38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese diyorum şişli ekomar şimdi 350 lira olmuş bir de fındıkzade radyomar çok çabuk ağrısız acısız. tüp tıkalı mı açık mı ne olur ne olmaz diye aklınıza takılırsa

çayı azaltırsan su içeceksin demektir. mecbur. a.sbak valla biliyorsundur hamilelikte günde 2 açık çaydan fazlası yasak. veya 1 kahve. ve değil veya! sen şimdiden çayı azalt suyu fazlalaştır alıştır kendini. ay ne yapayım yaaa bak bugün yağmur yok seni dövdüm. delikafaduldençok seviyorum bu ikonu (alsanaalsanasmile). eee sen de hakettin ama yerimsenibenolumunekankayizsmile

Canım, yazdıklarından laproskopi daha eziyetli birşey gibi göründü şimdi, eğer rahim filmi yeterli dediyse, rahim filmi çektirmende fayda var, seninde dediğin gibi birşey çıkarsa hiç preseed şu veya bu uğraşmadan, zaman kaybı yaşamadan, uğraşıp uğraşıp sonuçsuz kalmadan, direk tüp denersin.... ben de rahim filmi çektirmek istiyorum, belkide doğal hamilelik şansım hiç yok, o zaman belki bir tüp daha denerim... ama belki... bunu yazarken bile vücudumu ateş bastı...

Denizcim, Echomar'ı sen önermiştin zaten bana... bende telefon açıp görüştüm, anestezi altındamı yapıyorsunuz diye sordum. Hayır biz dijital çekim yaptığımız için anestezi uygulamıyoruz dedi. Peki çok acılı bir işlem olduğunu duydum, acı hiç mi hissetmiyoruz dedim, çok az adet sancısına benzer bir acı olabiliyor, ama çok nadiren bazı hastalarımızda dedi... dediğine göre hiç acısız gerçekleşiyormuş işlem.
Benim yakın tarihli planlarım içinde var, çektirirsem daha fazla detay veririm arkadaşlar....

peki bu rahim filminin bir çektirilme günü var mı? yani adetten önce? adet bitiminde ? falan gibi?

canım, hospitalium'a giderken hastaneye dair, doktora dair hiç bir beklentim yok zaten ... baksın yumurta varmı? ne zaman çatlar çatlamaz??? yeterli, çok arştırmadım, çünkü araştırma içinde ne sabrım ne de isteğim var... açıkcası ayaklarım gitmiyor, bu kadarcık işlem için bile doktor görmek istemiyorum aslında... memorial veya bahçeci çok sonraki bir durak benim için... şu rahim filmini çektireyim, doğal hamilelik şansı yok, tüpler tıkalı derlerse, o durumda istemeye istemeye bir daha tüp konusu gündeme gelebilir... ama onun içinde iyice iyileşmem lazım...

ERVERDİ su içmeden nasıl yaşıyorsun....... yapma kendine bunu... lmaz: zorlada olsa alışmak zorundasın... ben günde 2 litre içiyorumdur herhalde... bak az su içen insanların cildi çok çabuk yaşlanıyormuş, erkenden buruş buruş olmak istemezsin değil mi???

hiç gitmek istemiyorum. :1no2: ama bu ayıda boş geçirmek istemiyorum :bbo: geçmiş hikayemi anlatmasam olmaz mı? :uhm: geldim yumurta takibi yaptırmak istiyorum stop mirmirmirmir benim adetim bitti zaten bakıp görecek sadece... çatlatma iğnesi verir mi? iğne olmak istemiyorum... gitmesemmi :bbo:

Son düzenleme:
evet canım 6-8. günler. ama regli tamamen bitmiş olmalı leke bile olmayacak bir de 1. günnüden başlayarak cinsel beraberlik olmayacak yani rahim tertemiz olcak:)

ben günde üç litreye yakın su içiyorum. hem de isteyerek. kahvaltıdan sonra 50ml bikere bitiriyorum bir ders içinde. bir de çay da içiyorum ama imamın abdest suyu gibi içiyorum çayı şekersiz zaten. bakınnnn benim de yaptığım iyi bişiler var dimi:)olumunekankayizsmile

sağol yağmurcum, benim reglim bitse bile 6.8. günler ufak lekelenmeler oluyor ama... bunu nasıl ayarlayacağım.... :uhm:
sen o zaman tam 8. gün git bence ben de 8. gün gitmiştim çünkü bende de hafif lekelenmeler oluyor. çok azsa önemli değil dedi doktor.su rahat geçsin maksat

aferin sana bu huyunu çok tuttum........ sen amh testi yaptıracaktın vazmı geçtin? yoksa yaptırdın mı? okumadğım kısımlar içinde gözümden kaçmış olabilir.

