm... ama şunu unutmaki her üzüntü sıkıntı bebeğini de etkiliyor, bu dönemde sorunlar ne olursa olsun görmezlikten gelmek zorundasın, ben olsam yapabilirmiydim bilmiyorum ama ... yalnızca kendini düşün, bebeğini düşün... bu dönem, bebeğin için en güzel şekilde değerlendirmen gereken bir dönem..... bu dönem içindeki negatif herşeyi yok saymak en doğrusu... sonrasında gerekeni en akılcı şekilde yaparsın zaten...
Arkadaşlar henüz okuyamadım, sizlerin gelişmelerine de ortak olacağım şeyler vardır mutlaka... okuyup öyle yazacağım, kimseyi unutmadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?