38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım Evlilik yıldönümün kutlu olsuuuuuuuuunnnnnnn. Nice nice güzel yıllar dilerim...

Serviste uyudum o nedenle yol nasıldı hiç bilimiyorum. :kedi:Ama çok yağışlı olduğunu biliyorum...

Tebrikler, Allah yasliliginizin tadini torunlarinizla beraber cikarmayi kismet etsin :)

kızlar ;Amerika da 4 yaşındaki bir çocuk 17ini kattan düşmüş.hiç kırık bile yok.yaşıyor.öldürmeyen Allah öldürmüyor.olduran Allah inşallah olduracak.:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu hamileler biz olacağız inşallah.öyle umut ediyorum

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

sağol inşallah dediğin gibi kazasız belesıt atlatacağım canım. yalnız dün eşimle bir kabga ettik aralarla 3 saat katıla katıla ağladım bebek hala duruyorsa bana dayanıyorsa iyi. en son ben bu gergin deli kadını istemiyorum bu dünya çekilmez diye karar vermiş olabilir. :çok üzgünüm: umarım bu kavga beni uzun zaman götürür.

yok canım öyle bir bebek bana uzak. yani gergin olmamak gerekiyorsa bilmem nasıl yapacağım ama olmuyor işte. bakalım bebek nasıl çıkacak inşallah çıkarsa!

haklısın canım ama inan hepiniz ayrı ayrı aklıma geliyorsunuz ama mesela ben kendi gerginliğim ve testlerimle o kadar meşgulüm ki soracak vakit olmuyor. inşallah eşin bir an önce iyi olur ve iyi bir bakıcı bulursunuz veya bulmuşsunuzdur bile.

canım nice mutlu yıllara a.s.

Deniz'cigim, bebegin cok azimli, guclu ve iyi bir annenin karninda oldugunu bildigi icin seni secti ve dunya guzel veya degil burada isleri var ve geliyor O, oyle birkac kavgadan stresten etkilenmeyecek kadar da huzurlu bir yerde.... Hepimiz insaniz eslerimizle kavga ediyoruz, annelerimiz de etti ve bizler yine annelerimize seve seve evlat olduk. Allah hepimizin yaninda, senin de icine en kisa zamanda tam bir huzur versin diye dua ediyorum, oyle guzel ve sakin bir oglun olacak hissindeyim ki inanamazsin:) Testler falan hep cok iyi cikacak bak ben biliyorum :dance:

inşallah canım o nedenle seçmiştir. bizim eşimle anlaşamamız uzun hikaye. hatta bu bebek gelmeseydi benim o ay dayanma limitim bitmişti. tabii ki birden herşey güllük gülistanlık olmadı da öncelik sıramı bebeğe vermiştim o işi azıcık daha oluruna bırakmıştım da işte olmuyor. neyse doğsun da bir (inşallah) baklalım ne kadar gideceğim. umarım bebek de söylenenlerin aksine sakin huzurlu bir bebek olur. inşallah bu bakımdan benim zıttım olur. babasına benzer umursamaz dünya yansa aldırmaz olur eyvahedigeldismiledilerim rabbimden sizler de en kısa sürede sağlıklı huzurlu güleç bebişlerinize kavuşursunuz olumunekankayizsmile

arkadaşlar;öğleden sonra kamuda çalışan engellilere tatil varmış.hava koşulları nedeniyle.şimdi haberlerde söyledi.duyan duymayana söylesin..

böyle yazınca da Nasrettin Hocanın bir fıkrası geldi şimdi aklıma.hoca çıkmış camide vaaz verecektir.cemaate seslenir.ey müslümanlar.şimdi benim burada ne diyeceğimi bilen var mı?cemaatin yarısı biliyoruz der.diğer yarısı bilmiyoruz der..Hoca da;öyleyse bilenler bilmeyenlere söylesin!! der.

Arkadaşlar SELAM,

uzunca bir ara vermek zorunda kaldım, ama sizler hep aklımdaydınız? paylaştıklarımızın devamını hep merak ettim... Henüz hiç okuyamadım, o nedenle tatsız süprizler olmamıştır inşallah diyorum... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum, ihmal ettiğim arkadaşlarımın anlayışına sığınıyorum...

Daha önce yazmıştım, Kanada'dan 40 yıllık arkadaşım gelmişti, bir süre bizimle kaldı, çok güzel zaman geçirdik, bana ilaç gibi geldi, sonra 1 hafta tatile gittik, tansiyon problemim oluştuğu dönemde ertelediğimiz tatilimizi yapmış olduk böylece, ardından iş görüşmeleri derken sadece koşuturma içinde zaman akıp gitti, iş görüşmelerim iyi geçti, iki şirket arasında kararsızım, 14 yıllık tecrübeden sonra artık seçici olan benim. Bu arada bir kaç kez sizlere yazmaya çalıştım ama bilgisayarımın azizliğine uğradım. Yine aranıza katılmak istiyorum. Çünkü hepinizi ayrı ayrı özledim. a.s.

devamı da benden...
hocam bilmiyoruz nerden bilelim demişler. hoca da öğrenin de gelin demiş. ertesi gün hocaya sormuşlar hocam ne diyecektiniz yarımız biliyor ama diğer yarımız bilmiyor demişler hoca da bilenler bilmeyenlere desin demiş. hoca gene söylemeyince hepimiz biliyoruz demişler hoca da ehh benim söylememe hacet kalmadı demiş...