aferin sana bu huyunu çok tuttum........ sen amh testi yaptıracaktın vazmı geçtin? yoksa yaptırdın mı? okumadğım kısımlar içinde gözümden kaçmış olabilir.
yok ya sıfırın altında çıkacak bişiy için canımı sıkmamam grektiğine karar verdim. bugün gene doktorda randevum vardı saat 16 da ama gitmeyeceğim. off bıktım depresyondayım yane:)

sağol yağmurcum, benim reglim bitse bile 6.8. günler ufak lekelenmeler oluyor ama... bunu nasıl ayarlayacağım.... :uhm:

ben de de çok az lekelenme vardı ben de hep 5-6. günler çektirdim. bana az lekelenme zararlı demediler. öncesinde 5-6 gün kısaca adet başından itibaren cinsel ilişki olmasın da dememişlerdi

aferin alkisalkisalkisbugün zaten sen yoktun erverdi yi dövdüm delikafadulden

yok ya sıfırın altında çıkacak bişiy için canımı sıkmamam grektiğine karar verdim. bugün gene doktorda randevum vardı saat 16 da ama gitmeyeceğim. off bıktım depresyondayım yane:)

normal infertilite doktoruysa gitseydin
değilse boşver süleyman bey diyordun-yarın pazartesi ona git

deniz bulut özledim seni bitürlü mail yazamadım sana rutin fırçamı yemediğim için bak moralsizimkaydirigubbakcemile3

çok kızdım şimdi sana lmaz: nasıl kendin hakkında bu kadar ön yargılı olabiliyorsun? nereden biliyorsun sıfır çıkacağını... doktor randevuna neden gitmiyorsun ???? bu baştan yenilgiyi kabullendiğin için :tomato: bu daha savaş bitmeden kaçtığın için :tomato: bu da ne dersek diyelim gaza gelmediğin için :tomato:
Yağmurcum seni sevdiğim için söylüyorum , günler, aylar o kadar çabuk geçiyorki, bizler o kadar hızlı bir yaş daha büyüyoruz ki, bu günleri zamanında değerlendirmezsek, geriye dönmek istediğimizde, pişmanlık yaşamaya başladığımızda... artık çok geç kalmış olabiliriz... lmaz: yapma etme kendi umutlarını kendin yok etme... doktorlar sana uğraşma derse... o zaman bu tavrı takın... şimdi şartları lehine çevirmek için savaşma zamanı, geri çekilme zamanı değil...
bana bak, yeniliyorum ama güreşe doymuyorum... üstelik yanımda en büyük destekçim olan annem bile yok artık... defalarca canım yandı... ama umudum hala sapasağlam...

Denizcim, rahim filmi öncesinde cinsel ilişki olmasın konusunda internette yazan... olası bir gebelik başlangıcı durumunda gebeliğin sonlanmasına neden olacağı için diyor....

Denizcim, rahim filmi öncesinde cinsel ilişki olmasın konusunda internette yazan... olası bir gebelik başlangıcı durumunda gebeliğin sonlanmasına neden olacağı için diyor....
badenurcum yaşasın ilk defa ben deniz buluttan bişiyi daha iyi biliyorum:) valla ben iki ayrı yerle görüştüm sonra birine çektirdim. iki doktorda cinsel ilişki olmadı değil mi diye sordu. diğer taraftan bununla ilgili bir broşür dağıttılar hastahanede ( özel hastahane) orda 6-8. günler diyordu.laelaelaelaelae

canım benim mücadeleden bıkmadım elbette çocuktan da vazgeçmedim ancak doktorlara gitmekten süreci tekrar etmekten bıktım. şeyimi kesip durumdan hepten kurtul diyor şeytandelikafadulden

deniz bulut sana bir soru amerikan hastahanesinin tüp bebek bölümü ile ilgili ne düşünüyorsun babamın çok yakın bir arkadaşı var orda doktor. babam kızıyor bana oraya gitmemi istiyor. onlar sürekli konuşuyorlar. anneme diyomuş bu kız beni hiç dinlemiyor diye ama hastahane hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…