kızlar çok üzgünümmm hemde çokkk ben ikinci bebeğimde acaba canlanmışmıdır diye koşa koşa doktor kontrolume gittim ama maalesefff kalbi atan bebeğiminde kalbi durmuş. iki tane kese var ama ne yazıkkı bir boş gebelik birininde kalbi durmuş.... kürtajjjjjjj
bi kürtaj nedir bilmiyordum kürtajında ne olduğunu görecem çok üzgünüm çokkkkkkk
Insallah canim, 5-6 hatta 7-8 feda olsun. Aldigin ilac umarim faydali oluyordur. Kanda da hersey normal yada normale yakindir.
Hastaneler yakin mi evine? Yagmurda simdi trafik de iyice yavaslamis olabilir ama her sekilde gidip sonuclari alip hemotolaga gostermek de fayda var, yoksa merak edeceksin , biz de merak edecegiz.CADIARZU
Okurken gördüm ama kim yazmıştı şu an unuttum,
ZARPANDİT ya da VANİLYA olabilr.... "Rahim filmi çektirsem mi"diye düşünen arkadşım, bunla ilgili sıcak bir hikaye anlatmak istiyorum.
Arkadaşım 7 kez tüp denedi, yaşı bizler gibi olduğu içinde son derece panik içinde 2-3 ayda bir tedaviden tedaviye savruldu ve ama hep hüsranla sonuçlandı. Son 6-7 aydır bırakmıştı, o nedenle konuyu hiç açmıyordum ki, iki gün önce son derece üzgün, mutsuz, buruk bir ses tonuyla aradı ve hamile olduğunu söyledi, üstelik ikiz.... hiç umutlu olmadığı için bu seferkini gizlemiş.... Telefonda ağlayışını sevince yordum.... ama anladımki, öyle değil... tamamen depresyon durumunda... şu anda da kocası dahil herkes onun için endişeli...
Diyorki, ben 7 kez tüp yaşadım.... dış gebelik geçirdim.... acılar çektim.... doktor doktor gezdim olmadı... son gittiğim doktor rahim filmi istedi... istemeye istemeye çektirdim.... gerek olsaydı daha öncekiler isterlerdi diye düşündüm .... sonuçta rahim filminde tüplerden bir sıvı geldiği görülmüş.... bu sıvı embriyonun transferinden sonra hemen ölümüne neden olurmuş, ayrıca dış gebeliğe de.... sonra ameliyatla bir tüpü alınmış, buna da çok zor ikna olmuş, hatta doktoruna inanmamış... ama sonuçta bu operasyondan sonra hamile.... şimdi takmış kafayı, peki bu durum daha önce farkedilemezmiydi, bana bu kadar maddi manevi sıkıntıyı neden yaşattılar diye.... sürekli bunun muhasebesini yapmaktan sevincini yaşayamıyor, gittim yanına 3 saat dil döktüm... içindeki öfke bebek sahibi olmanın mutluluğuna bir türlü yer vermiyor.... şimdi kafayı bende taktım 4 kez tüp yaptım, neden kimse benden rahim filmi istemedi.....
Alo Vanilya, orada misin?
Yagmursesi, bize de yesil fasulye gonder canim, burada yok biliyor musun? Oraya gelince ozledigimiz her seyden alip bol bol yiyoruz. Mesela simdi gelince sularini akita akita seftali yemek istiyorum.
evet.Vanilyanın yazdıkları.bir yerde kader i akla getiriyor.bir arkadaşım 48 yaşında.neredeyse menopoza gireceğim derken (az adet oluyordu)hala da öyle...hamile kaldı.
bir tanıdığım 12ydi sanırım 10 küsur seneden sonra evlatlık aldı.kocasının olmaz raporu vardı.bebeği aldıktan sonrabir kaç ay içinde hamileydi.bir kız almıştı şimdi bir de oğlu var.kız daha düşkünmüş.
yıllar önce yeni evliyken eşime bir hormon iğnesi verilmişti.benim eşim tabiii ozamanın cahilliği diyelim.iğneden de korkar.veriyor başkasına.verdiği kişinin çocuğu oldu
aklıma ilk gelenler bunlar.daha çooook örnekler var...galiba herşey nasip...nasibimizde varsa göreceğiz.bu sabah hayırlısını diledim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olmasını diledim.sonuca karşıda razı olmayı diledim.hepimiz için
Vanilya, evet deniz mahsulleri cok burada ve cokk ucuz! Ahtapot ve kalamar temizlemesini, yengec pisirmesini burada ogrendim. Aslina bakarsan bizim ulkemizde denizlerle cevrili ama buradaki gibi cesitlilik yok ve daha pahali.
valla ben bunu yazarken dedim ki içimden erverdiye tuhaf gelecek dedim tam da öyle oldu:))) evet yapıyor saolsun özellikle fırında olan yemekleri güzel yapıyor saolsun. ben ondan çok daha yoğun çalışıyorum. eh biraz da mecburen yapıyor. dün mesela ben okuldan geldim dersim vardı. o evi bir güzel toplayıp süpürmüş yemeği yapmış. o benim en büyük yardımcımhastaneler birbirine zıt yönde...uzak..bir çıksam akşama döneceğim.yağmur da azaldı gibi.az daha bekliyeyim.haaaa öyle sularını akıta akıta yiyebileceğin şeftali çıkmadı daha..
yağmur ,çok şanslısın.ne güzel eşin yemek te yapıyormuş.senin yemek yapman süpriz oluyormuş...gülümsedim.bana tuhaf geldi.benim eşim çok güzel yercokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?