38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hastaneler yakin mi evine? Yagmurda simdi trafik de iyice yavaslamis olabilir ama her sekilde gidip sonuclari alip hemotolaga gostermek de fayda var, yoksa merak edeceksin , biz de merak edecegiz.CADIARZU

Cok uzuldum, gercekten cok zor seyler...
Bu kadar isterken yaklasip yaklasip kaybetmek cok uzucu, Allahtan sabir ve biran once saglikli bebekler diliyorum...hamile kalabiliyor olmana sevinelim, insallah bir an once saglikli baslangic noktasina gelip en kisa zamanda saglikli bebeklerine kavusacaksin.

Bir tanidigim 2 gun once dogum yapti 43 yasinda ve hikayesi 38 yasina kadar bir suru asilama ve tup tedavisi olmustu dusuk, kurtaj ve tutmayanlardan bir dolu husran hikayesi, sonra spontan hamilelik, simdi cok aklilli bir kizi var 5 yasinda, sonra bir bebek daha spontan ve kurtaj, simdi kizil sacli sahane bir oglu oldu iste...demek ki hersey icin dogru bir vakit var, gencken yaptiklari ise yaramadi yas ilerledikce dogurdukca dogurasi geliyor galiba, simdi tuplerini baglatmayi dusunuyor :)
Darisi hepimizin basina.

Insallah canim, 5-6 hatta 7-8 feda olsun. Aldigin ilac umarim faydali oluyordur. Kanda da hersey normal yada normale yakindir.

yok be hocam bir faydasını görmedim.öyle fal gibi işte.vitamin niyetine içiyorum.1buçuk yıldır kullanıyorum.görseydim görürdüm.tedavi sürecindeyim diye bırakmıyorum.tedavi sonrası ilaç milaç yok.kalan ne varsa hepsini atıcam.ya da işine yarayan birine vereceğim.ya da eski tedavi gördüğüm merkeze götürürüm.orada bir dayanışma vardı.tedavisi olumsuz olanlar yada elinde kalanlar verirdik birbirimize.bazen bu konuda birşeyler yapma isteğim olurdu.ben bu sayede dostluklar da kazandım.2 yıldan fazladır görüşüyoruz.bu çok güzel birşey....gidip geldik birbirimize...kimisinin bebekleri oldu.ikisininde kızı oldu.bir ben ile bir arkadaş daha kaldık uğraşan

Doktorlar isterseniz yaptirin tavrindalar cunku tupler, rahim falan onlari ilgilendirmiyor, onlar kendi ilgilendikleri kisim icin calisiyorlar. Ya tutarsa diye tek bildikleri yumurtadan embriyoyu yapip rahme ekmek..
Ben film cektirecegim kesinlikle, bu ay biraz dinleniyorum, 2 ustuste regl ve asiri kanama oldu diye...bir sonraki ay reglin sonunda gidip yaptiracagim bir goreyim neyim var neyim yok.

Erverdicim, darisi bizlere insallah! Bu tur dayanismalar kesinlikle harika. Benim de Cider'den arkadaslarim var, boyle yazisirken, yazismalarin sonunda, gecen yil Istanbul'da bulustuk, cok keyifli zamanlar gecirdik. Hala da haberlesiyoruz. Umarim bir gun KK'li kizlar olarak da bulusabiliriz.

Yagmursesi, bize de yesil fasulye gonder canim, burada yok biliyor musun? Oraya gelince ozledigimiz her seyden alip bol bol yiyoruz. Mesela simdi gelince sularini akita akita seftali yemek istiyorum.

Alo Vanilya, orada misin?

buradayim :)
toplantim var ogleden sonra ama cok yagmur var diye sabahtan evde tembellik yapiyorum. ama artik birazdan cikmam lazim.

Bu sabah idrar testi yaptim artik hamilelik cikmiyor, yine de kan verip tekrar betahcg baktirmam gerekir mi acaba? hic canim kan vermek istemiyor dusuncesi bile canimi acitiyor, 9 mu 10 mu ne oldu gecen ay cunku... ne yapsam?

evet.Vanilyanın yazdıkları.bir yerde kader i akla getiriyor.bir arkadaşım 48 yaşında.neredeyse menopoza gireceğim derken (az adet oluyordu)hala da öyle...hamile kaldı.

bir tanıdığım 12ydi sanırım 10 küsur seneden sonra evlatlık aldı.kocasının olmaz raporu vardı.bebeği aldıktan sonrabir kaç ay içinde hamileydi.bir kız almıştı şimdi bir de oğlu var.kız daha düşkünmüş.

yıllar önce yeni evliyken eşime bir hormon iğnesi verilmişti.benim eşim tabiii ozamanın cahilliği diyelim.iğneden de korkar.veriyor başkasına.verdiği kişinin çocuğu oldu

aklıma ilk gelenler bunlar.daha çooook örnekler var...galiba herşey nasip...nasibimizde varsa göreceğiz.bu sabah hayırlısını diledim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olmasını diledim.sonuca karşıda razı olmayı diledim.hepimiz için

Erverdi, , haklisin, hakkimizda her ne olacaksa hayirlisi olsun, dediginiz gibi ornekler cokkkk.
Benim hep yasa takintim vardi, ozellikle burada yasiniza bir yil daha ekleniyor cunku dogduktan 3 ay sonra bir yasina giriyorsunuz. Buradaki doktorum sayesinde yasimla ilgili takintim var. Ben Temmuz'da 40 oluyorum kizlar! Umarim bu sizin ornekler grubuna ben de girerim.

Vanilya, evet deniz mahsulleri cok burada ve cokk ucuz! Ahtapot ve kalamar temizlemesini, yengec pisirmesini burada ogrendim. Aslina bakarsan bizim ulkemizde denizlerle cevrili ama buradaki gibi cesitlilik yok ve daha pahali.

Sonuca razi olmayi ogrenmek cok onemli galiba Erverdi'cim, cabalamayi birakmadan teslimiyet cok zor ama yapabilmeye calismak lazim.
Ben de bu bereketli yagmurlu gunde Allahin butun verdiklerine hamdolsun diyorum, vereceklerini de kabul ediyor sabirla bekliyorum.

hastaneler birbirine zıt yönde...uzak..bir çıksam akşama döneceğim.yağmur da azaldı gibi.az daha bekliyeyim.haaaa öyle sularını akıta akıta yiyebileceğin şeftali çıkmadı daha..

yağmur ,çok şanslısın.ne güzel eşin yemek te yapıyormuş.senin yemek yapman süpriz oluyormuş...gülümsedim.bana tuhaf geldi.benim eşim çok güzel yercokacimcoook

fasulye niye yokki orda çok şaşırdım senin bahçen yok mu burdan biraz götürüp eksen fasulye çok arsız bir bitki heryerde yetişir aslında

valla ben bunu yazarken dedim ki içimden erverdiye tuhaf gelecek dedim tam da öyle oldu:))) evet yapıyor saolsun özellikle fırında olan yemekleri güzel yapıyor saolsun. ben ondan çok daha yoğun çalışıyorum. eh biraz da mecburen yapıyor. dün mesela ben okuldan geldim dersim vardı. o evi bir güzel toplayıp süpürmüş yemeği yapmış. o benim en büyük yardımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…