- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Artik son hazirliklari yapmaya basladik, bugun esimin calistigi univesitedeki mezuniyet torenine katilacagiz, simdi hazirlaniyoruz ama sizleri okumadan cikmayayim dedim.
Erverdi, oranin yagmuru buraya feci sekilde geldi, degis-tokus oldu sanki? Birazcik simdi dindi gibi, guzel kiyafetlerimiz islancak... Bu arada biz dun aksam cevizli dondurmayi bitirdik, seninle ayni zamanda yiyemedik kusura bakma lutfen. Onun icin sana simdi yenisini ismarliyorum.:icecream:
Yazdigin haberler ilginc gercekten, hakikaten guleyim mi aglayayim mi durumlari olmus...
Vanilya, doktora gittin mi? Nasilsin?
Deniz bulut, yakinda olacak testin adini hic soylemiyorum ama lutfen endiselenme, her sey cokkk yolunda, ben hissediyorum. kaydirigubbakcemile5
Badenur, arkadasin bebegini saglikla buyutsun, darisi da bizlere insallah.:Saruboceq:
Altinyunus, ayni sehirde olsaydiniz, Deniz bulut'la ortak bir ev tipi ultrason alip birbirinizi muayene ederdiniz, ne guzel olurdu degil mi? Sonra sizin bebekler dogunca, makineyi yenilere devrederdiniz. guclubacismile
Patikler, Yagmursesi, Badenur, Erverdi ve diger bebek sahibi olmak isteyen arkadaslar, bizim de kiymetlilerimizin yakinda yola cikmasi dilegiyle....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşının gözü aydın hayırlı olsun
amnio demeyin bana amnio demeyin mafoldumben şunun şurası 5 gece kaldı. birşey olacak gibime geliyor sonra da tüm ömür kendimi suçlayacakmışım gibi :gitme:mafoldumben
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
dün doğum yapan arkadaşım çok matraktır, beni çok güldürdü, hastane terliğinin altına bebek isteyen arkadaşlarının ismini yazmış, en başta ben kaydirigubbakcemile3 ... bunu evlenmek isteyen arkadaşlar için düğün günü yapardık ama olsun... bu da yeni bir gelenek olsun... hamile arkadaşlar sizzden de aynısı bekliyorum tamam mı?
serenat bebek o kadar güzelki, pembe yanaklı, bembeyaz, hani bebeklerin derisi pul pul olur ya bunda asla öyle birşey yok, üstelik hiç yeni doğmuş gibi değil, gözler fıldır fıldır, ona birşeyler söyledim, sanki cevap verecek ağzını oynatıyor...
hamilelik belirtisi olmadığı için endişelenen arkadaşlar, hiç endişelenmeyin sıfır belirti ile doğum yaptı...
çocuğum olmuyor diye üzülenlere ise sözüm... en başta da bana bu sözler tabii... vakti zamanı gelince olduğuna çok çok inanıyorum artık... bu arkadaşıma doktorlar boşuna uğraşma demişlerdi. tek yumurtalığı kist yüzünden alınmışştı, yıllar yıllar önce bir bebeği karnında ölmüştü ve kötü kürtaj nedeniyle rahim iyileşemeyecek şekilde hasar görmüş, üstelik adet düzensizliği vardı, 2-3 ayda bir adet olurdu... sonuçta doğal hamile kaldı...
iyi kinder msn de görüşüyordum üç gündür ben de görmedim. ama işallah güzel bişi için gözükmüyordur:teytey:günaydın herkese iyi hafta sonları a.s.
zarpandit son günleriniz orada yakında burada görüşürüz. valla buraya gelince sizi dondurma bile serinletemeyecek gibi duruyor. delikafadulden
erverdi evet kindersm i ben de merak ettim hatta özelden mesaj yolladım ama cevap yok. sanırım 2-3 gündür hiç girmemiş. inşallah iyidir
girmeyen arkadaşlar da iyidirler herhalde.
patiklerr hormon değerlerin harika filmin harikaa ooo daha ne kaldı dostum gelsin şu bebek artık kaydirigubbakcemile2
kızlar size anlatacak çok şeyim var kendime geleyimde anlatayım
ahh ahh bilinmeyen yolda epey ilerledim ama gene ucu karanlık gözüküyor allah bana inaşşallah bir ışık tutacak ve bu yolumu aydınlatacak şu anda karanlıktayım beklemedeyimm :sinifsinif: bir küçük ışık umudumu yeşertecek nefesimi tuttum bekliyorum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?