Denizcim, Echomar'ı sen önermiştin zaten bana... bende telefon açıp görüştüm, anestezi altındamı yapıyorsunuz diye sordum. Hayır biz dijital çekim yaptığımız için anestezi uygulamıyoruz dedi. Peki çok acılı bir işlem olduğunu duydum, acı hiç mi hissetmiyoruz dedim, çok az adet sancısına benzer bir acı olabiliyor, ama çok nadiren bazı hastalarımızda dedi... dediğine göre hiç acısız gerçekleşiyormuş işlem.
Benim yakın tarihli planlarım içinde var, çektirirsem daha fazla detay veririm arkadaşlar....
peki bu rahim filminin bir çektirilme günü var mı? yani adetten önce? adet bitiminde ? falan gibi?
süleyman tosun dan randevu aldım cumartesi 12.00 a napim bi de ona gideyim
deniz bulut sana bir soru amerikan hastahanesinin tüp bebek bölümü ile ilgili ne düşünüyorsun babamın çok yakın bir arkadaşı var orda doktor. babam kızıyor bana oraya gitmemi istiyor. onlar sürekli konuşuyorlar. anneme diyomuş bu kız beni hiç dinlemiyor diye ama hastahane hakkında bilgim yok
aman aferin alkisalkisalkistamam napalım öğrenmenin yaşı yok :umursamaz:badenurcum yaşasın ilk defa ben deniz buluttan bişiyi daha iyi biliyorum:) valla ben iki ayrı yerle görüştüm sonra birine çektirdim. iki doktorda cinsel ilişki olmadı değil mi diye sordu. diğer taraftan bununla ilgili bir broşür dağıttılar hastahanede ( özel hastahane) orda 6-8. günler diyordu.laelaelaelaelae
deniz spor aktivite yoga falan bişiler yapmaya başladın mı? benim başlamam gerekiyor. çünkü belim sıkıntılı güçlendirmem lazım.
çok sinirliyim ya... özel hastanelerde para dökmeden olmuyor mu bu iş??? sgk'dan yararlanarak gittim diyemi bu muamele?
:tomato:
klava:
Çok üzgünüm çoook
Allah Allah...şaşırdım.ben Çapa daki dr ilk gittiğimde yaşımı denemelerimi tüp hikayemi anlattım.birkere daha denemek istediğimi ama bu arada takip yaptırarak kendi vücudumla ilgili bilgi edinmek istediğimi söyledim ve yaklaşık 6 ay devam ettim.sadece 2 kere klomenle takip yaptık.fiyatlar da makul.Deniz de memnun.tamam tüpçü değil.çatlama konusunda net birşey söyleyemiyor ama istediğimiz zaten takip.ovülasyon ya da preesit yerine doğal yönden takip.ben çok memnunum.tavsiye ederim.ama sana uzakmış..!arkadaşlar, yumurta takibi için gittiğim doktordan az önce döndüm, sinir küpü halinleyim, keşke gitmeseydim. Doktorun ilk cümlesi şöyleydi,
'hoşgeldiniz, geliş nedeninizi çok kısaca alıyım'... yumurta takibi için geldiğimi söyledim, adetin 6. günde olduğumu duyunca... bu ay yapılacak birşey yok, gelecek ay 2. gün gelin, size klomen vereyim dedi. ben de yumurtlama problemim olmadığını, her ay en az 3-4 tane olduğunu bu ayki durum ve çatlama günü için geldiğimi söyledim... bu şekilde gebelik elde edilemez klomen şart dedi. ben ısrarla bu ayki durumumu öğrenebilirmiyim dedim. zorla geçin bakayım dedi. perdeden bir bölme içine girdim, giysilerimi koyacak yer yok, pantolonumu, külotumu kucağımda tutuyorum, yattım koltuğa elle muayene etti... gitii... dumura uğradım... giyindim çıktım, ultrasonla bakmayacakmısınız dedim, gelecek ay bakıcam ultrasonla dedi. bende uyuzluk olsun diye başladım sorulara... miyomlarımı anlattım... sordumda sordum... sırf uyuzluk için... rahim içindeki miyom, rahim dışındaki miyom... ??? kısacası saçma sapan bir görüşme oldu... çok sinirliyim......... alsanaalsanasmile
zavallı kocamdan çıkardım acısını, eve gelince beni saçlarım diken diken olmuş vazıyette buldu, tabii herşeye söylendim... kızdım.... bağırdım... akşamını zehir ettim... mafoldumben şimdi de üzülüyorum, öyle masum ki... :çok üzgünüm: seni çok seviyorum dedim yatarken... böylemi diyor... haklı ... senağlama
Patikler cim merhaba;klomenle mi takibe devam ettiğini sormuştum ama gözden kaçmış sanırım.
şimdi hangisini yaptırmaya kararlısın.anladığım kadarıyla rahim filmi..
Badenur yazmış dijital çekiliyormuş diye.belki yenidir.ben hiç duymadım.ağrısızmış.o da çektirmeye kararlı sanırım.diğer yöntem de biraz acı var ama dayanılmayacak gibi değil.tabiii herkesinağrı eşiği farklı olurfazla değil 5 en fazla 10 dk sürüyor.10 bile sürmüyor..ben 2 kere çekildim.şimdi bile bir daha çektirsen iyi olur gibi birşeyler söyledi.Hale dr.şart mı dedim.yoo değil dedi.filme bakarken azıcık mırın kırın eder oldu.sonra onayladı.tüpten önce illada çok gerekseydi tekrar çektirirdim.
bir şey soracağım izninle.sen daha önce tüple kavuştun kızına.o tüpten önce istememişlermiydi rahim filmini.gerek mi görmemişlerdi.sonuçta tüple olumlu sonuç almışsın ve kızın şimdi senle.
naçizane düşüncem;o zaman rahim filmi çekilmeden tüple olduysa yine olur.demekki rahimle ilgili bir problem yok.seni etkilemek gibi bir niyetim yok.bunlar benim düşüncelerim.kararın ne olursa olsun.hakkında hayırlısı olsun.
Canım, yazdıklarından laproskopi daha eziyetli birşey gibi göründü şimdi, eğer rahim filmi yeterli dediyse, rahim filmi çektirmende fayda var, seninde dediğin gibi birşey çıkarsa hiç preseed şu veya bu uğraşmadan, zaman kaybı yaşamadan, uğraşıp uğraşıp sonuçsuz kalmadan, direk tüp denersin.... ben de rahim filmi çektirmek istiyorum, belkide doğal hamilelik şansım hiç yok, o zaman belki bir tüp daha denerim... ama belki... bunu yazarken bile vücudumu ateş bastı...
Denizcim, Echomar'ı sen önermiştin zaten bana... bende telefon açıp görüştüm, anestezi altındamı yapıyorsunuz diye sordum. Hayır biz dijital çekim yaptığımız için anestezi uygulamıyoruz dedi. Peki çok acılı bir işlem olduğunu duydum, acı hiç mi hissetmiyoruz dedim, çok az adet sancısına benzer bir acı olabiliyor, ama çok nadiren bazı hastalarımızda dedi... dediğine göre hiç acısız gerçekleşiyormuş işlem.
Benim yakın tarihli planlarım içinde var, çektirirsem daha fazla detay veririm arkadaşlar....
peki bu rahim filminin bir çektirilme günü var mı? yani adetten önce? adet bitiminde ? falan gibi?
süleyman tosun dan randevu aldım cumartesi 12.00 a napim bi de ona gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?