38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

nice 7 seneler olsun.bize göre daha tazecik sayılırsınız...birlikte yaşlanın.opuyorumnanaktan

ah be denizcim;daha dünyaya gelmeden kurmuşsun da kurmuşsun.tamam elbette b planın olmalı.azıcık geniş olsan hele sağsalim annesinin kucağına bir gelsin.sen onun sıcaklığını bir hisset.belki sen bırakmak istemiyceksin çirkin bibilini.(nazar olmasın diye öyle diyorum haaa)
zaten 6 ay süt izni yokmu?siz memur statüsündesiniz değil mi?yarım gün izinlerin olacak.hele bir o günler gelsin.annenin evi yakın mı işyerine.evi işyerine yakın biryere taşıma gibi bir aternatif sunuyorum.böylece bebeğinde kontrol altında olur.benimki sadece bir fikir.iyi olmayabilir.fikir fikirdir değil mi
herşey hallolur.içini ferah tutmaya çalış.
:1hug:

kızlar çok üzgünümmm hemde çokkk ben ikinci bebeğimde acaba canlanmışmıdır diye koşa koşa doktor kontrolume gittim ama maalesefff kalbi atan bebeğiminde kalbi durmuş. iki tane kese var ama ne yazıkkı bir boş gebelik birininde kalbi durmuş.... kürtajjjjjjj

bi kürtaj nedir bilmiyordum kürtajında ne olduğunu görecem çok üzgünüm çokkkkkkk

inanki okudum, çok kötü oldum, çok üzücü bir durum, ne desem senin acını hafifletemem... önce sevinç sonra böyle katmerli bir acı... güçlü olmaya çalışmalısın..... bu yolda sevinçte üzüntüde yaşanıyor... insan kahroluyor, bittiğim an bu andır diyor... sonra yaralar yavaş yavaş iyileşiyor..... çabuk toparlanman dileğiyle üzüntünü paylaşıyorum.

Evet denizcim, önce bir doğsun, ondan sonra çözümlenmeyecek sorun yok... bu konuyu biraz ertele bence, sonra sen kendin için en uygun olanı yaparsın, zaman içinde yeni değişik fikirlerinde oluşabilir, şimdi sen hamilelik psikolojisi içinde zaten her zamankinden hassassın... bu hassasiyet içinde duygular daha yoğun.....
Rahim filmini düşünüyorum, hani neden onuda yaptırmadım gibi bir düşünce kalmasın aklımda. Acılı birşey demişlerdi, demek sen acı hissetmedin... aman birşey çıkmasın lütfen... yoksa bende arkadaşım gibi acayip takarım vallahi...

merye sen kontrollere gittiğinde mutlaka bir doktor ultrasonda bakmıyor mu? sonra konuşacak 1-2 dakika ayırmıyor mu? bahceci memorial medicana da durum böyleydi. evet çok yoğunlar ama her kontrol dr önce seninle konuşuyor bir sorun varsa cevaplıyor sonra ilaçlarını nasıl kullanacağını falan hemşireler anlatıyor. en azından kontrollerde ultrasonda falan soruların varsa konuşacak zaman olmuyor mu?

benim de başıma gelmişti. önce sevinip sonra üzülmek kadar kötüsü yok. allah sabrını verecektir. umarım kısa sürede atlatır bir sonraki denemede bebeğine kavuşursun

canım....canın sağolsun.çok büyük üzüntü...Allah sabrını verecektir.en kısa zamanda toparlanman dileğiyle...

acele ile paniğe kapılmadan sakin sakin, şartların en iyi olduğu dönemde, en yüksek şansın yaratıldığı dönemde denemek en akılcı olanı... bu ay gelişme beklenen gibi olmazsa da gelecek aya hayırlısı olsun.... yarın tahlillerini de bildirirsin artık...
edebiyattan uzaklaştım biraz, şiirler duyguların yoğun olduğu dönemde ortaya çıkıyor, koşuşturmadan şu an biraz duygusuzum, sen tedaviye başla yaparız bir torpil artık...

YAĞMURSESİ, KİNDERS, WATERS, RONİYAM, HEREDA, KARAMEL, ESTERYA nerelerdeler? iyiler mi?

Hamile arkadaşların zamanı yaklaştı, tatlı telaş yaklaştı, hayırlısı olsun.... güzel müjdelerle sevinelim... :ecrin_bebek:

yağmur buralarda bildiğin gibi laf söz dinlemiyor hele benmkini hiç dinlemiyor klava:
kindersm iyi bugün uğramamış
waters işleri çok o nedenle seyrek uğruyor
roniyam söylemedi ama doğurmuş olabilir inşallah hayırlı haberlerini alırız
herada pek girmiyor sildirmedi kendini ama sildirmiş gibi oldu neredeyse
karamel sildirdi kendini sen yok muydun?
esterya da herada gibi karamel gibi silindi gibi birşey yok ortalarda

iyi geceler erverdi inşallah bugün de uyuyunca yarına daha iyi kalkacağım. şimdi yatıyorum. sana da iyi uykular olumunekankayizsmile

Kizlar herkese merhaba
Persembe gunu kizima kavustum cok sukur. Yeni dogan sariligi vardi o yuzden biraz korktuk, hastanede kalma suremiz uzadi. Ama simdi eve geldik cok sukur iyiyiz.
Kizlar harika bir duygu, allah herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil bir sey anlatamam.
Spinal anestezi ile oldugu icin bebegimin aglama sesini duyunca ben de hungur hungur agladim.
Simdi hayatimdaki en anlamli sey kizim. Bana gore dunyanin en guzel bebegi.
Allah burdaki ve isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah..
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler

Zarpandit arkadaşım teşekkür ederim canım.Eşimin alçısı her perşembe bizim oğlan için fizyoterapistimiz geliyor o çıkarııcak alçııyı ama atel takıılacak o da alçı gibi atelle de bir hafta kadar üzerine basmıycak ayağının.
Bakıcı işini de halletmeye çalışıyoruz.bir iki hafta eşim evde olduğu için yeni bir bakııcıya başlayamıyoruz zaten bu arada görüşmeler devam ediyor.
Sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Biz de geçen hafta çarşamba günü 14.yılımızı kutladık ama ilk defa evde tabi dışarıı çıkamadık aslında planlarıımız bile vardı ama kısmet değilmiş.
Ovulasyon testini yaptım ama sonuç yok yine önümüzdeki maçlara bakıcaz artıık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…