38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet ekomar 350 olmuş dün badenur da dediydi. radyomar da aynıdır herhalde hep başabaş gidiyorlar çünkü. medaical park ın fiyatı uygun sadece makineleri yeni dijital olanlardan mı o sorulabilir. bir de sen oraya gidiyorsun ssk lı o hastane ssk olarak yazsalar daha ucuza gelir mi ki?
aklınızda bulunsun artık tüm iyi merkezlerdeki makineler dijital. yeni makinelerde hiç ağrı sızı olmuyor o nedenle. ben ilkini 3 yıl önce jinemed de çektirmiş oldukça kazıklanmıştım ama onda da hiç ağrı sızı olmamıştı. acıtan bayıltan eski tip makinelermiş.
bir de rahim filmini soruyorsun valla medical park fiyatı iyi eğer makine de yeniyse neden olmasın. ben de birşey çıkacağını sanmıyorum sizin sorununuz zaten bulunamayanlardan sebepsiz infertilite yine de tüp dışında başka yol olur mu kiyi için rahat düşünür veya düşünmezsin böylece

Son düzenleme:
KıNDER,ZARPANDıTuğramamışlarsenağlama

BADENUR;senin kaka dr a :tomato::tomato::tomato:

DENıZ;bu saate kadar 2 büyük bardak su içtimyerimseniben

ben kaçar.gelenlere selam olsun datlı muhabbetler olsun.

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

Erverdi doğru söylüyorsun ama her an her durumda kontrollü olamıyorum... dün çok sinirlendim, böylece bir ayım boşu boşuna geçecek, yeniden yumurta takibine başka bir doktora da gidemem gücüm yok.......
İş görüşmelerim iki yerden de olumlu yanıt aldım, ikiside büyük şirketler, ama birinin tepe yönetimi aile biryelerinden oluşuyor, üstelik fethullahçıolduklarını öğrendim.. Bu tür şirketler ne kadar büyük olursa olsun hiçbir zaman gerçek anlamda kurumsal bir yapı oluşturamıyorlar... Diğeri zaten benim 1 yıl önce ayrıldığım eski şirketim, dön gel dediler... ama orada yeniden çok yoğun dokuzlara kadar çalışmak, sık sık istanbul dışına çıkmak istemiyorum... yani armudun sapı üzümün çöpü var... esas sebepse iş hayatının beni bebek konusundan uzaklaştırmasından korkmam galiba

canım, ben sadece şişli echomar'a sordum 350 dedi, diğer yerlerde nasıl bilemiyorum, Deniz'de anlatmış zaten... sistemler dijital olarak değiştirilmiş çoğu yerde... biraz pahalı olsun canımız yanmasın... rahim filmi çektirme konusundaki fikrim, senin doktorunun dediği gibi bu tüpler zaman içinde herhangi bir nedenden dolayı tıkanabiliyormuş, ya da benim arkadaşta olduğu gibi tüpler istenmeyen bir sıvı üretip, rahime doğru yollayarak gebeliğe engel oluşturabiliyormuş. o nedenle zaten ilerlemiş yaşımızda yapacağımız son bir kaç şeyden biri bu... bir, iki sene sonra belki rahim filmi çektirmeye bile gerek kalmayacak, zaten yumurtalar biteceği için...

Erverdi, neyseki sonradan gunes cikmis ve camasirlarini asmisin umarim kurumuslardir, bugun de programinda utu var herhalde... Umarim ucaga yakin bir zamanda binip emelini gerceklestirirsin canim, ben ilk bindigimde bulutlarin ustunde oldugum icin cok mutlu olmus ve cok keyfi almistim. Hepiniz hatirlarsiniz Heidi diye cizgi film vardi ve Heidi hep bulutlarin uzerinde ucardi. Ne zaman ucaga binsem Heidi'nin bulutlarin uzerindeki mutlulugu gelir aklima ve gulumserim. Akrabanizin duyarsiz olmasi ilginc! Belki de artik bir cocugu var oldugu icindir ama ben ayni pozisyonda olsaydim, ikincisine de cok ozen gosterirdim.

Badenur, olumsuz gecen doktor gorusmene uzuldum canim. Ustune bir bardak su ic ve hic dusunme derim. Kendine takip icin baska bir doktor bulman gerekecek, eminim onu da yakinda bulursun. Yenisi icin bol sanslar.kaydirigubbakcemile3

Selam Arkadaşlar,

Bayağıdır giremedim, herkesin keyifleri yerindedir diye umuyorum. Geçmişe bakmaya fırsat olmadı, umarım Roniyam keyifle kucaklamıştır kızını şimdiye kadar. Ondan sonra da sevgili Esterya ve Waterss'a, Alabama ve Deniz Bulut'a ve sanırım daha sonra da hamilelik haberlerini müjdeleyen arkadaşlarıma keyifli hamilelikler diliyorum, sağlıkla kucaklayın bebişlerini kızlar.

