38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut arkadaşım evdeki kavgalar yine başladı demek ki?Sen şimdi hassassın tabi daha çok anlayış bekliyorsun eşinden seni anlıyorum ama anladığım kadarıyla eşin pek anlayışlı biri değil.Sana tavsiyem yapmak zor biliyorum ama sadece bebeğine odaklan ne güzel o kadar çabadan sonra hamilesin ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun.Bebeğine bunları yapmaya hakkın yok.O sana bir mucize olarak geldi bunu sakın aklından çıkarma.Sinirlendiğin zaman evden çık temiz hava al bir arkadaşınla kahve iç ve kafanı dağıt.Lütfen bebeğine daha fazla zarar verme arkadaşım ya.Ben de hamileliğimde bazı boş şeyler için çok ağlamıştım.Şimdiki aklım olsa çok farklı olurdu.Sen de bebeğin doğduktan sonra böyle düşünüceksin eminim.Biraz daha sakin ol canım olur mu?

Patikler, Erverdi, Vanilya, Yagmursesi, Deniz bulut, yildonumu dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.kaydirigubbakcemile3

Erverdi, 7. yi bitirdik, evet biz tum ozel gunleri hala kutluyoruz, hatta bazen yemege cikmak icin bugunlerde bir ozel gun varmiydi diye sordugum bile oluyor.

Deniz bulut, gecmis olsun canim. Nicin seni bu kadar aglattiki, bu erkekler bizim ruhumuzdan gercekten yeteri kadar anlayamiyor. Bebegin saglikli ve seninle birlikte, insallah yakinda AS'nin gunu de geliyor. Yagmurlu bir gun yasadin gecti bitti diyelim, yarin gunes acacak. Sebebi her neyse lutfen kafanda cok buyutme ve hatta yapabiliyorsan dusunmemeye calis cunku her dusundugun anda yine gerileceksin canim. O an kendine sevdigin bir ugras bul, bulundugun ortamdan uzaklas, bir bardak su ic, yeterki o anlari dusunme. Yapabilecegine ben inaniyorum.kaydirigubbakcemile5

Badenur, hosgeldin tekrar. Yeni isin simdiden hayirli olsun.a.s.

Alabama, size de mutlu yillar. Bebegin kime cekerse ceksin, saglikli ve hayirli bir evlat olsun.:Saruboceq:

Hakikaten Roniyam'in bebek dunyaya gelmistir herhalde degil mi, gorusen var mi?
Gule gule buyutsunler.

Hülyacım, bakıcı işi çok zor... arkadaşımdan biliyorum, güven duymak, inanmak, içine sinmesi zor bir olay.... birde emanet edeceğin evladınsa iki kat zor, ne diyeyim, inşallah şansın yaver gider içine sinen biri ile karşılaşırsın.
Benim de bu ay öylesine geçti. tüpten sonraki ilk ayım olduğu için, hiç uğraşmak istemedim açıkcası, zaten zor bir süreçten geçtim.... ama bundan sonra önümüze bakmak lazım... inşallah seninde gönlüne göre, hiç ummadığın bir anda güzel bir müjdeyle bizleri mutlu edersin....
Tansiyon ilaçlarıma devam ediyorum, bir kez kontrole gittim devam dedi, düzensizlik var, ama bu dalgalanmayı anlamıyorum, hemen kulaklaım pof pof, boynumda bir ağrı.... ben seninleyim unutma diyor.... neyse çok takmııyorum... birde bunu takarsam iyce umutsuzluğa düşerim.

Hulya, cok kolay gelsin. Esinin alcisi daha uzun sure kalacak mi? Bakici bulmakta sanirim o kadar kolay degil, gorumcen biraz idare etse olmaz mi? Ovulasyon testlerini gecen ay yapmistin degil mi, neyse hayirlisi olsun, bu ay yine devam o zaman.kaydirigubbakcemile5

ALABAMA canım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun .... bu yılki anlamı çok daha farklı olmalı... minik yavruyla mutluluğunuzun en özel, en güzel parçası tamamlanmış oldu.... bu mutluluk yeni bebelerle katlanana katlana büyüsün... takiiiiii artık yeter çocuk istemiyoruz diyene kadar katlansın.... :lepi:

Altınyunus canım, Hayırlı olsun, herşey güzel güzel gelişerek sonuna kadar hep öyle sürsün....

