38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yağmur dindi hocam .şimdi biraz açtı gibi.ama meteorolojiye göre yine yağmur bekleniyor.belki senin güneşin durdurur bugün yağmuru..bende çamaşırlarımı asabilirim.
evet...şimdi iş yumurta ve spereme kalıyor.amaaann şans be zarpandit...yıllarca nedeni bilinmeyen infertildim.şimdi yaş bu zaman gelince teşhisi hemencecik koyabiliyorlar yaş ve yumurta rezervi diye...ben hiçbirine inanmıyorum.sadece olmasını diliyorum,istiyorum.olacaksa olacak olmıyacaksa da olmıyacaktır.dileyelim olsun.hepimizin olsun.
ben Avrupa yakasındayım.elbette Anadolu yakasında da vardır hastaneler..bu konuda bilgim yok.o yakada oturan varsa yazarlar.sanırım İstanbula geldiğinde Anadolu yakasında ikamet ediceksin.DEniz bilebilir gibi geliyor bana..yorumunu bekliyelim

patikler deniz yağmur kinderhepinizi gördüm aşağıda tekrar günaydın

kinder nerelerdesin sen heklava:

canım ;uçağa binme konusunda verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.aslına bakarsan ben daha hiç uçağa binmedim.ve ölmeden mutlaka binmek istiyordum.içimde ukte kalmsın istiyordum.dr da rahatlattı bu konuda.tabiii bunu söylemedim canım.
ayrıntılar da ilginç miş.evet .her durumda dikkatli olmal gerekli.bende bazen ayaklarımı duvara dikerim .bir de totononun altına bir yastık koyup dizler bükülü durunca da beyne kan gidiyormuş.baş altında birşey olmıyacak ama.başka bir dr söylemişti.bugün evdeyim umarım yine rastlaşırızkaydirigubbakcemile3

erverdi canım adet 2. gün özel çapaya gidersin. folikül sayına bakar eğer yeterliyse memorial a gidersin hemen. bence fsh ve e2 boşuna yaptırma. iyiler nasılsa. folikül varsa fsh yaptırabilirsin. tüpe başlayacaksan e2 gerekmez memorial da yapıyorlar ve tüpe başlarsan ücrete dahil. yalnız memorial ın tüp labaratuarı da e2 için saat 1400 e kadar mı ne açıkmış bunu sorarsın. yetişemezsen yaptırıp gidersin.
badenur ben gitmedim ama mecidiyeköyde çevre hastanesi var o da sgk lı. fiyatı 20 liradan fazla değildir herhalde çünkü medicanalar da sgk lı muayene 20 lira. yalnız testler pahalı sgk ile yaptırmak pek akıl karı değil.

canım anadolu yakasında da pek çok yer vardır ama ben avrupa yakasındayım ilgilenmedim. sadece 2. tüpü yaptırdığım medicana çamlıca hastanesinde ömer faruk vanlıoğlu iyiydi. tüp için ücreti uygun. ayrıca hastane sgk alıyor ve 20 lira. ilave olarak medical park ve yeditepe üniversitesi hastaneleri var onlar da sgj alıyorlar. ama sende sgk yoktur yurt dışında yaşadığına göre değil mi?

canım

benim geniş doktorum özel bir beslenme önermedi. siz ne yapsanız bebek sizden alıcağını alır dedi. vitamini bile 12. hafta verdi (ben daha hamile kalmadan başlamıştım ve çoğu dr hamile kalır kalmaz veriyor). bir de seven seas omega 3 alıyordum devam ettim şimdi de efa s 1200 diye marka var ona geçtim. omega 3 bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş. her omega 3 içilmiyor ama. içinde cıva olmaması lazımmış. bu 2 markayı biliyorum şimdilik hamileler için. bir de bebek annedeki kalsiumu bitirdiği için (malum o alacağını alıyor) fazladan süt peynir yoğurt yemek faydalı diye okudum ama düzenli yapamıyorum.