Erverdi'cim, inşallah başlamış ya da başlamak üzeresindir tedaviye. Ve umarım bu seni bir sonraki adıma taşıyacak son tedavi olacaktır.

Yağmursesi, canım bildiğim kadarıyla bu aralar regli olmamayı bekliyorsun. ınşallah güzel haberlerini almak nasip olacak.

Diğer herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi sunuyorum. Bu uğraşlarınız karşılıksız kalmasın inşallah.

Uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum ama bunun da bir bahane olduğunun farkındayım. Sanırım benden pas diyeceğim. Bir daha tedavi olur muyum, içim ister mi tekrar emin değilim. Galiba durumumla barış yapmayı sağladım sonunda. Aranızda en iyi beni Erverdi anlayacaktır, hayatımdan bu önemli bölümü çıkartma kararımdan dolayı, artık topiğe düzenli olarak girmeyi düşünmüyorum. Ben gittim yokum tarzı bir veda yazısı değil bu. Sadece düzenli gelmeyeceğim. Bu açıklamayı yapmadan da gitmek buradaki güzel arkadaşlıklarımıza, paylaşımlarımıza haksızlık olurdu.

Ben sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de bu topicteki varlığımın sizlere bir katkısı olmuştur. Aralarda girer haberlerinizi alırım. Beni şimdilik affedin.

Hoşçakalın...

Yagmursesi, Umut nasil gecti? Memnun kaldin mi?bilmiyorumkismile

Deniz bulut, ben SGK'li degilim maalesef. Ama sizin yazdiklarinizi okurken takipleri baska yerlerde yaptirmanin daha uygun oldugunu okudugum icin sordum, rahim filmini not aldim mesela...Benim yillar once cekilmisti ne kadar bagirdiysam benden sonrakilerin odleri kopmus hatta bazilari gitmis, ertesi gun ogrenmistim. Hatta o esnada ben istemiyorum vazgectim bile demistim, cok canim yanmisti. Ama simdi agrisiz sizisiz dijital, kulagima hos geldi, bir de sanirim Badenur'un arkadasinin basina gelenlerden de etkilendim. Sebze ve duzenli meyvede yiyor musun?cokacimcoook

Hereda Merhaba, ben yazarken senin yazdiklarini okudum simdi. Hakkinda hayirli bir karar olsun, ben de o karara varmakla varmamak arasinda savasirken bir kez de TR'de deneme karari aldik, icimizde kalmasin diye...Ama kararini saygiyla karsiliyorum ve seni cok iyi anliyorum. Arada bekleriz, hoscakal.kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar, ana sayfadaki Prof. Aydin Arici'nin ve ekibinin 5 yildir uzerinde calistiklari ve su an merkezlerinde uygulamaya basladiklari METABOLOMIX ile ilgili yaziyi gordunuz mu?

geçmiş olsun canım. evet önceden çok acılıymış. benim de 11-12 yıl önce çektren bir arkadaşım taaa o zaman bilseydim tek gitmezdim öldüm acıdan diye anlatmıştı ilk rahim filmine nasıl korkarak gittim anlatamam. meğer makinalar değişmiş. şu anda o eski acı yok. sen türkiyeye gelince ne kadar kalacaksın? sadece tüp için mi yoksa daha uzun mu?
meyve sebze demişsin. hergün işe meyve getiriyorum. fazla atıştırmamak için meyve yiyorum. ama normalde hiç sevmem. olursa kavun karpuz dışında hafta sonu hiç aklıma gelmiyor. sebze de arada pişirebiliyorum. işte yeşillik ve varsa sebze yemeğe çalışıyorum. tek iyi yaptığım şey tatlıyı çukulatayı neredeyse sıfırmalak oldu. keşke aynı şeyleri hamur işlerine de yapabilseydim.

herada üzüldüm kendi adıma. hem arkadaşlığın keyifliydi hem de bu kadar erken (sanırım yaşın 40 ve 3 kere denedin henüz) en azından yeni bir merkezde son bir deneme yapmadan vazgeçmene. sağlık olsun. inşallah ileride bizlere anlatmasan da (burada yazmak da bıktırıcı olabiliyor) tekrar denersin. tabii hiç buna gerek kalmadan bebeğibin süpriz bir şekilde gelmesini dilerim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Amaaaaaan boşver ya... Kesin o gün kafayı yemiş olduğu bir gündür....Ağzının payını da vermişsin daha ne olsun...

Kesinlikle aynı değeri vermeye devam ediyorsun. Onun çok zor yollarla geldiğini hiç ama hiçbir gün unutmuyorsun, bana inan...