HÜLYACIM, ilk senin yazın gözüme çarptı, Canım benim, işin iyice zorlaşmış, alah güç kuvvet versin sana... çok geçmişler olsun eşine... dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşurda sen de çok yıpranmazsın... Oğlunun bakıcı sorunu varmış, onuda kolayca çözüme ulaştırmanı diliyorum... tabii bu dönem bu sorunlar üstüste gelince bebek konusunuda biraz ertelemek zorunda kaldın... keşke bu sıkıntılar içinde yüzünü güldüren tatlı bir süpriz başına gelse... ne güzel olur... canı gönülden diliyorum...

Deniz'cim eşinle problemlerinin yeniden belirmesine üzüldüm... ama şunu unutmaki her üzüntü sıkıntı bebeğini de etkiliyor, bu dönemde sorunlar ne olursa olsun görmezlikten gelmek zorundasın, ben olsam yapabilirmiydim bilmiyorum ama ... yalnızca kendini düşün, bebeğini düşün... bu dönem, bebeğin için en güzel şekilde değerlendirmen gereken bir dönem..... bu dönem içindeki negatif herşeyi yok saymak en doğrusu... sonrasında gerekeni en akılcı şekilde yaparsın zaten...

Arkadaşlar henüz okuyamadım, sizlerin gelişmelerine de ortak olacağım şeyler vardır mutlaka... okuyup öyle yazacağım, kimseyi unutmadım....

selam kızlar bende iki üç gündür gelemedim. hafta sonu için yine bi kaçamak yapalım dedik bozcaadaya gittik ama yağmura yakalandık. gerçi havadurumunu bile bile gittik ama yine de fena değildi. epey yazmışsınız okuyum dedim araya iş girdi okuyamadım. şimdi okuyayım bari.umarım herkesler iyidir.

ALABAMA

YAĞMURSESİ

gördüm sizi.... canımcıklarım nasılsınız?

ALABAMA sen ve bebeğin Nasıl? herşey güzel güzel yoluna devam ediyor sanıyorum, allah nazarlardan saklasın...

YAĞMURCUM, sen de kararsızlıklar vardı... şimdi nasılsın? gelişmeler var mı?

Hoşgeldin sen de canım.Uzun zaman oldu tabi uğramayalı özlettin kendini.Ben bugün işe geldim eşimle oğlumu görümceme bıraktım.Ama 4 gün daha izin aldım evdeyim yine bu hafta.Bakıcı arıyoruz ama eşim evde yatarken bakıcı işi de olmaz.Bir iki hafta daha idare edicez artık.O sürprizi ben de bekledim ama olmadı canım ya dün adet oldum yine.Zamanı gelmemiş daha demekki.Sen de iyi vakit geçirmişsin ne güzel.Tansiyon problemin devam ediyor mu daha senin yani ilaca devam ediyor musun hala?

kızlar epey okudum okurken uykum geldi iki satır yazıp uyucam .

zarpandit sakinmisin diye sormuşsun evet sakinimdir durgun bir insanım ama babası acayip hareketli bilemiyorum kime çekecek görcez bakalım :))

hülyacım geçmiş olsun eşinde başına kalmış allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bulursun bakıcı.

bu arada ayın 3 üde bizim yıldönümümüzdü bizde dört yılımızı tamamladık çok şükür.

deniz seninkiyle yine stres yaşamışsın arada oluyo güzelim öyle şeyler idare idare idare başka bir yol yok. napcan erkek milleti öyle yada böyle hep idare istiyo. aksi yok yani allah sabır versin.

rüzgarcım ben hiç diretmedim isim konusunda çünkü çok önemli değil benim için isim kendi önemli :)) yani bebeğim. ama çok saçma sapan bir isim koymaya kalkarsa hopss derim tabi :))
inşallah o günler gelir sana tecrübelerini sorarız tatlım.

merye canım bende sana bunu anlatmaya çalıştım neyse sen tecrübe ettin inşallah tüm ilaçlarını kullanırsın da bebeğine kavuşursun aldığın ilaçların hepsi şifa olsun

erverdi bade kinders yağmur beni soran herkesi yanaklarınızdan öpüyorum. hafta sonu yol biraz yordu ama çok şükür bi sıkıntımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…