38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar,KıNDER den haberiniz var mı?bu hafta hiç uğramadı sanki.umarım herşey yolundadır..

herkes kendine iyi baksın..hoşçakalınkaydirigubbakcemile3

günaydın herkese iyi hafta sonları a.s.
zarpandit son günleriniz orada yakında burada görüşürüz. valla buraya gelince sizi dondurma bile serinletemeyecek gibi duruyor. delikafadulden
erverdi evet kindersm i ben de merak ettim hatta özelden mesaj yolladım ama cevap yok. sanırım 2-3 gündür hiç girmemiş. inşallah iyidir

girmeyen arkadaşlar da iyidirler herhalde.

Son düzenleme:

Zarpandit, senin tavsiyenle test yaptirdim gecen hafta ne kadar yavas dusuyor hala 28 cikti. pazartesi bir daha yapicam doktorla da randevum var. Bu arada akupunktur devam ve herbal birseyler iciyorum Cinli doktorun verdigi, rahmi ve yuurtaliklari guclendiriyormus. bundan baska bir suru seyahat plani var keyfi ve mecburi onlari planlamaya calisiyorum. yaz hareketli gececek insallah, biraz bu dusuncelerden uzak kalip beynimi reset edebilirsem iyi olacak. Bu gidisle benim rahim filmi ancak bundan sonraki 2. regle kalacak.
Sen ne zaman geliyorsun? haftaya gibi hatirliyorum.

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

dün doğum yapan arkadaşım çok matraktır, beni çok güldürdü, hastane terliğinin altına bebek isteyen arkadaşlarının ismini yazmış, en başta ben kaydirigubbakcemile3 ... bunu evlenmek isteyen arkadaşlar için düğün günü yapardık ama olsun... bu da yeni bir gelenek olsun... hamile arkadaşlar sizzden de aynısı bekliyorum tamam mı?

serenat bebek o kadar güzelki, pembe yanaklı, bembeyaz, hani bebeklerin derisi pul pul olur ya bunda asla öyle birşey yok, üstelik hiç yeni doğmuş gibi değil, gözler fıldır fıldır, ona birşeyler söyledim, sanki cevap verecek ağzını oynatıyor...

hamilelik belirtisi olmadığı için endişelenen arkadaşlar, hiç endişelenmeyin sıfır belirti ile doğum yaptı...

çocuğum olmuyor diye üzülenlere ise sözüm... en başta da bana bu sözler tabii... vakti zamanı gelince olduğuna çok çok inanıyorum artık... bu arkadaşıma doktorlar boşuna uğraşma demişlerdi. tek yumurtalığı kist yüzünden alınmışştı, yıllar yıllar önce bir bebeği karnında ölmüştü ve kötü kürtaj nedeniyle rahim iyileşemeyecek şekilde hasar görmüş, üstelik adet düzensizliği vardı, 2-3 ayda bir adet olurdu... sonuçta doğal hamile kaldı...

Deniz yaaa nereden geliyor bu kotu dusunceler aklina, inan su mucizenin saglikla geldigineeee!!! aaaa bebegin konusamiyor onun yerine ben konusacagim artik. seni endisesiz, kalender bebegini bekleyen yumus bir hamile olarak gormek istiyoruz. 5 gun sonra yaptirip rahatliycaksin ama ne olur simdiden rahatla. (benim basima gelince ayni seyleir yapacagimdan eminim sen de beni sopalarsin artik)

arkadaşlar önemli olduğuna inandığım için bunu da anlatmak istiyorum, arkadaşım hamile kalmadan birkaç ay öncesi (6-7 ay olabilir) dediki, "ben kadınları ikiye ayırdım, anne olabilenler, anne olamayanlar... ben anne olamayanlar grubundayım... durumumu kabullendim, önce çok içimi yaktı, ama sonra geçti, tüy gibi hafifledim... ve durumu kabullendikten sonrada herşeyin tadını alarak yaşamaya başladım, beni seven iyi bir eşim var, güzel bir kariyerim var, sağlam dostlarım var, bunlarda yeter, kalan ömrümü sağlıklı şekilde bu konuyu düşünmeden geçirmek istiyorum" dedi... hani hep diyoruz ya kabullenmek ve belki aklımızdan silip çıkarmak... en kesin tedavi yöntemi bu galiba... ben de başarabilir miyim acaba? belki benimde yüzüme artık uğraşma denmesi gerekiyor, ondan sonra ...

hamileliğini bile farketmedi, ilk günler çok uykum var nedense demişti... birileri hamile olabilirsin test yap deyince de gülmüş... idrar testinde çift çizgiyi görünce hormon bozukluğu demiş... kan testi sanırım beşyüz civarıydı onada inanmamış, ta ki, doktora gidip 2.5 aylık olduğunu görene kadar... sana bir müjdem var deyip, katıla katıla ağlayışını hiç unutamam... içinden öyle bir duygu seli boşalıyordu ki, bunun içinde yıllarca birikmiş tüm acılar, hüsranlar vardı, görünüşte sevinç gözyaşları gibiydi, içini bilen anlayabilirdi yanlızca... ne günlerdi... boshayallersmile her zaman hüzün olacak değil ya, mutlulukta biraz geç geliyor ama geliyor sonunda...

bu anlattıklarımda herkesin payına düşen bir kısım var mutlaka... yerimseniben

VANİLYA, sen tamamen düzeldin mi canım?

