38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi, yagmur dindi herhalde degil mi? Neyse artik hastanenin icinde olduguna gore sorun yok demektir. Hayirli haberlere ciksin canim.

Badenur, ben de o siiirden istiyorum tamam mi? Harika! Umarim gelecek yil da bana ve diger sirada bekleyen arkadaslara da yazarsin.yerimseniben

Dijital rahim filmi ilginc geldi, bizim kizlardan cektiren var mi acaba? Bir de bir kez cektirince bir baskasina gerek var mi? Bilen var mi arkadaslar?CADIARZU

yahuu istediğim oyunu açamadım burda..

teşekkürler deniz

yok zarpandit ne dinmesi.daha çok çoğaldı.evet evet çok güvendeyim...ekmek elden su gölden misali takılıyorum işte.yanda su sebili var elimde de maus....ohh umurundamı dünyaa..nasıl olsa yağmurdan dışarı da çıkamam.şimdi sadece telefon bekliyorum....
umarım hemotolok keyfimi bozmaz kan falıyla hehehehehh.ben baktım.anlasaydım burda ne işim vardı.?..sanki hepsi negatif 1 tanesinde pozitif var 8 testten.amaaaaan.o kadar kusur kadı kızında da olur di mi ama?sonuça da bulunmamıştır rastlanmamıştır demişler.iyi iyi .kötü değil sanırım.tüpe geçicem sanırım.....
ikon çıkmadı bir türlü...yoksa delikafakuldenleri sıralamıştım.

bir de silerden birine denk gelseydim süper olacaktı

boshayallersmilebadenur, şiirini ben de beğendim.içinde "umut" geçiyor.bu aralar bu kelimeye takıldık eşimle.şaka bi yana umut etmek bile insanı mutlu ediyor.en güzeli de sonunda umuduna kavuşmak.

cuma günü bebekler tamamen gidiyo bendennnn... o kadar üzgünümküüü tarifi asla yok.

kürtaj kelimesini her duyduğumda içim ürperirdi benim yaaa öyle korkardımkii

ahanda korktuğum şey başıma geldi

CANEY;canım durup sana zarar verecekse durmasınlar tabiii.doğru olan yapılıyor.bu bir süreç yaşanacaktı demekki.hepimiz birer ikişer yaşadık.istemesekte.ama ayağa kalktık.bak aslanlar gibi halaa planlar yapıyoruz.üzüntünü nasıl dışarı atabiliyorsan öyle yap.ağla bağır ızlan.nasıl rahatlıyorsan.ama..bitsin ve bir an önce eski sağlıklı haline dönmeye çalış.inan hepimiz burada sni en iyi anlayan kişileriz.kötünün iyisi.bak hamile kalabiliyorsun.bu sefer tutunamadılar.bir dahaya inşallah

kışlar kışlarrrrr kan falım da çok iyi çıktı.oohhh yaa..hepsi için çok güzel ddi,hastanden çıkmadan yazayım dedim,oh yaa..yahu o temiz bu temiz eee nerde benim kızım.neyse yaaaa şimdi yağmur durmuşken çıkayım ben.hepinizi seviyorum.iyiymiş yaaaa.neyse paracıklar helal hoş olsun.temizmişimehehehhehehhehhhehehehhehehehhehehhehe

ne yapayım...ikon çıkmıyoooooooooo

canım inşallah herkes hamile kalsın da ben herkese şiirler hediye ederim... ortak mutluluğu paylaşmanın bendeki tarifi de şiirler...

boshayallersmilebadenur, şiirini ben de beğendim.içinde "umut" geçiyor.bu aralar bu kelimeye takıldık eşimle.şaka bi yana umut etmek bile insanı mutlu ediyor.en güzeli de sonunda umuduna kavuşmak.

Umut kavramı benim için de o kadar değerliki, o kadar anlam yüklükü... umut ederek yaşıyorum... özü bu işte.......

canım çoook sevindim allah analı babalı büyütsün tümm isteyen herkese allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. inşallah bebeğini keyifle afiyetle büyütürsün. darısı hepimizin başına inşallah.

gözün aydın canım şimdi için rahat başlarsın. hadi bakalım gelsin yumoşlarr olumunekankayizsmile

işlem çok basit merak etme. bayılma ayılma 30 dakika bile değil. evet çok üzücü ama yeni bir başlangıç için de şimdi bu gerekli. inşallah kısa sürede toparlanırsın

erverdican sonuçlar çok güzelmiş maşallah sana çok sevindim inşallah bu kez muradına ereceksin.
kızlar eve geçiyyorum evden gircem mucuksss

canım senin için o kadar üzülüyorumki, ne desem acını hafifletemem. sevdiklerine tutunmaya çalış, inanki bir süre sonra yeni bir hamilelik sana herşeyi unutturacak... İnsan yaşadığı acıyı o an yüreğinde, bütün vücudunda, her hücresinde hissediyor, herşey anlamsız geliyor, ama zaman yavaş yavaş acıyı hafifletiyor, anne olma istediği yeniden güç veriyor.. ayağa kalkıyorsun... yeniden bu yolda umut etmeye başlıyorsun... sen de atlatacaksın... sonra burdan güzel haberlerini paylaşacağız.

Erverdi, hayırlısı olsun... testler güzelse seni uğraştırmayacaklar çok fazla..... şimdi bu moralle güzel yumurtalar üretmen kalıyor geriye...

Arkadaşlar şu an Yılmaz Güney'in mısralarını, Melike Demirağ'ın sesinden dinliyorum... hepimiz en az bir kez bu sözleri mırıldanmışızdır.... öylesine güzel ki, hiç bir zaman eskimeyecek ... ARKADAŞ isimli bu şarkıyı hepinize armağan ediyorum.

Olmasın o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip ayrılsak da seninle arkadaş

Bir kıvılcım düşer önce büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş

Dolduramaz boşluğunu ne ana ne kardaş
Bu en güzel bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince her derde kedere
Ve yürümek ömür boyu beraberce el ele

Olmayacak o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gun gelir ayrılsak da seninle arkadaş

a.s.

erverdican sonuçlar çok güzelmiş maşallah sana çok sevindim inşallah bu kez muradına ereceksin.
kızlar eve geçiyyorum evden gircem mucuksss

ALABAMA canım seni özledim, bir türlü denk düşemedik, ayrı gayri düştük. :gitme: özletttttiiiiiinnnnnnnnnn.

HÜLYACIM, eşin ve oğluşunla ilgili iyi haberlerle gelirsin inşallah.... :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…