Kizlar herkese merhaba
Persembe gunu kizima kavustum cok sukur. Yeni dogan sariligi vardi o yuzden biraz korktuk, hastanede kalma suremiz uzadi. Ama simdi eve geldik cok sukur iyiyiz.
Kizlar harika bir duygu, allah herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil bir sey anlatamam.
Spinal anestezi ile oldugu icin bebegimin aglama sesini duyunca ben de hungur hungur agladim.
Simdi hayatimdaki en anlamli sey kizim. Bana gore dunyanin en guzel bebegi.
Allah burdaki ve isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah..
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
Sonuca razi olmayi ogrenmek cok onemli galiba Erverdi'cim, cabalamayi birakmadan teslimiyet cok zor ama yapabilmeye calismak lazim.
Ben de bu bereketli yagmurlu gunde Allahin butun verdiklerine hamdolsun diyorum, vereceklerini de kabul ediyor sabirla bekliyorum.
valla ben bunu yazarken dedim ki içimden erverdiye tuhaf gelecek dedim tam da öyle oldu:))) evet yapıyor saolsun özellikle fırında olan yemekleri güzel yapıyor saolsun. ben ondan çok daha yoğun çalışıyorum. eh biraz da mecburen yapıyor. dün mesela ben okuldan geldim dersim vardı. o evi bir güzel toplayıp süpürmüş yemeği yapmış. o benim en büyük yardımcım
dur yazayım azcık daha ben nerdeyse hiç kahvaltı hazırlamadım diyebilirim. hafta sonları hazırlıyorum. hafta içi eşim erken kalkar. çayı demler kavaltıyı hazırlar beni de öperek 8 de uyandırır abartmıyorum inan:)yazma yazma daha böyle şeyler kötü oluyorum:bbo:
badenur hoşgeldin canım kız senr esmen karabatak oldun he...sempatiksalakcinni bir ortaya çıkıp bir kayboluyorsun bi daha olmasın tamam mıkaydirigubbakcemile
Hoş geldin Badenur'cum , çok sevindim geldiğine, ben zaten senin gittiğini düşünmemiştim ki...Ben geçen ay sadece dr. takibi yaptırdım artı ovulasyon ve preseed. Bugün Pazar günü regl oldum bugün dr.randevum var, ilk kez ilaçla takibe başlayacağım... İşte böyle canım arkadaşım...Arkadaşınla ilgili yazdıkların çok ilginç. Aslında geçen ay benden de istedi doktor. Yani daha doğrusu laproskopi istedi. Onunla birlikte rahmin içeindeki tüm sorunlar tespit edilir dedi. Ancak eşim istemediiiiiii..........
Kizlar herkese merhaba
Persembe gunu kizima kavustum cok sukur. Yeni dogan sariligi vardi o yuzden biraz korktuk, hastanede kalma suremiz uzadi. Ama simdi eve geldik cok sukur iyiyiz.
Kizlar harika bir duygu, allah herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil bir sey anlatamam.
Spinal anestezi ile oldugu icin bebegimin aglama sesini duyunca ben de hungur hungur agladim.Simdi hayatimdaki en anlamli sey kizim. Bana gore dunyanin en guzel bebegi.
Allah burdaki ve isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah..Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
Erverdi, ben forumu hic kapatmiyorum, kolaylik oluyor. Her yere sifre yaz, adres yaz, bazen karistiriyorum. O yuzden bunu hep acik birakiyorum.delikafadulden
Badenur, arkadasinin rahim filmi hikayesi gercekten ilginc. Umarim yakinda nedenleri nicinleri birakip, hamileliginin sevincini yasamaya baslar ama hak vermiyor da degilim inan. Ben yillar once cok sancili-agrili cektirmistim acaba bir daha mi cektirsem? Ilerleyen donemde degisik sonuc cikar mi hic bilmiyorum?
yağmur buralarda bildiğin gibi laf söz dinlemiyor hele benmkini hiç dinlemiyorklava:
kindersm iyi bugün uğramamış
waters işleri çok o nedenle seyrek uğruyor
roniyam söylemedi ama doğurmuş olabilir inşallah hayırlı haberlerini alırız
herada pek girmiyor sildirmedi kendini ama sildirmiş gibi oldu neredeyse
karamel sildirdi kendini sen yok muydun?
