- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Deniz Bulut herkese diyorum şişli ekomar şimdi 350 lira olmuş bir de fındıkzade radyomar çok çabuk ağrısız acısız. tüp tıkalı mı açık mı ne olur ne olmaz diye aklınıza takılırsa
Medical Parkta 180 TL.
Napalım ya... isteyeceğimiz zaman gelince yine deneyeceğiz. Bak ne güzel işte yeni bir heyecan yeni bir umut, di mi ama?
Bu arada sen dijital rahim filmi mi çektireceksin? Onlar n kadar oluyor, yani normalden bayağı pahalı mıdır?
Sevgili Badenur;kötü bir deneyim geçirdin.lütfen bunun faturasını eşine çıkartmamalısın.bunun sende farkındasın.ara sıra içindeki öbür beni eğitsen......
kötü günler geçirdin.eşin yanında idi.önümüzdekinden hiçbirimizin haberi yok.hep iyiyi diliyoruz.şimdi goncanın gönlünü al ,daha sağlıklı bir şekilde eşinle birlikte emin adımlarla yola devam et.ama birbirinizi kırmadan.zaten böyle günlerde sadece eşlerimiz var yanımızda...onun da hevesini kırıp ne yaparsan yap ben karışmıyoruma gelmesin...
iş görüşmesi yapmıştın.ne oldu?biraz uzaklaşınca konudan iyi gelir....
Napalım ya... isteyeceğimiz zaman gelince yine deneyeceğiz. Bak ne güzel işte yeni bir heyecan yeni bir umut, di mi ama?
Bu arada sen dijital rahim filmi mi çektireceksin? Onlar n kadar oluyor, yani normalden bayağı pahalı mıdır?
Yagmursesi, Umut nasil gecti? Memnun kaldin mi?bilmiyorumkismile
Deniz bulut, ben SGK'li degilim maalesef. Ama sizin yazdiklarinizi okurken takipleri baska yerlerde yaptirmanin daha uygun oldugunu okudugum icin sordum, rahim filmini not aldim mesela...Benim yillar once cekilmisti ne kadar bagirdiysam benden sonrakilerin odleri kopmus hatta bazilari gitmis, ertesi gun ogrenmistim. Hatta o esnada ben istemiyorum vazgectim bile demistim, cok canim yanmisti. Ama simdi agrisiz sizisiz dijital, kulagima hos geldi, bir de sanirim Badenur'un arkadasinin basina gelenlerden de etkilendim. Sebze ve duzenli meyvede yiyor musun?cokacimcoook
Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır giremedim, herkesin keyifleri yerindedir diye umuyorum. Geçmişe bakmaya fırsat olmadı, umarım Roniyam keyifle kucaklamıştır kızını şimdiye kadar. Ondan sonra da sevgili Esterya ve Waterss'a, Alabama ve Deniz Bulut'a ve sanırım daha sonra da hamilelik haberlerini müjdeleyen arkadaşlarıma keyifli hamilelikler diliyorum, sağlıkla kucaklayın bebişlerini kızlar.
Erverdi'cim, inşallah başlamış ya da başlamak üzeresindir tedaviye. Ve umarım bu seni bir sonraki adıma taşıyacak son tedavi olacaktır.
Yağmursesi, canım bildiğim kadarıyla bu aralar regli olmamayı bekliyorsun. ınşallah güzel haberlerini almak nasip olacak.
Diğer herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi sunuyorum. Bu uğraşlarınız karşılıksız kalmasın inşallah.
Uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum ama bunun da bir bahane olduğunun farkındayım. Sanırım benden pas diyeceğim. Bir daha tedavi olur muyum, içim ister mi tekrar emin değilim. Galiba durumumla barış yapmayı sağladım sonunda. Aranızda en iyi beni Erverdi anlayacaktır, hayatımdan bu önemli bölümü çıkartma kararımdan dolayı, artık topiğe düzenli olarak girmeyi düşünmüyorum. Ben gittim yokum tarzı bir veda yazısı değil bu. Sadece düzenli gelmeyeceğim. Bu açıklamayı yapmadan da gitmek buradaki güzel arkadaşlıklarımıza, paylaşımlarımıza haksızlık olurdu.
Ben sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de bu topicteki varlığımın sizlere bir katkısı olmuştur. Aralarda girer haberlerinizi alırım. Beni şimdilik affedin.
