Kizlar herkese merhaba
Persembe gunu kizima kavustum cok sukur. Yeni dogan sariligi vardi o yuzden biraz korktuk, hastanede kalma suremiz uzadi. Ama simdi eve geldik cok sukur iyiyiz.
Kizlar harika bir duygu, allah herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil bir sey anlatamam.
Spinal anestezi ile oldugu icin bebegimin aglama sesini duyunca ben de hungur hungur agladim.
Simdi hayatimdaki en anlamli sey kizim. Bana gore dunyanin en guzel bebegi.
Allah burdaki ve isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah..
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
Kizlar herkese merhaba
Persembe gunu kizima kavustum cok sukur. Yeni dogan sariligi vardi o yuzden biraz korktuk, hastanede kalma suremiz uzadi. Ama simdi eve geldik cok sukur iyiyiz.
Kizlar harika bir duygu, allah herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil bir sey anlatamam.
Spinal anestezi ile oldugu icin bebegimin aglama sesini duyunca ben de hungur hungur agladim.
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
merhaba Zarpandit;yıldönümü güzel geçtimi?evet bende öyle yapıyorum.bazen nadiren çıkış yapıyorum.yalnız ışığın yanık olunca da ordaymışsın gibi algılanabiliyor.Erverdi, ben forumu hic kapatmiyorum, kolaylik oluyor. Her yere sifre yaz, adres yaz, bazen karistiriyorum. O yuzden bunu hep acik birakiyorum.delikafadulden
Badenur, arkadasinin rahim filmi hikayesi gercekten ilginc. Umarim yakinda nedenleri nicinleri birakip, hamileliginin sevincini yasamaya baslar ama hak vermiyor da degilim inan. Ben yillar once cok sancili-agrili cektirmistim acaba bir daha mi cektirsem? Ilerleyen donemde degisik sonuc cikar mi hic bilmiyorum?
Deniz bulut, bence bakici fikrini iyi dusunmussun ama bunun icin simdiden stress yapma, calisma saatlerini dusununce evde birinin olmasi daha iyi gibi. Bir sure sonra bakici kadinin evdeki varligina da alisirsiniz cunku bebekle ilgili endisen olmayacak. Sen simdi, gebeliginin keyfini cikar arkadasim, zaman cabuk geciyor. Yillardir ugrastin, emeline kavustun, simdi bunu lutfen degerlendir. Tedavide oldugun zamanlari dusun, husranlarini dusun, bu bebege sahip olmak icin cok cabaladin, o yuzden simdi ne kendini ne de bebegini uz canim, hadi bakalim bugun daha farkli bir bakis acisiyla hayat bakiyoruz.kaydirigubbakcemile5
Kizlar herkese merhaba
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
PATİKLER, canım arkadaşım, iyice güçlendim döndüm aranıza... artık senin gibi rahatça önümüze bakmak lazım diyorum.... inşallah hepimiz hamilelik haberlerimizi vereceğiz... sen bu aralar nasıl bir yol izliyorsun????
DENİZCİM canım ben de patiklerin dediğine katılıyorum... üstelik sen zaten bebek doğduğunda hamilelik izninde olacaksın, o dönemde bu konuyu çözüme ulaştırman daha doğru olur, lütfen bu konunun üzerinde durarak kendini ve bebeğini üzme... şimdilik çevrendekilere haber ver, yakın çevrede oturan bebek bakmış biri sabahtan akşama bebeğine bakabilir, evde biri olması gerçekten çok sevimsiz... hem zor bir olay gece gündüz bir yabancıyla yaşamak.... akraba ile de olmuyor... akrabaya yeri geliyor bir şey diyemiyorsun, ama yabancıyla bir iş hukuku yaratabiliyorsun... o çerçevede kafan rahat olur.... ama bu konu için biraz erken gibi....
Kizlar herkese merhaba
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
ahh keşke ama artık şu dolapların içini değiştirsem iyi olacak takım elbiseler kuru temizlemeye yazlıklar içeri kışlıklar dışarı yapsam iyi olacak .dolabın içi kışlıklarla dolu daha. bir de baharlıklar inince karıştı ortalık. aslında ben iki dolap kullanıyorum .yani dolabın içindekiler yer değiştirecek. en zor gelen iş!!!Oooo Yagmursesi, bugun keyif yap o zaman. Alisverise gitmek hic fena bir fikir degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?