38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar birşey soracağım, :uhm:
sgk anlaşmalı bir hastaneye gittiğimiz zaman ne kadar katılım payı ödüyoruz. Bu hastaneye göre değişiyor galiba. daha önce hiç gitmedim bu yüzden konuyla ilgili cahilce soruyorum. SGK anlaşmalı bir doktora yumurta takibi yaptıracağım. Deniz'den öneriler aldım, sizinde önerileriniz olabir mi?

Benden başka kimse yok, bende çıkayım artık...

ben geldimmm şekercaazım diyodum sen gittin galiba biz de seni özledik badecim sattın bizi 40 yıllık arkadaşına şaka şaka. tatilde yapmışsın süper valla darısı başımıza bende bu haftadan sonraki hafta değil sonraki hafta gitcem inşallah . sabırsızlıkla bekliyorum

caney arkadaşım çok üzüldüm senin adına allah sabır versin inşallah bidahaki sefere allah tamamına erdirsin. bende polip için kürtaj olmuştum fiziksel olarak bir sorun yaşamazsın geçer gider inşallah psikolojin bozulmuştur onu yaşamakda zor allah sabır versin size. en kısa zamanda üzüntünü unutturacak sevinç yaşatsın inşallah.

Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Cok guzel bir duygu. Allah bana minik kizimi bagislasin insallah. Hepinize yasatsin bu duyguyu.
Hepinize tek tek cok tesekkur ederim, her zaman bana destek oldugunuz, iyi dileklerinizi esirgemediginiz icin.

Aman ne guzel :) sirada var guzel yumurtalar, embriyolar, bebekler :)

hepiniz sağolun varolun 38 in gülleri.bugün gönlüm rahat döndüm dr dan.
kan pıhtılaşması ile ilgili bilgi vermek adına dr da konuştuklarımı anlatacağım sizlere.bu kan pıhtılaşmasını dr a sordum.dedim .tamam bende kan pıhtılaşması varmış.bunu da tesadüf eseri öğrendim.bende herhangi bir ağrı sızı ya da şikayet yok bu konu ile ilgili.hayati bir tehlikesi var mı sürekli bir ilaç kullanmam gerekmiyor mu?aspirin ya da koraspin gibi.
normal yaşantımda ilaca gerek olmadığını.ama cerrahi bir müdahalede,karında batında açılan herhangibir ameliyatta uzun süre hareketsiz kalınabildiğinde.örnekte verdi diyelim ayağın alçıda kırdın.bu gibi durumlarda mutlaka iğne kullanılması gerektiğini.yani kanamanın olabileceği durumlrada diye özetliyeyim.bir de bol su içmem gerektiğini....(bu çok kötü işte...içmiyorum çünki)
tedavime gelince;ne zaman tüpe başlarsam hormon almaya başlıyacaksam kan sulandırıcı iğneye başlamalıymışım.daha önceki düşüğümün de bu sebeple olabileceğini,tedaviye başlar başlamaz Hale Hanımla irtibatta olması gerektiğini söyledi

ben de bir iki soru ayrıca sordum.bir yerde okumuştum.kan pıhtılaşması olanlar uçağa binemezlermiş.dr kontrolünde olmalılarmış diye.doğrumu?dr:eğer yalnızca 1 saat süren bir uçak seyahatiyse sorun olmıyacağını,1 saatten fazlasını gerektiren de ise iğne kullanılması gerektiğini söyledi.
bir de balona binmekten bahsettim.Nevşehire gitmiştik eşimle bir tarihte.ben çok istemiştim.eşim yüksekten korkuyor.binmemiştik.o zaman pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum.farkında olmadan binseydim sorun olabilirmiydi diye sordum.fazla yüksek irtifa olmadığı için birşey olmıyacağını söyledi.

çok fazla mı oldu...ne yapayım belki benim gibi biri de okur belki bir faydası olur.

Aman ne guzel :) sirada var guzel yumurtalar, embriyolar, bebekler :)

aman aman ağzından bal damlıyor Vanilya...bir tane olsun benim olsun benle olsun.çok istemiyorum.tek olsun.iki gözü bir burnu.iki kulağı ikikolu bacağı.işte herşeyi tam olsun birtane olsun yeter..hayırlısından bir kız evlat...hakkımda yazımda varsa onu istiyorum.Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın.:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

BADENUR;iyi akşamlar; belki Deniz söylemiştir sana.ben Özel Çapa Hastanesine takibe gidiyorum.hatta Deniz de gitti ve memnun kaldı. gerek gördükçe de gidiyor.muayene ücreti 22 tl.10 gün içinde yeni bir ücret yok.tahlillerde çok uygun.tek bir tahlil 10 tl gibi birşey.yani diğer özellerle kıyaslarsan yarıdan da az.bana çok uygun geldi.takipse aynı takip.muayene desen o da öyle...bu ücretler SGKlıya tabii.ben takiplerimi burada yaptıracağım.Hale Hanımla da anlaştım.takipte fazla yumurtayı gördüğüm gün Memorialdeyim.açık açık konuştumHale Hanımla..Memorialde herşey çok pahalı.uçuk denecek kadar.bilmiyorum belki benim bütçeme fazla.adette gittim kan ladılar.1 ya da 2 test.215tl....işte böyle.ekonomist erverdiden seçmeler.seç beğen al.

