- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Merhaba Herada;merhaba mı diyeyim güle güle mi?Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır giremedim, herkesin keyifleri yerindedir diye umuyorum. Geçmişe bakmaya fırsat olmadı, umarım Roniyam keyifle kucaklamıştır kızını şimdiye kadar. Ondan sonra da sevgili Esterya ve Waterss'a, Alabama ve Deniz Bulut'a ve sanırım daha sonra da hamilelik haberlerini müjdeleyen arkadaşlarıma keyifli hamilelikler diliyorum, sağlıkla kucaklayın bebişlerini kızlar.
Erverdi'cim, inşallah başlamış ya da başlamak üzeresindir tedaviye. Ve umarım bu seni bir sonraki adıma taşıyacak son tedavi olacaktır.
Yağmursesi, canım bildiğim kadarıyla bu aralar regli olmamayı bekliyorsun. ınşallah güzel haberlerini almak nasip olacak.
Diğer herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi sunuyorum. Bu uğraşlarınız karşılıksız kalmasın inşallah.
Uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum ama bunun da bir bahane olduğunun farkındayım. Sanırım benden pas diyeceğim. Bir daha tedavi olur muyum, içim ister mi tekrar emin değilim. Galiba durumumla barış yapmayı sağladım sonunda. Aranızda en iyi beni Erverdi anlayacaktır, hayatımdan bu önemli bölümü çıkartma kararımdan dolayı, artık topiğe düzenli olarak girmeyi düşünmüyorum. Ben gittim yokum tarzı bir veda yazısı değil bu. Sadece düzenli gelmeyeceğim. Bu açıklamayı yapmadan da gitmek buradaki güzel arkadaşlıklarımıza, paylaşımlarımıza haksızlık olurdu.
Ben sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de bu topicteki varlığımın sizlere bir katkısı olmuştur. Aralarda girer haberlerinizi alırım. Beni şimdilik affedin.
Hoşçakalın...
arkadaşlar merhabaaaa,
çıkıp dolaştım, sinirim geçti biraz daha iyiyim.
HERADA, arada bir uğrarsan iyi olduğunu biliriz, özlem gideririz... belki hiç beklenmedik bir müjdeylede mutluluğunu bizlerle paylaşırsın... belki uzaklaşmak sana daha iyi gelecek... sevgiler... a.s
Zarpandit rahim filmini bu ayın son haftası yada Temmuzun ilk günlerinde çektirmiş olacağım, buradan detaylı bilgi veririm.
Arkadaşlar az önce geçen aydan kalan son ovulasyon testimi kullandım, gülen yüzü gördüm, bu sefer şanslıyım, ilk testte çıktı, bu ay teste para vermeyeceğim diye seviniyorum. Bu günü ve yarını değerlendirsek yeter zaten... dün doktor ultrasonla bakma zahmetine girseydi en azından yumurtalarım hakkında daha net bilgim olacaktı.. neyse...
bundan 3 adet öncesi 11. günde çıkmıştı, (eşimin gönlü olmamıştı) ondan sonraki yani tüpten sonraki ay 19. günde çıkmıştı (yatılı misafir vardı), şimdi yine 11. gün çift çizgi... yani hormonlarım normale dönmüş, tüpün etkileri geçmiş diyorum... Bu sefer eşimin gönlü olursa deneyeceğim.... olmazsa da hiç üzerenine düşemem... sabrım yok...
