Bugun bizim evlilik yildonumumuz.:asigim: :içelim: /QUOTE]
canım yıllar geçerken sevginiz eskimesin, hep yeniden tomurcuk açsın.... ve de minik minik bebeklerle aileniz büyüsün....
Zarpandit'cim evet iyiyim cok tesekkurler. Gecen aksam cok namusait bir yerde feci bir kanama gecirdim parcalar halinde koptu gitti benden nihayet...Esimin bir konsolosluk davetindeydik, ben de guzel guzel elbiselerimi giymis davette salinirken birden birsey hissettim tutamiyorum tuvalet bulmeliyiz dedim. Koskoca davette 2 tuvalet yapmislar sira bekledim iceri girdim ki felaket sekilde kan bosaldi, parcalar gitti. Allahtan 18 gundur regl oldugum icin hazirlikli gelmistim gecenin kalan yarisini Allaha sukrederek gecirdim rezil olmadan ucuz atlattigim icin, gece boyunca kanama azaldi sonra sabaha butun kanamam kesildi.
Pazartesi tekrar test yapacagim herhalde betahcg sifirlanmis olur.
Butun duam yasadiklarimin vucudumu saglikli bir hamilelige hazirladigi olacak...
Icimde kuvvetli bir ses dogal yolla hamile kalacagimi soyluyor, garip sekilde buna cok inaniyorum ama ayni zamanda bugday cimi haplarimla, yeni basladigim akupunktur ve Cinli doktorumun ilac receteleriyle, esime verdigim fertility vitaminlerle yakinda size iyi haberler verebilmek icin calisiyorum :)
Sen ne zaman geliyorsun Istanbul'a, hastaneye karar verdin mi?
Arkadaşım ,yaşadığın bu tatsız üzücü olayın son olmasını diliyorum, çok geçmiş olsun, bundan sonrsında tatlı süprizlerle yüzün gülsün inşallah.
Hoşgeldin sen de canım.Uzun zaman oldu tabi uğramayalı özlettin kendini.Ben bugün işe geldim eşimle oğlumu görümceme bıraktım.Ama 4 gün daha izin aldım evdeyim yine bu hafta.Bakıcı arıyoruz ama eşim evde yatarken bakıcı işi de olmaz.Bir iki hafta daha idare edicez artık.O sürprizi ben de bekledim ama olmadı canım ya dün adet oldum yine.Zamanı gelmemiş daha demekki.Sen de iyi vakit geçirmişsin ne güzel.Tansiyon problemin devam ediyor mu daha senin yani ilaca devam ediyor musun hala?
alabama badenur hülya zarpandit biliyorum bebeğim için üzülmemeliyim diyorum ama bir yerden sonra ipler kopuyor. benmki de gerçekten çok anlayışsız. neyse aklıma ne geldi kavga konusu bu değildi ya eve bebeğe bakması için yatılı kadın alacağımızı mecbur olduğumuzu söyledim benimki hala ufacık bebeği yabancı kadına nasıl bırakacaksın diyor. eee dedim sen bakacaksan bize ben işten çıkayım. aman sen evde çekilmezsin diyor (zaten çık dese de çıkmam) eee dedim halanla annen 1 er hafta sırayla gelir bakarlar diyor. yani halam 71 yaşında seneye 72 olacak. kendi yaşlı 1 tam gün bebeğe baksa yorgunluktan ölür. üstelik bırakamayacağı aksi bir kocası var. annem daha genç. 63 yaşında ama babam yaşlı 80 yaşında ve o da ona bakıyor. geçen kış babamın dizler kireçlendi başka rahatsızlıkları oldu evde 2-3 saatten fazla yalnız bırakamadı. yani bunu daha önce de dedim. anlamak bu kadar mı zor. evet evde yatılı kadın kadar sevimsiz birşey yok ama 2-3 sene mecburum. en sonunda sıkıysa sen anneni getirt denizli den o baksın dedim. ay bu konuda bile delirtiyor adamı. beni bu kadar üzmeye devam ederse bebek mebek kalmayacak herkes rahat edecek senağlama
Deniz'cim sorun bakıcı mı yoksa bakıcının yatılı olması mı? Eğer yatılı olması sorun ise illa yatılı olmasına gerek yok ki... Öyle veya böyle bir şekilde bu sorunların üstesinden geliniyor, sadece üzüldüğünle kalıyorsun. Lütfen bu kadar yıpratma kendini. Belki kocanın da bir bildiği vardır. Bebeği üzülerek bu şekilde üzmeye hakkın yok. Bakıcı işi bir şekilde olacağına varacaktır.
Öpüyorum.
kızlar herkese merhaba
BADENUR;dönmüşsün!hoşgelmişsin.sınav bitti canım.şimdi sonuç bekliyorum.yumurta olayıda takip yaptıracağım.en 5 6 ya da daha fazla folülü gördüğüm ayda şansımı deniyeceğim.tekrar hoşgeldin
Deniz'cim sorun bakıcı mı yoksa bakıcının yatılı olması mı? Eğer yatılı olması sorun ise illa yatılı olmasına gerek yok ki... Öyle veya böyle bir şekilde bu sorunların üstesinden geliniyor, sadece üzüldüğünle kalıyorsun. Lütfen bu kadar yıpratma kendini. Belki kocanın da bir bildiği vardır. Bebeği üzülerek bu şekilde üzmeye hakkın yok. Bakıcı işi bir şekilde olacağına varacaktır.
