38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba Herada;merhaba mı diyeyim güle güle mi?
ıçin elbetteki her zaman anne olmayı isteyecektir.seni çok iyi anlıyorum kibar kadın.
ben sende hoşgörüyü,anlayışı,iyiliği,asla kendi negatif düşüncelerini katmadan ,incitmeden yaptığın yorumları gördüm.yine aynısın.veda değil ama şimdilik bu kadar diyorsun.güle güle kibar kadın.her zaman çok kibardınyine öylesin nezaketinle..ne zaman istersen buradayız..tabii ki hiçbirimiz sonsuza kadar burada değiliz.çok bekletme.yerimseniben

kalplerimizin biryerlerde buluşacağına inanıyorum.HAUSE u izliyorum şu an

Son düzenleme:
Deniz bulut, TR'ye bu sefer tedavi icin gelmiyoruz ama ayrilmadan evvel bir kac doktorlar gprusecegiz hatta esimin daha sonra gelememe durumunu da goz onunde bulundurarak sperm dondurmayi bile planladik, bakalim neye niyet neye kismet... Meyve yemeye kendini zorladigina sevindim, simdi taze sebze meyve coktur, hepsini degerlendirmek lazim.cokacimcoook

Patikler, bizim patik orme isi umarim gelecek yil olur. Her tarafta yazin gelmesiyle birlikte karni burnunda hamileler gormeye basladim, algida secicilik...Hepsi de benim karsima cikiyor...:CüvCüv:

Yagmursesi, tamam o zaman, Cts icin bol sanslar!:lepi:

Badenur, rahim filmi icin cok kolay gelsin, geribildirimlerini paylasmak isterim. Umarim durum degerlendirmesi icin esinin gonlunu yapmisindir. Metabolomix'i takip edelim bakalim, ben de gelismeleri ogrenmek istiyorum. Bence PGT'ye gore iyi tarafi embriyo hucrelerinden almadan -ki riski var- embriyonun atiklarini degerlendirmelerini cok daha mantikli geldi, bekleyelim ve gorelim bakalim. Evet, bence de buradan 30'lu yaslarda gorunuyorsun, senin icin gayet uygun yani...a.s

Erverdi, dun cevizli dondurma aldim, en favorim....Senin de kulaklarini cinlattim cunku bir kismi su an derin dondurucuda...:icecream:

Ben de valizleri hazirladim. Bu Pazar yola cikiyoruz, 14'unde insallah oradayiz.turkbayragi
Bugun son kez ise gidiyorum, ben yokken derslerime zenci bir ogretmen girecek cocuklar acaip tepki verdiler ve korktular cunku Carsamba gunu benimle derse girmisti. Halbuki cok sevimli, umarim ben gelene kadar alisirlar. :Saruboceq:

Zarpandit;benimde vaaaaaaarrr dolabımda cevizli dondurmam.ben ilk almıştım.cevizlisini yeni denedim.dondurma dondurmadır.belki bugün denk geliriz de karşılıklı yerizcokacimcoook

günaydınnn a.s.
zarpandit ayın 15. inde buradasın demektir. görüşürüz yerimseniben geldikten sonra kafandaki 2-3 merkezle görüşmeden karar verme sakın. iş başlamakta gerisi gelir

Son düzenleme:
Günaydııın herkeseeeeeeeea.s.

Oh ne güzel, yakalamışsın. Hakikaten bi dolu para veriyoruz bunlara....

Zaten hep öyle değil midir? Kafamızı ne meşgul ederse hep onunla karşılaştığımızı zannederiz. Halbuki dediğin gibi bu algıda seçicilik. Hamilelik sorunu olmayan bir insana sor hiç farkında bile değildir yanından geçen hamilelerin.
Canım inşallah seneye öreceğiz hepimiz patiklerimizi... Bu arada yolun açık olsun canım.

günaydın hanımlar;
ayy ben bugün regli bekliyorum bütün belirtiler mevcut suratımdan düşen bin parça 11 aydır gelmesin dedim geldi. normal yoldan olamayacak belliki

herkese merhaba
zarpandit, yaklaşmış gelmen.keyifli yolculuklar olsun.şimdiden hoşgeldin.
ben ev tipi ultrason aleti almak istiyorum.acaip merak ediyorum benim velet içeride neler yapıyor.yaşıyor mu, sağlıklı mı?kafayı yiyeceğim.doktoru arayıp da ne diyeceğim?daha geçen hafta çarşamba kontroldeydim.daha 24 üne çok var.
deniz ,alabama sizlere de böyle oluyor mu?bulantım yok.uyku ve göğüs hassasiyeti ve kabızlık dışında belirti de yok.ay ne zor işler ya.