Deniz bulut, TR'ye bu sefer tedavi icin gelmiyoruz ama ayrilmadan evvel bir kac doktorlar gprusecegiz hatta esimin daha sonra gelememe durumunu da goz onunde bulundurarak sperm dondurmayi bile planladik, bakalim neye niyet neye kismet... Meyve yemeye kendini zorladigina sevindim, simdi taze sebze meyve coktur, hepsini degerlendirmek lazim.cokacimcoook
Patikler, bizim patik orme isi umarim gelecek yil olur. Her tarafta yazin gelmesiyle birlikte karni burnunda hamileler gormeye basladim, algida secicilik...Hepsi de benim karsima cikiyor...:CüvCüv:
Yagmursesi, tamam o zaman, Cts icin bol sanslar!:lepi:
Badenur, rahim filmi icin cok kolay gelsin, geribildirimlerini paylasmak isterim. Umarim durum degerlendirmesi icin esinin gonlunu yapmisindir. Metabolomix'i takip edelim bakalim, ben de gelismeleri ogrenmek istiyorum. Bence PGT'ye gore iyi tarafi embriyo hucrelerinden almadan -ki riski var- embriyonun atiklarini degerlendirmelerini cok daha mantikli geldi, bekleyelim ve gorelim bakalim. Evet, bence de buradan 30'lu yaslarda gorunuyorsun, senin icin gayet uygun yani...a.s
Erverdi, dun cevizli dondurma aldim, en favorim....Senin de kulaklarini cinlattim cunku bir kismi su an derin dondurucuda...:icecream:
Ben de valizleri hazirladim. Bu Pazar yola cikiyoruz, 14'unde insallah oradayiz.turkbayragi
Bugun son kez ise gidiyorum, ben yokken derslerime zenci bir ogretmen girecek cocuklar acaip tepki verdiler ve korktular cunku Carsamba gunu benimle derse girmisti. Halbuki cok sevimli, umarim ben gelene kadar alisirlar. :Saruboceq:
herkese merhaba
zarpandit, yaklaşmış gelmen.keyifli yolculuklar olsun.şimdiden hoşgeldin.
ben ev tipi ultrason aleti almak istiyorum.acaip merak ediyorum benim velet içeride neler yapıyor.yaşıyor mu, sağlıklı mı?kafayı yiyeceğim.doktoru arayıp da ne diyeceğim?daha geçen hafta çarşamba kontroldeydim.daha 24 üne çok var.
deniz ,alabama sizlere de böyle oluyor mu?bulantım yok.uyku ve göğüs hassasiyeti ve kabızlık dışında belirti de yok.ay ne zor işler ya.
arkadaşının gözü aydın hayırlı olsunARKADAŞLAR HERKESE MERHABA,
az sonra bebek görmeye gideceğim, :ecrin_bebek: sabah 07.00'de çalan telefonumla paniğe kapıldım, biri kahkahalar içinde doğurdum ben sen hala uyuyormusun diyor... doğal hamilelikti, normal doğum istemişti, öylede olmuş, ama bebek azıcık erken gelince kendi doktoru değilde hastane doktorları doğumu yaptırmış... arkadaşıma hep sorardım, ne belirtilerin var diye... hiç bir belirti, hiç bir şikayet yaşamadı, hep şunu derdi, karnım şişmese hamileliğimi hiç farketmeyeceğim... çok rahat bir hamilelik yaşadı, yaşıda 39... amnio yaptırmadı, nasıl doğarsa o benim kıymetlim dedi... çok şükür herhangi bir sorun yokmuş... adını SERENAT koymuşlar... çok duygusalım bugün... bu da çok süpriz bir bebek... hepimize nasip etsin inşallah...
şimdilik hepinizi öpüyorum... opuyorumnanaktan
Badenur;arkadaşının söylediği çok dokundu bana.çok doğru söylemiş.nasıl doğarsa o benim kıymetlim diye..evet nasıl doğarlarsa kıymetlilerimiz olacaklar....güle güle büyütsün yavrusunu..sağlıkla,güzel geleceklerde...
allah rahmet etsin ne kadar üzücü bir durum.allah herkese bahtı açık sağlıklı bebekler versin...kızlar.gazete okuyordum.iki haber...ilki okurken bir kahakaha patlattım ilk tepki olarak.az sonra ikinciyi okurken gözyaşlarıma hakim olamadım..tabiii kahkaka suratıma patladı
.ilki;
EN BÜYÜK YUMURTA
İngiltere'de bir çiftlikteki tavuklardan biri normal yumurtanın 3 katı büyüklüğünde yumurta yumurtladı.normali 56 gr iken bu tavuğumuz163 gram yumurtlamış.durun! yumurta tavukta hasar bırakmış.artık topallayarak yürüyormuş...ağlanacak duruma bazen güleriz ya.benimki öyle oldu.
ikinci haber;
Sakarya Karasu'da oturan Habibe Topçu(88) psikolojik sorunları olan oğluyla birlikte yaşıyordu.H.Topçu akciğer yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirdi.oğlu da annesinin üzüntüsünden kalp krizi geçirip 4 saat sonra öldü.komşuları;H.Topçu'nun en büyük korkusu kendisi öldükten sonra oğlunun ortada kalmasıydı..
çünki kimsenin oğluna bakmayacağını söylerdi.sürekli olarak''Allahım ben ölürsem oğlumu ardıma bırakma'' diye dua ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?