esterya da herada gibi karamel gibi silindi gibi birşey yok ortalarda
dur yazayım azcık daha ben nerdeyse hiç kahvaltı hazırlamadım diyebilirim. hafta sonları hazırlıyorum. hafta içi eşim erken kalkar. çayı demler kavaltıyı hazırlar beni de öperek 8 de uyandırır abartmıyorum inan:)
evet gerçekten eşim çok iyi biri buna katılıyorum da şanslımıyım o kısmı tartışılır artık.çok şanslısın yağmurcum, aman nazar değmesin... benim eşim yıllarca yalnız yaşamış, şimdi o yılların acısını benden çıkarıyor... çalıştığım dönemde dahil olmak üzere hiç bir işin ucundan asla tutmaz... evliliğimizin ilk haftalarında çok güzel yemekler yapardı, sonra kesildi... yapmaya yapmaya unuttu üstelik, tüp tedavisindeyken bir yemekler yaptı, ye ve kus........
bir daha olmaz yağmurcum, herşey üstüste gelince çok koşuşturdum, uzun süre giremedim, bu kadar ara vermem artık. özledim hepinizi.....
Ben sizin gibi güzel yürekli insanları bırakıp gidermiyim hiç canım benim... Eşler zaten böyle durumlarda itirazı pek seviyorlar... eziyeti çeken biz olduğumuza göre karar hakkıda bizim aslında.... banada histeroskopi yapılmıştı, acaba rahim filmiyle aynı görevi gören birşey mi bu da ?????
Canım GÖZÜNÜZAYDIN..... Sağlıkla büyüsüsün, şansı bol olsun.... ömrü uzun olsun..... ne güzel bir mutluluk, bu mutluluğunuz hiç bozulmasın .... darısı hepimizin başına... hayatınızın anlamı bambaşka oldu şimdi..... ne güzel.... allah nazarlardan saklasın
Canım, bu rahim filmi bazı yerlerde dijital olarak çekiliyormuş, söylenene göre bu yöntemle acısız oluyormuş, anesteziye gerek yokmuş.... bazı yerlerde de anestezi ile çektiriliyormuş, kullandıkları teknik acı veriyormuş çünkü.
Denizcim geçmişi özetlediğin için teşekkürler... Sen daha iyisin sanıyorum... öyle mi?
Yağmur söz dinle bak, böyle olmuyor...... Kinders kayıp gibi, watersin canım az kaldı tabi onunda, roniyamın güzel haberini aldık bu sabah, Hereda, Esterya, Karamel tarafından terkedildik demekki... oysa ben bir şeyler paylaştık sanıyordum... sadece kelimeleri cümleleri değil, o cümlelerin içindeki duyguları, değerleri paylaştık sanıyordum... en azından vedalaşsaydık...
ERVERDİ bugün tahlillerin devamı var sanıyorum, yağmur kesildi, aslında bu havalar çok güzel, bunalmadan halledersin işlerini artık.
evet gerçekten eşim çok iyi biri buna katılıyorum da şanslımıyım o kısmı tartışılır artık.
söz dinliyorum ben de deniz bulut a bakma sen. geçen hafta bir doktora gittim doktor bana ilaçlar yazdı. deniz içme onları diyor kızıyor haklı da olabilir. yaw benim prolaktinim yüksekmiş bir yaşıma daha girdim. ocakta 22 çıkmış hiç bir doktor bunu görmedi bile bisürü parayı bayıl adamların dünyadan haberi yok. ama üç ay sonra prolaktinim 9 a düşmüş. adam diyorki o bir kez yükseldimi prolaktin sorunu var demektir. ve bana parlodel yazdı .tüpte yaptırsan sonuç alamazsın gibi şeyler söyledi. deniz bulutta diyorki senin prolaktinin düşmüş parlodele ne luzum var diyor nebilim ben ya deneme tahtasına döndüm.şeytan diyor bu sayfayı kapat yat sırt aşağı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?