Öpüyorum.
Okurken gördüm ama kim yazmıştı şu an unuttum,
ZARPANDİT ya da VANİLYA olabilr.... "Rahim filmi çektirsem mi"diye düşünen arkadşım, bunla ilgili sıcak bir hikaye anlatmak istiyorum.
Arkadaşım 7 kez tüp denedi, yaşı bizler gibi olduğu içinde son derece panik içinde 2-3 ayda bir tedaviden tedaviye savruldu ve ama hep hüsranla sonuçlandı. Son 6-7 aydır bırakmıştı, o nedenle konuyu hiç açmıyordum ki, iki gün önce son derece üzgün, mutsuz, buruk bir ses tonuyla aradı ve hamile olduğunu söyledi, üstelik ikiz.... hiç umutlu olmadığı için bu seferkini gizlemiş.... Telefonda ağlayışını sevince yordum.... ama anladımki, öyle değil... tamamen depresyon durumunda... şu anda da kocası dahil herkes onun için endişeli...
Diyorki, ben 7 kez tüp yaşadım.... dış gebelik geçirdim.... acılar çektim.... doktor doktor gezdim olmadı... son gittiğim doktor rahim filmi istedi... istemeye istemeye çektirdim.... gerek olsaydı daha öncekiler isterlerdi diye düşündüm .... sonuçta rahim filminde tüplerden bir sıvı geldiği görülmüş.... bu sıvı embriyonun transferinden sonra hemen ölümüne neden olurmuş, ayrıca dış gebeliğe de.... sonra ameliyatla bir tüpü alınmış, buna da çok zor ikna olmuş, hatta doktoruna inanmamış... ama sonuçta bu operasyondan sonra hamile.... şimdi takmış kafayı, peki bu durum daha önce farkedilemezmiydi, bana bu kadar maddi manevi sıkıntıyı neden yaşattılar diye.... sürekli bunun muhasebesini yapmaktan sevincini yaşayamıyor, gittim yanına 3 saat dil döktüm... içindeki öfke bebek sahibi olmanın mutluluğuna bir türlü yer vermiyor.... şimdi kafayı bende taktım 4 kez tüp yaptım, neden kimse benden rahim filmi istemedi.....
hoşbulduk canım, hep aklımdaydınız tüm samimiyetimle söylüyorum, peki bu ay bakıldı mı? kaç folikülün varmış ? hadi hayırlısı... kürler yapıyor musun? tahlillerin iyi çıkmıştı bildiğim kadarıyla... sonra yenisi yapıldıysa bilmiyorum...
selam kızlar bende iki üç gündür gelemedim. hafta sonu için yine bi kaçamak yapalım dedik bozcaadaya gittik ama yağmura yakalandık. gerçi havadurumunu bile bile gittik ama yine de fena değildi. epey yazmışsınız okuyum dedim araya iş girdi okuyamadım. şimdi okuyayım bari.umarım herkesler iyidir.
kızlar epey okudum okurken uykum geldi iki satır yazıp uyucam .
zarpandit sakinmisin diye sormuşsun evet sakinimdir durgun bir insanım ama babası acayip hareketli bilemiyorum kime çekecek görcez bakalım :))
hülyacım geçmiş olsun eşinde başına kalmış allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bulursun bakıcı.
bu arada ayın 3 üde bizim yıldönümümüzdü bizde dört yılımızı tamamladık çok şükür.
deniz seninkiyle yine stres yaşamışsın arada oluyo güzelim öyle şeyler idare idare idare başka bir yol yok. napcan erkek milleti öyle yada böyle hep idare istiyo. aksi yok yani allah sabır versin.
rüzgarcım ben hiç diretmedim isim konusunda çünkü çok önemli değil benim için isim kendi önemli :)) yani bebeğim. ama çok saçma sapan bir isim koymaya kalkarsa hopss derim tabi :))
inşallah o günler gelir sana tecrübelerini sorarız tatlım.
merye canım bende sana bunu anlatmaya çalıştım neyse sen tecrübe ettin inşallah tüm ilaçlarını kullanırsın da bebeğine kavuşursun aldığın ilaçların hepsi şifa olsun
erverdi bade kinders yağmur beni soran herkesi yanaklarınızdan öpüyorum. hafta sonu yol biraz yordu ama çok şükür bi sıkıntımız yok.
Altınyunus canım, Hayırlı olsun, herşey güzel güzel gelişerek sonuna kadar hep öyle sürsün....
Erverdi, resmin harika, dilerim annesinin kopyası diyecekleri bir kızın, ya da kızların olur..... sınavların bitti mi? yumurtalar ne durumda ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?