yaaa hadi sizler öğrenmişsiniz ama eminim pıhtılaşma sorunu olduğunu bilmeyen bir dolu insan vardır. acaba her büyük ameliyattan önce bu test yapılıyor mu? ameliyat risk mi? ameliyat oldu hareketsiz 3 gün yattı diyelim? bilmeden ucağa bindi?

evet Deniz cim bu konuda çok haklısın.zannetmiyorum yapıldığını.çünkü hem çok pahalı hemde hemen çıkmayan neredeyse 10 günü bulan bulan bir testçünkü bunlar genetik testler.devlette maalesef genetik testler ya yapılmıyor yada yapılmasın diye zorlaştırılıyor.ben çapada yapmayı düşünmüştüm ancak 9 ay sonra sonucunu alabilecektim.o zamana kadar da kim öle kim kala..ama farklı testler de var.onları yapıyorlardır.tabiii onlar da yeterli değilse kan pıhtılaşması da varsa hastanın o zaman iş kötü.vadesi o kadardı,herşey yolunda gitti biz elimizden geleni yaptık ama....ama ....oluverir..Hakkın rahmetine kavuşuverir.belki kavuşuyorlar halaaa..kara mizah oldu.ama durum böyle.
ameliyat riskmi demişsin?kafanda belirmiş bu soru.bence risktir.beni tüpe bile başlatmadığına göre Hale dr. risklidir diye düşünüyorum.düşün.kesme biçme yok kan kaybetme durumu yok.yine de risk almıyorlar.
bende beliren belirtiler bir atakmış.büyük bir atak olduğunu söyledi dün dr.bu yüzden birbirleriyle irtibatta olacaklar.

CANIM;adet 2 de git demişsin.benim adetler artık zor sökülüyor.2. 3.gün çok az.sonrasında. fazlalaşıyor.3te gideceğim.Hale Hanım iyice dökülmesi lazım demişti.görebilmem için.bu yüzden 3te gideceğim.yoksa az gelirse yine 4cü gün mü gitsem.geçen 2ncide birşey göremeyince 4te çağırdı.o zaman gördü?

bir de Deniz cim;ben foliki bıraktım tedaviye başlamadım diye.öyle aklıma gelirse bir tane atıyorum .başlasammı acaba.olur da ya başlarsam önümüzdeki.hafta tedaviye..

ayyy.ne çok yazdım.işlerim kaldı.evimi toplıyayım artık.görüşürüz yine.iyi mesailer

anladım canım sağol. güzel açıklamışsın.

senin şu ilaç kullanmayacağım inadını anlamıyorum. bir yağmur dinlemiyor beni bir de sen alsanaalsanasmile
yaaa foliği niye bırakıyorsun? o ilaç değil. ben senelerce içtim. fazlasını vücut tutmuyor otomatik vücuttan atılıyor. hamile kalmayı planlarken 3 ay önceden içmeye başlamak gerekliymiş. bebekte tavşan dudak ve nöral tüp defekti (hani omurilikte açıklık) önlüyor. folik acid eksikliği % 25 bunlara nedenmiş. ne kadar sağlıklı besleniyorum da desen bilemezsin. hatta bir yazı okudum planlamasa bile hamile kalma potansiyelindeki her kadın her gün içmeli yazıyordu. hani plansız hamileliklerde 3 ay önceden başlayamıyorsun diye. güvenmiyorsan gir internete araştır. sen cahil bir kadın değilsin ki sen de böyle yaparsan lmaz:
iç allah aşkına çok gerekli bir element o bebeğinin sağlığı için sana da hiçbir zararı yok. ay üzmeyin beni yaaaa klava: bak seni hale hanıma şikayet ederim. :smiley-cool: (tehdit de ettim) ona sorsan o da tedaviden 3 ay önce başlamak en iyisi der. offf :çok üzgünüm::1no2:mafoldumben

