38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok güzelim anesteziye gerek yok. benim 2. çektirmemde sağ taraf spazm yapıp sıvı geçmediği için ağrı oldu o da dayanılmayacak birşey değildi. yani tüpler tıkalı olsa ağrı oluyormuş ya en fazla bu kadar oluyordur. doktor belki geçer diye 1 er dakika durum 3-4 kere sıvıyı verdi hem de basınçla ama geçmedi. yalnız sonuncusunda aaa tamam acıdı sıkıldım olmuyorsa bırakalım falan oldum. o da zaten bu durumlarda kas gevşetici bile yapılsa tüpün açılmadığını söyledi bazen oluyormuş. o bile kuvvetli adet sancısı gibiydi ve çok kısaydı. normalinde jiç acı yok sen de kafanı çevirip sıvının geçişini izliyorsun. yağmur demiş rahim filmi adet 5-8 civarı çekiliyor. adet bitmiş olmalı ve döllenmiş yumurta olmamalı. bir de genelde 3 gün falan ilişki yok o nedenle ovulasyonu da kaçırmamak lazım

süleyman tosun dan randevu aldım cumartesi 12.00 a napim bi de ona gideyim

artık son olsun bir doktorun (bundan öncekini saymıyorum) dediğine inanırsın

fena değil ama pahalı. bahceciye veya memorial a göre kuş kondurmuyor bu farkı vermen için. tüp olacaksa memorial hem fiyat olarak hem doktorlar olarak daha iyi. tabii benim fikrim

ben gezmelere gidiyorum ama kendimi yormuyorum erverdicimm. erken yatıyorum uykumu alıyorum ağır vasıta misali yaniiii. ama araba yolculuğu dört beş saatte dinlenmelere durmalara rağmen yoruyor. o yüzden artık uçağı tercih etmeye karar verdim. bu akşam yine attaya gidiyorum iki gün sonra gelcem. işi gücü tam savsattım vallahi. amann tatil kadar güzel bişi mi var en güzel doping dimi ama? cumartesi görüşürüz öpüldünüzz

deniz spor aktivite yoga falan bişiler yapmaya başladın mı? benim başlamam gerekiyor. çünkü belim sıkıntılı güçlendirmem lazım.

arkadaşlar, yumurta takibi için gittiğim doktordan az önce döndüm, sinir küpü halinleyim, keşke gitmeseydim. Doktorun ilk cümlesi şöyleydi,
'hoşgeldiniz, geliş nedeninizi çok kısaca alıyım'... yumurta takibi için geldiğimi söyledim, adetin 6. günde olduğumu duyunca... bu ay yapılacak birşey yok, gelecek ay 2. gün gelin, size klomen vereyim dedi. ben de yumurtlama problemim olmadığını, her ay en az 3-4 tane olduğunu bu ayki durum ve çatlama günü için geldiğimi söyledim... bu şekilde gebelik elde edilemez klomen şart dedi. ben ısrarla bu ayki durumumu öğrenebilirmiyim dedim. zorla geçin bakayım dedi. perdeden bir bölme içine girdim, giysilerimi koyacak yer yok, pantolonumu, külotumu kucağımda tutuyorum, yattım koltuğa elle muayene etti... gitii... dumura uğradım... giyindim çıktım, ultrasonla bakmayacakmısınız dedim, gelecek ay bakıcam ultrasonla dedi. bende uyuzluk olsun diye başladım sorulara... miyomlarımı anlattım... sordumda sordum... sırf uyuzluk için... rahim içindeki miyom, rahim dışındaki miyom... ??? kısacası saçma sapan bir görüşme oldu... çok sinirliyim......... alsanaalsanasmile

çok sinirliyim ya... özel hastanelerde para dökmeden olmuyor mu bu iş??? sgk'dan yararlanarak gittim diyemi bu muamele?

:tomato:

klava:

Çok üzgünüm çoook

aman aferin alkisalkisalkistamam napalım öğrenmenin yaşı yok :umursamaz:

deniz spor aktivite yoga falan bişiler yapmaya başladın mı? benim başlamam gerekiyor. çünkü belim sıkıntılı güçlendirmem lazım.

yok canım nerdeee. valla sabah 730 çık akşam 7 dön işten üşeniyorum. her gün diyorum ki bu akşam dönüşte yürüyeceğim ama sonra halim kalmıyor. sen başla ama. bu tatillerinde de mümkün olursa yürü yüz. ay ne güzel tatil yapıyorsun kıskandım valla. yapabiliyorken yap. sonra vaktin olmayacak.

çok sinirliyim ya... özel hastanelerde para dökmeden olmuyor mu bu iş??? sgk'dan yararlanarak gittim diyemi bu muamele?