Sağ ol canım...

ne gerizekalıymış o doktor ya ama cevaplarını süper vermişsin o da bunun üzerine dün gece başını yastığa koyduğunda mutlaka düşünmüştür. niye takıyorsun ki o takılsın boşver...

eeeneee ay nasıl yüreğim parçalandı anlatamam.aynı benim eşime benziyor demekki. o da sinirlendiğimde beni dinler onu paylarım hiç sesini çıkarmaz. sonra da çok üzülürümohaoldumsmile

affetmiyorum şekerim affetmiyorum sen nere gidiyorsun böyle ? gitme bu karamel varya kuyruklu ayağını sürüdü tabi giden gidene .ohh ne ala. gidiyorsanız da çabuk dönün bakem dövmiyeyim sizikaydirigubbakcemile

Yagmursesi, Umut nasil gecti? Memnun kaldin mi?bilmiyorumkismile
şekerim ben cumartesi gideceğim daha randevu aldım henüz

arkadaşlar merhabaaaa,

çıkıp dolaştım, sinirim geçti biraz daha iyiyim.

HERADA, arada bir uğrarsan iyi olduğunu biliriz, özlem gideririz... belki hiç beklenmedik bir müjdeylede mutluluğunu bizlerle paylaşırsın... belki uzaklaşmak sana daha iyi gelecek... sevgiler... a.s

Zarpandit rahim filmini bu ayın son haftası yada Temmuzun ilk günlerinde çektirmiş olacağım, buradan detaylı bilgi veririm.

Arkadaşlar az önce geçen aydan kalan son ovulasyon testimi kullandım, gülen yüzü gördüm, bu sefer şanslıyım, ilk testte çıktı, bu ay teste para vermeyeceğim diye seviniyorum. Bu günü ve yarını değerlendirsek yeter zaten... dün doktor ultrasonla bakma zahmetine girseydi en azından yumurtalarım hakkında daha net bilgim olacaktı.. neyse...

bundan 3 adet öncesi 11. günde çıkmıştı, (eşimin gönlü olmamıştı) ondan sonraki yani tüpten sonraki ay 19. günde çıkmıştı (yatılı misafir vardı), şimdi yine 11. gün çift çizgi... yani hormonlarım normale dönmüş, tüpün etkileri geçmiş diyorum... Bu sefer eşimin gönlü olursa deneyeceğim.... olmazsa da hiç üzerenine düşemem... sabrım yok...

Arkadaslar, ana sayfadaki Prof. Aydin Arici'nin ve ekibinin 5 yildir uzerinde calistiklari ve su an merkezlerinde uygulamaya basladiklari METABOLOMIX ile ilgili yaziyi gordunuz mu?

Acaba bu METABOLOMIX bize de bir ışık yakar mı??? yoksa pazarlama tekniği olmasın.... biraz uygulama sonuçları hakkında fikir edinmek lazım... :uhm:

Acaba bu METABOLOMIX bize de bir ışık yakar mı??? yoksa pazarlama tekniği olmasın.... biraz uygulama sonuçları hakkında fikir edinmek lazım... :uhm:

bence pararlama tekniği. zaten 35 den genç ve çok yumurtası olanlarda en kaliteliyi seçmek için gibi birşey yazıyor

daha iyi olmana sevindim. inşallah bir sonraki aya doğru dürüst bir dr bulursun. çevre hastanesini araştıralım

Merhaba Zarpandit;
kurudu kurudu çamaşırlar.2 makine.işlerden biraz kaytardım bugün ..diksiyon vardı.kaytardım dediğime de bakma.süpürüp gitmiştim.şimdi sileceğim.yani rötarlı..
uçağa binmek;.birgün bende o hissin tadına varacağım.eşimde iş seyahatine gitmişti.aynı anlattığın gibiymiş.
diğer arkadaşlarınkinide okuyacağım.ama bizim mama saatimiz yaklaşıyor..kısmet artık akşama.........
hoşçakal...Seul'e çok selammmmm

Bende uyanan ilk intibaa pazarlama tekniği oldu nedense... yinede ön yargılı yaklaşmamak lazım aslında... yakında kokusu çıkar zaten...
Ben hiç kırk yaşında göstermiyorum, taş çatlasın 30 ... bu sayılmaz mı?

Erverdi, ilk uçağa binişimi hiç unutamam, çünkü uçağın iniş takımları açılmamıştı, 35 dk. havada sürekli döndü... yanımda iş yerinden bir arkadaşım vardı, el ele tutuşup dua etmiştik... Karadeniz bölge müdürlüğüne gidiyorduk, bundan 12 yıl önce ... hala daha hatırlayınca dizlerim titrer... ama sonrasında bir daha hiç böyle birşey olmadı, anlattıklarımdan korkma sakın, otobüss yolculuğu daha riskli, hatta şehiriçinde taksiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…