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

Erverdi, Deniz sgk'lı yer önerileriniz için teşekkürler, onlarıda değerlendireceğim, sağolun dostlar....
benim evin 2 adım ötesindehospitaliumvar, sordum sgk'lı hastalara bakıyormuş, katılım payı 12 tl imiş, üstelik sormakla kalmadım, doktordan randevuda aldım, gidip yumurtalarıma baktıracağım, bu sürekli ovulasyon testi alıp, çıktı çıkmadı olayından daha ucuz ve daha stressiz olacak... ayrıca rahim filmi çektirmek istediğimide söyleyeceğim. bugünlük umut programım bu.... negatif sonucumu alalı yaklaşık 40 gün oldu.... kırkım çıktığına göre konuya yeniden başlamam lazım artık... bazen düşünüyorum, ben çok mu üzerine düşüyorum diyorum, belki kendi haline bıraksam kendiliğinden olacak... ama yaş geçiyor, bunun sonradan telafisi olsa... bir yaştan sonra gençleşmeye başlasak ne güzel olurdu.... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr nabersiniz
erverdi sölicem sölicem hep unutuyom allah sana sana benzeyen iki örgülü şirin bi şirin bi kız versin inşallah. resmin harika. ama içimden bi ses nedense oğlan diyo haberin olsun :))

hospitalium u ben de sormuştum çevre ile birlikte sana daha önce özelden yazmıştım da ama cumartesi mi ya da 23 nisan gibi bir tatil günü sgk lı hasta bakılmıyor muayene 100 lira demişlerdi ben de aramamıştım bir daha. kk da pek iyi bahsedilmemişti ama nasıl olsa ne tedavi olacağız ne doğuracağız ne farkeder yani yerimseniben. yumurta takibi için yeterli. ama rahim durumunu miyomlarını vs sormak için tabii bir memorial veya bahçeci (bence çidere üye olup ikisine birden) ye gitmen gerekli. ama daha sonra. kendini bunlar için iyi hissettiğinde.

oğlan mı diyor yaşasın vereliniortakaklinialirimsmile:1rolleyes:

canım benim; biliyorum foliğin faydalarını,güvenle de ilgisi yok. biliyorum da.benim su içmeme sorunum var.belki inanılmaz ama öyle.özellikle bir bardak su dolduruyorum ki gün içinde gidip gelip yudumluyorum.akşama biliyorum ne kadar içtiğimi akşama yaşasınnn bir ya da 2 bardak içtim oluyorum.durum böyle olunca da hap içmek eziyet.foliğin iğnesi varmıdır acaba.şöyle haftalık ya da aylık.seve seve olurum.bol yeşillik yerim ama ....tamam senin güzel hatırın için hergün içicem bir tane başlayana kadar.üzmüşüm seni.baksana ikonlara.lülülülülülü

Hale Hanım a şikayet ha.:roflol::roflol: güldürdün beni..sen de gül emi.şu bir hafta sonrasında sende gül bizde gülelim artık.rahat rahat doğur şu bibiliyi.:1hug:

erkek mi diyorsun?
canım benim.olsun da erkek olsun.sanki yavruyu bulmuşuz da cinsiyet beğenmiyoruz.olsun olsun.erkek te olur.ben da fazlası varmış derim çeker çeker ,,yine istediğim olur:roflol:delikafadulden

hııııı.bende sana diyecektim.sen halaa gez gez.yahuu ben bir hamile kalsam gökyüzünü unuturum herhalde şaka bir yana dikkat et emi:1hug:.

oğlan mı diyor yaşasın vereliniortakaklinialirimsmile:1rolleyes:

tamam Deniz..bir susuyiim.tatlı ya da tuzlu birşey yiyeyim içicem söz

tabiiii.bir kızım olursa peşinden koşacak sizin bibililer.ondan di miiii.zemuszemus

aman be güller;olsun da hele....hayırlı evlat olsunlar da...bibili bibisiz hiç farketmez.kabulüm.:Saruboceq:

şimdi artık çıkayım.işler yarım kaldı.komşu geldi.şimdi devam.hesap kitap işim de vardı.kafa dağıldı.artık dünyama döneyim.arada uğrarım.