:tomato:

klava:

Çok üzgünüm çoook

allah allah. hospitalium iyi değil diye birşeyler okumuştum ama hiç bu kadarını beklemiyordum. çüş yani. ay keşke özel çapaya gitseydin. muayene 22 lira yol da azcık uzak ama çok değil. önce taksime oradan bir dolmuş önünde iniyorsun. yalnız kalabalık odaya giren çıkan ama dr adam gibi ultrasonla muayene ediyor. klomen vermeyi bırak ileri yaşta en iyi sonuç doğaldan alınırdan yana. yalnız tabii çatlatma iğnesi kullanacaksan sanırım tam gününü iyi ayarlayamıyor. ama bence yumurta gelişiyor mu diye bakıp sonra doğal halletmek daha iyi. erken veya geç çatlatmak da var. ben 2 kere o doktora gitmiştim. adet 14. gün de gidecektim aman dedim zaten bu günlerde çatlayacak belli, olacaksa olur ve gitmedimdi. ama oldu. bir de çevre hastanesi var. oranın tüp bebekçisi de var ünlü. normal doktorları da yumurta takibi yapıyorlardır. bence sen bu adamı unut cuma veya pazartesi günü orayı dene. yarın ben de fiyat sorarım senin için. çapaya göre daha yakın. iş yerine yakın bakırköyde özel çamlık var orası da 12 lira ve doktoruna 2 kere bebiş için gittim. adam gibi ultrasonda baktı sorularımı yanıtladı. iş olsun diye gittiğimi anladığı halde. valla temmuzda rapor yazdırmak için ilk ona gideceğim. en yumuşak onu gördüm. yazmazsa kendi doktorum ve özel çapa sırada. kısaca bu dr bozuntusu gibisini hiç görmemiştim. ne olursa olsun muayene için para ödüyouz ve adam muayene etmeyeceğim diyor kötükedihüso

Son düzenleme:
Allah Allah...şaşırdım.ben Çapa daki dr ilk gittiğimde yaşımı denemelerimi tüp hikayemi anlattım.birkere daha denemek istediğimi ama bu arada takip yaptırarak kendi vücudumla ilgili bilgi edinmek istediğimi söyledim ve yaklaşık 6 ay devam ettim.sadece 2 kere klomenle takip yaptık.fiyatlar da makul.Deniz de memnun.tamam tüpçü değil.çatlama konusunda net birşey söyleyemiyor ama istediğimiz zaten takip.ovülasyon ya da preesit yerine doğal yönden takip.ben çok memnunum.tavsiye ederim.ama sana uzakmış..!

dr una gelince;klomenle takipte geç kalmışsın orası doğru.ama normal gelişen yumurtanı takip etmek zorunda.sinirlenmişsin ama.daha süren vardır mutlaka kontrol için.bakıp sana söylemek zorunda.hayret birşey ultrasonla bakmadan nasıl söyliyecekki birşey.keşke ısrar etseydin vajinal ultrason konusunda.bende çapaya ilk gittiğimde baktım dr aldı diğer aletleri muayeneye geçti.hemen doğruldum ultrasonla bakmıyacakmısınız dedim.bakıcaam dedi ve ben anlamadan smear örneği bile almış.

içinde bulunduğun durum çok sinir bozucu olmuş.önce kendine bir gel.sinirlerin yatışsın.daha sağlıklı düşünürsün bundan sonrasını.:teselli:

o doktora ilk ve son gidişim zaten, ama unutamam hemen, resmen sinirlerim bozuldu.. bak gece yarısı 01:45 hala uyuyamadım, sinir küpüyüm.... ama o da beni kolay kolay unutamaz, çıkarken lafımı esirgemedim. Ben kızınca içimden farklı bir ben çıkar... ordan ayrılırken tam kapıya yöneldim ve aynen şöyle dedim, " hasta potansiyeliz çok yüksek olmalı, burda bulunduğum süre içinde yeni bir hastayı kazanmak adına herhangi bir yaklaşım göremedim de sizden onun için soruyorum" dedim... bunun üzerine şaşırdı, "tüp bebek hikayelerimi anlatmama gerek olmayabilir, doğrudur, ama yaşımı bile sormamanıza o kadar şaşkınlık içindeyimki, yaşını bilmediğiniz bir hastaya uygulayacağız tedaviden ben korkarım ne yalan söyliyeyim dedim gülümseyerek. Evet yaşımı sormadı, önünde bir dosya ya da bir ekran olsa, hani kayıt sırasında yazılmıştır, oradan baktı diyeceğim... ama yoktu ... zaten cevap bile veremedi.
ben sinirlerimin bozulduğu ile kaldım...