Hoşçakalın...
arkadaşlar, yumurta takibi için gittiğim doktordan az önce döndüm, sinir küpü halinleyim, keşke gitmeseydim. Doktorun ilk cümlesi şöyleydi,
'hoşgeldiniz, geliş nedeninizi çok kısaca alıyım'... yumurta takibi için geldiğimi söyledim, adetin 6. günde olduğumu duyunca... bu ay yapılacak birşey yok, gelecek ay 2. gün gelin, size klomen vereyim dedi. ben de yumurtlama problemim olmadığını, her ay en az 3-4 tane olduğunu bu ayki durum ve çatlama günü için geldiğimi söyledim... bu şekilde gebelik elde edilemez klomen şart dedi. ben ısrarla bu ayki durumumu öğrenebilirmiyim dedim. zorla geçin bakayım dedi. perdeden bir bölme içine girdim, giysilerimi koyacak yer yok, pantolonumu, külotumu kucağımda tutuyorum, yattım koltuğa elle muayene etti... gitii... dumura uğradım... giyindim çıktım, ultrasonla bakmayacakmısınız dedim, gelecek ay bakıcam ultrasonla dedi. bende uyuzluk olsun diye başladım sorulara... miyomlarımı anlattım... sordumda sordum... sırf uyuzluk için... rahim içindeki miyom, rahim dışındaki miyom... ??? kısacası saçma sapan bir görüşme oldu... çok sinirliyim......... alsanaalsanasmile
kızlar;
teyzemin kızı var.5 sene çocuğu olmadı.kocası varikoselden ameliyat olmuştu .erkek faktörüydü.tüp denediler şimdi 4 yaşında bir kızı var.dün öğrendim.spontan hamile kalmış.yalnız kanaması varmış.düşük tehlikesi varmış.oluyor işte böyle şeyler...işin garibi;kanaması olmasına rağmen yatmıyor hasta ziyaretine gidiyor...aradım konuştum.bişey olmaz ,kısmet dedi.
acaba bizim olsa biz de böyle mi oluruz?istediğimiz olunca daha mı farklı bakarız acaba hayata...bir zaman bizim için çok önemli olan birşey sonra önemini yitirir mi?
kendi sorumu kendim cevaplıyayım.evet yitirir ama bu konuda?bilmiyorum...
evet ekomar 350 olmuş dün badenur da dediydi. radyomar da aynıdır herhalde hep başabaş gidiyorlar çünkü. medaical park ın fiyatı uygun sadece makineleri yeni dijital olanlardan mı o sorulabilir. bir de sen oraya gidiyorsun ssk lı o hastane ssk olarak yazsalar daha ucuza gelir mi ki?
aklınızda bulunsun artık tüm iyi merkezlerdeki makineler dijital. yeni makinelerde hiç ağrı sızı olmuyor o nedenle. ben ilkini 3 yıl önce jinemed de çektirmiş oldukça kazıklanmıştım ama onda da hiç ağrı sızı olmamıştı. acıtan bayıltan eski tip makinelermiş.
bir de rahim filmini soruyorsun valla medical park fiyatı iyi eğer makine de yeniyse neden olmasın. ben de birşey çıkacağını sanmıyorum sizin sorununuz zaten bulunamayanlardan sebepsiz infertilite yine de tüp dışında başka yol olur mu kiyi için rahat düşünür veya düşünmezsin böylece
Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır giremedim, herkesin keyifleri yerindedir diye umuyorum. Geçmişe bakmaya fırsat olmadı, umarım Roniyam keyifle kucaklamıştır kızını şimdiye kadar. Ondan sonra da sevgili Esterya ve Waterss'a, Alabama ve Deniz Bulut'a ve sanırım daha sonra da hamilelik haberlerini müjdeleyen arkadaşlarıma keyifli hamilelikler diliyorum, sağlıkla kucaklayın bebişlerini kızlar.
Heradaaaaa canım arada gelmeyi unutma ok mi?
Patikler, nasilsin?
İyiyim arkadaşım... Sen nasılsınnnnn??????
ne gerizekalıymış o doktor ya ama cevaplarını süper vermişsin o da bunun üzerine dün gece başını yastığa koyduğunda mutlaka düşünmüştür. niye takıyorsun ki o takılsın boşver...arkadaşlar, yumurta takibi için gittiğim doktordan az önce döndüm, sinir küpü halinleyim, keşke gitmeseydim. Doktorun ilk cümlesi şöyleydi,
'hoşgeldiniz, geliş nedeninizi çok kısaca alıyım'... yumurta takibi için geldiğimi söyledim, adetin 6. günde olduğumu duyunca... bu ay yapılacak birşey yok, gelecek ay 2. gün gelin, size klomen vereyim dedi. ben de yumurtlama problemim olmadığını, her ay en az 3-4 tane olduğunu bu ayki durum ve çatlama günü için geldiğimi söyledim... bu şekilde gebelik elde edilemez klomen şart dedi. ben ısrarla bu ayki durumumu öğrenebilirmiyim dedim. zorla geçin bakayım dedi. perdeden bir bölme içine girdim, giysilerimi koyacak yer yok, pantolonumu, külotumu kucağımda tutuyorum, yattım koltuğa elle muayene etti... gitii... dumura uğradım... giyindim çıktım, ultrasonla bakmayacakmısınız dedim, gelecek ay bakıcam ultrasonla dedi. bende uyuzluk olsun diye başladım sorulara... miyomlarımı anlattım... sordumda sordum... sırf uyuzluk için... rahim içindeki miyom, rahim dışındaki miyom... ??? kısacası saçma sapan bir görüşme oldu... çok sinirliyim......... alsanaalsanasmile
eeeneee ay nasıl yüreğim parçalandı anlatamam.aynı benim eşime benziyor demekki. o da sinirlendiğimde beni dinler onu paylarım hiç sesini çıkarmaz. sonra da çok üzülürümohaoldumsmilezavallı kocamdan çıkardım acısını, eve gelince beni saçlarım diken diken olmuş vazıyette buldu, tabii herşeye söylendim... kızdım.... bağırdım... akşamını zehir ettim... mafoldumben şimdi de üzülüyorum, öyle masum ki... :çok üzgünüm: seni çok seviyorum dedim yatarken... böylemi diyor... haklı ... senağlama
affetmiyorum şekerim affetmiyorum sen nere gidiyorsun böyle ? gitme bu karamel varya kuyruklu ayağını sürüdü tabi giden gidene .ohh ne ala. gidiyorsanız da çabuk dönün bakem dövmiyeyim sizikaydirigubbakcemileSelam Arkadaşlar,
Erverdi'cim, inşallah başlamış ya da başlamak üzeresindir tedaviye. Ve umarım bu seni bir sonraki adıma taşıyacak son tedavi olacaktır.
