38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdicim, sen cikmak icin hazir ol da, yagmur azalinca hemen kacarsin. Yada bugun bir hastaneye git, digerine yarin git boyle bir ey dusundun mu?

Yagmursesi, yok bahcemiz canim, apartman dairesindeyiz. Biz buraya ilk geldigimizde maydonoz da yoktu, uzun kare saksilara ekmistim ama cok celimsiz bir sekilde buyumuslerdi. Bulamadigimiz seyleri ulkelerimize gidince yiyoruz.

Vanilya, bundan sonrakileri senin yerine yerim.yerimseniben

Ne guzel bir haber,
Allah anali babali gule gule buyutmeyi nasip etsin, sansi, seveni cok olsun kizimizin :)
Darisi hepimizin basina insallah...

dileklerine duana tüm içtenliğimle katılıyorum Vanilya..

Oooo Yagmursesi, esine bir alkis!alkisalkisalkis

Erverdi, umarim biz oradayken istedigim seftaliler cikmis olur. Senin esine de afiyet olsun.cokacimcoook

yazma yazma daha böyle şeyler kötü oluyorum:bbo:

fasülyeyi bende çok severim.bir de zeytinyağlı olursa ımmmmhhh...eşim etli ister anlaşamayız pekkafamçokkarıştı

kızlar yavaş yavaş ben kaçarbiraz azaldı.şeker değilim erimem elbet.hoşçakalıııınn.sevgiyle kalınnnopuyorumnanaktan

yazma yazma daha böyle şeyler kötü oluyorum:bbo:
dur yazayım azcık daha ben nerdeyse hiç kahvaltı hazırlamadım diyebilirim. hafta sonları hazırlıyorum. hafta içi eşim erken kalkar. çayı demler kavaltıyı hazırlar beni de öperek 8 de uyandırır abartmıyorum inan:)

badenur hoşgeldin canım kız senr esmen karabatak oldun he...sempatiksalakcinni bir ortaya çıkıp bir kayboluyorsun bi daha olmasın tamam mıkaydirigubbakcemile

bir daha olmaz yağmurcum, herşey üstüste gelince çok koşuşturdum, uzun süre giremedim, bu kadar ara vermem artık. özledim hepinizi.....

Ben sizin gibi güzel yürekli insanları bırakıp gidermiyim hiç canım benim... Eşler zaten böyle durumlarda itirazı pek seviyorlar... eziyeti çeken biz olduğumuza göre karar hakkıda bizim aslında.... banada histeroskopi yapılmıştı, acaba rahim filmiyle aynı görevi gören birşey mi bu da ?????

Canım GÖZÜNÜZAYDIN..... Sağlıkla büyüsüsün, şansı bol olsun.... ömrü uzun olsun..... ne güzel bir mutluluk, bu mutluluğunuz hiç bozulmasın .... darısı hepimizin başına... hayatınızın anlamı bambaşka oldu şimdi..... ne güzel.... allah nazarlardan saklasın

Canım, bu rahim filmi bazı yerlerde dijital olarak çekiliyormuş, söylenene göre bu yöntemle acısız oluyormuş, anesteziye gerek yokmuş.... bazı yerlerde de anestezi ile çektiriliyormuş, kullandıkları teknik acı veriyormuş çünkü.

Denizcim geçmişi özetlediğin için teşekkürler... Sen daha iyisin sanıyorum... öyle mi?
Yağmur söz dinle bak, böyle olmuyor...... Kinders kayıp gibi, watersin canım az kaldı tabi onunda, roniyamın güzel haberini aldık bu sabah, Hereda, Esterya, Karamel tarafından terkedildik demekki... oysa ben bir şeyler paylaştık sanıyordum... sadece kelimeleri cümleleri değil, o cümlelerin içindeki duyguları, değerleri paylaştık sanıyordum... en azından vedalaşsaydık...

ERVERDİ bugün tahlillerin devamı var sanıyorum, yağmur kesildi, aslında bu havalar çok güzel, bunalmadan halledersin işlerini artık.

çok şanslısın yağmurcum, aman nazar değmesin... benim eşim yıllarca yalnız yaşamış, şimdi o yılların acısını benden çıkarıyor... çalıştığım dönemde dahil olmak üzere hiç bir işin ucundan asla tutmaz... evliliğimizin ilk haftalarında çok güzel yemekler yapardı, sonra kesildi... yapmaya yapmaya unuttu üstelik, tüp tedavisindeyken bir yemekler yaptı, ye ve kus........

RONİYAM, bu şiiri okuyup beğenmiştim, şimdi küçük bebeğine ve onu dünyaya getirenlere armağan ediyorum.

aldığın ilk nefes umut olsun bebek, barış bekleyen yarınlara...
masumiyetin ders olsun bebek, art niyetli insanlara....
ağlaman bereket olsun bebek, kurak dünya topraklarına....
gülmen sonsuz mutluluk olsun bebek, çare arayanlara....
varlığın en büyük servet olsun bebek, seni dünyaya kazandıranlara...
hoş geldin bebek yuvana ... iyiki geldin... a.s.

evet gerçekten eşim çok iyi biri buna katılıyorum da şanslımıyım o kısmı tartışılır artık.
söz dinliyorum ben de deniz bulut a bakma sen. geçen hafta bir doktora gittim doktor bana ilaçlar yazdı. deniz içme onları diyor kızıyor haklı da olabilir. yaw benim prolaktinim yüksekmiş bir yaşıma daha girdim. ocakta 22 çıkmış hiç bir doktor bunu görmedi bile bisürü parayı bayıl adamların dünyadan haberi yok. ama üç ay sonra prolaktinim 9 a düşmüş. adam diyorki o bir kez yükseldimi prolaktin sorunu var demektir. ve bana parlodel yazdı .tüpte yaptırsan sonuç alamazsın gibi şeyler söyledi. deniz bulutta diyorki senin prolaktinin düşmüş parlodele ne luzum var diyor nebilim ben ya deneme tahtasına döndüm.şeytan diyor bu sayfayı kapat yat sırt aşağı...

canım karamel tamamen çıktı ama diğerleri çıkmadı. istersen mesaj gönder belki 15 günde 1 ayda 1 girip okuyorlardır.

eşin iyi maşallah şanslısın. dr değilim içme dedim çünkü bu dr bana güven vermedi. ben kk daki doktorlara sor dedim ama onlar da gitmiş 2 hazirandan beri hiçbiri cevaplamamış. sonra bu dr glucopage gibi şeker ve pcos da içilen bir ilacı da vermişti. bu durumda ben başka bir doktora sormadan hiçbirini içmezdim böyle de dedim. dr diye nelerle karşılaşıyoruz ne olur ne olmaz. neyse aşılama da yaptırabileceğin düzgün bir infertilite doktoruna git de o içini rahatlatsın. daha önce de dediğimi burada tekrarlıyorum 1 senedir savrulup duruyorsun artık ne durumda olduğunu neler yapman gerektiğini biliyorsun. yapacağın tek şey sigarayı bırakıp aşılamaya veya tüpe geçmek. ben olsam güveneceğim bir doktor bulduktan sonra aklımı karıştıracak başka doktorlara gitmezdim. tabii bu benim düşüncem. inşallah en kısa sürede bir şekilde mucizen gerçekleşir.

kızlar:kim var kim yok.tahlillerimi aldım.şimdi memorialdeyim.ordaki nete takıldım.dr bir süre sonra burada olacakmış.tel imi aldı kızlar arıyacaklar beni.hahahhahaha dr gelince çağıracaklar bende bir sizlere bakıyiiim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…