38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Allah analı babalı büyütmeye nasip etsin arkadaşım.Ne güzel kızınıı kucağıına almışsıın çok güzel bir duygudur iyi bilirim.Sen daha iyi bilirsin ama bebeği aç bırakma sakıın uyandırııp uyandırıp emzir olurmu canım.İkinizi de öpüyorum Allah tez zamanda bizlere de nasip etsin inşallah.

Roniyam, gozunuzaydin! Esini ve seni cok tebrik ediyorum,a.s. bebeginizi gule gule buyutun. Yazdiklarini okurken cokkkk duygulandim, Allah yakinda bize de nasip eder insallah!
Bebegin sariligi nasil simdi? Ismini ne koydunuz?

Herkese Gunaydinlar...a.s. a.s. a.s.

Simdi gozu yasli yaziyorum, Roniyam'in haberine cok sevindim ve yazdiklari da beni cok duygulandirdi. Ve su an dusunuyorum ne kadar hassas durumlar yasiyoruz. Umarim siradaki diger bebek ve hamile haberlerini de teker teker yakinda aliriz.:Saruboceq:

Erverdi, ben forumu hic kapatmiyorum, kolaylik oluyor. Her yere sifre yaz, adres yaz, bazen karistiriyorum. O yuzden bunu hep acik birakiyorum.delikafadulden

Badenur, arkadasinin rahim filmi hikayesi gercekten ilginc. Umarim yakinda nedenleri nicinleri birakip, hamileliginin sevincini yasamaya baslar ama hak vermiyor da degilim inan. Ben yillar once cok sancili-agrili cektirmistim acaba bir daha mi cektirsem? Ilerleyen donemde degisik sonuc cikar mi hic bilmiyorum?

Deniz bulut, bence bakici fikrini iyi dusunmussun ama bunun icin simdiden stress yapma, calisma saatlerini dusununce evde birinin olmasi daha iyi gibi. Bir sure sonra bakici kadinin evdeki varligina da alisirsiniz cunku bebekle ilgili endisen olmayacak. Sen simdi, gebeliginin keyfini cikar arkadasim, zaman cabuk geciyor. Yillardir ugrastin, emeline kavustun, simdi bunu lutfen degerlendir. Tedavide oldugun zamanlari dusun, husranlarini dusun, bu bebege sahip olmak icin cok cabaladin, o yuzden simdi ne kendini ne de bebegini uz canim, hadi bakalim bugun daha farkli bir bakis acisiyla hayat bakiyoruz.kaydirigubbakcemile5

Caney37, cokkk gecmis olsun. En azindan hamile kalabiliyorsun ve toparlaninca yeniden deneyecegine inaniyorum. Bunda da bir hayir vardir mutlaka, embriyo cok kaliteli olmamis olabilir, bize oyle denmisti. Hem bos gebelik gecirdim kurtajla sonuclandi hem de ikiz gebeligim kendiliginden dusukle sonuclanmisti. Birer gun arayla bebeklerin kalbi durmustu, cok uzucu surecler tabii.... Seni cok iyi anliyorum, herseyde oldugu gibi ZAMAN en iyi ilac! Bir an evvel kurtaji gerceklestirip sonra vucudunu toparlamaya ve yeni tedaviye hazirlanmaya basla lutfen, tekrar cok gecmis olsun.

Merye, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Rahim filmini mutlaka cektir, bildigim kadariyla reglden sonra bir hafta icinde cekilmesi gerekiyor. Artik doktorunla uzlasma yoluna gitmekte daha cok fazyda olabilir, belliki bazi yanlis anlasilmalar olmus. Artik bunlarin uzerinde durmak herkesi uzer, gecistirip tedaviye odaklanmani tavsiye ederim ve ayni zamanda bu sefer doktorunla konusurken aklindaki her turlu sorunun cevabini da almadan merkezden ayrilma luten.

Hulya, iyi dileklerin icin cok tesekkurler. Oooo siz bizi ikiye katlamissiniz! Hem esine hem oglusa cok kolay gelsin, en cok ta sana tabii.. Ovulasyona bu ay devam yine, bakarsin baskla seylerle ugrasirken bir surpriz yasanabilir ve super olur.

gözünaydın roniyam;güle güle büyüt bebeğini.hayırlı geleceklerde..okurken yaşar gibi oldum.hayatının anlamı ile bir ömür boyu mutlu olun.burada bir masal gibi geliyor bana böyle mutlu sonlar.inşallah biz de br gün masalımızı yazarız.yavruna görmesek te maşallah

waterss,esterya sırada sizler varsınız..sonra da denizle alabama..hadi....sizlerde yazın masalınızı..sizi de okuyalım.:1hug::1hug::1hug::1hug:

merhaba Zarpandit;yıldönümü güzel geçtimi?evet bende öyle yapıyorum.bazen nadiren çıkış yapıyorum.yalnız ışığın yanık olunca da ordaymışsın gibi algılanabiliyor.

