- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Badenur'cum hani eşim laproskopi istemedi demiştim ya. Dün doktora gittiğimde diğer doktorun bana laproskopi önerdiğini kendi düşüncesinin bu konuda ne olduğunu sordum. Bence yaptırmanıza gerek yok sonuçta 1 gece hastanede kalınan ve vücutta 3 ayrı yerde delik açılan bir operasyon dedi. Ultrasonla bakıldığında zaten rahminiz tertemiz görünüyor dedi. Bu durumda sadece rahim filmi çektirseniz yeterli dedi. Ben de peki eğer tıkalıysa bir çaresi var mı diye sorduğumda. O halde yapılacak tek şeyin tüp bebek olduğunu öğrenmiş olursunuz ve boş yere takip filan yaptırmanıza gerek kalmaz dedi. Haklı, belki de çektiririm ve eğer bir aksi birşey varsa ne takip ne vitamin ne bitkisel tedavi ne de preseed hiçbirisiyle uğraşmam. Boşa kürek çekmem yani. Tek odaklanacağım konu tüp bebek olur. O da bakalım ne zaman. Ne zaman karar verirsem o zaman düşünmeye başlarım napayım...
suyun önemini biliyorum yavrucum...ne desen haklısın o konuda.bak ama bu saate kadar bir kupayı bitirebildim.
litrelerce su mu içmek.nasıl yaparım?:bbo:kesin serum verirler bana.su serumu:roflol::roflol:
ilaç konusundaki parantezin çok güldürdü beni.dur! yarısını kırayım da içeyimdelikafaduldenşaka şaka içtim.tam içtim
çayı nasıl azaltayım.onla duruyorum zaten.onuda azaltırsamakannehir,kahve içmiyorum zaten ..granül kahve de arada.
bugün beni çok dövdün...senağlamasenağlama
Badenur'cum hani eşim laproskopi istemedi demiştim ya. Dün doktora gittiğimde diğer doktorun bana laproskopi önerdiğini kendi düşüncesinin bu konuda ne olduğunu sordum. Bence yaptırmanıza gerek yok sonuçta 1 gece hastanede kalınan ve vücutta 3 ayrı yerde delik açılan bir operasyon dedi. Ultrasonla bakıldığında zaten rahminiz tertemiz görünüyor dedi. Bu durumda sadece rahim filmi çektirseniz yeterli dedi. Ben de peki eğer tıkalıysa bir çaresi var mı diye sorduğumda. O halde yapılacak tek şeyin tüp bebek olduğunu öğrenmiş olursunuz ve boş yere takip filan yaptırmanıza gerek kalmaz dedi. Haklı, belki de çektiririm ve eğer bir aksi birşey varsa ne takip ne vitamin ne bitkisel tedavi ne de preseed hiçbirisiyle uğraşmam. Boşa kürek çekmem yani. Tek odaklanacağım konu tüp bebek olur. O da bakalım ne zaman. Ne zaman karar verirsem o zaman düşünmeye başlarım napayım...
herkese diyorum şişli ekomar şimdi 350 lira olmuş bir de fındıkzade radyomar çok çabuk ağrısız acısız. tüp tıkalı mı açık mı ne olur ne olmaz diye aklınıza takılırsa
çayı azaltırsan su içeceksin demektir. mecbur. a.sbak valla biliyorsundur hamilelikte günde 2 açık çaydan fazlası yasak. veya 1 kahve. ve değil veya! sen şimdiden çayı azalt suyu fazlalaştır alıştır kendini. ay ne yapayım yaaa bak bugün yağmur yok seni dövdüm. delikafaduldençok seviyorum bu ikonu (alsanaalsanasmile). eee sen de hakettin ama yerimsenibenolumunekankayizsmile
hospitalium u ben de sormuştum çevre ile birlikte sana daha önce özelden yazmıştım da ama cumartesi mi ya da 23 nisan gibi bir tatil günü sgk lı hasta bakılmıyor muayene 100 lira demişlerdi ben de aramamıştım bir daha. kk da pek iyi bahsedilmemişti ama nasıl olsa ne tedavi olacağız ne doğuracağız ne farkeder yani yerimseniben. yumurta takibi için yeterli. ama rahim durumunu miyomlarını vs sormak için tabii bir memorial veya bahçeci (bence çidere üye olup ikisine birden) ye gitmen gerekli. ama daha sonra. kendini bunlar için iyi hissettiğinde.
evet canım 6-8. günler. ama regli tamamen bitmiş olmalı leke bile olmayacak bir de 1. günnüden başlayarak cinsel beraberlik olmayacak yani rahim tertemiz olcak:)Denizcim, Echomar'ı sen önermiştin zaten bana... bende telefon açıp görüştüm, anestezi altındamı yapıyorsunuz diye sordum. Hayır biz dijital çekim yaptığımız için anestezi uygulamıyoruz dedi. Peki çok acılı bir işlem olduğunu duydum, acı hiç mi hissetmiyoruz dedim, çok az adet sancısına benzer bir acı olabiliyor, ama çok nadiren bazı hastalarımızda dedi... dediğine göre hiç acısız gerçekleşiyormuş işlem.