Yağmursesi, canım bildiğim kadarıyla bu aralar regli olmamayı bekliyorsun. İnşallah güzel haberlerini almak nasip olacak.
Diğer herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi sunuyorum. Bu uğraşlarınız karşılıksız kalmasın inşallah.
Uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum ama bunun da bir bahane olduğunun farkındayım. Sanırım benden pas diyeceğim. Bir daha tedavi olur muyum, içim ister mi tekrar emin değilim. Galiba durumumla barış yapmayı sağladım sonunda. Aranızda en iyi beni Erverdi anlayacaktır, hayatımdan bu önemli bölümü çıkartma kararımdan dolayı, artık topiğe düzenli olarak girmeyi düşünmüyorum. Ben gittim yokum tarzı bir veda yazısı değil bu. Sadece düzenli gelmeyeceğim. Bu açıklamayı yapmadan da gitmek buradaki güzel arkadaşlıklarımıza, paylaşımlarımıza haksızlık olurdu.
Ben sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de bu topicteki varlığımın sizlere bir katkısı olmuştur. Aralarda girer haberlerinizi alırım. Beni şimdilik affedin.
Hoşçakalın...
Yagmursesi, Umut nasil gecti? Memnun kaldin mi?bilmiyorumkismile
şekerim ben cumartesi gideceğim daha randevu aldım henüz
Arkadaslar, ana sayfadaki Prof. Aydin Arici'nin ve ekibinin 5 yildir uzerinde calistiklari ve su an merkezlerinde uygulamaya basladiklari METABOLOMIX ile ilgili yaziyi gordunuz mu?
Acaba bu METABOLOMIX bize de bir ışık yakar mı??? yoksa pazarlama tekniği olmasın.... biraz uygulama sonuçları hakkında fikir edinmek lazım... :uhm:
Erverdi, neyseki sonradan gunes cikmis ve camasirlarini asmisin umarim kurumuslardir, bugun de programinda utu var herhalde... Umarim ucaga yakin bir zamanda binip emelini gerceklestirirsin canim, ben ilk bindigimde bulutlarin ustunde oldugum icin cok mutlu olmus ve cok keyfi almistim. Hepiniz hatirlarsiniz Heidi diye cizgi film vardi ve Heidi hep bulutlarin uzerinde ucardi. Ne zaman ucaga binsem Heidi'nin bulutlarin uzerindeki mutlulugu gelir aklima ve gulumserim. Akrabanizin duyarsiz olmasi ilginc! Belki de artik bir cocugu var oldugu icindir ama ben ayni pozisyonda olsaydim, ikincisine de cok ozen gosterirdim.
Badenur, olumsuz gecen doktor gorusmene uzuldum canim. Ustune bir bardak su ic ve hic dusunme derim. Kendine takip icin baska bir doktor bulman gerekecek, eminim onu da yakinda bulursun. Yenisi icin bol sanslar.kaydirigubbakcemile3
bence pararlama tekniği. zaten 35 den genç ve çok yumurtası olanlarda en kaliteliyi seçmek için gibi birşey yazıyor
daha iyi olmana sevindim. inşallah bir sonraki aya doğru dürüst bir dr bulursun. çevre hastanesini araştıralım
Merhaba Zarpandit;
kurudu kurudu çamaşırlar.2 makine.işlerden biraz kaytardım bugün ..diksiyon vardı.kaytardım dediğime de bakma.süpürüp gitmiştim.şimdi sileceğim.yani rötarlı..
uçağa binmek;.birgün bende o hissin tadına varacağım.eşimde iş seyahatine gitmişti.aynı anlattığın gibiymiş.
diğer arkadaşlarınkinide okuyacağım.ama bizim mama saatimiz yaklaşıyor..kısmet artık akşama.........
hoşçakal...Seul'e çok selammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?