ne güzel değil mi.?forumda bir bebeğin varlığına tanık olmak.sanal da olsa...foruma üye olmadan önce de okuyormuydun burayı...yazılanların bir geçmişi olunca daha bir farklı oluyor.inşallah bizler de burada bir gün fark yaratırız.buradaki ikonlarla geçmişte biribirmizin gözyaşını sildik.kimi zaman kızdık(değer verdiğimiz için)her yenilgide görünmez bir el olduk,güç aldık birbirimizden.yine de güçlü olmalıyız...yeni masallar yazmak için..İstanbuldan Seule bu sabah ezanı vakti selamlar.

insanın kendisiyle mücadelesi herşeyden zor.özellikle de nefsiyle.şimdi kalmak istiyor bir tarafım.kalk duanı et kıl 2 rekatçık ta olsa namazınıümidini kesme sakın diyor.dinlemesem.öbür ben de yiyip bitirecek.

hoşçakal.yine çenem çözüldü..

ay ay gözün aydın arkadaşım. allah analı babalı uzun bir ömür bahtı açık mutluluklarla dolu bir hayat verir işallah kızına.
ay bu kızlar ne tatlı oluyor yaa . sev sev dur valla bundan sonra. hadi tekrar gözünüz aydın olsun.

badenur hoşgeldin canım kız senr esmen karabatak oldun he...sempatiksalakcinni bir ortaya çıkıp bir kayboluyorsun bi daha olmasın tamam mıkaydirigubbakcemile

günaydınlar
zarpandit, nice yıllara arkadaşım.
badenur, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
roniyam, güle güle büyüt kızını.darısı bizlere.
caneyim, can dostum, diyecek birşeyim yok.inan dün gece rahat uyuyamadım hep seni düşündüm.dilerim bu yaşadığın son acı olur.tesellisi zor ama allah sana ve eşine sağlık versin.bu da geçecek arkadaşım bu da geçecek.
bu bel ağrısı beni öldürecek.bir de caneyin sonucuna üzüldüm.herşeyin hayırlısı....

Hoş geldin Badenur'cum , çok sevindim geldiğine, ben zaten senin gittiğini düşünmemiştim ki...
Ben geçen ay sadece dr. takibi yaptırdım artı ovulasyon ve preseed. Bugün Pazar günü regl oldum bugün dr.randevum var, ilk kez ilaçla takibe başlayacağım... İşte böyle canım arkadaşım...

Arkadaşınla ilgili yazdıkların çok ilginç. Aslında geçen ay benden de istedi doktor. Yani daha doğrusu laproskopi istedi. Onunla birlikte rahmin içeindeki tüm sorunlar tespit edilir dedi. Ancak eşim istemediiiiiii..........

caney37 arkadaşım üzülme ne olur üzülmenin bir faydası olmayacak sonuçta. benim de öyle bir boş gebeliğim var. üzücü ama napalım herşey insanlar için

ayy tam hazırlandım okula gideceğim evden çıkmak üzereyim bir haber geldi okullar tatil. bilseydim uyurdum biraz. ama kalktım bir kez .işlerimi yapıp size de laf yetiştirmeyi düşünüyorum:)
patipati kızını nereye bıraktın getir istersen banaolumunekankayizsmile

Erverdi, Allah dualarini kabul etsin. Icimizden birinin bebek sahibi olmasi gercekten cok sevindirici, darisi bizlere insallah!
Yildonumu kutlamamiz cok guzel gecti fakat fazla yemisiz! Bir de bize jest olsun diye extra icki ismarladilar, biraz daha gobisimiz cikti yine....

Patikler, hadi hayirli olsun, gelismeleri bekleriz.

Altinyunus, iyi dileklerin icin tesekkurler. Bel agrisi icin ne yapabilirmisin doktoruna sordun mu? Bu gebelikle lgili degil sanirim senin daha once de vardi degil mi? Gecmis olsun.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün a.s.darısı gerideki hamilelere ve diğer arkadaşlarımıza.

Oooo Yagmursesi, bugun keyif yap o zaman. Alisverise gitmek hic fena bir fikir degil...
ahh keşke ama artık şu dolapların içini değiştirsem iyi olacak takım elbiseler kuru temizlemeye yazlıklar içeri kışlıklar dışarı yapsam iyi olacak .dolabın içi kışlıklarla dolu daha. bir de baharlıklar inince karıştı ortalık. aslında ben iki dolap kullanıyorum .yani dolabın içindekiler yer değiştirecek. en zor gelen iş!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…