Erverdi, resmin harika, dilerim annesinin kopyası diyecekleri bir kızın, ya da kızların olur..... sınavların bitti mi? yumurtalar ne durumda ???

alabama badenur hülya zarpandit biliyorum bebeğim için üzülmemeliyim diyorum ama bir yerden sonra ipler kopuyor. benmki de gerçekten çok anlayışsız. neyse aklıma ne geldi kavga konusu bu değildi ya eve bebeğe bakması için yatılı kadın alacağımızı mecbur olduğumuzu söyledim benimki hala ufacık bebeği yabancı kadına nasıl bırakacaksın diyor. eee dedim sen bakacaksan bize ben işten çıkayım. aman sen evde çekilmezsin diyor (zaten çık dese de çıkmam) eee dedim halanla annen 1 er hafta sırayla gelir bakarlar diyor. yani halam 71 yaşında seneye 72 olacak. kendi yaşlı 1 tam gün bebeğe baksa yorgunluktan ölür. üstelik bırakamayacağı aksi bir kocası var. annem daha genç. 63 yaşında ama babam yaşlı 80 yaşında ve o da ona bakıyor. geçen kış babamın dizler kireçlendi başka rahatsızlıkları oldu evde 2-3 saatten fazla yalnız bırakamadı. yani bunu daha önce de dedim. anlamak bu kadar mı zor. evet evde yatılı kadın kadar sevimsiz birşey yok ama 2-3 sene mecburum. en sonunda sıkıysa sen anneni getirt denizli den o baksın dedim. ay bu konuda bile delirtiyor adamı. beni bu kadar üzmeye devam ederse bebek mebek kalmayacak herkes rahat edecek senağlama

Deniz'cim sorun bakıcı mı yoksa bakıcının yatılı olması mı? Eğer yatılı olması sorun ise illa yatılı olmasına gerek yok ki... Öyle veya böyle bir şekilde bu sorunların üstesinden geliniyor, sadece üzüldüğünle kalıyorsun. Lütfen bu kadar yıpratma kendini. Belki kocanın da bir bildiği vardır. Bebeği üzülerek bu şekilde üzmeye hakkın yok. Bakıcı işi bir şekilde olacağına varacaktır.
Öpüyorum.

Okurken gördüm ama kim yazmıştı şu an unuttum,

ZARPANDİT ya da VANİLYA olabilr.... "Rahim filmi çektirsem mi"diye düşünen arkadşım, bunla ilgili sıcak bir hikaye anlatmak istiyorum.

Arkadaşım 7 kez tüp denedi, yaşı bizler gibi olduğu içinde son derece panik içinde 2-3 ayda bir tedaviden tedaviye savruldu ve ama hep hüsranla sonuçlandı. Son 6-7 aydır bırakmıştı, o nedenle konuyu hiç açmıyordum ki, iki gün önce son derece üzgün, mutsuz, buruk bir ses tonuyla aradı ve hamile olduğunu söyledi, üstelik ikiz.... hiç umutlu olmadığı için bu seferkini gizlemiş.... Telefonda ağlayışını sevince yordum.... ama anladımki, öyle değil... tamamen depresyon durumunda... şu anda da kocası dahil herkes onun için endişeli...

Diyorki, ben 7 kez tüp yaşadım.... dış gebelik geçirdim.... acılar çektim.... doktor doktor gezdim olmadı... son gittiğim doktor rahim filmi istedi... istemeye istemeye çektirdim.... gerek olsaydı daha öncekiler isterlerdi diye düşündüm .... sonuçta rahim filminde tüplerden bir sıvı geldiği görülmüş.... bu sıvı embriyonun transferinden sonra hemen ölümüne neden olurmuş, ayrıca dış gebeliğe de.... sonra ameliyatla bir tüpü alınmış, buna da çok zor ikna olmuş, hatta doktoruna inanmamış... ama sonuçta bu operasyondan sonra hamile.... şimdi takmış kafayı, peki bu durum daha önce farkedilemezmiydi, bana bu kadar maddi manevi sıkıntıyı neden yaşattılar diye.... sürekli bunun muhasebesini yapmaktan sevincini yaşayamıyor, gittim yanına 3 saat dil döktüm... içindeki öfke bebek sahibi olmanın mutluluğuna bir türlü yer vermiyor.... şimdi kafayı bende taktım 4 kez tüp yaptım, neden kimse benden rahim filmi istemedi.....

kızlar herkese merhaba
BADENUR;dönmüşsün!hoşgelmişsin.sınav bitti canım.şimdi sonuç bekliyorum.yumurta olayıda takip yaptıracağım.en 5 6 ya da daha fazla folülü gördüğüm ayda şansımı deniyeceğim.tekrar hoşgeldin

PATİKLER, canım arkadaşım, iyice güçlendim döndüm aranıza... artık senin gibi rahatça önümüze bakmak lazım diyorum.... inşallah hepimiz hamilelik haberlerimizi vereceğiz... sen bu aralar nasıl bir yol izliyorsun????