GÜLLER;ben çıkıyorum.gelene gidene selam olsun bu akşam.erkenden yatıcam.herkese iyi akşamlar.tatlı uykularda olun.boshayallersmile

slm canım güzel haberlerini okudum çok sevindim inşallah yakında müjdeyide alırız senden emeklerinin karşılığını alırsın sen ve senin gibi çabalayan herkez miniklerinize kavuşursunuz öpüyorum ii akşamlar

Erverdi gözün aydın canım.Sonuçların iyi çııkmış.Hadi hayırlısı.Adeti de bekliyordun bu günlerde inşallah bu ay yumurtaların bol bol olur da en kısa zamanda kızına kavuşursun canım.Hani tahlil sonuçlarında bir tanesi pozitif çıkmış diyordunya o hangisi merak ettim.

Umarim Istanbul'da yagmur dinmistir, dun size buradaki feci sicaktan gondermistim, geldi mi?

Erverdicim, gozunaydin canim. Darisi kaliteli yumurta ve sperm uretmeye kaliyor, dualarin da var, Allah kabul etsin. Ozel Capa Hast.nin uygun olmasi bilgisini vermen cok iyi oldu. Her ne kadar benim SGK'm yok ama ozel testler de diger yerlere gore uygundur diye dusunuyorum. Simdi sana ve Deniz bulut'a uzmanlik sorusu: Anadolu yakasinda bu bahsettiginiz tarzda bir ozel hastane var mi, testler ve rutin kontroller icin?

Bu arada aksam yemegi coktan bittigi gibi biz kahvalti bile yaptik ama siz simdi derin ruyalardasiniz. Simdi hazirlaniyorum, disari erken cikacagim oradan da ise gidecegim.bayanssulusmile

Deniz bulut, hamileligin nasil geciyor? Neler yiyip iciyorsun? Bugun dusundum, hep gebe kalmaya ve tedavilere odaklandigimiz icin gebe kaldiktan sonra bebegimiz icin neler yapmaliyiz asamasina biz gelemedik ama siz ve diger bazi arkadaslar geldi. Ilk aylar bebegin beyin gelisimi icin onemli aylar. Eminim bunlari da arastirmisindir yilin en iyi arastirmaci-gazetecisi olarak...:CüvCüv:

Caney, bir an evvel vucudunun normal formuna girmesi gerekiyor o yuzden de su an sana zararli olan metaryelin senden alinmasi lazim. Biraz toparladiktan sonra yeniden tedaviye baslarsiniz, "zaman" en iyi cozum. Gecmis olsun.

Erverdi, kan pihtilasmasi bende de var ama ben ucaga binmeden once bebeaspirini aliyorum ve bir sure sonra ucagin icinde de dolasiyorum ve hareketler yapiyorum. Benim bir arkadasimda da vardi bir kez O ucakta igne yaparken feci olay oldu cunku uyusturucu yaptigini zannetmisler, bu tarz seylerle de karsilasabiliyor insan. Bir de bu sefer binmeden once kendime akapunktur yapacagim ve pelletlerim ( vucuda belli noktalara yapistirilan, kan sirkulasyonunu saglayan uyaricilar) de takili olacak. Kac sefer cok uzun yolculuklar yaptim oyle gozunde buyutulecek kadar sorun yok merak etme, heleki balona binmek filan hic sorun degil. Yoga'da basasagi durulan bir hareket var, en super hareket o! Ama ben cok zor yapiyorum-ancak koltuk ustunde! kan dolasimi icin cok iyi geliyor.kaydirigubbakcemile2

BULUT'çum..hoşgelmişsin canım.güzel çiçeğini görünce tanıdım seni,çok sevindim.sen öyle uğramazsan nasıl alacaksın müjdeyi.ha arkadaşım.inşallah hepimi alırız emeklerimizin karşılığını.özelden iletimi okudun mu?gel yine.....

sağol canım.hepimize hayırlısı.çok fazla beklemek istemiyorum.4 5 te olsa başlamak istiyorum.oldumu 1 taneden de olacak.olmayacaksa 10 tane de 20 tane de olsa olmuyor.nasip,kısmet..dur senin için bakıyorum hangi tahlilmiş....
LUPUSANTİKOAGULANI:tarama sonucu yorumu demiş.
direk çalışma sonucu > 45 sn
mix çalışma sonucu >45 sn pozitif

sorduğun tahlil bu canım.diğer ikiside bunun aynısı gibi birşey ama onlarda negatif diyor.ben pozitifi görünce herhalde bunda var birşey sandım.bilmiyorum.ya önemli değil,ya da pozitif olması gerekiyordu.

eşin nasıl oldu?daha iyidir umarım.sahiii sen 4 gün evdesin şimdi.uğra arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…