Benim yakın tarihli planlarım içinde var, çektirirsem daha fazla detay veririm arkadaşlar....
peki bu rahim filminin bir çektirilme günü var mı? yani adetten önce? adet bitiminde ? falan gibi?
evet canım 6-8. günler. ama regli tamamen bitmiş olmalı leke bile olmayacak bir de 1. günnüden başlayarak cinsel beraberlik olmayacak yani rahim tertemiz olcak:)
ben günde üç litreye yakın su içiyorum. hem de isteyerek. kahvaltıdan sonra 50ml bikere bitiriyorum bir ders içinde. bir de çay da içiyorum ama imamın abdest suyu gibi içiyorum çayı şekersiz zaten. bakınnnn benim de yaptığım iyi bişiler var dimi:)olumunekankayizsmilesuyun önemini biliyorum yavrucum...ne desen haklısın o konuda.bak ama bu saate kadar bir kupayı bitirebildim.
litrelerce su mu içmek.nasıl yaparım?:bbo:kesin serum verirler bana.su serumu:roflol::roflol:
ilaç konusundaki parantezin çok güldürdü beni.dur! yarısını kırayım da içeyimdelikafaduldenşaka şaka içtim.tam içtim
çayı nasıl azaltayım.onla duruyorum zaten.onuda azaltırsamakannehir,kahve içmiyorum zaten ..granül kahve de arada.
bugün beni çok dövdün...senağlamasenağlama
sen o zaman tam 8. gün git bence ben de 8. gün gitmiştim çünkü bende de hafif lekelenmeler oluyor. çok azsa önemli değil dedi doktor.su rahat geçsin maksatsağol yağmurcum, benim reglim bitse bile 6.8. günler ufak lekelenmeler oluyor ama... bunu nasıl ayarlayacağım.... :uhm:
ben günde üç litreye yakın su içiyorum. hem de isteyerek. kahvaltıdan sonra 50ml bikere bitiriyorum bir ders içinde. bir de çay da içiyorum ama imamın abdest suyu gibi içiyorum çayı şekersiz zaten. bakınnnn benim de yaptığım iyi bişiler var dimi:)olumunekankayizsmile
yok ya sıfırın altında çıkacak bişiy için canımı sıkmamam grektiğine karar verdim. bugün gene doktorda randevum vardı saat 16 da ama gitmeyeceğim. off bıktım depresyondayım yane:)aferin sana bu huyunu çok tuttum........ sen amh testi yaptıracaktın vazmı geçtin? yoksa yaptırdın mı? okumadğım kısımlar içinde gözümden kaçmış olabilir.
sağol yağmurcum, benim reglim bitse bile 6.8. günler ufak lekelenmeler oluyor ama... bunu nasıl ayarlayacağım.... :uhm:
ben günde üç litreye yakın su içiyorum. hem de isteyerek. kahvaltıdan sonra 50ml bikere bitiriyorum bir ders içinde. bir de çay da içiyorum ama imamın abdest suyu gibi içiyorum çayı şekersiz zaten. bakınnnn benim de yaptığım iyi bişiler var dimi:)olumunekankayizsmile
yok ya sıfırın altında çıkacak bişiy için canımı sıkmamam grektiğine karar verdim. bugün gene doktorda randevum vardı saat 16 da ama gitmeyeceğim. off bıktım depresyondayım yane:)
yok ya sıfırın altında çıkacak bişiy için canımı sıkmamam grektiğine karar verdim. bugün gene doktorda randevum vardı saat 16 da ama gitmeyeceğim. off bıktım depresyondayım yane:)
ben de de çok az lekelenme vardı ben de hep 5-6. günler çektirdim. bana az lekelenme zararlı demediler. öncesinde 5-6 gün kısaca adet başından itibaren cinsel ilişki olmasın da dememişlerdi
aferin alkisalkisalkisbugün zaten sen yoktun erverdi yi dövdüm delikafadulden
normal infertilite doktoruysa gitseydin
değilse boşver süleyman bey diyordun-yarın pazartesi ona git
badenurcum yaşasın ilk defa ben deniz buluttan bişiyi daha iyi biliyorum:) valla ben iki ayrı yerle görüştüm sonra birine çektirdim. iki doktorda cinsel ilişki olmadı değil mi diye sordu. diğer taraftan bununla ilgili bir broşür dağıttılar hastahanede ( özel hastahane) orda 6-8. günler diyordu.laelaelaelaelaeDenizcim, rahim filmi öncesinde cinsel ilişki olmasın konusunda internette yazan... olası bir gebelik başlangıcı durumunda gebeliğin sonlanmasına neden olacağı için diyor....
canım benim mücadeleden bıkmadım elbette çocuktan da vazgeçmedim ancak doktorlara gitmekten süreci tekrar etmekten bıktım. şeyimi kesip durumdan hepten kurtul diyor şeytandelikafaduldençok kızdım şimdi sanalmaz: nasıl kendin hakkında bu kadar ön yargılı olabiliyorsun? nereden biliyorsun sıfır çıkacağını... doktor randevuna neden gitmiyorsun ???? bu baştan yenilgiyi kabullendiğin için :tomato: bu daha savaş bitmeden kaçtığın için :tomato: bu da ne dersek diyelim gaza gelmediğin için :tomato:
Yağmurcum seni sevdiğim için söylüyorum , günler, aylar o kadar çabuk geçiyorki, bizler o kadar hızlı bir yaş daha büyüyoruz ki, bu günleri zamanında değerlendirmezsek, geriye dönmek istediğimizde, pişmanlık yaşamaya başladığımızda... artık çok geç kalmış olabiliriz...lmaz: yapma etme kendi umutlarını kendin yok etme... doktorlar sana uğraşma derse... o zaman bu tavrı takın... şimdi şartları lehine çevirmek için savaşma zamanı, geri çekilme zamanı değil...
bana bak, yeniliyorum ama güreşe doymuyorum... üstelik yanımda en büyük destekçim olan annem bile yok artık... defalarca canım yandı... ama umudum hala sapasağlam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?