kışlar kışlarrrrr kan falım da çok iyi çıktı.oohhh yaa..hepsi için çok güzel ddi,hastanden çıkmadan yazayım dedim,oh yaa..yahu o temiz bu temiz eee nerde benim kızım.neyse yaaaa şimdi yağmur durmuşken çıkayım ben.hepinizi seviyorum.iyiymiş yaaaa.neyse paracıklar helal hoş olsun.temizmişimehehehhehehhehhhehehehhehehehhehehhehe
ne yapayım...ikon çıkmıyoooooooooo
Aman ne guzel :) sirada var guzel yumurtalar, embriyolar, bebekler :)
Arkadaşlar birşey soracağım, :uhm:
sgk anlaşmalı bir hastaneye gittiğimiz zaman ne kadar katılım payı ödüyoruz. Bu hastaneye göre değişiyor galiba. daha önce hiç gitmedim bu yüzden konuyla ilgili cahilce soruyorum. SGK anlaşmalı bir doktora yumurta takibi yaptıracağım. Deniz'den öneriler aldım, sizinde önerileriniz olabir mi?
Benden başka kimse yok, bende çıkayım artık...
slm canım güzel haberlerini okudum çok sevindim inşallah yakında müjdeyide alırız senden emeklerinin karşılığını alırsın sen ve senin gibi çabalayan herkez miniklerinize kavuşursunuz öpüyorum ii akşamlar
Erverdi gözün aydın canım.Sonuçların iyi çııkmış.Hadi hayırlısı.Adeti de bekliyordun bu günlerde inşallah bu ay yumurtaların bol bol olur da en kısa zamanda kızına kavuşursun canım.Hani tahlil sonuçlarında bir tanesi pozitif çıkmış diyordunya o hangisi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?