38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

?????????????????
kız patipati sen reglinin kaçıncı gününde film çektiriyorsun ki?aynı gün fsh değerine bakılıyor mu? film 6-8. günler bu testler de 2-3. günler yapılıyor ama kafam karıştı:)doktorun biri bana ilk üç gün yapılmayan teste bakmaya bile gerek yok demişti. ama görünen sonuçlar oldukça güzel.

kız yağmur...yağmur olalı çok güzel bir soru okudum senden.ödül olarak
seni bu senenin hamilesi ilan ediyorum.ilk müjdeyi sen ver bize....hadi sıramı savdım sana veriyorum...müthiş dikkatinden dolayı tebrik ediyorum seni.

ayrıcagüzel sorun için de sana bolcaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bak okumaya başlamıştım sizi.ilk senden son yazıdan başladım.:1hug:

evet BADENUR;bende hep bunu anlatmaya çalıştım.varsa nasibimizde göreceğiz diye...ya dediğin gibi vakti saati var.ya da hakkımızda hayırlısı böyle....ne yapalım hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok.hayat devam ediyor.ama boş ta durmayalım elimizden geleni yapalım.VERMEYİNCE MAAABUT NEYLESİN MAHMUT.Dİİİ Mİ AMAyerimseniben

Arkadaşın da iyi günlerde hayırlı geleceklerde büyütsün yavrusunu..kız mıydı?ahhhh kız deme bana.

var tabii var.olmaz mı..geçmişi yaşattın bana.senağlama

evet.waterss uzun süredir yok.inşallah onun ve kızının sağlığı yerindedir...

bence de şu amniyoyu yaptırsa da kız kurtuksa artık bu bekleyişten.Zarpandit doğru söylemiş size.Altınyunusla ikiniz en iyisi bir ev ultrasonu alın yakınsanız demiş.delikafaduldendelikafadulden.alın alın sonra sırayla biz alırız sizdensırnaşık şey

KİNDERSMS sen de hoşgeldin canım, merak etmiştim olmadığını farkedince... tatil kaçamağımı yapıyor derken, tam çözemediğim cümlelerinle meraklandım doğrusu...neden karanlıktasın? şu an neler yaşıyorsun bilemiyorum ama canım umudun bol olsun, karanlığın sonu aydınlık olsun... merakta bırakma lütfen... her ne olursa olsun hırpalama kendini...

ERVERDİ evet kız, öyle güzelki... tam ısırmalık, azıcık büyüyünce elimizden çekeceği var, kesin sevgi arsızı olacak... kokusu hala burnumda... bebek kokusundan güzel hiçbirşey olamaz...

HÜLYA, WATERSS güzel haberlerle dönün ... :uhm: meraktayım....

bu haftasonu biryere gidemedik, sıkıldım, şakkıdı kurtlandım, belki yarın günübirlik kaçacağız...

canım rahim filmin temiz çıkmış gözünaydın, en azından için rahatlamıştır, bundan sonraki kararlarını alırken bu açıdanda değerlendirmeni sağlar... bu konudaki acabalar ???? yokoldu böylece... kendinden daha emin adımlarla uygulamalarını sürdürürsün... FSH'da iyi... E2 azıcık yüksek gibi... bildiğim kadarıyla 70-80 civarı makbul...
benim FSH değerim en son 6.17 gibiydi... diyorumki, acaba hayıt içip bunu 5'lere çeksem ... bu daha fazla yumurta üretmemi sağlar mı? ya da değerim normalken olumsuz bir etki yapar mı??? hani kaş yapayım derken gözden de olmayayım şimdi... :uhm: :uhm: :uhm:

ZARPANDİT hayırlı yolculukların olsun ... canım dilerim burada umut ettiğinden çok daha fazlasını bulursun, yüzün gülerek, mutlu dönersin yuvana... anne olma yolunda kimse acı çekmesin, er ya da geç hepimizin hakkıı bu... yeterki hayırlısı olsun....

PATİKLER, canım rahim filmi konusunda adetin 6.-9. günleri arasında olması gerektiğini söyledi bana da görüştüğüm kişi... sen hangi günde çektirdin? adetin bitmiş olmalıymış, birde o dönem cinsel ilişki olmaması lazımmış... kafanı karıştırmak istemem ama, Yağmur'da söylemiş zaten... FSH'da 2. veya 3. gün yapılıyor bildiğim kadarıyla...