Zarpandittt;senin güneş rötarlı geldi.astım çamaşırları...şimdi bana işbaşıhihoyyythihoyyythihoyyyt

Erverdi canım, açık göründüğüm zamanlarda hep toplantıdaydım yazamadım ama herşeyi okudum. Canım sonuçlarının iyi çıktığına çok sevindim. ınşallah koklarsın sen de mis gibi bebişini... ıNŞALLAHHH....

neee su içmiyor musun? akannehir bak şimdi daha çok kızdım alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileyaaa o vücudumuz için sağlığımız için böbreklerimiz için çok önemli bir element. hele bir hamile kal litralerce su içmen gerekecek. amnion sıvısının yeterince olması, bebeğe besinlerin taşınması ve ödem olmaması için çok su içmen gerek. şimdiden alıştır kendini. ilaçını da iç gerekirse 2 ye böl iç (2 parçasını da tabii) ama iç. çayı kahveyi de azalt. hem onlar suyun yerini tutmuyor hem fazla kafein sana bebeğe zararlı.

Badenur'cum hani eşim laproskopi istemedi demiştim ya. Dün doktora gittiğimde diğer doktorun bana laproskopi önerdiğini kendi düşüncesinin bu konuda ne olduğunu sordum. Bence yaptırmanıza gerek yok sonuçta 1 gece hastanede kalınan ve vücutta 3 ayrı yerde delik açılan bir operasyon dedi. Ultrasonla bakıldığında zaten rahminiz tertemiz görünüyor dedi. Bu durumda sadece rahim filmi çektirseniz yeterli dedi. Ben de peki eğer tıkalıysa bir çaresi var mı diye sorduğumda. O halde yapılacak tek şeyin tüp bebek olduğunu öğrenmiş olursunuz ve boş yere takip filan yaptırmanıza gerek kalmaz dedi. Haklı, belki de çektiririm ve eğer bir aksi birşey varsa ne takip ne vitamin ne bitkisel tedavi ne de preseed hiçbirisiyle uğraşmam. Boşa kürek çekmem yani. Tek odaklanacağım konu tüp bebek olur. O da bakalım ne zaman. Ne zaman karar verirsem o zaman düşünmeye başlarım napayım...

Patikler cim merhaba;klomenle mi takibe devam ettiğini sormuştum ama gözden kaçmış sanırım.
şimdi hangisini yaptırmaya kararlısın.anladığım kadarıyla rahim filmi..
Badenur yazmış dijital çekiliyormuş diye.belki yenidir.ben hiç duymadım.ağrısızmış.o da çektirmeye kararlı sanırım.diğer yöntem de biraz acı var ama dayanılmayacak gibi değil.tabiii herkesinağrı eşiği farklı olurfazla değil 5 en fazla 10 dk sürüyor.10 bile sürmüyor..ben 2 kere çekildim.şimdi bile bir daha çektirsen iyi olur gibi birşeyler söyledi.Hale dr.şart mı dedim.yoo değil dedi.filme bakarken azıcık mırın kırın eder oldu.sonra onayladı.tüpten önce illada çok gerekseydi tekrar çektirirdim.

bir şey soracağım izninle.sen daha önce tüple kavuştun kızına.o tüpten önce istememişlermiydi rahim filmini.gerek mi görmemişlerdi.sonuçta tüple olumlu sonuç almışsın ve kızın şimdi senle.

naçizane düşüncem;o zaman rahim filmi çekilmeden tüple olduysa yine olur.demekki rahimle ilgili bir problem yok.seni etkilemek gibi bir niyetim yok.bunlar benim düşüncelerim.kararın ne olursa olsun.hakkında hayırlısı olsun.

suyun önemini biliyorum yavrucum...ne desen haklısın o konuda.bak ama bu saate kadar bir kupayı bitirebildim.
litrelerce su mu içmek.nasıl yaparım?:bbo:kesin serum verirler bana.su serumu:roflol::roflol:
ilaç konusundaki parantezin çok güldürdü beni.dur! yarısını kırayım da içeyimdelikafaduldenşaka şaka içtim.tam içtim
çayı nasıl azaltayım.onla duruyorum zaten.onuda azaltırsamakannehir,kahve içmiyorum zaten ..granül kahve de arada.

bugün beni çok dövdün...senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…