ben yaptım erverdi bana bir alkış dimisempatiksalakcinniyaptınmı akşam yemeğini
ben yaptım erverdi bana bir alkış dimisempatiksalakcinni
Erverdi, yagmur dindi herhalde degil mi? Neyse artik hastanenin icinde olduguna gore sorun yok demektir. Hayirli haberlere ciksin canim.
Badenur, ben de o siiirden istiyorum tamam mi? Harika! Umarim gelecek yil da bana ve diger sirada bekleyen arkadaslara da yazarsin.yerimseniben
Dijital rahim filmi ilginc geldi, bizim kizlardan cektiren var mi acaba? Bir de bir kez cektirince bir baskasina gerek var mi? Bilen var mi arkadaslar?CADIARZU
boshayallersmilebadenur, şiirini ben de beğendim.içinde "umut" geçiyor.bu aralar bu kelimeye takıldık eşimle.şaka bi yana umut etmek bile insanı mutlu ediyor.en güzeli de sonunda umuduna kavuşmak.
canım çoook sevindim allah analı babalı büyütsün tümm isteyen herkese allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. inşallah bebeğini keyifle afiyetle büyütürsün. darısı hepimizin başına inşallah.Kizlar herkese merhaba
Persembe gunu kizima kavustum cok sukur. Yeni dogan sariligi vardi o yuzden biraz korktuk, hastanede kalma suremiz uzadi. Ama simdi eve geldik cok sukur iyiyiz.
Kizlar harika bir duygu, allah herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil bir sey anlatamam.
Spinal anestezi ile oldugu icin bebegimin aglama sesini duyunca ben de hungur hungur agladim.
Simdi hayatimdaki en anlamli sey kizim. Bana gore dunyanin en guzel bebegi.
Allah burdaki ve isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah..
Hepinize cok dua ettim.
Cok sevgiler
kışlar kışlarrrrr kan falım da çok iyi çıktı.oohhh yaa..hepsi için çok güzel ddi,hastanden çıkmadan yazayım dedim,oh yaa..yahu o temiz bu temiz eee nerde benim kızım.neyse yaaaa şimdi yağmur durmuşken çıkayım ben.hepinizi seviyorum.iyiymiş yaaaa.neyse paracıklar helal hoş olsun.temizmişimehehehhehehhehhhehehehhehehehhehehhehe
ne yapayım...ikon çıkmıyoooooooooo
cuma günü bebekler tamamen gidiyo bendennnn... o kadar üzgünümküüü tarifi asla yok.
kürtaj kelimesini her duyduğumda içim ürperirdi benim yaaa öyle korkardımkii
ahanda korktuğum şey başıma geldi
cuma günü bebekler tamamen gidiyo bendennnn... o kadar üzgünümküüü tarifi asla yok.
kürtaj kelimesini her duyduğumda içim ürperirdi benim yaaa öyle korkardımkii
ahanda korktuğum şey başıma geldi
kışlar kışlarrrrr kan falım da çok iyi çıktı.oohhh yaa..hepsi için çok güzel ddi,hastanden çıkmadan yazayım dedim,oh yaa..yahu o temiz bu temiz eee nerde benim kızım.neyse yaaaa şimdi yağmur durmuşken çıkayım ben.hepinizi seviyorum.iyiymiş yaaaa.neyse paracıklar helal hoş olsun.temizmişimehehehhehehhehhhehehehhehehehhehehhehe
ne yapayım...ikon çıkmıyoooooooooo
erverdican sonuçlar çok güzelmiş maşallah sana çok sevindim inşallah bu kez muradına ereceksin.
kızlar eve geçiyyorum evden gircem mucuksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?