benim durumumdasın canım. sonunda doktora sık gidebilmek için ssk anlaşmalı doktorları bulmuştum.delikafadulden olacak olan oluyor bir şey olsa bu haftalarda müdahale olmaz ve bebeğin gitmesi kalmasından hayırlıdır zaten deniyor, bunu biliyorum ama insan merak ediyor.
bu aletlerden türkiyede sanırım tek marka var. internette 12. haftadan itibaren deniyor amam aletin üstünde 14. haftadan itibaren yazıyor. kısaca 13-14. haftadan önce yani olduğun haftalar henüz ev için olan kalp dinleme cihazları için çok erken.
merak etme ben de tamamen aynı durumdaydım. o göğüs hassasiyeti de sabah azalıp akşam çoğalıyor hatta bazı gün hemen hiç olmuyor bebek gitti diye kafayı yiyorsun ama merak etme normalmiş. oluyor. bende de göğüs hassasiyeti yorgunluk ve ağızda metalik tat olmuştu. bunlar da bir azalıp bir çoğalıyordu. 14. haftadan itibaren yorgunluk bitti metalik tat varla yok arası bir azalıp artan göğüs hassasiyeti ve irice göğüsler kaldı. bak bende mesela kabızlık da olmamıştı hatta bir ara ishal olmuştum. meğer kullandığım vitamindenmiş o dönem. multi tabs diye bir vitamin gittiğim ilk dr vermişti. kabızlıktan dertliysen işe yarıyor. aynı zamanda akşam 2 kayısı yemek üstüne süt içmek de işe yarıyor. tabii hem kabızlık için hem bebek için çok bol su içmeyi de ihmal etme.
merak etme bende değil bulantı mide ekşimesi-gaz bile olmadı. şükret diyorlardı ben ancak şimdi şükrediyorum. :kedi:
her hamilede farklı belirtiler oluyor endişelenme. mesela alabama da bulantı olmuştu. ama görüyorsun şart değil. düşüklerin çoğu ilk 8-9 haftada oluyormuş. 9. haftadan sonra olasılık biraz daha düşüyor tabii bitmiyor. şu an bile aynı amniodaki düşük olasılığı gibi 300 de 1 miş olasılık. çok endişeliysen haftaya bir daha doktora git. ben habire gitmiştim a.s ilk defa rekorumu kırıyorum amnioda 2,5 haftadır gitmemiş olacağım. endişe de bebeğe zararlı rahatlarsın.

Son düzenleme:
canımsın ya deniz cim.bende de oluyor o göğüs hassasiyetinde sabah azalma akşama artma.sabahtan beri mıncıklayıp duruyorum.kafayı yiyeceğim.ama acaip uyku durumu var şu anda.off ya valla ne zormuş.eşim tik kalacak diyor göğüslerinin ellemen.
ben zaten en az 2-3 lt su içerim.ama kabızlık ciddi şekilde var.dün işyerinde öldüm öldüm dirildim.sabah zorla tuvalete çıkabildim.kayısı yemeye de başladım.
içimi rahatlattın deniz çok sağol.göğüs takıntılı tek ben değilmişim.a.s.

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA,

az sonra bebek görmeye gideceğim, :ecrin_bebek: sabah 07.00'de çalan telefonumla paniğe kapıldım, biri kahkahalar içinde doğurdum ben sen hala uyuyormusun diyor... doğal hamilelikti, normal doğum istemişti, öylede olmuş, ama bebek azıcık erken gelince kendi doktoru değilde hastane doktorları doğumu yaptırmış... arkadaşıma hep sorardım, ne belirtilerin var diye... hiç bir belirti, hiç bir şikayet yaşamadı, hep şunu derdi, karnım şişmese hamileliğimi hiç farketmeyeceğim... çok rahat bir hamilelik yaşadı, yaşıda 39... amnio yaptırmadı, nasıl doğarsa o benim kıymetlim dedi... çok şükür herhangi bir sorun yokmuş... adını SERENAT koymuşlar... çok duygusalım bugün... bu da çok süpriz bir bebek... hepimize nasip etsin inşallah...
şimdilik hepinizi öpüyorum... opuyorumnanaktan

Badenur;arkadaşının söylediği çok dokundu bana.çok doğru söylemiş.nasıl doğarsa o benim kıymetlim diye..evet nasıl doğarlarsa kıymetlilerimiz olacaklar....güle güle büyütsün yavrusunu..sağlıkla,güzel geleceklerde...