DENİZCİM canım ben de patiklerin dediğine katılıyorum... üstelik sen zaten bebek doğduğunda hamilelik izninde olacaksın, o dönemde bu konuyu çözüme ulaştırman daha doğru olur, lütfen bu konunun üzerinde durarak kendini ve bebeğini üzme... şimdilik çevrendekilere haber ver, yakın çevrede oturan bebek bakmış biri sabahtan akşama bebeğine bakabilir, evde biri olması gerçekten çok sevimsiz... hem zor bir olay gece gündüz bir yabancıyla yaşamak.... akraba ile de olmuyor... akrabaya yeri geliyor bir şey diyemiyorsun, ama yabancıyla bir iş hukuku yaratabiliyorsun... o çerçevede kafan rahat olur.... ama bu konu için biraz erken gibi....

hoşbulduk canım, hep aklımdaydınız tüm samimiyetimle söylüyorum, peki bu ay bakıldı mı? kaç folikülün varmış ? hadi hayırlısı... kürler yapıyor musun? tahlillerin iyi çıkmıştı bildiğim kadarıyla... sonra yenisi yapıldıysa bilmiyorum...

asıl neden bu değildi arada geçen bir nedendi bu. neden itiraz etti bilmiyorum. öncelikle bakıcı konusuna. sonra da yatılı olursa kendi düzeni rahatı bozulacak diye herhalde. valla ben yatılı istiyorum. sabah 725 evden çıkıyorum akşam 1900 eve giriyorum. bu saatler arası gündüzlü bulmak zor. ayrıca bir akşam işim uzadı ya da cumartesi alışverişe gitmem gerekti bebeği kime bırakacağım? eşimin ailesi denizli de. annem halam karşıda. yakında kimse yok. para aynı para. yatılı daha mantıklı. artık bu kadarcık fedakarlığa da katlanacak. kendi bilir. doğsun da bir.

herhalde hiç hamile kalmadığından istememişlerdir ama kendiliğinden bir enfeksiyon vs olmuş tüpler tıkanmış olabilir. ben 3 kere kendi isteğimle çektirdim. şişli ekomar a git migrosun hemen yanında. 250 lira. çeken doktorun eli çok hafif (2 kere oraya çektirdim) hiç acı ağrı olmuyor. yanında birinin gelmesi şart değil ben olayı bildiğimden yalnızdım. 10 dakika bile sürmüyor. ben de 2. orada çektirdiğimde az acı oldu o ta sağ tüp spazm yapıp kendini kasmış sıvı geçmedi o nedenle. için rahat denemeye devam edersin. evet doktorlar tuhaf. o kadar para harcatıyorlar 250 liralık basit bir filmi çektirmiyorlar.

bu ay bakılmadı henüz.adet olacağınm bir kaç güne kadar.3üncü günü gideceğim.geçen ay azdı.2 3 tane idi. bende şansımı daha iyi değerlendirmek adına iyi bir takibe bıraktım.eşim bir macun yaptırmış bir bahartçıya.bir firma...eşime özel yapmışlar.bakalım.daha kötü olmasın da tüm endişem o.ben biraz çekinik duruyorum bitkisellere.hani hangi şey kime neye göre gibi?kendim birşey yapmıyorum.dostinekse devam ediyorum sadece(prolaktin ve yumurta kalitesi için)yeni tahlliler de istendi onların sonucunu da yarın alacağım.kısmet.herşey kısmet..

şiirlerini özledim.

kız!Alabama;hamiş kaldın yerinde durmuyon bakıyorum.bir hafta orda bir hafta burda.gezinmekten buraya da fazla uğramaz oldun.hadi arada selamını alıyoruz da.dikkat et oğlana.çok kızarım sonra.üzmeyesin bizi nevesta!!

şaka bir yana.dikkat et haaa.çok ta rahata verme.bak halaa uğraşıyoruz buralarda.kolay bulmadın.çok kıymetli bebekler bunlar çokk.

benim kızçem nasıl??aynısından istiyorum .banane bananenaniknanik

yazma sırası bize gelince uyudun di miiiiiiii.tatlı uykuların olsun

canım sağoll.evet bende çok seviyorum bu resmi.aynından olsun istiyorum.boydan olanı bir görsen.dantelli çoraplar ayağımda kısacık elbisem.bezim bile gözüküyor.beni utanmaz di miohaoldumsmile...olsun olsundaa tek bir kızım olsun benim olsun...hepimizin olsun:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…