Bu arada WATERSS canım seni çok merak ediyorum... dilerim herşey yolundadır...

DENİZ şu amniodan sonra sende rahatlayacaksın, içini ferah tutmaya çalış.... bu kadar kendini üzdüğüne hiç değmeyecek...

Badenur, bebege ve anne babasina Allah uzun omur versin gule gule buyutsun arkadasin, ne guzel bir haber. cok begendim terlik altina cocuk isteyenlerin ismini yazmayi :)
Benim de kesin inancim budur, vakti geldiyse oluyor yoksa catlasan yok.
ama tabii bu arada birseyler yapmak rahatlatiyor, vakit gecirtiyor, asilama tup mup ne varsa deniyoruz bu yuzden. Ama bu isi saplanti haline getirmeden(kendime soyluyorum bunu en basta) kendimizi mutlu eden baska seyleri bulup yapmaya devam etmemiz lazim.

iyi kinder msn de görüşüyordum üç gündür ben de görmedim. ama işallah güzel bişi için gözükmüyordur:teytey:

Herkese tüm arkadaşlarıma selamlar........

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Rahim filmi çektirsem mi çektirmesem mi derken, işte çektirdim geldim. Çektirmek isteyenler için de bir ön bilgi olur yazdıklarım.
Hiç ama hiç acımadı, 10 dk. civarı sürdü. sadece ekrandan zaten seyredebiliyorsun sıvı geçerken çok hafif birşry hissediyorsun. Nerde benim 12 sene önce çektirdiğim film (filmden sonra bayılmıştım çünkü), nerde bu zamanki film. Zaten dijital olmuş herhalde o nedenle rahattı. Yani yaptırmak isteyen arkadaşlar içiniz rahat olsun.
Yalnız çok kızdım, telefonda tam 2 kez fiyatını sordum. 180 TL dediler. ılaç dahil mi diye sordum değil ancak 100'ü mümkün değil geçmez dediler. Özel sağlık sigortam karşılamadı, ama indiriminden yararlandım. Kısacası 180 TL diye gittim tam 370 TL tuttu. Özel sağlık sigortası indirimi olmasaydı 430'a gelecekti. Neyse... Valla çalışmıyor olsam bir devlet hastanesinde çektirmek isterdim, ama uğraşmaya vakit yok ki....
Neyse gelelim sonuca; tüpler açık, tertemiz hiçbir sorun yok dediler.
Ayrıca kan testimi de aldım FSH 7,30 - E2 108,79 - LH 4,74 . Bu sonuçlara doktor çok iyi dedi. Sizce peki? Kaldı bir spermiyogram testi. Onu da yakında yaptıracağız.
Bunları öğrenmem iyi oldu en azından boşa kürek sallamam. Herşey normal diyerek ek takviyelerimi kullanmaya devam ederim. Sizce de öyle değil mi?

Selam kızlar
hepinizi çok özledim geçmişe baktım şöyle bir aklımda kalanlar
1-denizbulut aminoya karar vermiş inşallah hayırlı haberler gelsinn maşallah maşallah bebişe de sanada her şey güzel olucak merak etmeolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
2-yağmursesi şekerim sen genemi doktor değitirdin neden ki Hale hanım iyi aslında bence git ve dene artık şu tüpü lütfen bekleme artık sen başaracaksın denizbulutu dine artık ve tabiki bizide
3-erverdi tatlım hastane yollarındaymışın herşey yolunda gitmiş çok seveindim Memeorialda tüpte ödediğin tahlil ücreti tüp tedavisinin içinden düşülüyor canım merak etme 213 tl ödeyeceğin ücretten düşüyor eğer tedaviye başlarsan tahlillerden ücret almıyorlar sadece Fsh dan aldılar benden her gittğimde 200 tl verdim 600 eura ödemişim düştüler ücrettenkaydirigubbakcemile5
4-badenur geri dönmüşş hoşgeldin canımm çok şeyler anlatmışşın hepsine katılıyorum özellikle şu yazdığın anne olamayanlar sınıfı ne güzel bi yazıymış bizde başarırsak ah ahh mafoldumben
5-Zarpandit
geliyosun az kaldı canımm bekliyoz senide