Selam
kızlar sizi merakta bıraktım biliyorum
anlatayım sizlere bir kısmınız biliyor ama olanları
benim geçen ay Hale hanımla olan görüşmemi biliyorsunuz başarısız 3 denmeden sonra Hale hanım bana doğal tüp bebek deneyelim sizin yumurtanız gelişiyor dedi ama olan yumurta sayımm düşük hepi topu 3 taneydi fakat büyüyüp gelişen tekti bir sonraki ay takip edelim dedi ben haziranın 4 ünde gttim tedaviye başladık ilaç almadım klomen desteğiyle başladık sonra bi kaç tane iğne ekledi yumurtalar 20 mm çatlatmayı yaptık 2 tane yumurta alındı 20 mm iyi bi büyüklük e2 değerim güzel sonuç noldu bizim 20 mm lik yumurta olgunlaşmamış kadar büyücekse ben anlamadım embriyolog ve Hale hanım çok şaşırdılar bu duruma nadir gördükleri bir durummmm buda ben işte ufff:sinifsinif:
şimdi 24 saat daha özel bi sıvıda bekleyecek ve olgunlaşma olup olmadığına bakacaklar ahh ben bu yumurtalara ne diyeyim büyüyen ama olgunlaşamayan yumurtalarım varmış benim mafoldumben
yaa işte beklyeşim ve ışığı görememem burdan nolur dua edinde sonuç iyi olsun

canım üzüldüm, dualarım seninle... dur bakalım daha 24 saatlik bir bekleyiş var, inanki ne mucizeler oluyor, bak benimde bir türlü gelişmeyen embriyolarım sonradan 4- 7 hücreye ulaşmıştı, bu bekleyiş çok geriyor insanı... için içini yiyordur biliyorum.. bu noktada herşeyin hayırlısını dilememiz gerekiyor, allah yüzünü güldürsün inşallah... kendini hırpalama... herşey olacağına varıyor, sonra biz bedenen ruhen parçalanıyoruz... canım benim... kendimi hatırladım inanki seni çok çok iyi anlıyorum... senağlama

canım geçmiş olsun yapıcam yapmıycam derken aradan çıkartmışsın bile.o halde yine diğer yolları deniyebilirsin tüpe henüz hazır hissetmiyorsan kendini.ya da şimdi kendinden daha emin olarak başlarsın.hadi hayırlısı.
fsh ının güzel olduğunu normal değerlerde olduğunu söyleyebilirim.diğerleriyle ilgili tam net kesin bir bilgim yok.referanslara baksaydın.e 2 bana sanki yüksek gibi geldi ama benim dediğime de aldanma .net bilmiyorum.amannn dr en iyisini söyler.sen boşver bizi...doğrusunu bilseydik kendi kendimizi tedavi ederdiksempatiksalakcinni
hoş!onlarda çözemiyorlar ya.....:tomato::tomatobu domatesler onlara.

kızlar sanırım patikler reglinin 3.günü kanı verdi testi de filmle birlikte aldı yoksa biliyordur 2.günü yada 3.günü olduğunu kaydirigubbakcemile3

ahh Badenur zor bi yol bazısı kolayca geçiyor buralardan bazısı bizim gizim çetrefelli yolda cebelleşip duruyor o yüzden birbirimiz anlıyoruz ve her kötü olayda benliğimize dönüp yaşadıklarımızı hatırlıyoruz gelsin artık bu bebekler kızlar bizede gelsinler hayırlısıyla meğer ne zormuş ben 35 yaşına kadar doktorun kapısını bile çalmadım istemiyorum diye ne büyük hata al senmisin istemeyen şimdi sen çek bakalım dön içine bi bak bakalım herşey senin istediğin gibimi 35 yaşından sonra herşey yolunda dediler normal görünen bi kadınan normal bi adam sorun yok ee noldu 37 yaşında gittim artık bebek gelsin dedim başladık denemeye 38 yaşında 2 başarısız 39 yaşında 1 başarısız deneme şimdide bekle bakalımm :sinifsinif:mafoldumben

Arkadaslar Merhaba

Yarin gece yola cikiyoruz, foruma 4 hafta cok duzenli giremeyebilirim ama ilk firsatta yazarim. Bir de foruma girmezsem bir seyler eksik gibi hissediyorum nedense, sizde de oluyor mu?boshayallersmile

ZARPANDıT;hayırlısıyla sağ sağlim dönün hocam.1 ay mı kalacaksınız Türkiye de.evet.aynı bende senin gibi hissediyorum.dışardan geldiğim zaman hemen açıyorum bilg.şöyle birşey olsa ne güzel olur değil mi?tek tek isimnleri saymıyacağım.şöyle bir hayal düşünün.hepimiz sırayla hamile kalmışız.3 ayımız dolduktan sonra bir gün ayarlayıp buluşuyormuşuz.düşünebiliyormusunuz?bir sürü hamile..ne komik olurdu değil mi?o ona seninki kız mı benimki şöyle bulandırdı muhabbetleri...

tabiiii ben böyle diyorum ama kimbilir ben hamile kalsam benim koci biryere çıkarmaz benieyvahedigeldismileo zaman da siz bana gelirsiniz göbişler....baaakkk nasılda şişirdim göbişleri...hayali bile güzel...birde gerçek olsa...:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar iki günlük kaçamaktan sonra dün gece evimize geldik. bu kez biraz ters oldu hafta içi kaçıp hafta sonu evde takılmaca. arkadaşlarımız tatildeydi bizde onların son iki günü onlara katıldık o yüzden biraz ters oldu. neyse iyi geçti.

kinders canım inşallah 24 saat sonunda yumurtaların olgunlaşır ve yola devam etmeyi allah nasip eder. hiç birşeyimiz kolay olmuyo hep macera hep macera. dualarım seninle canım.