arkadaşının gözü aydın hayırlı olsun

amnio demeyin bana amnio demeyin mafoldumben şunun şurası 5 gece kaldı. birşey olacak gibime geliyor sonra da tüm ömür kendimi suçlayacakmışım gibi :gitme:mafoldumben

ne güzel bir isim serenat.adı gibi sağlıkla büyüsün.endişeler bitmiyor badenur.doktorum aman ne güzel şanslısın miğden bulanmıyorsa dedi.ama ben o ara takmıştım bulantıya.bu aralar o kadar çok kişiden duyuyorum ki bulantısız hamilelik yaşadım diye.derin bir ohhh diyorum.

kızlar.gazete okuyordum.iki haber...ilki okurken bir kahakaha patlattım ilk tepki olarak.az sonra ikinciyi okurken gözyaşlarıma hakim olamadım..tabiii kahkaka suratıma patladı
.ilki;
EN BÜYÜK YUMURTA
ıngiltere'de bir çiftlikteki tavuklardan biri normal yumurtanın 3 katı büyüklüğünde yumurta yumurtladı.normali 56 gr iken bu tavuğumuz163 gram yumurtlamış.durun! yumurta tavukta hasar bırakmış.artık topallayarak yürüyormuş...ağlanacak duruma bazen güleriz ya.benimki öyle oldu.

ikinci haber;
Sakarya Karasu'da oturan Habibe Topçu(88) psikolojik sorunları olan oğluyla birlikte yaşıyordu.H.Topçu akciğer yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirdi.oğlu da annesinin üzüntüsünden kalp krizi geçirip 4 saat sonra öldü.komşuları;H.Topçu'nun en büyük korkusu kendisi öldükten sonra oğlunun ortada kalmasıydı..
çünki kimsenin oğluna bakmayacağını söylerdi.sürekli olarak''Allahım ben ölürsem oğlumu ardıma bırakma'' diye dua ederdi.

allah rahmet etsin ne kadar üzücü bir durum.allah herkese bahtı açık sağlıklı bebekler versin...

Artik son hazirliklari yapmaya basladik, bugun esimin calistigi univesitedeki mezuniyet torenine katilacagiz, simdi hazirlaniyoruz ama sizleri okumadan cikmayayim dedim.

Erverdi, oranin yagmuru buraya feci sekilde geldi, degis-tokus oldu sanki? Birazcik simdi dindi gibi, guzel kiyafetlerimiz islancak... Bu arada biz dun aksam cevizli dondurmayi bitirdik, seninle ayni zamanda yiyemedik kusura bakma lutfen. Onun icin sana simdi yenisini ismarliyorum.:icecream:

Yazdigin haberler ilginc gercekten, hakikaten guleyim mi aglayayim mi durumlari olmus...

Vanilya, doktora gittin mi? Nasilsin?

Deniz bulut, yakinda olacak testin adini hic soylemiyorum ama lutfen endiselenme, her sey cokkk yolunda, ben hissediyorum. kaydirigubbakcemile5

Badenur, arkadasin bebegini saglikla buyutsun, darisi da bizlere insallah.:Saruboceq:

Altinyunus, ayni sehirde olsaydiniz, Deniz bulut'la ortak bir ev tipi ultrason alip birbirinizi muayene ederdiniz, ne guzel olurdu degil mi? Sonra sizin bebekler dogunca, makineyi yenilere devrederdiniz. guclubacismile

Patikler, Yagmursesi, Badenur, Erverdi ve diger bebek sahibi olmak isteyen arkadaslar, bizim de kiymetlilerimizin yakinda yola cikmasi dilegiyle....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar,herkese mutlu hafta sonlarıa.s.a.s.a.s.

Zarpandit;ıslan ıslan buraya gelince arıyacaksın o yağmuru belki de...çok sıcaklar geliyormuş buraya.aaaaaaaaaaaaaaaa! daha yeni mi bitti dondurmanız..benim cevizlisi duruyor ama onun üstüne bittibir kutu.sempatiksalakcinni..hem afiyet şeker olsun...dondurma tutulurmu dolapta...yiyin tabiii.gönderdiğn neyliydi.tam tam çıkaramadım tadını...farklı bir meyve dondurması galiba..CADIARZU

türkiyenin hangi iline gideceksiniz.mutlaka tatil beldesidir...Antalya mı?Marmaris mi?Muğla mı?çok sıcak yer demişsin.bir daha girmeye fırsat olmazsa hayırlı yolculuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…