zavallı kocamdan çıkardım acısını, eve gelince beni saçlarım diken diken olmuş vazıyette buldu, tabii herşeye söylendim... kızdım.... bağırdım... akşamını zehir ettim... mafoldumben şimdi de üzülüyorum, öyle masum ki... :çok üzgünüm: seni çok seviyorum dedim yatarken... böylemi diyor... haklı ... senağlama

herkese günaydın a.s.a.s.

geçmişi geçmişte bırakıp güzel yarınlara umutlu günler olsunkaydirigubbakcemile3

Sevgili Badenur;kötü bir deneyim geçirdin.lütfen bunun faturasını eşine çıkartmamalısın.bunun sende farkındasın.ara sıra içindeki öbür beni eğitsen......

kötü günler geçirdin.eşin yanında idi.önümüzdekinden hiçbirimizin haberi yok.hep iyiyi diliyoruz.şimdi goncanın gönlünü al ,daha sağlıklı bir şekilde eşinle birlikte emin adımlarla yola devam et.ama birbirinizi kırmadan.zaten böyle günlerde sadece eşlerimiz var yanımızda...onun da hevesini kırıp ne yaparsan yap ben karışmıyoruma gelmesin...

iş görüşmesi yapmıştın.ne oldu?biraz uzaklaşınca konudan iyi gelir....

Canım lütfen kusura bakma, belki de ilk kez gözümden birşey kaçtı burada. Evet klomenle tedaviye başladım. Faydalı olur mu olmaz mı bilmem ama ne denersek faydadır diye düşünüyorum.
Rahim filmi konusuna gelince Erverdi'cim, çocuğa karar verdiğimizde 1 sene boyunca olmayınca rahim filmi dahil, kontrol, kan testi vb. yapıldı tabi. Hiçbir sorun olmadığı sebepsiz infertilite olduğu söylendi. Ben de bunun üzerine hiçbir şey yapmadım ve böylece üstünden seneler geçti. Ama yine de olmadı. Tüp bebek merkezine gittiğimde hiç araştırma yapmamıza gerek yok belliki sebepsiz dendi ve sadece kan değerlerine bakıldı. (Zaten tüp bebek için de tüplerin açık olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla). Dr. direkt olarak tüp bebek önerdi, denedik ve ilkinde tuttu.
Aslında bende düşünmüyor değilim, rahim filmi çektirmek bu noktada doğru mu, yanlış mı olur diye (bu arada fikirlerinizi de bekliyorum kızlar). Son gittiğim doktor ise tüplerin sonradan da çeşitli nedenlerle kapanabileceğini, bu nedenle yaptırmamın iyi olacağını söyledi.(Kısacası tüp bebek dışında başka birşeyle uğraşmazsın dedi). Bir yandan düşünüyorum zaten zamanında açıktı, olsaydı yine olurdu. Bir yandan da eğer kapalı ise ıvır zıvırla (vitamin,preseed,ovulasyon testi vb.) uğraşmama gerek kalmaz diye düşünüyorum.
İşte böyle arkadaşım....

Deniz Bulut herkese diyorum şişli ekomar şimdi 350 lira olmuş bir de fındıkzade radyomar çok çabuk ağrısız acısız. tüp tıkalı mı açık mı ne olur ne olmaz diye aklınıza takılırsa

Medical Parkta 180 TL.

Napalım ya... isteyeceğimiz zaman gelince yine deneyeceğiz. Bak ne güzel işte yeni bir heyecan yeni bir umut, di mi ama?
Bu arada sen dijital rahim filmi mi çektireceksin? Onlar n kadar oluyor, yani normalden bayağı pahalı mıdır?

Benim gittiğim doktor rahim filminin adetin bitiminde gidilmesi en iyi sonucu verir dedi. Aklında olsun canım.

kızlar;
teyzemin kızı var.5 sene çocuğu olmadı.kocası varikoselden ameliyat olmuştu .erkek faktörüydü.tüp denediler şimdi 4 yaşında bir kızı var.dün öğrendim.spontan hamile kalmış.yalnız kanaması varmış.düşük tehlikesi varmış.oluyor işte böyle şeyler...işin garibi;kanaması olmasına rağmen yatmıyor hasta ziyaretine gidiyor...aradım konuştum.bişey olmaz ,kısmet dedi.
acaba bizim olsa biz de böyle mi oluruz?istediğimiz olunca daha mı farklı bakarız acaba hayata...bir zaman bizim için çok önemli olan birşey sonra önemini yitirir mi?

kendi sorumu kendim cevaplıyayım.evet yitirir ama bu konuda?bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…