herada topikle vedalaşmışsın ama arada geleceğim demişsin umarım umutların asla yokolmaz ve umarım en kısa zamanda doğal yolla hamile kalırsın. bizimle paylaş olur mu ben senin anne olacağından eminim. allah yardımcın olsun canım.

deniz bende ayın 17 sine yada 18 ine randevu alacağım. inşallah amniyon sağlıkla birçırpırda gayet güzel gececek ve oğlunun sağlıklı olduğunu öğreneceksin. bende henüz ne yürüyüş ne yogaya başlamadım ama niyetliyim bu önümüzdeki hafta başlayacağım.

bade canım gülen yüzü yakalamışsın umarım herifinin keyfi yerindedir bi bebek yaparsınız :))

waters hülya nerelerdeler gelmemişler umarım iyisinizdir kızlar.

erverdi zarpandit herzamanki gibi umut ve hayat dolusunuz hep böyle olun ve inşallah mutluluklar sizi bulacak eminim. iyi yolculuklar sana zarpandit.

vanilya canım benim bulantılar beş haftada başladı oniki haftada bitti diyebilirim. yorgunluk enerjisizlik vardı o da bitti bence belirtiye hiç takılma benimde hiç belirtisiz dokuz ay hamilelik geçiren çok tanıdığım var.

yağmurcum sen ne alemdesin program planlama yaptınmı temmuzda deneyecek misin tüpütüpü

patikler canım herşeyyolundaymış çok şükür senin son planlar ne alemde tüp mü doğala devammı?

Kizlar selam
kizimin sariligi devam ediyor ama cok sukur isin tedavisi ile bugun degeri biraz dustu.
sutum yetmiyor kizim hep ac, mamaya alistirmak istemiyorum ama mamasiz da doymuyor.
Cok zor bir is anne olmak ama bir o kadar da guzel.
inanin hepiniz aklimdasiniz ve size hep dua ediyorum.
Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.
hepinize cok sevgiler

ooo alkışlar için çok teşekkür ederim. nasıl da mutlu oldum. ancak bedenur du sanırım "patipati reglinin 2-3 .günü tahlil verdi fakat filme gittiğinde de tahlil sonuçlarını aldı herhalde" deyince ben de kendimi bu yorumu yapamadığım için aptal gibi hissettim. bakış açım demekki negatiften yana badenur daha pozitif :)
bu saat oldu uyuyamadım. reglimi cuma günü bekliyordum gelmedi.iki gün geçti. 31. gün de bitti yani. uyuyamıyorsam yarın gelecek demektir.ne zaman regli olursam o gece uyuyamam ben ne ilginç değil mi?
bu arada bu reglime aşılama yaptırmak için araştırdım. bir kaç arkadaşa da sordum. içime sinen yerler maşallah pahalı diğerlerini de ben istemiyorum.aşılama yattı anlayacağınız ama temmuz da tüp yaptırmayı planlıyorum.allahtan bişi olmazsa da kesin kararlıyım. aslına bakarsanız ruhen bu ay da hazırım. ancak çok yorucu bir seneyi geride bırakırken bu ay yürüyüş spor ve sigara içmeden bir ay geçirip öyle tüp e başlamayı uygun buluyorum. hayırlısı allahtan.hepinize iyi uykular...

Son düzenleme:
Simdi herseyi hazirladik, valizler kapinin agzinda bekliyor. Ciceklerimizi guvenlik gorevlisine biraktik, buzdolabi kontrol....Tatile gitmekte ayri bir organizasyon aslinda, yine her seyi dusunmek zorunda kaliyoruz. Yolculugumuz gece olacak, umarim uyumayi basarabiliriz.

Herkes kendine cok iyi baksin.

Kindersms, yumurtalarin guzelce buyumusler, umarim bu 24 saatlik sure icinde sivinin icinde guzelce beslenirler canim. Yumurtanin olgunlasmadigini nasil anliyormusuz yada anliyorlarmis? Bol sanslar.

Erverdi, senin hamis bulusma planlarina bayildim. Ama ondan once Kapali carsida bulusmayacak miydik? Kindersms yada Patikler'de gelecekti. Tabii diger kizlari da bekleriz.kaydirigubbakcemile5

Yagmursesi, kendini tedaviye hazir hissetmen super, daha da hazirlama fikrine de katiliyorum, gelsin bebekler artik.

Alabama, senin bebek gezmeye o kadar alistiki dogduktan sonra da hep gezdirmeni isteyecek haberin olsun. Sen de geze geze buyutursun artik, kesifci bir bebek olacak.

Roniyam, kizinin ismini ne koydunuz? Eminim sut olsun diye bol bol su iciyorsundur ama ben yine de yazayim dedim. Emdigi sutler cok yarasin.:ecrin_bebek:

Alabama, Deniz bulut guzel test sonuclariniz icin simdiden gozunuzaydin diyorum.

Altinyunus, umarim sizde de her sey yolunda gider ve bel agrin biraz daha hafifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…