Badenur'cum arkadaşın bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah...
Evet olacaksa oluyor zamanının gelmesi gerekiyor, buna kesinlikle katılıyorum. Al bir hikayede benim arkadaşımdan.
Arkadaşım anlatıyor çok yakın arkadaşı hayatında hiç regl olmamış. Yanı vücut yumurta üretmiyor. Amerika'da bile gözükmüş doktorlara ilaç la zar zor 2-3 ayda bir o da kahveringi 1-2 gün oluyormuş. Doktorlar da tabi senin vücudun yumurta üretmiyor ve hiçbir zaman da üretmeyecek diyorlar tabi kızcağız çok üzgün. Sonra biriyle tanışıyor birbirlerini çok seviyorlar. Evlenme teklifi alıyor ve kız bu gerçeği saklayamayacağı için durumunu anlatıyor. Evlenirsek asla çocuğumuz olmayacak. Çocuksuz bir hayatı kabul eder misin diyor. Oğlan da ailesine bu durumdan bahsetmeyeceğini ve önemli olan birbirimizi sevmemiz diyor. Yılını tam olarak bilmiyorum ama ay olarak aklımda kalmış. Haziranda evleniyorlar ve tam bir sene sonra Temmuzda bırak hamileliği bebeğini kucağına alıyor. Bu ne şimdi... Var mı bir açıklaması. Olacaksa oluyor ve bunu tek bilen allah....
Erverdi'cim nasıl gidiyor tedavi?
Zarpandit tekrar yolun açık olsun arkadaşım.
Waterss nerelerdesiiiiiiiiiiiiiin?
Alabama, Yağmursesi, Vanilya, Altınyunus sizlerde iyisiniz umarım.
Deniz'cim çok iyi çıkacak sonucun merak etme. Ben buna inanıyorm....

Son düzenleme:
kızlar size anlatacak çok şeyim var kendime geleyimde anlatayım
ahh ahh bilinmeyen yolda epey ilerledim ama gene ucu karanlık gözüküyor allah bana inaşşallah bir ışık tutacak ve bu yolumu aydınlatacak şu anda karanlıktayım beklemedeyimm :sinifsinif: bir küçük ışık umudumu yeşertecek nefesimi tuttum bekliyorum kızlarr

?????????????????

Arkadaslar Merhaba

Yarin gece yola cikiyoruz, foruma 4 hafta cok duzenli giremeyebilirim ama ilk firsatta yazarim. Bir de foruma girmezsem bir seyler eksik gibi hissediyorum nedense, sizde de oluyor mu?boshayallersmile

Erverdi, sana frambuazli dondurma gonderdim. Orada Baskin Robbins isimli dondurmaci var mi? harika dondurma yapiyorlar, hele bir de dondurma isimlerini gorsen yemeyeceklerini de yiyesin geliyor.delikafadulden Sanirim Mado vardir degil mi? Biz Ankaradayken Mado'yu severdim. Her yerde degisiyor iste... Dalyan'a gidiyoruz, hani su meshur Caretta-Caretta kaplumbagalarinin oldugu yere... O taraflarda her yer sicak, herhalde ben geceleri disari cikarim, geceleri yuzerim bu gunes allerjim yuzunden...

Ayyy Deniz bulut, bana hortumla buzlu su lazim, bir de gozume bir dondurma dukkani kestirmem lazim, orada da bulurum merak etmeyin.delikafadulden

Bunlari da tum dondurma-sever arkadaslara gonderiyorum.
:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

Vanilya, yarin gece yola cikiyoruz, yol uzun...Testi yaptirman iyi olmus, mutlaka yenile 0'i gorene kadar devam. En azindan deger dusmus, bir de doktorunu gormeye gittiginde aldigin bitkisellerden bahsetsen nasil olur? Tatil fikir her derde deva, umarim guzel bir tatil gecirirsiniz.

Badenur, terlik altina isim yazmaya bayildim. Siradaki hamile arkadaslar beni de yazmayi unutmayin lutfen. Serenad bebek, gule gule saglikla buyusun.

Patikler, rahim filmin hayirli olsun. Bana E2 degerin biraz yuksek geldi mutlaka doktorun degerlendirecektir ama sordugun icin yazdim canim. Digerleri uygun gorunuyor. Sperm testini de iki kez ayri ayri zamanlarda yaptirmanizda fayda var. Bir de testten 4-5 gun once cinsel perhiz yapmaniz oneriliyor.

Arkadaslar, gebelik, bebek hikayeleri harika! Bunlar gercekten mucize!

Bizim de yakinda mucizelerimize kavusmamiz dilegiyle...:Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…