38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Zarpandit,Deniz,Altınyunus açıksınız.tekrar günaydın.
Altınyunus bel ağrın için geçmiş olsun
Badenur,uyanmamış daha......
Kinder;sen nerdesin?!!

yağmurun dinmesini bekliyorum..tahlilleri almaya gideceğim önce Bakırköy oradan da Memoriale hemotoloğa.

Yagmursesi, cok faydali bir is yapacaksin bence. Ben o isi yaptim bitirdim, yazliklar daha canli daha keyifli, unuttugum kiyafetlerimi gorunce bulmusa gecti.

Deniz bulut, nasilsin, biraz sakinledin mi canim?kaydirigubbakcemile2

Erverdi, bak karsilastik sonunda! Himmm demek yagmurlu Istanbul, burasi da feci yaniyor....

şükür kavuşturana....hadi çak.

hazırlanıyorum da....yağmur durduğu gibi kaçıcam hemen

pek durmaya da niyeti yok.buralıyım galibakaydirigubbakcemile3

sen ordamısın?alo alo bir ki bir kisempatiksalakcinni

canım hocam yaaa...o ikon varmıymış.benim gözümden kaçmış.

keyifler nasıl ?yediniz fazla fazla mamacıklarışimdi çevirin durun di miiiikaydirigubbakcemile2

evet.bugün alsam iyi olacak.çünkü hemotoloğa göstereceğim.tedavim netleşicek.ne var ne yok çıkacak kan falında.yakında adet te olurum.belirtileer o yönde.3üncü gün görürsek 5 6 folikülcük...tamam inşallah

Aynen oyle! Neyse bugun hafif bir seylerle gecistirecegiz, dunun cezasini bugun cekecegiz yani...
Bu ikonlarin bazilari degisyor galiba, bazen daha once kullandigimi tekrar bulamiyorum.:kedi:

hocam yaaa keşke daha önce gönderseydiniz güneşi.bak hapşi yaptım şimdi.ısı da değişti burada serinledi.değiş tokuş yapsak ne iyi olurdu değil mi.hem sizinde güneşe alerjiniz vardı

yerleri değişiyor hocam

kızlar kimse yokmu ?deniz,yağmur açık mı bıraktınız.za sohbete gelin.ender anlar bunlar

Ayyy evet, sorma gunes allerjimi...Akapunktur ogretmenim tum deri ile ilgili sorunlarin Cigerlerden geldigini soyledi, onun icin bugunku tedavi allerjime yonelikti. Ben yagmurlu gunleri severim, yagmurdan sonra gunes acacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…